Norjalainen juusto

kuorrutuksessa

Ajattelin kuorruttaa komean kukkakaalin tummalla norjalaisella Gudbrandsdalost-juustolla.

Onko hyvä idea, vai menevätkö sekä kaali että juusto piloille? Ohjeita?

8

774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Akkurat

      Eihän sitä syö erkkikään!

      Tai no – norjalaiset ehkä...

      • rakentavasta vastauksesta

        Olisko joku muu?


      • Erkkinä

        Kastikevalinta ratkaisee ja yksi hyvä on akvaviitti?


      • pois
        Erkkinä kirjoitti:

        Kastikevalinta ratkaisee ja yksi hyvä on akvaviitti?

        Vieraat tulevat huomenna ja tarvitsisin asiallisen vastauksen.


    • kyse nyt

      on ns. mes-juustosta, joka on tehty vuohenmaidosta, ja juusto on tummanruskeaa ja aika kovaa, tuo juusto on kyllä aika tujua. Mutta maista ihmeessä ensin juustoa, ja jos maku miellyttää, voit vielä sulattaakin (vaikka mikrossa) pienen siivun, ja maistat taas. Jos maku edelleen miellyttää, ei mikään voine pilata itse lopullista ruokaakaan.
      On sitten eri asia, mitkä ovat vieraittesi makutottumukset...

      • toki tiedän

        miltä tuo juusto maistuu! Sori jos kirjoitin epäselvästi.

        Tarkoitin kysyä, sopiiko se ylipäätään kuumennettavaksi, onko siitä tapana tehdä kuumia ruokia, gratiineja tai kuorrutuksia?

        Netistä en löytänyt tietoa eikä täälläkään taida sitten kukaan tietää.

        Harmi, kun illan teema on Norja, ja voileipä ei oikein passaa muuhun menuun. Kurjaa jättää niin oleellinen osa norjalaista ruokaa käyttämättä. :(


      • ikinä
        toki tiedän kirjoitti:

        miltä tuo juusto maistuu! Sori jos kirjoitin epäselvästi.

        Tarkoitin kysyä, sopiiko se ylipäätään kuumennettavaksi, onko siitä tapana tehdä kuumia ruokia, gratiineja tai kuorrutuksia?

        Netistä en löytänyt tietoa eikä täälläkään taida sitten kukaan tietää.

        Harmi, kun illan teema on Norja, ja voileipä ei oikein passaa muuhun menuun. Kurjaa jättää niin oleellinen osa norjalaista ruokaa käyttämättä. :(

        "onko siitä tapana tehdä kuumia ruokia, gratiineja tai kuorrutuksia?"

        kuullut tai lukenut, että sitä käytettäisiin kuorrutuksiin. Ja olen sentään ruuanlaittoa ja siitä lukemista harrastanut kymmeniä vuosia.


    • naminaminam

      Tämä loistava juusto on mielestäni parhaimmillaan vaalean rieska- tyyppisen vehnäleivän päällä voin kanssa! Nam.

      En ole sitä käyttänyt ikävä kyllä kasvisruuissa.

      Mutta erinomaista tulee hirvipaistista kun siihen lisää loppuvaiheessa pieninä paloina tätä Norjan herkkua!
      Suurustaa ja makeuttaa soosin.

      Löytyy meitä faneja Suomestakin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kumpi vetoaa enemmän sinuun

      Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?
      Ikävä
      92
      1846
    2. Ei se mene ohi ajan kanssa

      Näin se vaan on.
      Ikävä
      85
      1282
    3. Tavoitteeni onkin ärsyttää

      Sua niin turhaudut ja unohdat koko homman
      Ikävä
      110
      1133
    4. Tunnistebiisi

      Laita joku tunnistebiisi, niin tiedän ett oot täällä ja kaipaat ehkä mua
      Ikävä
      76
      1017
    5. Taidat tykätä linnuista paljon

      Mikä on sun lemppari ☺️😉🥹🦢🐦‍⬛🦉🦜🦚
      Ikävä
      109
      940
    6. Okei nyt mä ymmärrän

      Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘
      Ikävä
      57
      853
    7. Miks käyttäydyt noin?

      Välttelet kaikkia kohtaamisia...
      Ikävä
      47
      771
    8. Ei sun tarvi jännittää enää

      en yritä enää mitään. Tiedän että olin mauton ja sössin kaiken.
      Ikävä
      36
      762
    9. Olen huolissani

      Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis
      Ikävä
      48
      721
    10. Minkälainen ääni mulla on mies

      Sinun mielestä?
      Ikävä
      33
      693
    Aihe