Valkoinen mies - aasialainen nainen

Musta mies - valkoinen nainen

Brain Size Cubic Centimeters

Asian men      1,472
White men      1,416
Asian women      1,358
White women      1,308
African men      1,319
African women      1,217

http://christianparty.net/grebrainsize.htm


Valkoisen miehen ja aasialaisen naisen aivojen koko on paljon lähempänä toisiaan kuin valkoisen naisen ja miehen.

Vastaavasti, valkoisen naisen ja afrikkalaisen miehen aivojen koko on lähempänä tosiaan kuin valkoisen miehen ja naisen.

Koska ihmiset pyrkivät löytämään kumppanin, jonka henkinen taso on lähellä omaa, tämä johtaa väistämättä siihen että valkoisella miehellä ja aasialaisella naisella synkkaa paremmin kuin valkoisella parilla.

Vastaavasti valkoinen nainen kokee olevansa henkisesti enemmän samalla tasolla afrikkalaisen kumppanin kanssa.

10

1130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä se täällä vain

      ... mutta mitenkäs menee vastaavasti aivojen poimuttuneisuus joka tietääkseni on se ratkaiseva tekijä? Käsittääkseni aivojen tilavuus ei ratkaise, vaan jonkinlainen pinta-ala ratkaisee.

      Vai onko eri kokoisten aivojen poimuttuneisuus (keskimäärin?) sama? Onko esim. mustan miehen ja valkoisen naisen aivojen poimuttuneisuus (keskimäärin?) sama?

    • Futaaja

      Siksikö siis suomalaiset miehet tilaavat postitse aasialaisia kaunottaria? Yhteinen kielikin, jos emme tahdikkaasti oleta sen olevan rakkauden, puuttuu. Ymmärrän nyt, että kyseessä on suomalaisten miesten halu päästä intellektuaaliseen kanssakäymiseen filippiiniläisten, thaimaalaisten ja muiden aasiattarien kanssa. Minulle, joka olen tyhmä, kelpaa kyllä suomalainenkin nainen.

    • suhteellinen koko

      Olennaista on aivojen tilavuus suhteessa kehon kokoon; pidemmillä ihmisillä on suuremmat aivot, kun taas lyhyemmillä pienemmät aivot. Jonkinlaisena (hyvin epätarkkana) älykkyyden mittarina on käytetty aivojen suhteellista kokoa kehoon nähden; tosin em. lukemat viittaavat siihen että aasialaisten aivot ovat huimasti valkoisten tai mustien aivoja suuremmat suhteessa kehon kokoon/pituuteen, sillä aasialaiset ovat kautta linjan pienempikokoisia. Esimerkki em. teoriasta on delfiinin aivojen koko, joka on suhteessa erittäin suuri eläimen kokoon nähden.

    • pieni kuule

      saat sinä toki noinkin uskoa. Jos se tuntuu hyvältä. Ei siinä mitään.

      Einsteinin aivot olivat 15% normaalia pienemmät. Mahtoi olla tyhmä mies...?

      Vakavissaanhan aivojen koko ei tosiaan älykkyydestä kerro. Kai sinä _oikeasti_ tämän tiesit? Tuskin vakavissaan juttuasi heitit?

      • Anonyymi

        Papukaijat, korpit, harakat, kissat ja koirat ovat hyvin älykkäitä, näyttää siltä että älykkyys on universaali ominaisuus.


    • Anonyymi

      Arvelisin että valkoisten naisten kiinnostus afrikkalaisiin miehiin liittyy enemmän munan kun aivojen kokoon. Tosiasiassa valkoiset naiset ei kuitenkaan halua jälkeläisiä afrikkalaisten miesten kanssa, he ymmärtävät että tämä valinta tekisi heidän jälkeläisistään yhteiskunnan tyhmimpiä kymmenien/satojen sukupolvien ajaksi.

      • Anonyymi

        Hölynpölyä, parjausta ja panettelua.


    • Anonyymi

      Valitettavasti suuriaivoisilla on niissä paljon "ilmaa", eli sidekudosta, mistä johtuu hitaampi toiminta ja pidemmät sigmaalilinjat.
      Mitä tiiviimpi rakenne, sitä parempi.

    • Anonyymi

      Oleellinen indikaattori on pään massan ja kehon (vartalon) massan välinen synnynnäinen suhdeluku, joka korreloi voimakkaasti positiivisesti älykkyysosamäärän kanssa. Toisin sanoen, mitä suurempi on tuo suhdeluku, sitä korkeampi on ihmisen älykkyysosamäärä. Tästä ei ole mitään epäselvyyttä psykologisesti.

      Ongelma vain on se, että meillä ei ole mitään tietoa siitä, kuinka älykkyysosamäärä korreloi de facto älykkyyden kanssa eli kristalloituneen (kiteytyneen) älykkyyden kanssa. Korkea älykkyysosamäärä ei indikoi todellista älykkyyttä, vaikka voimmekin lähes varmuudella sanoa, että todellinen älykkyys indikoi suhteellisen korkeaa älykkyysosamäärää.

      Älykkyysosamäärän korrelaatio luovuuden kanssa on nolla. Nerous on juuri poikkeuksellisen korkeatasoista luovuutta. Älykkyysosamäärä ei siis indikoi millään tavalla neroutta, mutta neroilla älykkyysosamäärä on kuitenkin tyypiillisesti yli 120. Einsteinin älykkyysosamäärä oli 120. R. Feynmanin älykkyysosamäärä oli 125 ja Newtonin 130. Nerot eivät tyypillisesti ole mensamateriaalia, toisin kuin jotkut kuvittelvat.

      Älykkyysosamäärän korrelaatio ahkeruuden kanssa on nolla. Korkea älykkyysosamäärä ei indikoi millään tavalla sitä, että ihminen jaksaisi kouluttautua tohtoriksi, tai ylipäänsä, että omaisi mitään mielenkiintoa maailman ymmärtämiseen.

      • Anonyymi

        Mielenkiintoinen tuo "oleellinen indikaattori" "pään massan ja kehon" synnynnäisestä suhteesta. Kuulin tästä nyt vasta ensimmäistä kertaa, mutta en löytänyt Googlella mitään järkevää aiheeseen liittyen. Sattuisiko löytymään jotain linkkiä, tai neuvoa mistä tuosta voisi löytää lisää tietoa?

        Myös tämä kristallisoitunut/kiteytynyt älykkyys on minulle täysin vieras käsite, joten siihen en osaa sanoa oikein mitään. Siitäkin haluaisin tietää lisää, koska jälleen kerran, Google tuotti pettymyksen.

        Mainitset hieman ristiriitaisesti, että "meillä ei ole mitään tietoa siitä, kuinka älykkyysosamäärä korreloi de facto älykkyyden kanssa", mutta heti seuraavassa lauseessa toteat, että "korkea älykkyysosamäärä ei indikoi todellista älykkyyttä". Ilmeisesti avain tähän kokemaani ristiriitaan löytyy tuosta kristallisoituneen älykkyyden käsitteestä? Ilmeisesti tuo kristallisoitunut älykkyys on juuri tuota mainitsemaasi todellista älykkyyttä?

        Mutta asiaan: mielestäni älykkyys on loogista päättelykykyä, millä ei käsittääkseni ole mitään tekemistä aivojen koon tai massan kanssa. Käsittääkseni älykkyystesteillä pyritään mittaamaan juuri tuota loogista päättelykykyä.

        Siinä olen täysin samaa mieltä, että looginen päättelykyky ei ole sidoksissa luovuuteen, mutta taas törmäsin ristiriitaan. Mielestäni ei tarvitse olla nero ollakseen luova, tai edes omata korkeaa älykkyysosamäärää. Päällimmäisenä jäi mietityttämään, että mitä se mensamateriaali on?

        Myös tuon älykkyysosamäärän ja ahkeruuden välisen olemattoman suhteen pystyn allekirjoittamaan. Mielestäni sillä ei ole älykkyyden, tai älykkyysosamäärän kanssa mitään tekemistä, kuten ei myöskään koulutuksella. Mutta tuosta mielenkiinnosta maailman ymmärtämiseksi olen kyllä erimieltä. Käsittääkseni keskivertoa korkeamman älykkyysosamäärän omaavat ihmiset ovat uteliaita, niin itsestään, kuin myös ympäristöstään. Mielestäni tämä sopii täydellisesti myös loogiseen päättelykykyyn, mikä pohjimmiltaan on syy-seuraussuhteiden havainnointia ja ymmärtämistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3269
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2278
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1504
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1345
    Aihe