Marjojen ja hedelmien kypsyessä Helsingin Karjalatalolla (Käpylänkuja 1) valmistetaan makeita herkkuja jälkiruokakurssilla lauantaina 12.9.2009 klo 10-15.
Aira Viitaniemen johdolla loihditaan syksyn sadosta erilaisia hyytelöitä, jäädykkeitä ja kakkuja karjalaisia perinteitä noudattaen ja niitä soveltaen. Kurssin päätteeksi pistetään suu makeaksi ja herkutellaan yhdessä päivän tuotoksilla.
Kurssin hinta on 40 euroa ja se sisältää opetuksen, tarvikkeet ja reseptit. Ilmoittaudu jälkiruokakurssille 21.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse (09) 7288 4619.
Karjalaisia jälkiruokia
KN
0
796
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 703159
- 622505
Hei........
Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.562146Mitä sanoa pituudeksi näillä mittaustuloksilla?
Jos jossain tarttee ilmoittaa pituus sentin tarkkuudella? Mitattu neljästi virallisesti ja mittaustulokset on olleet 1942055- 551962
- 421594
- 401570
Mä en jaksa suojella sua enää
Oot osa mun tarinaa ja ensirakkaus 🩷🌈 Olisiko niin kauheata, jos muutkin ystävämme tietäisivät? Se on jo niin vanha ”t141263EU:n uusin idea - jatkossa joudut tunnistautumaan kun katsot PORNOA!
"Pornon katsominen muuttuu täysin Euroopan komissio on kehittänyt sovelluksen, jolla internetin käyttäjä voi todistaa p1391168- 61093