Mitä on nolla-tutkimus

julkisrahoitteisuus

Nolla-tutkimus on tieteellisesti tai taloudellisesti arvotonta tutkimustyötä jolla yliopistojen huuhaa-tutkijat rahastavat veronmaksajia. Se on usein jo entuudestaan tunnetun asian uudelleen tutkimusta, arvotonta yksityiskohtien lisätutkimusta tai muuten hyödytöntä tutkimustyötä jota tehdään vain siksi että siihen saadaan rahoitus valtiolta.

Suomessa nolla-tutkimusta sekä pseudo- eli näennäistiedettä edustaa lähinnä yliopistojen humanistis-yhteiskuntatieteelliset tiedekunnat (kasvatustieteet, sosiologia, yhteiskuntatieteet, psykologia). Yliopistojen yhteiskuntatieteellisten tiedekuntien ja koko humanistisen instituution tehtävä on käytännöllisesti katsoen tuottaa nolla-tutkimusta, arvotonta tutkimustietoa niin että he voivat luoda virkoja julkiselle sektorille ja siten saada hyötyä veronmaksajista. Humanistien ainoa tarkoitus on perustella omaa olemassaoloaan ja siten päästä käsiksi veronmaksajilta kerättyihin varoihin. Humanistit ovat onnistuneet virkakelpoisuusvaatimuksillaan monopolisoimaan itselleen arvokkaan rahanlähteen : kuntien virat. Yliopistolaistos ja akateeminen instutuutio on sosialistisen teorian mukainen verorahojen kuppaus-mekanismi jolla rahanahneet humanistit pyrkivät pääsemään virkoihin ja ylläpitämään monopoliaan kunta- ja valtiosektorin ammatteihin.

17

3844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • humanistiksi

      Sitten voisit saada aikaan edes nolla-foorumikirjoituksia.

      • kiitos ei

        ei kiinnosta huuhaa-koulutus joka on sisällöltään poliittista propagandaa, kollektivismin puolustelua


      • hee hee

        voisin kouluttautua mutta vain siksi että voin kupata rahaa sosialistiselta rahanjakokoneistolta... se ei silti tarkoita että pidän humanstien kannatamaa kollektivismia tieteellisenä

        tottakai demrilta pitää aina kupata rahat pois....


    • X-rayer

      ... postittaa samma provojankutusta säännöllisesti. Humanistisen koulutuksen tarpeessa selvästi - tai sitten lääketieteen soveltamista tarvitseva.

    • Lisuri läsyri

      Kahvista on julkaistu tuhansia tutkimuksia, ja kun ne kaikki laitetaan kasaan, tuloksena on se, että kahvi joko on hyvää tai huonoa ihmiselle.

      Esim: kahvi tekee hyvää verenpaineelle, mutta on toisen tutkimuksen mukaan huonoa verenpaineelle. Otetaanpa kolmas tutkimus; ja hyväähän se onkin verenpaineen kannalta. Mitähän neljäs tutkimus mahtaa sanoa, tuskin maltan odottaa...

      Näitä nollatutkimuksia tulee liukuhihnalta.

      Eli juopa sinäkin pullo kahvia ensi hätään.

    • ja typerältä

      kuulostavaa on tuo puheenne.

      Kertokaas, miksi pitää muualta kysellä että miten Kahvi vaikuttaa Minuun???

      Olemmehan itse tuota kokemassa, joten miksemme sitten kiinnitä lainkaan huomiota itseemme tuona vaikutuksen alaisena hetkenä, kun sitä suuhun jo otamme??

      Miksi ette tunne itseänne, vaan joudutte muualta lukemaan, mitä te koette, niin henkisesti(ja mistä syistä?) kuin myös fyysisesti, ja ovatko fyysiset vaikutteet miellyttäviä tunteellisesti, mutta entä myös ihan aistivirtana, ilman mielen omaa tulkintaa siihen päälle?

      miksi siis olette niin typeriä, että kinaatte edes noin yksinkertaisista, helposti havaittavista asioista, siis yksinkertaisesti siitä, mitä Muut ovat siitä mieltä. Ei ole yhtä totuutta pöljät!

    • verot alas

      Nolla-tutkimus on sitä kun verovaroja jaetaan yliopistoille, että niissä saataisiin elätettyä virkailijakuntaa. Veronmaksajien on siis pakko osallistua ahneiden opettajien ja professorien palkanmaksuun (OAJ) että nämä saisivat törsätä rahansa ulkomaanreissuihin ja autoihin.

      • 0-tutkimuksista

        on ollut P. Puskan Pohjois-Karjala projekti. Sen tuotoksista kärsii kANSA VIELÄKIN...


