Ostin kaupasta valmiita broiler-suikaleita. Voinko laittaa ne keittoon ja kypsyttää liemessä vai pitääkö ne paistaa pannulla ensin?
Voiko suikaleet keittää?
10
16930
Vastaukset
Moniin intialaisiin ruokiin laitetaan kana keihumaan ilman ruskistusta. Googelttamalla löytyy kyllä reseptejä... oma south indian kitchen keittokirjani on näköjään mennyt jemma-nimisen paikkaan , mutta jos bongaan sen niin voin laittaa tulemaan, en nääs muista mausteitten määriä ihan ulkoa
- kuin...
...aloittajan.
kuin... kirjoitti:
...aloittajan.
Ja sinä oot tietysti maailman älykkäin gourmet kaikkitietävä mestarikokki. Kerroppas ootko koskaan ruokaa laittanut ja mitä tekisit vaikkapa noista kanansukaleista. Odotan mielenkiinolla herkkureseptiäsi, kiitos.
- ne oitis
porkkanapää kirjoitti:
Ja sinä oot tietysti maailman älykkäin gourmet kaikkitietävä mestarikokki. Kerroppas ootko koskaan ruokaa laittanut ja mitä tekisit vaikkapa noista kanansukaleista. Odotan mielenkiinolla herkkureseptiäsi, kiitos.
roskikseen. Vain idiootit ostavat valmiiksi suikaloitua broileria.
ne oitis kirjoitti:
roskikseen. Vain idiootit ostavat valmiiksi suikaloitua broileria.
no kerroppas sitten mitä sinä ostaisit ja mitä siitä laittaisit ?
- tekemistä
porkkanapää kirjoitti:
no kerroppas sitten mitä sinä ostaisit ja mitä siitä laittaisit ?
kuin inttää ja yrittää päteä tällä palstalla ?
tekemistä kirjoitti:
kuin inttää ja yrittää päteä tällä palstalla ?
ja paljonkin, tuossa nytkin parin kilon file kypsyy, 3 lootaa valkosipulipottuja ja kohta korvasienisoossi ja mokkapalojen kuorrutus, asiakkaille, vapaapäivän harrasteena. Tässä nyt on väliaika, kahvia ja tohveewieneri. Eikös tämä ole muuten keskustelupalsta, eikä pätemis-ajanviete semmoinen. Toinen juttu on tietty palstarastistit, niihin törmää (ikävä) kyllä joka ikisessä keskustelussa. Ruoanlaitosta ei ole hajuakaan, pitää vaan päästä lohkaisemaan joka ikistä kommenttia. Jos vaikka sanoisin että maapallo on pyöreä, niin jopa sieltä kohta joku fiksu tulee väittämään että kyllä se litteä on.
- toki
Suikaleet voi kypsentää keittämällä kuten minkä tahansa lihan. Liemeen tulee silloin lihan valkuaisesta klönttejä tai vaahtoa, mutta haitta on lähinnä esteettinen. Jos vaahdon kauhoo pois, menee samalla osa ravintoaineista, joten ehkä kannattaa kypsentää suikaleet nopeasti pannulla.
- chiken
Kanakeittoon voi laittaa suikaleet kypsymään, näin tulee jopa vähärasvaisempi ruoka kun pannulla esipaistettuna. Kanaviillokon lihojakaan ei ruskiksteta vaan se tehdään keitetystä kanasta. Ja maku on mitä mainioin, eli ei vaadi välttämättä ruskistamista.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin
Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http2624606Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi
se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?1323003Miten löydän sinut
Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit442797Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla
Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?761761Vaikea tilanne
Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te1061624Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?
Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn281493- 591360
- 941253
Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!
Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En2121138- 471129