Teen itse joulumakseisia, "tonttusuukkoja", eli 200g sulatettua tummaa suklaata ja 2 dl vadelmia soseutettuna sekoitetaan. Ohjeessa neuvotaan sulattamaan ensin suklaa, ja lisäämään tämän jälkeen vadelmat joukkoon, mutta eikö tuolloin ole riski että suklaa menee rakeiseksi jäähtyessään liian nopeasti tms.? Miulla on huonoja kokemuksia suklaan sulatuksesta.
Kysymykseni kuuluukin siis, voisinko tehdä niin päin että keittäisin vadelmasoseen ja lisäisin kuumaan vadelmasoseeseen (pitäisin tarvittaessa vesihauteessa mutta en hellalla) suklaan paloina ja antaisin sen sulaa vadelman joukkoon eikä toisin päin? Vai onko tässä taas joku jippo jota keittiöuuno ei tajua...
Suklaan sulatus?
auttakkee kokeneemmat
1
1056
Vastaukset
- hellästi vesihauteessa
ettei koakoloidu.
http://www.joulumaa.eu/jouluherkut.php
nuita muita
http://web.dansukker.com/default.aspx?ID=247&ProductPage=1&ProductID=0&GroupID=528
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Hakalan asunnossa on kuvattu aikuisviihdesivusto Onlyfansin kautta julkaistu pornovideo.
Keskustan puheenjohtajan Antti Kaikkosen avustaja Jirka Hakala ei jatka tehtävässään. Keskustan puoluelehti Suomenmaa ke633151- 1362214
- 921838
- 1671483
- 851398
- 651396
Mitä harrastuksia kaivatullasi on?
Mitä harrastuksia sinulla? Onko teillä yhteisiä harrastuksia?731371- 691152
Mitäs jos hyökkään rakastuneesti kimppuusi
Tuleeko painimatsi vai "painimatsi". Jää nähtäväksi 😂771120Kannattaako suomalaisen nuoren lähteä Thaimaahan au pairiksi? Mitä olet mieltä?
Chiang Mai Pohjois-Thaimaassa kutsuu neljä suomalaista au pairia elämänsä seikkailuun. Arki toisella puolella maailmaa t341048