Tuoteperhe from Hell

Tutkia kannattaa

Monsanton terveellinen ja maukas tuoteperhe sinunkin lautasellesi: DDT PCB Agent Orange Aspartaam (Nutrasweet) GMO BST (Bovine Somatotropin Growth Hormone) saa aikaan sen että lehmä tuottaa maitoa luonnottoman paljon. Utareet tulehtuvat ja antibiootti hoito on pakollista. Antibiootti jäämät ja tulehdusmäskin sisältämät bakteerit tulevat sitten maitoon. On päivän selvää että jokainen jolla on järkeä välttää Monsanton tuotteita. Puolustuspuheet yhtiön puolesta on aina maksettu. Monsanton toiminta on ollut mahdollista, koska yhtiö on kytkeytynyt suoraan USA:n korkeimpaan hallintoon ja päättäviin organisaatiohin. Samat henkilöt hyppivät Monsanton palveluksesta poliittisiin virkoihin ja takaisin. FDA:n, WTO:n ja EU:n kautta Monsanton tuotteet ja pelisäännöt tulevat väkisin joka maahan joka on WTO:n jäsen. Hitaasti mutta varmasti ja et voi mitään. WTO:n määräykset ajavat maiden lakien yli ja niistä määräyksistä ei voi äänestää, eikä niitä voi muuttaa, piste. Codex Alimentarius tulee sitten määrittämään kielletyksi kaiken mitä ei ole erikseen sallittu. http://video.google.com/videoplay?docid=5800206429960925518&ei=nersSdW8B4HI-Abu45HKDg&hl=en Yhdysvalloissa on jo "Monsanto lakiesitys" jossa Ekologinen viljely ja yksityinen ruoan kasvatus kielletään.(Rosa DeLauro HR 875) http://www.opednews.com/articles/Monsanto-s-dream-bill-HR-by-Linn-Cohen-Cole-090309-337.html

4

1943

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • _________pojghöjhoösrjhöosi...
    • Anungunrama

      Kiitos hyvästä kommentista. Alkaa ottaa tää nyky meno oikeesti pattiin ja surulliseksi olon tekee se ettei ihmiset jo herää tähän ja vaadi muutosta.

      Ruoka halutaan pilata ja myrkkyjä niihin vaan lisätään. Onnekseni olen jo sen verran vanha etten ole syönyt näitä moskia koko ikääni. Ei taida olla ihme nykylasten käytöskään eli jotain yhteyttä ravinnolla ja ehkä rokotteillakin siihen, että monenlaiset sairaudet ja käytöshäiriöt vaan lisääntyvät ja jengi vaan kattoo töllöstä typerää saippuaa tai tosi-teeveetä kun ei enää muuhun kykene.

      • Vege gmo?

        Pitäisi ehdottomasti olla selvemmin ilmoitettu jos ruoka sisältää geenimanipuloituja aineksia. Tehotuotettu liha on nykypäivänä aina luonnottoman manipuloitua. Tavalla tai toisella.

        Mutta entä kasvisruoat - miten voi olla varma, ettei ruokaa ole geenimanipuloitu? Myydäänkö esim. Suomen vihanneshyllyissä gmo-ruokia?


      • markkinaepävarmuus
        Vege gmo? kirjoitti:

        Pitäisi ehdottomasti olla selvemmin ilmoitettu jos ruoka sisältää geenimanipuloituja aineksia. Tehotuotettu liha on nykypäivänä aina luonnottoman manipuloitua. Tavalla tai toisella.

        Mutta entä kasvisruoat - miten voi olla varma, ettei ruokaa ole geenimanipuloitu? Myydäänkö esim. Suomen vihanneshyllyissä gmo-ruokia?

        Flavr Savr-tomaatit ovat Espanjasta lähtöisin. Mikään ei silti estä viljelemästä niitä myös Suomessa.

        Rapsi on ensimmäinen ristikukkainen gmo-kasvi (v. 1999 alkaen Suomessa), joka siitepölyllään saastuttaa mm. rypsin, lantun, nauriin ja kaalit.

        Gmo-perunaa on viljelty ainakin Satakunnassa jo vuodesta -04 yksittäisillä tiloilla. Samoin sokerijuurikas on ollut gmo-tuotannossa vuodesta 2000 alkaen.

        Enää ei uskalla olla varma gmo-vapaasta vihannesvalikoimasta muuta kuin luomutuotteissa. Direktiivi 1329/2003 pitää siitä huolen, sillä se sallii 0,9:n prosentin osuuden gmo-kasveja tavanomaisten seassa. Yhtä hyvin on mahdollista, että kuluttajalta salataan gmo-tuotteet merkkaamalla ne tavanomaisiksi.

        Kun omavalvonta siirtyi tarkastajilta maatiloille, valvonta heikkeni. Jos tarkastajat olisivat työssään myös pakkausmerkinnöissä etenkin tuotantomuodon merkkaamisessa, kuluttaja saisi varmemmat tiedot.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8564
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe