Mika Lehtimäki erinomainen asiantuntija

Mukava kuunnella miellyttävää ja asiantuntevaa jutustelua MM-kisojen TV-lähetyksissä.

46

7278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eenokkitäi

      Jep. Niin on. Valitettavasti siellä on ne kaksi sivunumeropelleä, jotka pilaavat koko selostuksen, niin ettei sitä voi kuunnella. Vitun pellet, luulevat että Muna Lee lausutaan Mjyynä Lii. Idiootti korvarengas-tyttö ja se toinen tv-pelle. Lehtimäki on ainut oikea valinta ja Myllymäki pariksi, niin johan rupeaisi kulkemaan.

      • saakakakakskskak

        Uimarituntija hanss myös hyvä. Se on kunnon mies eikä mikään piippaava homokullin lutkuttaja.


    • hevilä

      Pieksivätkö nämä luuserit sen haastattelijan, vai miksei niiltä kysellä mitään...

    • Jei_

      Noh noh..mutta onks tää joku valmentaja tää Mika Lehtimäki vai mikä koulutus sillä on tuohon asiantuntijan tehtävään? Ihan kai se hyvin vetää..ei kai siinä.

      • noniinjoo

        Mika Lehtimäki HETI kaikkien suomalaisten yleisurheilijoiden päävalmentajaksi. osaa ja tietää kaikki. miten noin pätevä jätkä on päästetty vain selostamoon? olisi urheilijoilla nilkat suorina, pohkeet kohdallaan, olkapäät oikeissa asennoissa ja jalat ei solmussa, kympät hyviä, ajoitukset kohdillaan, askelmerkit kunnossa ja kaikki suomalaiset olisi finaalissa ja palkintopallilla.


      • baabuski

        mikako asiantuntija? esim. rio naisten 400m (kyllähä tää on selvä peli tilastoikkönen vie potin) empä ois uskonu jäi mitalien ulkopuolelle! ensin kilpaillaan sit kommentoidaan!


    • l
    • Juha8222222

      hyvä tyyppi j akommentaattori. Hurmaa myös naisia varmasti haha.

      • Koivisto2

        Samaa mieltä, Lehtimäen vuoksi näitä kisoja jaksaa katella. Ikävä tulee Bubia ja Mertarantaa.


      • VT
        Koivisto2 kirjoitti:

        Samaa mieltä, Lehtimäen vuoksi näitä kisoja jaksaa katella. Ikävä tulee Bubia ja Mertarantaa.

        Vai tulee ikävä Mertarantaa... Mertarannnan rääkymistä tasolla "pelaava pelaaja" tuskin kukaan ajatteleva ihminen kaipaa. Pub-tason möykkääjä. Mika Lehtimäki sen sijaan on niin asiantunteva ja aktiivinen kommentaattori, että parempaa ei Suomen maasta ole tähän mennessä löytynyt. Eleetöntä ja vakuuttavaa työskentelyä. Asiantuntemusta löytyy joka lajista. Älykkö, jonka ei tarvitse tuoda itseään huutamalla esille. Täydet pisteet Lehtimäelle.


      • Anonyymi

        Mika Lehtimäki saavutukset /fyysistä seksuaalista häirintää sekä valta-aseman väärinkäyttöä koskevista väitteistä.


    • Karkki on Mika!

      Aiwan Ihana Mies! Toivottavasti tulee joku "stutio" olympialaisissakin, jossa Mikaa saisi ihailla. Huh...vanha tätikin menee ihan pyörälle päästään!

      Ei vaan tule kuunneltua kovin tarkkaan mitä hän sanoo kun katselee häntä:)

    • Näin on

      Tyhmä kuin saapas on, vähän sellaisen yksinkertaisen reppanan näköinen.

      • yks vaan

        Eipä ole ollut tyhmä, päinvastoin:
        fiksu ja filmaattinen,
        hyvä koulumenestys ja
        sosiaaliset taidot erinomaiset!
        Hyvä Mika! ♡

        t. ent. koulukaveri


    • Lehtimäen asiantuntijuus on kiistaton ja hän tuo tieto-taidollaan paljon lisänautintoa yleisurheilun seuraamiseen kotisohvalla. Harvalla näin hyvällä asiantuntijuudella varustettu kaveri sopii vielä noin hyvin televisioesiintyjäksi.

    • Ääni nenästä

      Tietää asioista juu mutta rakastaa omaa ääntään ja pudottelee kaikentietävyyspuuskissaan noloja moralisoivia sammakoita milloin mihinkin suuntaan. Boltin olympiasatasen jälkeen yltyi moittimaan kansaa siitä että sillä on "epärealistisia" odotuksia maailmanennätyksistä. No usein onkin, mutta todellakin, tällä kertaa viisi sadasosaa pielessä, ja ilman uutta typerää varaslähtösääntöä ja sen aiheuttamaa varovaisuutta odotuksista olisi tullut totta. Jäi tämäkin itsestäänselvyys Lehtimäeltä "analysoimatta".
      Sitä paitsi suuri osa urheilun dramatiikkaa perustuu tietysti enemmän tai vähemmän "epärealistisiin" odotuksiin. Jos odotukset olisivat täydellisen realistisia, ei urheiljoilla olisi mahdollisuuksia venyä yllätyksiin eikä katsojilla juuri mitään jännitettävää.

      • sanchez

        Sun kommentti on täysin selvästi sellaisen, joka ei ole urheillut ja katsoo olympialaiset ja mm kisat yleisurheilusta. en tiedä, onko totta, mutta siltä näyttää. vittu kun ärsyttää suaraan sanottuna laitan koneen kiinni vetäis joku sua turpaan. aina kyl hermostun netissä tollasista spedeistä. varmaan trolli.


    • P***KELE

      Suomalaiset voisikin keskittyä näihin "asiantunteviin" lausuntoihin kun ei tuo urheilu oikein suju. Yleensäkin suomessa on nämä puhumiset ja selittelyt ottaneet niskalenkin itse siitä työstä eli urheilusta. Enemmän tekoja ja vähemmän puhumista ja näitä "teräviä" analyysejä. Puhutaan sitten kun on aihetta.

      Ja samalla voisi kaikki typerät haastattelut poistaa jotka vain häiritsevät urheilijan keskittymistä lajiinsa. Jos tulee sitä menestystä niin sitten suorituksen jälkeen voisi käydä kysymässä se legendaarisen fraasin että miltä nyt tuntuu?

      Silloin tekijämiesten aikana nurmi, räty ym ei paljon puheltu mutta tulokset puhuivat puolestaan.

      • sanchez

        täysin samaa mieltä.


    • Jakezzziii

      Ylivoimainen kommentaattori. Nippelitieto jota moni varmasti odottaa kuulevansa, tulee kuin apteekin hyllyltä eikä varmasti tarvitse muistilappuja. Huomaahan sen että on ollut yleisurheilun parissa todella pitkään.

      • Gongi kumahtaa

        Joo,Lehtimäki hyvä.Sortuu vaan joskus naureskeluun kahden selostajan pokan petettyä.Eilen tosi ala-arvoinen esitys salostaja Hannulalta naurun pyrskähdyksineeen.Huomaa Tapio Suomisen poissaolon tason romahduksena selostuksissa.


      • aamullaväsyttääniin
        Gongi kumahtaa kirjoitti:

        Joo,Lehtimäki hyvä.Sortuu vaan joskus naureskeluun kahden selostajan pokan petettyä.Eilen tosi ala-arvoinen esitys salostaja Hannulalta naurun pyrskähdyksineeen.Huomaa Tapio Suomisen poissaolon tason romahduksena selostuksissa.

        Hyvä on ja tietää asioista, mutta

        hehkuttaa yleisurheilun lajien tasoa vaan aivan liikaa esim. keihäs

        MM-kilpailut siis universumin mukana miesten keihäässä 34 urheilijaa 25 maasta ja naisissa 27 urheilijaa 22 maasta!!!

        Herätys Suomalaiset, halutaanko me olla parhaita niissä lajeissa missä muita ei näy?

        esim. lätkä, salisähly, mäkihyppy, alamäkiluistelu, ralli, formulat, taido, saappaanheitto, paskapallo(pesä), brassijutsu jne


    • Juha822222

      mielestäni ei ollut ala-arvoista vaan juuri hyvää kun on hauskaa myös ja ollaan asiantuntijoita.
      Hannula on hyvä selostaja.
      Sopiva ylimielisyys studiossa on hyvästä.
      Naurakaa vaan vaikka maailman tappiin asti.
      Mua ei haittaa.
      Itellekin tuli hauska olotila ku Hannula murjaisi vitsejä Juuselan kanssa.

      • repe11

        Hannulaa ei olisi milloinkaan pitänyt laskea seleostamaan mitään, käyttää hirvittävää kapulakieltä ja järjestysnumeroista ei hajuakaan ja oli laji mikä tahansa joku menee aina ylemmäksi. Ihmettelen kun yle kaikkine rahoineen ei ilmeisesti mitenkään kouluta noita selostajiaan järjestäisi edes kielikurssit. Lehtimäki todella ainoa selkeäsanainen ja asiansa osaava koko porukassa ja nämä haastattelijat ovat ihan pihalla kysymyksineen.


    • Sinkkosen sintti

      Miten joku voi pitää Mika Lehtimäkeä hyvänä asiantuntijana, voisin sanoa ihan samat asiat vaikka en ymmärrä yleisurheilusta mitään

      • persu

        Sä oot käsittämätön pelle. Vaikutat persulta.


      • Sinkkosen sintti
        persu kirjoitti:

        Sä oot käsittämätön pelle. Vaikutat persulta.

        Ensinnäkään en ole persu ja toiseksi olen pelannut yhdessä palloilulajissa muutaman pääsarjatason pelin sinua enemmän, että voit pitää pellenä jos haluat, mutta seison mielipiteeni takana


      • MrJuha82outolintu
        Sinkkosen sintti kirjoitti:

        Ensinnäkään en ole persu ja toiseksi olen pelannut yhdessä palloilulajissa muutaman pääsarjatason pelin sinua enemmän, että voit pitää pellenä jos haluat, mutta seison mielipiteeni takana

        Taidat olla vaan trolli.
        Tai sitten sulla on vaan oma mielipide.
        Jos oikeasti oot sitä mieltä eikä siihen mielipiteesi liity mitään muuta henkilövihaa, niin eipä mitään.
        Trollit ovat kuitenki nykyään nettimaailmassa HYVIN YLEISIÄ.


    • Antero KaRAPALON PAL

      Kerrankin hyvät selostajat yleisurheilu puolellakin. Vanha uutistenlukija Kari Hiltunen vois kyllä mennä vaikka classic radioon kuuluttajaksi, niin väsynyttä selostajaa, kuin Hiltunen on jo aikas työlästä löytää...ehkä Pubi pääsi melko lähelle....!??!!??!?

    • Eri mieltä

      On ne vaan sellaisia asiantuntijoita että meillä katsotaan eurosportin olympialähetyksiä. Eikö kellään muulla palat hihat tuon hannulan lauseen viimeisen tavun korostukseen? aaarrgggg

    • hyvä,.,.,,,.

      Mika on napa.

    • sanchez

      No usein onkin, mutta todellakin, tällä kertaa viisi sadasosaa pielessä, ja ilman uutta typerää varaslähtösääntöä ja sen aiheuttamaa varovaisuutta odotuksista olisi tullut totta. Jäi tämäkin itsestäänselvyys Lehtimäeltä "analysoimatta".

      Et ole tainnut paljon urheilla elämässäsi. Ihan hyvä sääntö, loppuu takavuosien tahalliset varastelut ja todellinen reaktio tulee näkyviin. Yllättävän vähän hylkäämisiä tullut, kaikki samalla viivalla. Täysin oikea kommentti oli kyllä se ''epärealististen odotusten'' arvostelu. Olet selvästi niitä, jotka katsoo kerran vuodessa arvokisat ja esittää tietävänsä jotain urheilusta/juoksemisesta. Mitkä mahtaa sun meriitit olla. Esimerkiksi pikajuoksusta on todella vaikea sanoa vähänkään syvällisiä ajatuksia jossei ole itse nimenomaan ex sprintteri, vaikka muista lajeista tietäisi paljonkin.

