Olis hakusessa todella hyvä ankanrinta ohje, ken osaisi kertoa.
JOULUKSI
3
888
Vastaukset
Ankanrintaa, omenaa ja hunajakastike
Ohessa oikein perinteinen ranskalaistyylinen resepti. Tässä ankanrintaa kypsennetään vähän kauemmin kuin jos sille tehtäisiin punaviini- tai riistakastike, jolloin liha saa jäädä aivan roseeksi sisältä. Tässä yhdistellään makeaa, suolaista ja hapokasta melko taitavasti.
2 ankanrintaa
2 kiinteää omenaa – hapokasta
4 dl omenasiideriä – kuivaa
2 dl kanalientä – fondista jatkettuna vedellä
nokare voita
1 iso ruokalusikallinen hunajaa – juoksevaa
suolaa ja pippuria
Kuumenna paistinpannu melko kuumaksi ja paista ankanrinnat siinä ilman rasvaa – ensin rasvapuoli 10 minuuttia ja sitten lihapuoli 5 minuuttia. Suolaa ja pippuroi.
Lohko omenat, mutta älä kuori niitä – poista kara ja siemenet. Paista 10 minuuttia ankasta jääneessä rasvassa paistinpannulla. Kääntele usein kunnes muuttuvat kauniin ruskeiksi pinnalta.
Kaada rasva pois pannulta ja kaada pannuun siideri ja kanaliemi. Suolaa ja pippuroi. Lisää hunaja ja keitä kokoon 10 minuuttia. Lisää lopuksi voi pieninä nokareina vispaten kastiketta kunnolla.
Leikkaa ankanrinnat viipaleiksi, aseta lämpöiselle tarjoiluvadille, omenat viereen ja kaada kastiketta päälle. Tarjoa heti, koska ruoka on parasta aivan kuumana. Lisäkkeenä vaikka ihan vihreä salaatti.
On tällä nimikin: vaikka – Blancs de canard au miel- lintua jouluksi
Vesi herahti kielelle, vaikuttaa tosi hyvältä. KIITTI
Kokeilen tänä juoluna tuota ohjetta. lintua jouluksi kirjoitti:
Vesi herahti kielelle, vaikuttaa tosi hyvältä. KIITTI
Kokeilen tänä juoluna tuota ohjetta.Kiitos kiitoksista - katsoin tuolla ranskalaisella nimellä piruuttani ja sieltähän niitä löytyy - reseptejä, toinen toistaan nerokkaampia.
Häpeään jää tämä taritsemani, mutta onhan se melko yksinkertainen ja klassinen - ja uskoakseni myös hyvä.
Jos kieli taittuu englantiin tahi ranskaan, niin noita muitakin reseptejä voi toki koettaa soveltaa. Niissä näyttää olevan paljon yrttejä mukana, joita tässä nyt ei ollut yhtään. Muta vaikkapa timjami ti rosmariini sopivat tosi hienosti tuohon hunajasoossiin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."
ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w18946En koskaan
Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v49840Haistoin ensin tuoksusi
Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu3783Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä
Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.224731Nainen, olet kaipaillut seuraani
Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan76727- 46719
Emme näe enää koskaan
Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon34697Vornanen alkaa olla kusessa
Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt82682- 107673
- 35610