Tuolla säilöntäpuolella näyttää olevan hiljaista joten laitoin tännekin. Ongelma on siis...:
Voiko omatekoisen raa'an pizzan pakastaa(raaka pizzapohja täytteet)?
Kuinka pitkään säilyy pakkasessa?
Kuinka pitkään paistamisaika pidentyy?
Kuinka hyvin esim. mozzarella ja muut pizzaan sopivat juustot kestävät pakastamista? (kirsikkatomaatit?)
Kiitos vastanneille.
Omatekoisen pizzan pakastus
2
5677
Vastaukset
- paista nyt
ensin se pizza ja anna jäähtyä, sitten pistät pakastat joko kokonaisena tai paloina. Noi uunissa olleet täytteet säilyy tietysti, tomaattiakin voi pakastaa ohuina siivuina. Maku voi vetistyä, kun sulavat.
Mää luulen, että se raaka omatekemä pizzapohja saattaa kärsiä pakastamisesta. Käytit kai hiivaa siihen pohjataikinaan. Pakastepizza on sitten aina pakastepizza vaikka olisitkin sen itse tehnyt ja pakastanut.
Pohjasta häipyy rapeus, juusto vetistyy ja menettää makuaan ja koko homma öjystyy ja veltostuu, tomaatti muutta makuaan - tai menettää makunsa...
Pahin on tietysti ainakin silloin tehty kun lämmität ja sulatat sen mikrossa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406993
- 323948
- 453330
- 402949
- 172726
- 372238
- 162196
- 412153
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482087- 402058