Avaruus olennoista...

Merediahs

Niin... ihmiskunta on suuressa kiitollisuuden velassa avaruuden vierailijoille koko kulttuuristamme. Ilman muukalaisia asuisimme edelleenkin luolissa vailla tieteitä ja kulttuureja. Noin 6000 vuotta sitten muukalaiset saapuivat ja alkoivat rakentaa niilin suistoon ja väli-amerikkaan ja aasiaan mahtavia kaupunkeja. Samalla he kouluttivat opastivat ihmisiä.

http://www.eridu.co.uk/Author/egypt/giza.html

http://www.earthmatrix.com/serie26/pakal.htm

14

893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yritäpä perehtyä asioihin vähän todenmukaisemmista lähteistä. Kaikissa mainitsemissasi paikoissa kehitys on ollut jatkuvaa paljon varhaisemmista ajoista kuin mainitset. Kulttuurien kehitys on osunut suuresti eri aikoihin.

      Egyptissä maanviljely alkoi 7000-5000 eaa ja kaupungit alkoivat kehittyä 4000 - 3000 eaa. Egyptin yhdistyminen yhdeksi valtioksi alkoi noin 3200 eaa ja pyramidit rakennettiin noin 2600 eaa.

      Mayakulttuuri oli korkeimmillaan 1000 eaa - 300 jaa ja huippukausi osui tuon ajanjakson loppuun. Mitä mahdat tarkoittaa "Aasian mahtavilla kaupungeilla"? Aasia on laaja, siellä on useita korkeakulttuureja Intian Mohendzo Darosta Jangtse-joen kaupungeista Ceylonin kulttuuriin.

      • Merediass

        ...ihmiset osasivat ruveta rakentamaan pyramideja? Tuhansien tonnien kivien liikuttelu lihasvoimin mahdotonta. Egyptiläiset jumalolennot ovat selvästi muukalaisia.


      • että semmosta
        Merediass kirjoitti:

        ...ihmiset osasivat ruveta rakentamaan pyramideja? Tuhansien tonnien kivien liikuttelu lihasvoimin mahdotonta. Egyptiläiset jumalolennot ovat selvästi muukalaisia.

        "Tuhansien tonnien kivien liikuttelu lihasvoimin mahdotonta."

        Tuhansien kilojen vai miljoonien kilojen? Miljoona kiloa painavan kiven liikuttelu olisi varmasti mahdotonta isollekin ihmismäärälle, mutta yhdessäkään pyramidissa ei sellaista järkälettä ole. Pari tuhatta kiloa painavia kylläkin.

        Ei siitä niin kauan ole kun dokumentissa näytettiin miten pyramidin kivien liikuttelu onnistuu ihmisvoimin. Taisivat olla avaruusolioita siinä, vaikka ihmisiksi luulin. Varmaan muotoa vaihtavia avaruusliskoja tai ainakin hyvin maskeerattuja. Kaikkea sitä oppii.


    • oikein hävettää

      Vai on etiäisten pitänyt meitä oikein kädestä pitäen ohjata. Kylläpäs olemme tyhmiä olentoja. Toisaalta tätä taustaa vasten eipä ole ihme että uutiset ovat sellaisia kuin ovat. Etiäisten pitäisi tulla antamaan poliitikoille tukiopetusta.

    • Nwofrl

      Mitään avaruusolentoja tarvittu. Ihminen on ollut yli 6000v. sitten paljon fiksumpi kuin kuvitteletkaan. Olosuhteet tällä planeetalla ovat vain käyneet todella vihamielisiksi, ja ihminen on meinannut kuolla sukupuuttoon.

      Ihmiskunta on joutunut ponnistamaan pohjalta n. 10000 vuotta sitten...

    • esi-isissä oli poweria

      Nykyisenä urbanisoituneen uusavuttomuuden aikana on helppo ajatella että ihminen on äärimmäisen heikko ja tyhmä elukka joka ei selviä missään ellei sitä aviteta. Luonnonvalintahan ei ihmispopulaatiossa enää toimi ns. sivistysmaissa ja aika heikosti se taitaa toimia muuallakin.

      Meidän esi-isämme eivät kuitenkaan olleet mitään uusavuttomia urbaaniuunoja. He elivät vaativassa ympäristössä, elivät täysillä ja vain parhaat selviytyivät. Tyhmyydestä ja heikkoudesta ei tuolloin palkittu, vaan jokainen joutui pärjäämään omillaan. Ei ollut sosiaaliluukkua josta hakea kaljarahaa. Jos et pysy vahvana ja terveenä niin kuolet pois.

      Me emme ole yhtään sen fiksumpia kuin esi-isämme olivat esim. 10.000 vuotta sitten. Paremminkin voisi ajatella että - keskimäärin ottaen - asia on päinvastoin. Taskulaskimet ovat jo tuhonneet päässälaskutaidon ja tietokoneet ovat vieneet muut henkiset lahjat. Esi-isiemme elämä oli myös henkisesti virikkeellistä ja vaativaa koska kaikki täytyi itse osata ja kaikki täytyi muistaa.

    • lukenut

      Raamattu puhuu jumalamn pojista, jotka sekaantuivat ihmisten tyttäriin ja nuista syntyi jättiläisiä. Raamatun mukaan nuista sai alkunsa laittomuus, jonka tähden Jumala hukutti entisen maailman Vedenpaisumuksella Nooan aikana!
      Raamatun alusta löytyy nuo dokumentit!

      • Ja vielä

        Raamatun mukaan fossiloituneet hirmuliskojen luut kuuluvat noille jättiläille. Nykyään tiedämme tämänkin paremmin.


      • Me Again

        "Raamatun mukaan nuista sai alkunsa laittomuus...."

        Ei laittomuus vaan yletön äänekkyys

        "...jonka tähden Jumala hukutti entisen maailman Vedenpaisumuksella Nooan aikana!"

        Joo, oikea paskiainen se jumala kyllä olikin. Onneksi toisella jumalalla oli järkeä kuiskia varoitus seinälle ja kylläpä tuli ns. "Nooaan" vauhtia. Me emme siis olisi täällä ilman sen sankarillisen seinän konsultointiapua!

        Minusta seinä on koko tarinan sankari


      • Kun Jumalan pojat yhtyivät maan tyttäriin jotka synnyttivät jättiläisiä. Niin se jättiläinen ei tarkoita suurta kokoa, se tarkoittaa älyä, viisautta, neuvokkuutta.
        Se on perintötekijöissä.
        Näin se menee.


      • voi voi
        maagikko kirjoitti:

        Kun Jumalan pojat yhtyivät maan tyttäriin jotka synnyttivät jättiläisiä. Niin se jättiläinen ei tarkoita suurta kokoa, se tarkoittaa älyä, viisautta, neuvokkuutta.
        Se on perintötekijöissä.
        Näin se menee.

        sinä olet sitten jäänyt paitsi tuosta. Voi poloa..


      • Selitäpä nyt
        maagikko kirjoitti:

        Kun Jumalan pojat yhtyivät maan tyttäriin jotka synnyttivät jättiläisiä. Niin se jättiläinen ei tarkoita suurta kokoa, se tarkoittaa älyä, viisautta, neuvokkuutta.
        Se on perintötekijöissä.
        Näin se menee.

        Missä noin on sanottu? Raamatussa viitataan jättiläisten jälkeen jättämiin suuriin fossiileihin, jotka kuuluvat tietenkin eläimille.


    • Merediahs
      • JukkaJ.

        Nauratti se yksi tutkija joka kiisti ne pyramidit. Väitti että tuuli on muka puhaltanut ne muotoonsa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe