Eli... milloinkohan marja-aroniat ja pihlajanmarjat on kypsiä kerättäväksi ja edelleen säilöttäväksi, mehua ajattelin tehdä omenoiden kanssa ja ehkä hyytelöä, tai likööriä...
Ja pihlajanmarjasta sanotaan että yksi yö pakastimessa ennen valmistusta, auttaa happamuuteen... toimiiko sama myös marja-aroniassa?
Kiitos jo etukäteen avusta!
Marja-aronia ja pihlajanmarja
Pikku myy
2
1247
Vastaukset
- -nainen-
Ei Mustamarja-aronia ole hapan. Pikemminkin mustaherukan luokkaa. Ja sitä voi poimia niin kauan, kun satokautta riittää. Vaikka ensimmäisiin räntä sateisiin, lokakuulle. Siitä tulee hyvää mehua, hyytelöä ja viiniäkin:)
Pihlajanmarjat todella ovat parempia vähän pakkasen *panemina*. Hyytelöä olen niistä joskus tehnyt, riistaruokien kumppaniksi. Väri oli todella upea. - Kriikuna 51
Marja-aroniat ensin mehumaijalla mehuksi ja sitten viiniksi. Parempaa viiniä ei olekaan, värikin loistavan punainen.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614308KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1373021Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo452342Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?452254- 241873
- 911832
- 281586
- 221539
- 1481384
- 321200