Kanan (broilerin) rintafileitä 1 kpl/ruokailija
1 paketti pekonia
erilaisia salaatinlehtiä, myös rucolaa
Kananrintafileet uunivuokaan, öljyä, valkosipulia,pippuria,(tuoretta inkivääriä, jos on,muutama ohut siivu)basilikaa, soijaa. Nesteen tulee juuri ja juuri peittää fileet.Uuni 180 astetta,n.40 minuuttia.
Kun kana alkaa olla valmis, pesen salaatit ja asettelen lautaselle.Leikkaan pekonin 3-4 cm siivuiksi ja paistan ne siivut,kunnes reunat kihartuvat, ei palaneeksi asti.Kana pois uunista, leikataan poikittain 1,5-2 cm siivuiksi, laitetaan salaatin päälle. Lisätään pekonipalaset ja kastiketta saa joko kanaliemestä tai pekonipaistinliemestä, tai jos haluaa, voi käyttää balsamicokastiketta. Kanan tilalla voi käyttää muutakin lihaa, joka on mureaa.
Kana-pekonisalaatti
maistuu salaatin vihaajille...
1
730
Vastaukset
- naminam
Pitääpä testata, kiitos ohjeesta!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614448KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1533303Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?572602Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo492564- 1122335
- 241903
- 241691
- 301636
- 1691550
- 361275