Ostin kaupasta valmiita broiler-suikaleita. Voinko laittaa ne keittoon ja kypsyttää liemessä vai pitääkö ne paistaa pannulla ensin?
Voiko suikaleet keittää?
10
15517
Vastaukset
Moniin intialaisiin ruokiin laitetaan kana keihumaan ilman ruskistusta. Googelttamalla löytyy kyllä reseptejä... oma south indian kitchen keittokirjani on näköjään mennyt jemma-nimisen paikkaan , mutta jos bongaan sen niin voin laittaa tulemaan, en nääs muista mausteitten määriä ihan ulkoa
- kuin...
...aloittajan.
kuin... kirjoitti:
...aloittajan.
Ja sinä oot tietysti maailman älykkäin gourmet kaikkitietävä mestarikokki. Kerroppas ootko koskaan ruokaa laittanut ja mitä tekisit vaikkapa noista kanansukaleista. Odotan mielenkiinolla herkkureseptiäsi, kiitos.
- ne oitis
porkkanapää kirjoitti:
Ja sinä oot tietysti maailman älykkäin gourmet kaikkitietävä mestarikokki. Kerroppas ootko koskaan ruokaa laittanut ja mitä tekisit vaikkapa noista kanansukaleista. Odotan mielenkiinolla herkkureseptiäsi, kiitos.
roskikseen. Vain idiootit ostavat valmiiksi suikaloitua broileria.
ne oitis kirjoitti:
roskikseen. Vain idiootit ostavat valmiiksi suikaloitua broileria.
no kerroppas sitten mitä sinä ostaisit ja mitä siitä laittaisit ?
- tekemistä
porkkanapää kirjoitti:
no kerroppas sitten mitä sinä ostaisit ja mitä siitä laittaisit ?
kuin inttää ja yrittää päteä tällä palstalla ?
tekemistä kirjoitti:
kuin inttää ja yrittää päteä tällä palstalla ?
ja paljonkin, tuossa nytkin parin kilon file kypsyy, 3 lootaa valkosipulipottuja ja kohta korvasienisoossi ja mokkapalojen kuorrutus, asiakkaille, vapaapäivän harrasteena. Tässä nyt on väliaika, kahvia ja tohveewieneri. Eikös tämä ole muuten keskustelupalsta, eikä pätemis-ajanviete semmoinen. Toinen juttu on tietty palstarastistit, niihin törmää (ikävä) kyllä joka ikisessä keskustelussa. Ruoanlaitosta ei ole hajuakaan, pitää vaan päästä lohkaisemaan joka ikistä kommenttia. Jos vaikka sanoisin että maapallo on pyöreä, niin jopa sieltä kohta joku fiksu tulee väittämään että kyllä se litteä on.
- toki
Suikaleet voi kypsentää keittämällä kuten minkä tahansa lihan. Liemeen tulee silloin lihan valkuaisesta klönttejä tai vaahtoa, mutta haitta on lähinnä esteettinen. Jos vaahdon kauhoo pois, menee samalla osa ravintoaineista, joten ehkä kannattaa kypsentää suikaleet nopeasti pannulla.
- chiken
Kanakeittoon voi laittaa suikaleet kypsymään, näin tulee jopa vähärasvaisempi ruoka kun pannulla esipaistettuna. Kanaviillokon lihojakaan ei ruskiksteta vaan se tehdään keitetystä kanasta. Ja maku on mitä mainioin, eli ei vaadi välttämättä ruskistamista.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Olet minua
vanhempi, mutta se ei vaikuta tunteisiini. Tunnen enemmän kuin ystävyyttä. Olo on avuton. Ikävöin koko ajan. Yhtäkkiä va1323023- 71517
Mies pyysi rahaa
Jälkikäteen kun tarjosi kyydin yhteisestä harrastuksesta kotiini. Mitä vi**... Ei ihastunut mies noin toimi?2201336Jos tapaisimme uudelleen?
niin luuletko että mikään muuttuisi vai toistuuko meidän historia? Ehkä vähän eri tavalla mutta samoin tuloksin J701191- 441161
- 371031
Mites nyt suu pannaan
Kitkiöjoki ja Järvinen solmivat Attendon/Terveystalon kanssa sopimuksen, jonka mukaan sopimuksen irtisanomisoikeus on va381012Taas Lieksassa tyritty
Suomalaisten kansallismaisemaa juntit pilaamassa. Nuori tyttö kaupunginjohtajana ei ole sen viisaampi. *S-ryhmän hanke133967- 47954
Nähdäänkö ensi viikolla
paikassa joka alkaa samalla kirjaimella kuin etunimesi? Ikävä on sinua. Fyysistä läsnäoloasi.36887