My life

is ruined

Kamalaa.
Olin kai yläasteella ja lukiossa liian vähän tekemisissä toisten nuorten kanssa. En ikinä "oppinut" sitä että mun pitäisi tyytyä perusnaisiin. En saanut rehellistä palautetta itsestäni. Ja sitä mitä ei nuorena oppinut ei opi vanhanakaan.

Per(u)snaiset eivät herätä mussa tunteita. En haluaisi olla ylimielinen tai muuta, mutta kun selaan esimerkiksi näitä treffipalstojen kuvallisia ilmoituksia niin päällimmäinen tunne on että "what the fuck is going on here?". Koen suunnilleen 1/100:sta kuvasta viehättäväksi ja löydän siitäkin yleensä vikaa, vaikken edes ole mielestäni liian vaativa. En odota mitään missiä tai mallia tai kaunotarta. Mutta täytyyhän teidänkin myöntää että aika pallinaamoja tuolla noissa ilmoituksissa on. Eikä live-elämä tee asiaan mitään muutosta. Siellä on pari niitä mua miellyttäviä tyttöjä ja lopuista ajattelen että voisivat piiloutua johonkin syvään koloon.

Mutta pitäisikö minun ihan oikeasti jotenkin syttyä joistain pallinaamoista? Tottakai voin jutella mielenkiintoisen tytön kanssa, mutta että haaveilisin mulkkuni johonkin pallinaamaan pökkimisestä? Siis hypnotisoitteko itsenne joksikin kiimakulleiksi että voi tehdä palavasti mieli tuollaisia naisia? Miten jaksatte nähdä vaivaa? Kun tulette kotiin raskaan työpäivän jälkeen ja siinä sohvalla istuu joku pallinaama, niin miten teille voi tulla edes hyvä mieli? Ja siellä töissäkö haaveilette että illalla sitten panen kovaa sitä pallinaamaa?

Ei vaan voi joku perusmuija kiinnostaa niin paljoa että jaksaisin alkaa vaivaa nähdä tämän miellyttämisen eteen, herttisen jestas sentään. Eikä jaksa viesteihinkään panostaa kun siellä toisessa päässä on joku pallinaama jota ei edes halua oikeasti panna.

Minusta tuntuu kun minua olisi kustu linssiin pahemman kerran.

10

1515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lesti---

      linkkejä irc-galleriaan tai vastaavaan jossa on sinun mielestäsi noita perusmuijan näköisiä naisia.

    • nätti mimmi

      Tuo on sairasta. Itse et voi olla kovin erikoinen, koska olet ilmeisesti jokin friikki? Jos suutut, se jo kertoo totuuden :)

      • alkup.

        En ymmärtänyt viimeistä lausetta.
        Mitä muuhun tulee niin eikö viestistäni tullut jo ilmi etten ole mikään erityisen haluttava, vaan ihan perusjannu. Käytöksenikin on pitkälti normaalia, paitsi tuo ongelmani.


    • hkopteri

      En minäkään näistä tavallisennäköisistä muijista koskaan fantasioi, mutta käytännön tosielämässä näihin joutuu yleensä tyytymään!

      Kauniit ovat yleensä niin nirppanokkia ja ylimielisiä ja itseriittoisia, ettei niiden kanssa edes halua olla tekemisissä, nämä "pallinaamat" ovat yleensä jalat maassa ja ihan mukaviakin monesti.

      Sitä paitsi "pallinaamat" ehkä ´tiedostavat tavallisuutensa ja ovat siksi esim. seksipuuhissa helpommin miehen tahtoon taipuvia kuin nämä silmiähivelevät kaunottaret.

    • Tyly fakta on, että kauniit deittailee kauniita ja rumien on tyytyminen tasoisiinsa. Toki meissä on muitakin laatutekijöitä kuten älykkyys tai varallisuus, mutta sinun ongelmasi on ilmeisesti nimenomaan ulkonäkö.

      Samasta ongelmasta kärsiviä naisia on myös; tavis ei kelpaa vaan pitää olla söpöä naamaa ja sikspäkkiä, huolimatta siitä että itse on ns. "pallinaama".

      Kai se on yksi onnellisuuden perusedellytyksistä että hyväksyy tilanteensa ja sopeutuu siihen. Tässä tapauksessa siis se, että kykenee ihastumaan ja rakastumaan omantasoiseensa.

