tarviiks niitä broilerinpaloja kypsentää jotenkin ennen kuin ne pistetään frityyritaikinaan vai kerkiikö ne kypsyä siinä frityyrin sisällä? Mikä öljy on parasta friteeraamiseen?
friteeratut
kanat
1
612
Vastaukset
- kanat
ja ei tarvinnu kypsentää, hyvin kypsyivät. Ja käytin rypsiöljyä. Sitä vain jäin ihmettelemään miten ne kiinalaiset tekevät sen frityyritaikinan, kun se on kuin sokerimunkki. Oma frityyritakina oli vain semmoista laihaa nestettä eikä siitä tullut kuorta kananpalaan nimeksikään. Hyviä ne silti oli.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614418KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1523261Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo492544Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?532524- 1102235
- 241893
- 231662
- 301626
- 1691530
- 361265