Marjojen ja hedelmien kypsyessä Helsingin Karjalatalolla (Käpylänkuja 1) valmistetaan makeita herkkuja jälkiruokakurssilla lauantaina 12.9.2009 klo 10-15.
Aira Viitaniemen johdolla loihditaan syksyn sadosta erilaisia hyytelöitä, jäädykkeitä ja kakkuja karjalaisia perinteitä noudattaen ja niitä soveltaen. Kurssin päätteeksi pistetään suu makeaksi ja herkutellaan yhdessä päivän tuotoksilla.
Kurssin hinta on 40 euroa ja se sisältää opetuksen, tarvikkeet ja reseptit. Ilmoittaudu jälkiruokakurssille 21.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse (09) 7288 4619.
Karjalaisia jälkiruokia
KN
0
799
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k532484Hyvä että lähdit siitä
Ties mitä oisin keksinyt jos oisit jäänyt siihen, näit varmaan miten katoin sua.... 😘🤭😎💖352274Taisin tehdä virheen
Kaipaan sua enemmän kuin kuvittelin. Luulin, että helpottuisin, mutta olinkin täysin väärässä. Vieläkö vastaisit minulle272027Koronarokotus sattui oudon paljon nyt sairaanhoitaja Tanja 46 istuu pyörätuolissa
Pitkä piina piikistä Kun Tanja Vatka käy suihkussa, tuntuu kuin ihoa revittäisiin raastinraudalla irti. Hän on kärsinyt911814Olisitko mies valmis?
Maksamaan naisellesi/vaimollesi/tyttöystävällesi elämisestä syntyvät kulut, ruokailun, vuokran ja muut välttämättömät me3101640- 1501466
Nyt tuntuu siltä, että on pakko päästä puhumaan kanssasi
Tuntuu että sekoan tämän kaiken takia. Miehelle261434- 721269
vieläkin sanoa voin...
💖💛💖💛💖💛💖💛💖 💛 Beijjjbeh 💛 Kaks vuotta tänään täällä. Miten hitossa jotkut on jaksaneet kymmeniä vuos231068Kronikat..
Mikä hele… on tää yks kronikat mikä suoltaa facessa kaikkea julkaisua ja AINA samoista firmoista imatralla??? Eikö ne mu111043