Elikkäs...tykkään yli kaiken itse tehdystä marengista..mutta miksi ne aina tummuu uunissa?Miten siis tehdään kauniin valkoista marenkia?Onko kyse uunin lämpötilasta vai??vaiko ohjeessani....
2valkuaista
1dl sokeria
125astetta 2h
apuva!
3
1248
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkk.
kuten arvelitkin liian kuumassa uunissa paistat, laita siis lämoö noin 70 asteeseen ja anna marenkien KUIVUA muutama tunti.
- Nimetön
Dodii!!Tätä epäilinkin!Resepti oli otettu vuoden 84 reseptivihkosesta..lienee tuo tekniikka muuttunut 25 vuoden aikana! =)
Millä voi muuten marenkia maustaa..kuulin jostain että sitruunamehu olisi hyvä.... - tenula
Nimetön kirjoitti:
Dodii!!Tätä epäilinkin!Resepti oli otettu vuoden 84 reseptivihkosesta..lienee tuo tekniikka muuttunut 25 vuoden aikana! =)
Millä voi muuten marenkia maustaa..kuulin jostain että sitruunamehu olisi hyvä....tai pähkinärouhe käyvät hyvin. Kaneli myös
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422812Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423542586Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta562315- 352194
- 251733
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251639- 481526
- 1001449
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391395Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa661289