Sämppäri sämpylä hävisi?

Honso

Kuka tietää mihin hävisi fazerin sämppäri.Aiemmin löytyi joka kaupasta, mutta enää en ole nähnyt missään.

8

647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On tavattoman trendikästä

      Antaa uusia nimiä samoille mauttomille leivontatyön tuloksille, näin saadaan kuluttajan mielenkiinto vireille. Sämpylä oli ennen sämpylä ja sillä siisti. Nykyään se on Pomppelis tai Homppelis, siihen on lisätty makua pahentamaan porkkanaa tai jotain mikä ei leipään kuulu. Suomalainen sämpylä on muistuma neuvostoajan sahanpuruleivästä, täyttä paskaa, muka uutuutena.
      Suomalainen leipomotaito on kai euroopan kehnoin, johtuneeko alan keskittymisestä suurtuottajiin kuten Oululainen, Vaasa jne. Edes "ranskis" ei ole säilynyt entisellään, sitäkin on "tuotekehitelty", eikä ainakaan parempaan suuntaan.
      Mihin on kadonnut leipurien ammattiylpeys?
      Paskaa tarjotaan ja julmaan hintaan.

      • ei maistu enää

        hyvälle, sillä suola on jätetty pois tai sitä on liian vähän. Pelkkä jauho-vesiseos hiivalla kohotettuna on mautonta.
        Joulunaikaan sai sentään hyvää limppua, jota ei oltu pilattu vähentämällä suolan määrää. Tykkään piimälimpusta ja siirapilla voidellusta limpusta. Pitää silloin ostaa pakastimeen, kun on saatavilla. Voihan muhkunkieliset uutiset olla jonkun mieleen, muttei minun.

        Ranskis on semmonen pienen sämpylän kokoinen, ennen kuin laitetaan nostatuskoneeseen, eli paljon ilmaa sisään ja sitten uuniin.


      • leipätiskissä.

        Niinkin perustarvike kuin rapeakuorinen kuohkea sämpylä on kuulemma mahdoton leipoa nykyisillä menetelmillä.
        Kitara komppaa ja leipuri leipoo Pomppaa. Muovipussiin ja Vantaalta Utsjoelle herkut liikkeelle.


      • Hondo
        leipätiskissä. kirjoitti:

        Niinkin perustarvike kuin rapeakuorinen kuohkea sämpylä on kuulemma mahdoton leipoa nykyisillä menetelmillä.
        Kitara komppaa ja leipuri leipoo Pomppaa. Muovipussiin ja Vantaalta Utsjoelle herkut liikkeelle.

        Lopettiko Fatzer Sämppäri sämpylöiden teon??


      • Hondo
        ei maistu enää kirjoitti:

        hyvälle, sillä suola on jätetty pois tai sitä on liian vähän. Pelkkä jauho-vesiseos hiivalla kohotettuna on mautonta.
        Joulunaikaan sai sentään hyvää limppua, jota ei oltu pilattu vähentämällä suolan määrää. Tykkään piimälimpusta ja siirapilla voidellusta limpusta. Pitää silloin ostaa pakastimeen, kun on saatavilla. Voihan muhkunkieliset uutiset olla jonkun mieleen, muttei minun.

        Ranskis on semmonen pienen sämpylän kokoinen, ennen kuin laitetaan nostatuskoneeseen, eli paljon ilmaa sisään ja sitten uuniin.

        Moni kaipaa noita rapeakuorisia ja sisältä pehmeitä.
        Niitähän saa mm välimeren maista ja ovat vielä lämpimiä.Pitää kuitenkin muistaa, että siellä niitä jonotetaan ja sämpylät syödään heti lämpiminä.Suomessa tuo ei toimi, koska ihmiset tulevat kauppoihin kaukaa ja harva ehtii syödä mitään, ennenkuin tuntien päästä ostoksien teosta.
        Tuollainen rapea välimeren sämpylä on sitten ihan kamala kun se hiukan kuivahtaa.Täällä leivotaan pakon sanelemina hiukan toisenlaista tavaraa ja se pannaan muovipussiin, jolloin se on syötävissä vielä huomenna.Yksi hyvä vaihtoehto on ostaa esikypsennettyjä ja panna kotona uuniin.


      • Niitä ei enää
        Hondo kirjoitti:

        Lopettiko Fatzer Sämppäri sämpylöiden teon??

        Missään myydä, oliko muuta epäselvää?


      • Anonyymi

        ..... säälin sinua koska koit suurta tarvetta ilmaista negatiivinen kantasi miten kaikki on huonosti.
        Minä leivon kaikki leivät itse (oma elävään juureen) teen vanhoja tapoja kunnioittaen mutta välillä leivon myös kaupan hiivalla..... ja valmistan mielelläni hiivan,voin ja ym muut itse. Minä leivon , ilosta leipoa ja jaan mielelläni muillekin terveellistä aitoa juureen leivottua leipää ym..... Mitä jos
        Opettelet leipomaan niin ei tarvitse valittaa kaupan leivistä. Saat juuri itsesi näköiset leivät....


      • Anonyymi
        leipätiskissä. kirjoitti:

        Niinkin perustarvike kuin rapeakuorinen kuohkea sämpylä on kuulemma mahdoton leipoa nykyisillä menetelmillä.
        Kitara komppaa ja leipuri leipoo Pomppaa. Muovipussiin ja Vantaalta Utsjoelle herkut liikkeelle.

        Ei ole mahdotonta mutta vaatii taitoa ja tietoa.... Minä leivon omaan vanhaan juureen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!

      Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit
      Pitkäveto
      1
      2651
    2. Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille

      Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?
      Ikävä
      148
      1198
    3. Heikki Silvennoinen ( Kummeli)

      Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on
      Kotimaiset julkkisjuorut
      49
      1105
    4. Mitä toivot

      ensi vuodelta? :)
      Ikävä
      125
      979
    5. Hyvää huomenta 18. luukku

      Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️
      Ikävä
      223
      964
    6. Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?

      Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?
      Sinkut
      205
      921
    7. Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?

      Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk
      Pyhäjärvi
      296
      833
    8. Olet sä silti

      Ihana ❤️ tykkään
      Ikävä
      72
      825
    9. Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos

      Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä
      Maailman menoa
      13
      825
    10. Haluaisin vain varmistua

      Sinusta tarpeeksi.
      Ikävä
      39
      812
    Aihe