Teen itse joulumakseisia, "tonttusuukkoja", eli 200g sulatettua tummaa suklaata ja 2 dl vadelmia soseutettuna sekoitetaan. Ohjeessa neuvotaan sulattamaan ensin suklaa, ja lisäämään tämän jälkeen vadelmat joukkoon, mutta eikö tuolloin ole riski että suklaa menee rakeiseksi jäähtyessään liian nopeasti tms.? Miulla on huonoja kokemuksia suklaan sulatuksesta.
Kysymykseni kuuluukin siis, voisinko tehdä niin päin että keittäisin vadelmasoseen ja lisäisin kuumaan vadelmasoseeseen (pitäisin tarvittaessa vesihauteessa mutta en hellalla) suklaan paloina ja antaisin sen sulaa vadelman joukkoon eikä toisin päin? Vai onko tässä taas joku jippo jota keittiöuuno ei tajua...
Suklaan sulatus?
auttakkee kokeneemmat
1
1063
Vastaukset
- hellästi vesihauteessa
ettei koakoloidu.
http://www.joulumaa.eu/jouluherkut.php
nuita muita
http://web.dansukker.com/default.aspx?ID=247&ProductPage=1&ProductID=0&GroupID=528
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1221691
Miksköhän mä oon tuolla
Joskus antanut ymmärtää että olisin sun rinnoista pelkästään kiinnostunut 😂😁🤭 ja sä säikähdit että koskisin ilman lup161372- 61980
Heti kun luomisen motiivi tuli esiin - se haisi RAAMATULLISELTA TARINALTA ISOISÄSTÄ, JOLLA ON PARTA
Pinnalliset käsitykset korkeammasta Todellisuudesta Heti kun luomisen motiivi tuli esiin - se haisi RAAMATULLISELTA TAR329972- 65826
J miehestä oikeaa
Nimeä ei voi tänne julkaista mutta kannattaa olla varuillaan jos ”aistit” auki t nainen78816- 1770
- 46741
Kysyit firman bileissä..
.. että tulisinko luoksesi yöksi... Oliko se vain heitto. Mitäs jos olisin tullut? Naiselta9671Miksi Suomessa uskotaan Usan kanssa tehtyihin sopimuksiin
Kaikki viestit Usan suunnasta on ollut jo pitkän aikaa sen kaltainen että muiden liittolaismaidenkin sotilaallista autta62658