Tuli ostettua kokeilun vuoksi pakkaus kengurun filettä. Voiko sen jättää hieman punaiseksi sisältä naudanlihan tapaan vai pitääkö paistaa kypsemmäksi?
Kengurun liha
4
3869
Vastaukset
- Ravintolakokki..
Kengurunlihan voi paistaa mediumiksi. Yleensä kengurunliha paistetaan medium miinus kypsyiseks jolloin se on parhaimmilaan. Eli hieman raaemmaksi jätetään kuin medium. Sen voi jättää myös raa'aksi. Kypsyysastehan kannattaa valita sen mukaan mistä itse pitää. Voihan sen tietty jättää roséeksikin, mutta kypsänä se ei ainakaan ole parhaimmilaan
- kysäisijä
Kiitoksia vinkistä! Tuohon suuntaan olin itsekin ajatellut, mutta kengurun tuntemuksen lisäksi puuttui varmuus asiasta.
- paatzo
kysäisijä kirjoitti:
Kiitoksia vinkistä! Tuohon suuntaan olin itsekin ajatellut, mutta kengurun tuntemuksen lisäksi puuttui varmuus asiasta.
Moro!
Paljonko mahtoi olla kilohinta tuolla lihalla ja mistä kaupasta ostit? - ja muissakin
paatzo kirjoitti:
Moro!
Paljonko mahtoi olla kilohinta tuolla lihalla ja mistä kaupasta ostit?eikä ole kummoinen eksoottisuus, eikä myöskään korkean hinnan väärti.
Hyvin marinoitu naudan- tai possunpihvi on parempaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663382Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463202Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1232738- 442553
- 311953
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271860- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä871505- 391330
- 821199