      Ihmisellä seksuaalisuus ja parinmuodostustarpeet kumpuavat jostain syvältä mielen uumenista. Jos kaikki olisimme kaltaisiasi, siis sellaisia, että vain paras kelpaa pariksi, ihmiskunta kuolisi sukupuuttoon.

      No, tämä on vain tilanteen toteamista, en osaa antaa mitään neuvoja, pahoittelut. On ihailtavaa että tiedostat tilanteesi etkä oleta olevasi kauniiden naisten kanssa samalla tasolla.

    • onkin. mutta elämä on täällästä ja pallinaamojenkin on saatava seuraa!!!!

    • ei "pallinaama"

      niin, aivan leuhkimatta voin todeta, että olen tuo keskiarvoa kauniimpi, hyvä kroppanen jne. nainen, ja ei, sinulla ei ole toivoakaan.
      eikä siinä ole ulkonäöstäsi kysymys, vaan kuulut siihen ryhmään miehiä, jotka hakevat vain kompensointia itselleen. eli, toisinsanoen, itsetuntosi on heikko, ja tuijotat vain ulkonäköön. seksissä olet tod.näk. surkea suorittaja, koska käytät siitä ilmaisua "mutta että haaveilisin mulkkuni johonkin pallinaamaan pökkimisestä"... että seksi on sinulle mulkkusi pökkimistä johonkin reikään???? aika säälittävää, ja siis sinun kannaltasi nimenomaan. jäät paljosta paitsi.

      mutta kuule, kauneudessa on se hyvä puoli, että kun tarjokkaille voi jakaa numerolappuja jonoon, on todellakin varaa myös vaatia jotain tasoa, käytöstapoja, tyyliä jne. mielestäni kaikilla on, myös niillä tavallisen näköisillä: mielestäni sinä et ole yhdenkään naisen arvoinen, mutta et ainakaan sellaisen, joka uskaltaa vaatia jotain tasoa.

      anteeksi vaan, jos loukkaa, mutta sinä olet juntti ja moukka, eikä edes tarvitse nähdä sinua, niin voisin kertoa, että sinulle sopivaa seuraa olisi rinkeli: reikä se on siinäkin.

      sillälailla sinua on kyllä kustu linssiin, että olet saanut lahjaksi yleensä miehille kuuluvan muutaman perusominaisuuden: ylimielisyyden, pinnallisuuden, lapsellisuuden ja egoistisuuden.
      hyviä uutisia on ne, että kunhan itsetuntosi paranee ja kasvat hieman vanhemmaksi ja alat muistuttaa aikuista, nuo ominaisuudet pikkuhiljaa paranevat.

      mutta mihinkään todella kauniiseen, suosittuun ja mukavaan naiseen sinulla tuskin on mahdollisuuksia ja jos saatkin sellaisen valehtelemalla itsellesi hetkeksi, et pysty noilla rahkeilla häntä pitämään. ei ole värkissä varaa. mutta ainahan voi oppia jotain.

      toivotan sinulle pikaista paranemista ja suurta rakkautta elämääsi, ehkä sellaista suurta rakkautta, joka samalla opettaisi seksistäkin sinulle jotain ;)

      • tyttönen20v.

        kiitos viestistäsi. minuakin niin inhottaa aloittajan kirjoitus... mikä oikeus hänellä on lokeroida ihmisiä? mikä hemmetin perusnainen??

        (itsekin nätti, fiksu ja hyväkroppainen tyttö)


      • lokeroida
        tyttönen20v. kirjoitti:

        kiitos viestistäsi. minuakin niin inhottaa aloittajan kirjoitus... mikä oikeus hänellä on lokeroida ihmisiä? mikä hemmetin perusnainen??

        (itsekin nätti, fiksu ja hyväkroppainen tyttö)

        vai että itseään netissä levitteleviä ei saisi arvostella? Jos joku laittaa itsensä esille ulkonäkönsä nojalla niin häntä saa arvostella aivan niin paljon kuin haluaa.

        ps. laittakaa kuvia niihin pallinaamoihin niin tiedetään mistä keskustellaan.


    • ymmärtänyt itsekin

      Tietoisuus omasta tilasta on parempi kuin itsepetos.

      Naiset eivät halua, että miehet ymmärtäisivät parisuhteet niin hyvin kuin olet ymmärtänyt. Se vähentäisi heidän valtaansa pompotella miehiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe