MITEN KORPUT PAISTETAAN?

Pulla menee vanhaksi, laittaisin korppuja.
Ilmianna
Jaa

4 Vastausta


Äidin hyvä pullaleeta korpuksi: laitoin uuniin 125 astetta lämpöä, 1 tunti ja jätin yöksi jälkilämmölle. Hyviä tuli. Joten tässä resepti teille kaikille ei vastanneille!
Ilmianna
Jaa
-3 cm paloiks ja ne vielä 3 osaan ja ei kun uuniin 150 astetta n 15 min. tai 50 astetta ja yön yli. Tarkista kun tulevat vaalena ruskeiksi, niin ulos.Korppuja säilytettiin lakanakankaisessa kangaspussissa, kuivassa ja huoneenlämpöisessä paikassa, säilyivät hyvin, Ennen sitä vanhasta mehusta mehukeitto. Ei parempaa välipalaa. Herkkua elähtäneestä leivästä.
http://www.kolumbus.fi/rahola/sanastot/k.html#koyh
Ilmianna
Jaa
Pitko viipaleiksi ja viipaleet puoliksi pitkittäin. Voitelu voilla ja päälle ripotellaan kanelia ja sokeria. Uuni 50 astetta, luukun väliin joku pönkkä että pysyy vähän raollaan. Vaikka puulasta taikka patalappu. Annetaan olla muutama tunti tai yön yli.
Ilmianna
Jaa
Hyvin yksinkertaista; siivutan pitkon tai viinerit. Laitan leivinpaperin pellille. Pullat siihen ilman mitään maitoja ja sutimisia. Uuni 75-100. Uuni raolleen. Reilu tunti. Tai vaikka 1.5. Valmista. Kovettuvat vielä jäähtyessään
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

MITEN KORPUT PAISTETAAN?

Pulla menee vanhaksi, laittaisin korppuja.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta