pizza vai hese?!

ne on ainoot ko on auki ja ...

kumman valitsen :D

14

3628

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannattas

      ottaa ehdottomasti hese, namnam:) nykyään pitsat on pieniä ja huonoja, vissiin lama vaikuttaa jo pitsojen laatuunki..puhun siis karvakäsipitsoista, koti pitsassa en käy koskaan. Kebabitkin on huonoja nykyään, mut hese on edelleen hyvä!

    • h.moilanen

      Pitsa! Jossei mahdollisuutta mäkkäriin. Hese on perseestä.

    • kumpaakaan

      Molemmat on roskaruokaa, jota ei pitäisi syödä edes normaalipainoisen - saati sitten laihduttajan.

    • tässähän....

      ...on luultavasti kyse myös siitä, että kumpi olisi laihduttajan kannalta parempi. Suuntaat kumpaan vain niin kaloreita tulee liikaa, mutta pizzalle minä menisin ja valitsisin mahdollisimman kevyet täytteet ja kysyisin jos juustoa saisi niukasti. Hesellä sitten pääsee kevyemmin jos ottaa salaatin.

    • mielipide......

      itse menisin heselle. Tilaisin jonkun hampurilaiseterian jonka sit söisin kevyt-juoman ja salaatin kera. Siis vaihtaisin ranskalaiset salaattiin. Pysyy ruuan kokonais GI järkevissä lukemissa. Salaattiin ei mitään majoneesia vaan ihan kevytsalaatinkastiketta.

      Saa laihduttaja toki välillä herkutella ihan pitsallakin tai normaalilla hampurilaisaterialla. Kohtuus kuitenkin kaikessa. Pidä vaikka kerran kuussa "hese-päivä". =)

    • tietenkin...

      Eikä sitten pissitäkään mäkkiä päin...

      • mäkkiä ei tueta

        Hesburger tietenkin, ja siellä kun kerran on niin kannattaa vetää ihan kunnon lipaisut. Mä käyn Hesessä ehkä kerran kolmessa kuukaudessa, ja silloin vedän aina Kasvisrouheisen ja kunnon ranet kurkkumajoneesidipin kera. Ensimmäinen puraisu maistuu aina hyvältä ja toinenkin vielä, mutta loppu hampurilainen aina maistuu jotenkin paskalta. Mut ne ranet ja dippi on hyvii...harvoin tulee käytyä kun se on hampurilainen aina vähän pettymys. Mieluummin sitten tekee itse hyvänmakuiset burgerit.


    • menisin...

      heseen. Siellä saa kohtuullisen hyvää salaattia ilman kastiketta ;P

    • ruokia...

      ...on hyvin vähän tarjolla noista kummassakaan. Ylimääräisiä kaloreita on tiedossa joka tapauksessa, eli valitse siis se, josta pidät enemmän ja syö siellä kohtuullisen kokoinen annos nauttien siitä. Pizzan voi tilata kahdelle hengelle puoliksi, tai jos olet yksin, niin syödä vain puolet ja ottaa toisen puolen kotiin ja pilkkoa "hätäapuslaisseksi" pakastimeen. Hesessä voi vaihtaa aterian ranskalaiset salaattiin, ja ottaa limun tilalta vettä (tai kevytlimua, jota en itse tosin suosittele).

      Seuraavaksi kannattaa hankkia kotiin sen verran peruselintarvikkeita (tummaa pastaa ja riisiä, soijarouhetta, säilykkeitä jne.), ja jos sinulla on pakastin, niin sinne esim. pakastevihanneksia ja muita ruokatarvikkeita varastoon. Ei sitten tarvitse noin huonolla tekosyyllä lähteä seuraavalla kerralla pikaruokaravintolaan ;)

    • menisin

      SUBWAYHIN! Todella hyvää ja täyttävää "pikaruokaa" jossa on tosi vähän kaloreitakin ja silti on täysinäinen olo loppupäivän ajan.. Itse otan aina grillatun kananrinnan 30cm leivällä ja täytteiden kanssa on kyllä niin nam nam :P Sillä annan itselleni luvan herkutella ja kaloreitakin tulee vaan jotai 600-700 kcal..

      • ......

        taitaa tulla kun käyt McDonalds, valitset kevyen juoman sekä normaalikokoisen hampurilaisaterian?


    • lumihiutal

      itse valitsisin hesen:

      Light juoma
      Miniporkkanat/minisalaatti
      mikätahansa hampurilainen ruisleivällä ja ilman majoneesia :)

      Nam, eikä tule niitä kaloreita ylettömästi

    • kalorien tarkastelija

      Hesen valitessaan kannattaa kokeilla pyytää hampurilainen puolella majoneesilla tai vaikka ilman kokonaan. Ruisfile ilman majoneesia on n.370kcal ja maistuu ainakin minulle noinkin pirun hyvin. Siihen päälle kaloriton juoma ja ranskalaisten tilalle salaati. :) PS. käsitykseni mukaan yhteen normaalikokoiseen hampurilaiseen tulee 2x16g majoneesia ja se tekee kaloreina 2x110kcal!

    • :D :D

      Vanha ketjuhan tämä jo on, mutta...


      Itse ainakin valitsisin pizzan.

      Kun ei siitä nyt niin tajuttomasti ylimääräisiä kilokaloreita tule, jos joskus käy roskaruokaa syömässä. Itse asiassa järkevillä valinnoilla ei yhtään ylimääräistä. Pizzerian pizzassahan taitaa olla joku ~1000kcal (riippuen toki täytteistä, mutta noin suurinpiirtein) ja siitä jos puolet syö, ei tule energiaa kuin 500kcal, eli sen lisäksi voi aivan rauhassa syödä muutakin.

      Tai näin ainakin itse teen. Vaikka yli 100kg vaaka näyttääkin, ei maha vedä siltikään kerrallaan kuin puolikkaan pizzan (tai vetäisi toki, jos väkisin koittaa, mutta kuka nyt ähkystä nauttii), loput lähtee mukana kotiin, jossa yleensä ukko syö osan, itse saatan pienen palan illalla napata tai sitten jää seuraavaan päivään. Itse asiassa voisi esimerkkinä kertoa oman tämän päivän, koska juuri tänään kävimme pizzalla: pizzasta olen syönyt 5/8 ja siihen kun lisää sitä ennen syödyt ruoat, kokonaiskalorimääräksi tulee n.1200. Tullee nousemaan tänään vielä ehkä noin kolmellasadalla, koska kovin paljoa ei pizzansyönnin jälkeen loppupäivänä enää nälätä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe