Kun ostat hesestä gluteenittoman aterian saat ranskalaisiisi hesen maustepussit ketsuppia ja sinappia. Sinappi SISÄLTÄÄ VEHNÄJAUHOJA!
Varoitus hesestä
huomioi tämä
142683
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 14
Vanhimmat
ennemminkin Heselle... taidat olla kilpailijan leivissä vai...
kävi vaan kämmi ko. sinapin kanssa kun huomasin tekstin vasta kun sapuskasta oli puolet jo syöty. Loput jäi syömättä.
Ihmetyttää vaan kun firmassa on paljon nuoria likkoja töissä, että eikö nyt kukaan ole aiemmin tätä huomannut. Nuorethan on yleensä tarkkoja työssään.
automaattisesti mukaan kotipakettiin, ja keliaakikko varmaankin tietää ko. aineen usein sisältävän vehnäjauhoja.
Omalle kohdalle osunut ainoa vehnää sisältänyt on ollut omenalla maustettu punainen tuubisinappi.
että laitetaanko maustepussit mukaan. Että melko automaattisesti ne annettiin.
Työntekijät opetetaan pitämään kunnolla huolta gluteenittomasta ateriasta, mutta yleensä sinappi ei kuulu mukaan laitettaviin mausteisiin vaan se annetaan jos asiakas pyytää. (Harva haluaa sinappia perunoilleen). Työntekijä ei vain tiennyt, että sinappi ei sovi keliaakikolle, tuskin hän tahallaan tahtoi asiakasta vahingoittaa.
Olisko ollu ehkä vahinko et sinapin laittoi mukaan? Kyllä se tiedossa on et siinä sinapissa on gluteiinia, joten tuskin sua on tarkoituksella "myrkytetty."
Kyllä "ruokavammaiset" (kuten minä itse) yleensä vielä tarkistaa tuotteen jos se on mahdollista. Siinä sinappipussissahan on tuoteseloste ;)
Oma lukunsa on sitte nää "allergiset." Just viikolla väänsin yhden kanssa laktoositonta kerrosta: "ei ei saa olla maitoa!" näinollen häneltä piti MAJONEESI jättää pois, mutta kun ehdotin myös juuston jättämistä pois niin eipä käynyt. Ei uskonut kun kerroin juustossa olevan sitä maitoa(!), mutta mitäpä minä "penska" (ikää vasta 29) mitään mistään tiedän :)
...olisi maitoa? eikö kuitenkin perusraakaaineet majoneesissa on öljy ja kananmuna? Ainakin hesen majoneesit on laktoosittomia!
niin kuulostaisit edes siltä että tiedät asiasta jotain. Jos ei edes puhuta oikeilla nimillä niin silloin voi olettaa, ettei tiedä itse asiastakaan.
Voi anteeksi kirjoitusvirhe. Piti olla "Gluteiiini" (Unohtui kolmas i ja sitaatit - kyseessä siis koulutukseni aikainen "herja" jota käytän vieläkin... ja näyttää toimivan)
No pääsitpäs pätemään. Itse aiheeseenpa et sitten osannutkaan sanoa mitään.
... tässä ihmeteltiinkin.
Soon kato se "majo" kun tarkoittaa maitoa... Kuulemma.
siis halusko se asiakas maidottoman vai laktoosittoman ateria?? maitoallergia ja laktoositon ruokavalio on kaksi eri asiaa.
Siis asiakas nimenomaan halusi laktoosittoman purilaisen kun "ei voi syödä maitoa." Tämä oli muös syy siihen että asiakkaan burgeriin ei saanut laittaa myöskään majoneesia, koska hänen mielestään majoneesissa oli maitoa.
No asiakas sai haluamansa hampurilaisen. (kun se asiakas nyt aina on oik... siis niin a(a)siakas)
"Siis asiakas nimenomaan halusi laktoosittoman purilaisen kun "ei voi syödä maitoa."
Jos ei voi syödä maitoa sisältäviä tuotteita, niin silloin hän haluaa siis maidottoman, ei laktoosittoman. Jos tiesit, niin laktoositonta maitoa on olemassa. Älä sekota niitä toisiinsa, kaksi aivan eri asiaa:
laktoositon ruokavalio:
http://www.tohtori.fi/?page=2403132&id=4283687
maidoton ruokavalio:
http://www.hus.fi/default.asp?path=1,32,818,1733,1992,1987