      • Veroriisto-
        0-tutkimuksista kirjoitti:

        on ollut P. Puskan Pohjois-Karjala projekti. Sen tuotoksista kärsii kANSA VIELÄKIN...

        Yliopistojen yksityistämistä vastustetaan koska ahneet professorit haluavat että veronmaksajat joutuvat maksamaan heille palkkaa.


      • hyvä juttu
        Veroriisto- kirjoitti:

        Yliopistojen yksityistämistä vastustetaan koska ahneet professorit haluavat että veronmaksajat joutuvat maksamaan heille palkkaa.

        On sielä yliopistoissa muitakin ahneita tutkijoita ja tyhjäntoimittajia kuin profffat. Erilaisia "tutkijoita" ja "naistutkijoita" sielä on töissä kovalla palkalla, ja tuota arvonta sontaa ja epätieteellistä propagandaansa sitten rahoitetaan veronmaksajien piikkiin

        Paras järjestelmä on yksityistää yliopistot, niin saavatpahan ahneet pseudo-tieteelliset akateemikot monoa perseelle


    • uutisMTV3

      Tohtorien tiedot ovat hyödyttömiä tai epätieteellisiä. Suurin osa tuoreista tohtoreista päätyy kuitenkin hanttihommiin tai jopa työttömäksi.

      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/01/1030760

      Jos joku tutkii koko varhaisen elämänsä muurahaisten vasemman etujalan pituusvaihtelua, niin siitä ei välttämättä ole hirveästi hyödtyä juurikaan mihinkään työhön.

    • yksityinen opetus

      Tohtorien tiedot ovat hyödyttömiä tai epätieteellisiä.
      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/01/1030760

      "Suurin osa tuoreista tohtoreista päätyy kuitenkin hanttihommiin tai jopa työttömäksi."

      Jos joku akateemikko tutkii koko varhaisen elämänsä muurahaisten vasemman etujalan pituusvaihtelua, niin siitä ei välttämättä ole hirveästi hyödtyä juurikaan mihinkään työhön, eikä muulle yhteiskunnallekaan.

      Tai entäpä tieteeksi puettu poliittinen propaganda, naistutkimus, yhteiskuntatieteet, kasvatustieteet? Miksi rahoitamme edelleen näitä tieteen huijareita?

      Tohtorin tutkinto on poistettava kaikista virkakelpoisuus-vaatimuksista. Professorit on irtisanottava ja paikat laitettava hakuun uuusin perustein.

      Tosiassa perustutkinto (maisterin) antaa varmasti riittävän perustan professorin virkaan.

      Perustutkinto (maisteri) tai jopa AMK-tutkinto on parempi kuin tohrorin tutkinto joka on osoitus enemmänkin henkilön kykenemättömyydestä, ja laiskuudesta ja pätevyydestä. Tohtorin työ ei ole mitään erityisen vaativaa

      Professorit ovat onnistuneet luikertelemaan yliopistojen suojatyöpaikkoihin ja vastustavat yliopistojen yksityistämistä koska menettäisivät hyvät etuutensa. Mutta eihän opetus kuulu lainkaan julkisen akatemian toimintaan vaan yksityisiin yliopistoihin!

    • Arrakis

      sotket asioita keskenään. Nollatutkimuksella ei sinänsä ole mitään tekemistä talouden, sen paremmin kuin pseudotieteenkään kanssa. Nollatutkimuksella tarkoitetaan lähinnä tieteen kannalta hyödytöntä tiedettä, joka siis ei lisää tiedon määrää. Nolla-tutkimus liittyy talouteen vain sikäli, että se haaskaa tutkimukseen tarkoitettuja rahavaroja.

      Pseudotiede taas ei ole tiedettä ollenkaan, vaan tieteen kaapuun verhoutunutta humpuukia. Pseudotieteilijä saattaa puhua fiksusti "energiatasoista" ja käyttää sanoissaan kieltä joka kuulostaa tieteeltä, vaikka ei ole sitä.

      Talous taas ei ole lainkaan tiedettä, vaan siinä on kyse ihmisten rahallisesta hyvinvoinnista. Kun liikemies tahkoo miljoonavoittoja, hän ei tee lainkaan tiedettä, vaan harjoittaa elinkeinoa ja kauppaa. Toisaalta taloustiede on tiedettä, joka tutkii taloutta. Tieteenfilosofia taas pyrkii vastaamaan mm. kysymykseen, miksi tiedettä tehdään? Useimmat tiedemiehet harjoittavat tiedettä uteliaisuuttaan, toisaalta joku voi tehdä tiedettä tietysti myös rahasta, mutta aika harvat. Rahan saa yleensä paljon helpommalla vaikkapa ryrhtymällä pankinjohtajaksi, lääkäriksi tai lakimieheksi.

    • verotus alas!

