Miten marenki levystä sellaisen kuivan ja rapean? Teen pohjan ohjeen mukaan. Ja se onnistuukin eli siitä tulee kova vaahto.
Paistan sitä n. 1,5 tuntia 125 astetta uunin keskiosassa. Mutta se jää sellaiseksi nihkeän pehmeäksi. Ja ruskistuu. Ei näytä kivalta.
Ekalla kerralla onnistui, mutta sen jälkeen on tullut jotain sinnepäin.
Nytkin paistan sitä 100 asteessa ja on vaalean ruskea...
Kertokaa neuvoja.
Pohjaan laitan 4 valkuaista, 2,5 dl sokeria ja 2 tl perunajauhoja.
Omenaviinietikkaa olen joskus laittanut, mutta on maistunut sen jälkeen pahalta.
Anna Pavlova kakku
JK.
2
1630
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
... suolaa siihen valkuaisvaahtoon, ja sokerina mieluiten ERIKOIShieno, eli ei taloussokeri.
Pavlovassa marengin tulee olla pinnalta kuiva, mutta sisältä pehmeä kuin vaahtokarkki.
noin 100( ei yli)astetta ja 1 1/2 - 2 tuntia - ......
Siitä pohjasta tulee rapea kun paiston jälkeen annat jäähtyä pöydällä tarpeeksi kauan (tunti). Se kuivuu sillon vähän ja tulee rapeaksi.
Keksitki on pehmeitä ku tulevat uunista mutta jäähdyttyään ovat rapeita.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävä sua j-mies!
Enkä oikeesti ymmärrä miksi. Eihän me tunneta ees kovin hyvin. Mut haluaisin sun kanssa jotain säätöä sit kai vaan 🫦525069Voi itku! Sanna Marinilla EI OLLUT mitään tekemistä jäänmurtajakauppojen kanssa
Miten tässä näin kävi? Sanna-kultti paniikissa.913922En välttämättä koskaan aikaisemmin tosissani uskonut mihinkään sielunkumppanuuteen ym
Ennen kuin tapasin sinut. Oudointahan tässä on että ollaan tiedetty toisemme kuitenkin vuosia ja enemmän vuosia, mutta v153223- 372824
- 442185
- 212182
- 392156
- 92045
- 641711
Sielunkumppanini ja nykyinen kaivattuni ovat hyvin samankaltaisia ihmisiä
Ja uskon että he punovat langansa yhteen pian. Sielunkumppanille voi olla kova paikka hyväksyä kuinka välittävä ja herkk341692