Ruoka on ihmiselle tärkeä

Aidon kannattaja

On todella mielenkiintoista nähdä mitä Jenkeissä tapahtuu kahden vuoden sisällä. Kuluttajajärjestöt ovat vasta nyt heränneet geeenimanipuloituun elintarvikkeeseen. Syy miksi siellä herätään vasta nyt on se että yritykset jotka valmistavat glyfosaatteja ovat salanneet eurooppalaisen tutkimuksen sekä kuluttajien kielteisen asenteen. Yritykset sekä USA:n hallitus ovat syyttäneet eurooppalaisten kaupankäynnin rajoitusta geeniruuan vastustuksesta.
Toivon todella että kuluttajat kerrankin älyävät mitä kaikkea moskaa monikansalliset yritykset meille syöttävät. Ruuan pitää olla turvallista kaikella tavalla ja siksi jätetään kaikki geeniruuat kaupan hyllylle. Turvallista suomalaista ruokaa nauttivana ja terveenä pysynyt 55v.

6

680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mietteliäs

      Mitähän tästä kaikesta seuraa....

    • Kaisa

      Suomi on yksi biotekniikan tutkimuksen kärkimaita. Jos Suomella olisi yhtä suuret resurssit alan investointeihin kuin USA:ssa, niin jo nähtäisiin markkinoilla suomalaistakin osaamista ja siitä oltaisiin taas NIIN suomalaisen ylpeitä.

      Se, että ala ja sen sovellukset ovat aika uusia, aiheuttaa ihmisissä pelkoja. Mielestäni ei ole kovin edullista uskoa median luomiin uhkakuviin sokeasti, ja viittailla skeptikkojärjestöjen yksipuolisiin tutkimuksiin.

      Tieteen tarkoitus on luoda uutta ja hyödyllistä. Kukaan bioteknikko ei pyri jalostamaan pelloillemme tappajakasveja, jotka syövät meidät terveet suomalaiset lapset.

      • näin

        Aina sitä pelätään kaikkea uutta. Just kaikki skeptikot vaan jarruttaa hyödyllistä kehitystä ku ei ymmärrä asiasta mitään. En muista oliko nyt sähkö vai höyry, kuitenki joku vastaava jota myös aikoinaan jotku hanakasti oli vastustamassa..


      • maksat
        näin kirjoitti:

        Aina sitä pelätään kaikkea uutta. Just kaikki skeptikot vaan jarruttaa hyödyllistä kehitystä ku ei ymmärrä asiasta mitään. En muista oliko nyt sähkö vai höyry, kuitenki joku vastaava jota myös aikoinaan jotku hanakasti oli vastustamassa..

        mielelläs vähän rojalteja jollekkin ylikansalliselle(jenkkifirmalle) siitä ilosta, että omistavat patentin muunneltuihin siemeniin.


    • geeni
    • Tietämystä asiasta ennen eh...

      Kuinka vaarallista geenimanipuloitujen elintarvikkeiden syönti voi olla? Mahdatkohan sinä, terve suomalainen ihminen, edes tietää mikä on geeni? Tavallinen esim. porkkana sisältää aivan samoja pienen pieniä nukleiinihappoja (=geenit), kuin geenimanipuloitu hirviöporkkanakin, ainut ero on vain siinä, että tuon em. hirviöporkkanan geenit aiheuttavat porkkanalle enemmän hyviä ominaisuuksia kuin luonnonmukaisen porkkanan sekalaiset ja köyhät geenit... Miksei voisi kasata luonnon omista ainesosista kunnollista, hyvinvoivaa ravintoa, jos sellainen kerran on mahdollista? Vai syötkö sinä mieluummin käppyrän, madonsyömän kaalin lehden, kuin sen vieressä olevan kauniin vihreän, ravitsevan lajitoverin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      287
      2596
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      95
      2050
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1437
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1278
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe