Kokeilin tätä anopin aikanaan tarjoamaa uuden perunan särvintä juuri vastikään ja olipa hyvää - vaikka ei ole kyllä siitä terveellisemmästä päästä.
läskiä - vaan mistä saat enää? Käytä rasvaisempaa siansivua!
ruisjauhoja
suolaa oman maun mukaan
Pilko läskit noin 1 cm:n siivuiksi.
Sulattele niitä miedolla lämmöllä, sitten kun lihat ovat ruskistuneet lisää ruisjauhoja sen verran että rasva imeytyy jauhoihin (lisää jauhoja vähitellen). Jos rasva loppuu niin lisää vähän voita.
Ruskista jauhot - niistä pitäisi tulla vähän kuin kosteaa hiekkaa. Tuoreen leivän tuoksusta tunnet, milloin alkavat olla valmiit. Paistinpannu pois levyltä ja lisää suola.
PaahtoSUOLAn tulee olla riittävän suolaista.
Tarjoa uusien perunoiden ja voin kanssa. Kasta halkaistu uusiperuna halkaisupinnaltaan paahtosuolaan.
Voit panna tiristetyt siansivut paahtosuolakipon pohjalle ja paahtosuolan niitten päälle. Suolaisia sianpaloja on kiva onki paahtosuolan kanssa kiposta.
Paahtosuola
6
1526
Vastaukset
- vanha kokki
Kunnollisen siansivun löytäminen, noita sporttipossuja ei sovi tähän evääseen käyttää, kiljuvat vain pannulle joutuessaan.
Perinneruokaa parhaimmillaan ja toisaalta helpoimmillaan, mutta kauhistus painonhallinataisille. Sinulla on ollut oiva anoppi, ymmärtänyt hyvän ruoan päälle, mutta niin on minullakin ollut, rauha sielulleen, herkkusuu oli eläessään ja taisi hyvän ruoan päälle.Kiitos kannustuksesta - omakin anoppini käristelee tätä jo pilven reunalla. Reseptin panin kuitenkin muistoihin,
Totta tuosta possusta. Kävin hakemassa kylkisiivut kunnon lihakaupasta ja siitä huolimatta olivat melko onnettomia. Vaikka levy oli melko pienellä ja paistelin hiljakseen hiottaen paloja, tuli pannun pohjalle vain eine rasvaa. Voita täytyi lisätä, jotta jauhoihin sai oikean aromin.
Tämä on niitä ruokia, jotka ovat parhaasta päästä "köyhän keittiön" eineitä ja sopisi jäädä käyttöön sesongin ruokalajiksi - edes juhannuspöytään.- Nuori kokki
crudo kirjoitti:
Kiitos kannustuksesta - omakin anoppini käristelee tätä jo pilven reunalla. Reseptin panin kuitenkin muistoihin,
Totta tuosta possusta. Kävin hakemassa kylkisiivut kunnon lihakaupasta ja siitä huolimatta olivat melko onnettomia. Vaikka levy oli melko pienellä ja paistelin hiljakseen hiottaen paloja, tuli pannun pohjalle vain eine rasvaa. Voita täytyi lisätä, jotta jauhoihin sai oikean aromin.
Tämä on niitä ruokia, jotka ovat parhaasta päästä "köyhän keittiön" eineitä ja sopisi jäädä käyttöön sesongin ruokalajiksi - edes juhannuspöytään.Virossa näkee usein paksuläskistä sianlihaa. Ostosristeily Tallinnaan voisi tuottaa tulosta?
- Poro Tallinnasta
Nuori kokki kirjoitti:
Virossa näkee usein paksuläskistä sianlihaa. Ostosristeily Tallinnaan voisi tuottaa tulosta?
Läskiä eli pekkiä löytyy niin palana kuin myös valmiiksi siivutettuna. On ihan naturellia, valkosipulilla (küüslaugupekk) ja myös paprikalla maustettua (ns. Unkarin läski eli Ungari pekk). Kyseessä on siis puhdas läski, josta ei mitään turhaa lihaa löydy.
Poro Tallinnasta kirjoitti:
Läskiä eli pekkiä löytyy niin palana kuin myös valmiiksi siivutettuna. On ihan naturellia, valkosipulilla (küüslaugupekk) ja myös paprikalla maustettua (ns. Unkarin läski eli Ungari pekk). Kyseessä on siis puhdas läski, josta ei mitään turhaa lihaa löydy.
Olen muuten ostanut muutaman kerran sitä Unkarinläskiä. Ensi kerralla kun sen näin luulin sitä joksikin juustonkimpaleeksi kun ei näyttänyt sianihralta ainakaan ensikopelolla.
Se on verrattoman hyvää ruoanlaittoon ja antaa aivan erinomaisen pohjan esimerkiksi paistinperunoille. Vahinko vain, ettei säily kovin pitkään kaapissa - vaan ei sen kuulukaan, kulutukseen vain!- *pappa*
crudo kirjoitti:
Olen muuten ostanut muutaman kerran sitä Unkarinläskiä. Ensi kerralla kun sen näin luulin sitä joksikin juustonkimpaleeksi kun ei näyttänyt sianihralta ainakaan ensikopelolla.
Se on verrattoman hyvää ruoanlaittoon ja antaa aivan erinomaisen pohjan esimerkiksi paistinperunoille. Vahinko vain, ettei säily kovin pitkään kaapissa - vaan ei sen kuulukaan, kulutukseen vain!norjalaiset hakee r-sikaa suomenpuolelta naturellina tai vähän savustettuna
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663422Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463242Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1423048- 502663
- 311983
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271870- 481646
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä871545Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k391421- 391350