Mistä Suomessa myytävä hedelmäsokeri valmistetaan?
Hedelmäsokerin valmistus
2
690
Vastaukset
- erotetaan
"Suomessa myytävä hedelmäsokeri valmistetaan kotimaisesta sokerijuurikkaasta erottamalla siitä sakkaroosi eli tavallinen sokeri ja pilkkomalla liuosmuodossa oleva sokeri entsymaattisesti fruktoosiksi ja glukoosiksi ja kiteyttämällä lopuksi fruktoosi liuoksestaan."
- oikein
Inverttisokeri on glukoosin ja fruktoosin seos.
Sokerin valmistuksessa tulee luonnostaan inverttisokeria joka on sokerintuotannon "sivutuote". Se on sokerintuotannon haitta-aine josta on vain harmia. Mikään järkevä sokeritehdas ei sitä tuottaisi lisää "entsymaattisesti".
Sen haitallisuus perustuu siihen että siitä en ERITTÄIN vaikea kiteyttää kumpaakaa monosakkaridia.
Yleensä se myydään teollisuudelle makeutusaineeksi. Itse voit ostaa sitä epäpuhtaana kaupasta nimellä "siirappi".
Siirapin valmistuksessa tosin käytetään entsyymejä jotta siitä varmasti olisi kaikki sakkaroosi hajonnut jottei se kiteytyisi siirapissa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1938676
En löydä sinua
En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k264838- 504288
- 623857
- 513236
- 503040
Ne oli ne hymyt
Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä262716Miten mä olisin
Rohkeampi lähestymään häntä. En tiedä. En osaa nykyään edes tikusta tehdä asiaa vaan käyttäydyn päin vastoin välttelen.512607- 432511
Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv422345