Miten valmistetaan juustoa? En tarkoita leipäjuustoa, vaan ns. tavallista juustoa, joka käsitykseni mukaan pitää kypsyttää esim. kellarissa.
JUUSTON VALMISTUS
2
2586
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkk
Juuston valmistus aloitetaan lisäämällä maitoon juustolajille ominaiset mikrobit, jonka jälkeen maito saostetaan juoksettamalla tai hapattamalla. Tällöin kaseiini saostuu. Saostuma paloitellaan ja juustomassa puristetaan muottiin, jolloin massasta poistuu hera ja juusto saa halutun muodon. Tämän jälkeen juustoa kypsytetään. Suurimman kypsymisajan vaativat kovat juustot. Niiden valmistuksessa käytetään anaerobisia (ilmaa karttavia) mikrobeja. Pehmeät juustot kypsyvät pinnalta ja niiden valmistuksessa käytetään aerobisia (ilmassa viihtyviä) mikrobeja.
Maidon / huoneen/ varaston yms. lämpötilat on hyvin tärkeitä juuston eri valmistusvaiheissa. - linkki juustontekoon
http://schmidling.com/making.htm
Täällä on jotain juttua
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 664500
- 1053505
ROTAT VALTAAVAT ALUEITA
Asukkaat nyt loukkuja tekemään ja kiireellä, jätehuolto kuntoon, jätteet niille kuuluville paikoille, huomioikaa yrittäj373208Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️262628- 472523
Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan52139- 222014
- 1971913
Reuters: Ukraina on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan. Jopa 40 konetta vahingoittunut
Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan, kertoo Reuters. Uutistoimiston läh3951552Huomenta kulta
En mä halunnut sulle ilkeillä,päinvastoin. Miks mä niin tekisin ku rakastan sua ❤️ mut anteeksi jos ilmaisin itseäni huo91418