Tuli ostettua kokeilun vuoksi pakkaus kengurun filettä. Voiko sen jättää hieman punaiseksi sisältä naudanlihan tapaan vai pitääkö paistaa kypsemmäksi?
Kengurun liha
4
3514
Vastaukset
- Ravintolakokki..
Kengurunlihan voi paistaa mediumiksi. Yleensä kengurunliha paistetaan medium miinus kypsyiseks jolloin se on parhaimmilaan. Eli hieman raaemmaksi jätetään kuin medium. Sen voi jättää myös raa'aksi. Kypsyysastehan kannattaa valita sen mukaan mistä itse pitää. Voihan sen tietty jättää roséeksikin, mutta kypsänä se ei ainakaan ole parhaimmilaan
- kysäisijä
Kiitoksia vinkistä! Tuohon suuntaan olin itsekin ajatellut, mutta kengurun tuntemuksen lisäksi puuttui varmuus asiasta.
- paatzo
kysäisijä kirjoitti:
Kiitoksia vinkistä! Tuohon suuntaan olin itsekin ajatellut, mutta kengurun tuntemuksen lisäksi puuttui varmuus asiasta.
Moro!
Paljonko mahtoi olla kilohinta tuolla lihalla ja mistä kaupasta ostit? - ja muissakin
paatzo kirjoitti:
Moro!
Paljonko mahtoi olla kilohinta tuolla lihalla ja mistä kaupasta ostit?eikä ole kummoinen eksoottisuus, eikä myöskään korkean hinnan väärti.
Hyvin marinoitu naudan- tai possunpihvi on parempaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu
Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)14610596- 563013
- 2062839
- 252127
Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?
Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais171878- 171699
- 141636
Kyllä poisto toimii
Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa181597"Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..
"Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla181543- 821438