      Tohtorien tiedot ovat hyödyttömiä tai epätieteellisiä. Jos joku tutkii koko varhaisen elämänsä muurahaisten vasemman etujalan pituusvaihtelua, niin siitä ei välttämättä ole hirveästi hyödtyä juurikaan mihinkään työhön. Suurin osa tuoreista tohtoreista päätyy kuitenkin hanttihommiin tai jopa työttömäksi koska yritysmaailma ei anna mitään arvoa tohtorin tutkinnolle.

      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/01/1030760

      Tohtori voi työllistyä vain yliopistoon opettamaan toisia tohtoreita. Mutta perustutkinnon omaavat ovat pätevämpiä käytännössä kaikkiin tehtäviin.
      Ei professori halua ryhtyä yrittäjäksi koska osaamista ei ole, eikä ahkeruutta.

      Nyt yliopistojen suojatyöpaikoissa olevat ahneet paperinpyörittäjät, kumileimasimet ja erilaiset apuraha "tutkijat" uhkaavat mennä lakkoon että saisivat lypsettyä itselleen lisää veronmaksajien rahoja:

      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/03/1068001

      Professorien virat ovat eräänlaisia suojatyöpaikkoja niillä jotka ovat onnistuneet luikertelemaan pisimmillä julkisrahoitteisessa akatemissa. Tottakai professorit ja akateemikot yrittävät puolustella yliopistojen rahoitusta ja akateemista instituutiota koska saavat siitä palkkaansa
      Professorit haluavat lisää palkkaa koska näin he saavat rahaa.

      Tohtorin tutkinto on poistettava kaikista virkakelpoisuus-vaatimuksista.
      Professorit on irtisanottava ja paikat laitettava hakuun uuusin perustein
      Perustutkinto tai jopa AMK-tutkinto on parempi.


      Yhteiskunnan ja ihmisten yleisen hyvinvoinnin kannalta parasta olisi jos suurin osa yliopistoista yksityisestettäisiin. Käytännössä se johtaisi koko hyödyttömän humanistisen instituution lakkauttamiseen´. Siloin myös laiskat lois-tohtorit saavat kenkää

      Professorit on erotetettava viroistaan koska heidät on valittu väärin perustein. Perustutkinnon suorittaneet ovat etusijalla tohtoreihin nähden.

      Yliopistojen suojatyöpaikkoija ei tule asettaa tohtoreiden etuoikeudeksi!

      • oikeistolainen-.

        Yliopistojen virkamiestiede ja erilaiset apurahatutkijat kannattavat aina yliopistojen laajentamista ja lisärahoitusta aina koska saavat palkkansa veroista.

        Yliopistojen rahoitusta on kavennettava ja yliopistoja on yksityistettävä, silloin nämä paperinpyörittäjät joutuvat ihan oikeisiin töihin


    • oikeistolainen.

      Miten oikeistolaisten tulee suhtautua julkisrahoitteiseen kommunistiseen yliopistolaitokseen? Siten että meidän tulee pitää yliopistolaitosta osana sosialistista rahan-jako-koneistoa, hyvänä lypsylehmänä, ja julkisten varojen levittäjänä, josta tulee pyrkiä hyötymään taloudellisesti ja lypsämään rahaa sen viroista. Epätieteellisyydestään huolimatta julkisrahoitteinen yliopistolaitos pystyy vaikuttamaan ihmismieliin ja ihmisten käsitykseen siitä mikä on "tieteellistä". Yliopistolaitosta tulee hyväksikäyttää ja siitä tulee lypsää rahaa sillä se on osa kommunistista rahanjako-koneistoa. Se mikä sosialismissa on tieteellistä, ei olekaan sosialistien yhteiskunnallisessa avoimuudessa tai tieteellisessä teorisoinnissa vaan realistisessa ajattelutavassa. Nimittäin, vaikka sosialisti-yhteiskunnat ovat köyhtyneet ja rappioituneet, niin silti monet sosialistit ovat menestyneet hyvin kommunistimaissa. He ovat päässeet korkeisiin virkoihin. Vaikka kommunismi onkin ihanteetonta, se kuitenkin on toiminut ainakin niiden osalta jotka siitä pääsivät hyötymään. He ovat laskelmoineet että rikos kannattaa tehdä jos siitä ei voi joutua vastuuseen. Ja tämän asian suhteen he voivat olla oikeassakin.

    • mietelause

      If one understands that socialism is not a share-the-wealth program, but it is in reality a method to consolidate and control the wealth, then the seeming paradox of super-rich men promoting socialism becomes no paradox at all. Instead it becomes logical, even the perfect tool of power seeking megalomaniacs. Communism, or more accurately socialism, is not a movement of the downtrodden masses, but of the economic elite." -- Gary Allen,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe