Haluaisin tarjota lasagnea(tuorepastalevyistä) juhlissa ja ajattelin pakastaa sen etukäteen. Olisiko parempi tehdä kastikkeet ja pakastaa ne ja koota ja paistaa juhlapäivänä vai paistaa ja pakastaa koko homma?
pakatettu lasagne
6
4231
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Tee soossit valmiiksi JÄÄKAAPPIIN.
Kokoa ja paista lasagne juhlapäivänä, mieluumin niin ettei sitä enää tarvitse uudelleen alkaa lämmittelemään.
Lasagnellehan riittä uunissa ( n 190 astetta) sellaset 45 minuuttia.
ja vielä ... lasagne vaan paranee, jos se "kootaan" jonkin aikaa ennen uuniin laittoa.- a.p.
Joo, se voisi olla turvallisinta. Olen vain töissä vielä edellisenä päivänä joten ajattelin että jos voisi tehdä soossit pakkaseen vaikka edellisenä vkl.. Mutta täytyy tehdä ne vaikka torstaina. Kyllähän ne lauantaihin säilyy. Uuniin vain ei mahdu kuin yksi vuoka kerrallaan. Täytynee paistaa ensin yksi ja antaa sen vetäytyä folion alla. Sillä lailla ne saa suht' peräkkäin tarjolle..
- myydäänkö jossain
tuorepastalasagnelevyjä? Vai aiotko ne ihan itse veivata?
Aika urakan olet valinnut, sillä esikeitetyistä lasagnelevyistä tulee yhtä hyvää ja voi pakastaa koko homman etukäteen. Ottaa vain sulaan ja lämmittää uunissa.- vanha kokki
Reilut kaksitoista kiloa lasagnea ja tänään laitoin vuoat pakasteeseen. Sieltä ne otetaan juhannuksena yhtenä päiväruokana ja lämmitetään sulatuksen jälkeen. Näin olen tehnyt perinteisesti jo monet vuodet. Sain juuri kebap grillin valmiiksi joten yhtenä päivänä vieraamme saavat puuhiilillä paistettua döner kebapia. Täytyy teroittaa 75 senttinen veitsi, että saa leikattua nättiä siivua, Juhannus on vain kerran vuodessa, joulu on joka vuosi.
- a.p.
Kyllä niitä tuorepastalevyjä myydään, ainakin Helsingissä. Reseptin löysin ruokala.netistä. http://ruokala.iltasanomat.fi/Public/Ruokalatv?func=show_rec&id=266
Täytyypä miettiä josko sitä uskaltais kuitenkin pakastaa sen vaikka vain viikoksi, vaikka vain soossit. Pääsisi helpommalla. - pakastaa....
a.p. kirjoitti:
Kyllä niitä tuorepastalevyjä myydään, ainakin Helsingissä. Reseptin löysin ruokala.netistä. http://ruokala.iltasanomat.fi/Public/Ruokalatv?func=show_rec&id=266
Täytyypä miettiä josko sitä uskaltais kuitenkin pakastaa sen vaikka vain viikoksi, vaikka vain soossit. Pääsisi helpommalla.Kaupassa myydään nykyään pastalevyjä, joita käyttämällä lasagne tulee 20 minuutissa valmiiksi. Ainakin Barillalla on näitä.
Soossit voi tehdä vaikka pariakin päivää aikaisemmin valmiiksi jääkaappiin odottamaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alahan tulla paikkaamaan tekojas
Ja lopeta se piilossa oleminen. Olet vastuussa mun haavoista. Vien asian eteenpäin jos ei ala kuulumaan.315836- 393842
Onko kenellekään muulle käynyt niin
Että menetti tilaisuutensa? Kaivattu oli kuin tarjottimella, osoitti kiinnostusta vahvasti, silmät ja olemus täynnä rakk1833333- 122778
- 292242
- 122197
- 1621906
- 181535
- 1051372
- 251263