Mä kysyn nyt täältä kun juomapuolella ei välttämättä ole niin kiinnostusta tälläiseen. Siis olen hiivattomalla ja sokerittomalla ruokavaliolla ollut jo useamman kuukauden ja nyt haluaisin vähän jotain alkomahoolia maistaa..mutta mitä sitä voi juoda?
Onko light siideritkin käyneet hiivalla, tietääkös joku älykäs?
Tai mitä muuta voisi juoda jos ei nyt kirkkaita eikä ainakaan kaljaa saa alas.
Kiitos.
Onko light siideritkin käyneet hiivalla, tietääkös joku älykäs?
Tai mitä muuta voisi juoda jos ei nyt kirkkaita eikä ainakaan kaljaa saa alas.
Kiitos.
Vastaukset 2
Vanhimmat
"Siideri ja lonkerot ovat turvallisia hiiva-allergikoille. Juomien valmistuksessa on käytetty hiivaa, mutta se poistetaan erittäin tehokkaalla suodatuksella, joten hiivajäämiä juomissa ei ole."
Näin Sinebrychoffilla.
Ja Hartwallilla sama juttu:
"Hartwallin valmistamista alkoholijuomista täysin hiivattomia ovat Hartwall Original Gin Long Drink, Hartwall Original Gin Long Drink Tonic, Hartwall Original Gin Long Drink Strong, Hartwall Original Gin Long Drink Cranberry ja Hartwall Long Gin Grape. Niiden sisältämä alkoholi on tislattua alkoholia. Muissa lonkeroissa, siidereissä ja oluissa ei lopputuotteena varsinaisesti ole hiivaa, mutta ne sisältävät käymisessä muodostuvia hiivan aineenvaihduntatuotteita."
Vinkkinä: Sekoita viinasta ja light-limsasta drinkkejä - Ei sitä kirkkaana kannatakaan juoda.
kuiva valkoviini ehkä voisi menetellä, siinä ei ainakaan hiivaa ole.
keliaakikkona en voi enää juoda kaljaa, mutta kuivaa valkoviiniä vähän joskus.