Tuo yllämainittu on se mistä tunnistaa suomalaisen kahvilan. Kaikissa pöydissä on tiskejä, ja jos ne jossakin vaiheessa kerätäänkin pois, niin ei niitä pöytiä nyt ainakaan PYYHITÄ SENTÄÄN. Oletteko missään muualla törmänneet vastaavaan kulttuuriin? Monesti saa itse siirrellä paskaisia astioita toiselle pöydälle. Tänään kävin lasipalatsin cafe Javan terassilla kahvilla, kun pöydät olivat likaisia, niin pulut niillä tepastelivat ja söivät murusia pöydiltä. Ravintola Vltavan terassilta vein itse tiskit myyntitiskille kun ällötti istua siinä jonkun toisen ruuantähteet nenän edessä. Surkeaa kahvilakulttuuria. Elielissä kahvi ja muffinssi maksoi 6,10 ja taas: raivasin tiskit pöydästä itse ennenkuin aloin kahvinjuontiin.
Likaiset pöydät täynnä tiskiä
6
1151
Vastaukset
- izte
Suomalaisia asiakkaita voi kohdella kuin karjaa, koska eivät osaa vaatia mitään. Sama juttu itsepalvelun ja jonottamisen kanssa. Ne kuuluisivat työpaikkaruokalaan ei kahvilaan.
- Laiskat työntekijät!
jotka eivät kotonaankaan tiedä siisteydestä yhtään mitään. Syövät iltaruokansa pöydästä, missä on vielä aamuisetkin astiat. Kun aikoinaan olin työnantajana, ja sanoin kahvila-apulaiselle, että käyppä pyyhkimässä nuo pöydät. Niin katsoi minua kuin halpaa makkaraa, ja sanoi että eipä tuosta ole kauan kun pyyhin. Kun sanoin, että meillä pyyhitään joka asiakkaan jäljeltä, niin sain melkein irvistyksen.
- Kansalainen 463585
Et kai vaan itsekin syyllisty samaan? Jätät kaiken kuin paskan perseestäsi??
Suomalaisilta puuttuu kokonaan sellainen tapa kuin toisen huomioimen, kohteliaisuus.
Vessassa kustaan pitkin lattioita, jopa seinille, ei voi nostaa rengasta ylös kun tekee pienemmän tarpeensa.
Tykkäätkö kenties itse istua kusisen renkaan päälle.
Huoltoasemilla autoa ei voi siirtää tankkaamisen jälkeen, vaan mennään vielä myymälän puolellekin ja loput kolikot pitää vielä pelata. Ihan kuin kellään muulla ei olisi tarve päästä tankkaamaan.
Aiheeseen liittyen kupit ja tarjottimet jätetään pöydälle vaikka on toive: Palautathan astiat tähän, Kiitos!
Kuitenkin valitat, että likaiseen pöytään ei voi mennä. Silloin pitää itse myös käyttäytyä niin että jättää toisille pöydän tyhjäksi.
Ihan varmasti sitä palvelua Suomessakin löytyy, mutta näillä eduilla / palkoilla kahvikuppisi maksaa sen mitä nyt maksat kahvista ja pullasta.
Itse juuri tulin Sveitsistä ja siellä ei missään vaiheessa saanut tilata tiskiltä mitään vaan passitettiin pöytään ja neiti tulee perässä ottamaan tilausta.
Hidasta kuin mikä ja koetteli kyllä kukkaroa myös.
Kahvikuppi maksoi keskimäärin 7 frangia, eli yli neljä euroa.- ei töissä kahvilassa
Tunnustan ilman huonoa omaatuntoa jättäväni tiskit aina pöytään työpaikkaruokalaa lukuunottamatta. Kun menen kahvilaan, joudun useimmiten ottamaan kahvileivän vitriinistä itse, kaatamaan kahvin ja kantamaan tarjottimen pöytään. Halvalla en kuitenkaan selviä, joten en - hitto soikoon - ala vielä tiskejäkin korjaamaan. Enää puuttuisi se, että tiskialtaatkin tuodaan kahvilan puolelle. Ellen väärin muista, joku PAM:n johtava tyyppikin on suositellut jättämään työt työntekijöille.
Tämä periaatteeni ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jättäisin jälkeeni siivottoman pöydän. Jos nyt joskus sattuisin suttaamaan, pyyhin pahimmat lautasliinalla. Yleensä kyllä syön suht siististi... :-)
- ...kokemusta on
No ensin yritä ottaa selvää onko kyseessä asennevamma vaiko henkilökunnan vajaus... itse veikkaan jälkimmäistä, koska eihän se aina työntekijöiden vika ole että tiskejä ei vain ehdi aina hakemaan.
Aika usein törmää siihen ilmiöön että henkilökuntaa on yksinkertaisesti liian vähän. Sen takia monet raukat joutuvat tekemään töitä kädet hiessä ja veressä ja silti saa niskaansa asiakkaiden valitukset huonosta palvelusta kun tiskit jää hakematta. Kokemusta on... varsinkin kiireisenä päivänä on asia niin ettei vain yksinkertaisesti voi tehdä kaikkea yhtäaikaa... tiskivuori vain kasvaa ja kupit alkavat loppua ja silti pitää tiskitkin vielä hakea... pääasiassa tiskaus olisi tärkein koska muuten odottaville asiakkaille ei voi laittaa edes kahvia. Surullinen asia mutta totta se on että joissakin kahviloissa ei ole edes kuppeja ole niin paljoa hankittu että riittäisi ellei tiskejä tiskaa todella tiheään tahtiin. Tämä kaikki lisättynä vajaaseen henkilökuntaan ei ole lainkaan hyvä asia.
Ensi kerralla tarkkaile asiaa enemmän ja yritä ajatella asiaa nokkasi pidemmälle... aina ei kannata valittaa työntekijöille sellaisesta mille he eivät aina voi mitään ja paikan pomo ei tietenkään koskaan ole paikalla ottamassa vastaan asiakkaiden haukkumisia.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1072765Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302385Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen212300Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631021886- 1141620
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1681335Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2821157- 711024
- 801024
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi233938