    • 16
    • Vuodesta 52 seur.yu.

      Mika Lehtimäki oli taas Ruotsi-Suomi maaottelussa hyvä asiantuntija.
      Yhteenveto kaudesta ei vastannut odotuksiani.Ehkä on vaarallista sanoa totuus.

    • upeamanu
    • rahaa on
    • tilastofriikki

      Tällä zombimaisella muistihirmulla on tilastonumerot hallussa. Kunpa YLe vielä opettaisi ääntämään ne numerotiedot oikein (etenkin kun niitä tulee loputtomasti) ettei tulisi koko ajan: seittemän kaheksan yheksän jne. Särähtää korvaan, kun muut selostajat puhuvat moitteetonta kirjakieltä

    • cvbnmhghjh

      Lehtimäki ok mutta noi kaks naistoimittelijaa niille omat talkshowt todella typeriä
      haastatteluja jos ei oo suomalaisia kisaamassa näyttäis sit muun maan urheilijoita
      eikä noita typeriä haistatteluja.

      • 242maraton

        Varmaan Lehtimäki ihan hyvä asiantuntija. Aika sujuvasti osaa maahanmuuttajista alkaen kaikki selostaa. Mutta liekö tarkoituksellista, että selostajat eivät sanallakaan maininneet tänä iltana vitosella Suomen ja Tsekin kaksoiskansalaista Kristiina Mäkeä vitosella.


    • ärtynyt

      Telkusta ääni pois, kun Mika alkaa selittään korvien väärästä asennosta ja siitä johtuvasta mokasta, voi voi..

    • miiikalehti

      Tavallaan kyllä. Ääni hyvä ja selkeä, tietää paljon, mutta ei ole tasapuolinen lajien suhteen. Ei ymmärrä kokemattoman ja nuoren tilannetta. Ei osaa suhteuttaa kokonaisuuteen tuloksia ja saavutuksia. Juoksijoiden, hyppääjien ja naisten asialla.

    • mikavaihtoon

      Kyllä Mika tietää, mutta on ärsyttävän epäoikeudenmukainen. Varsinkin heittolajeissa Mika ei ole kärryillä. Onkohan ite koskaan heittänyt keihästä ja moukaria tai työntänyt kuulaa. Asiantuntija tietäisi mm. sen, että juoksuissa tehdään arvokioissa usein ennätyksiä - heitoissa. Olisi aika vaihtaa vaikka nätti asiantunteva nainen asiantuntijaksi. Naama ja ääni on kyllä Mikalla jo niin kulunut ja ehkä hän on jo vähäb ryvettynytkin noissa huippu-urheiluprojekteissaan.

    • tätiistuupenkillä

      Olen ikäni ollut innokas penkkiurheilija ja kuunnellut ja katsellut kisaselostuksia vuosikymmenten ajan. Valitettavasti vain parhaat selostajat ovat siirtyneet muihin tehtäviin tai eläkkeelle. Nuo juuselat ja hannulat puistattavat höpinöillään. Ainoa pelastus on Mika Lehtimäki, jota kuuntelee mielikseen. Varsinaiset selostajat eivät edes seuraa, mitä kentällä tapahtuu, kunhan pulisevat omiaan. Tai sitten huutaa mölisevät, että kitapurjeet vain lepattavat. Puheesta ei ota selvää erkkikään. Yksi karjuva sentään osasi vaihtaa maikkarille huutamaan lätkää. Kiitos siitä!

    • miksty

      petturi-kojonkosken paras kaveri

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Woken, hallapersujen ja Trumpetismimädätyksen uhri hänkin. Hyvä kommentaattori silti, vaikka halvassa bensassa paistaisi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe