ostin purkin tuota kastiketta, löytäisinköhän jonkun helpon ohjeen, mihin sen voisin käyttää?
satay kastikkeen käyttö
6
1684
Vastaukset
Paras käyttötarkoitus satay-soossille on käyttää sitä esimerkiksi kanavartaitten kastikkeena - dippaukseen. Itse asiassahan nikmi "satay" tulee juuri näistä pienistä vartaista, joissa on lihaa, kalaa, kasviksi - mitä nyt haluaa. Tuo soossi on yleensä kai
broilerinrintafileitä
ruoanlaittojugurttia
sitruuna - mehu
chiliä - pienittynä
sitruunaruohoa - uloin puinen osa pois, muu osa pienitään
Ketjap Manis-soossia - maun mukaan
kurkumaa
suolaa, pippuria
Pieni fileet varraskokoisiksi kuutioiksi - sekoita muista aineista marinadi. Anna kanapalojen marinoitua 10-12 tuntai jääkaapissa ja pistele ne sitten vartaisiin.
Grillaa vartaita uunin grillivastuksella tai uunissa.
Kanapalat dipataan tuohon satay-soossiin. Uskoisin sen olevan tyypillinen maapähkinöistä, inkivääristä yms. jauhettu kastike.
Voit kyllä käyttää itse tuota satay-kastikettakin marinointiin, mutta näin tulee parempi.- Innostunut safkasta
Kun sinä Crudo annat noita hienoja ohjeita, mainitsisit myös lähdeteoksen, jotta voisimme itsekukin tutkiskella muitakin repsuja samoista teoksista.
Mitenkä olisi? Innostunut safkasta kirjoitti:
Kun sinä Crudo annat noita hienoja ohjeita, mainitsisit myös lähdeteoksen, jotta voisimme itsekukin tutkiskella muitakin repsuja samoista teoksista.
Mitenkä olisi?Onhan se mahdollista, jos on mahdollista. Yo. resepti kyllä on takataskusta repäisty vaikka ei nuo thairuoan perusmarinadit ja soossit juuri tuon kummallisempia ole resepteissäkään - aineiden määrä vain on monasti paljon laajempi ja sisältää sellaisia aineita, mitä meiltä ei löydy. Siksi varsinkin näissä ulkomaisperäisissä resepteissä on hölmöä antaa niitä sellaisenaan, koska pian siitä valitetaan: "Ei löytynyt ABC-aseman myymälästä!. Ja saapahan vähän turhaa snobin leimaakin!
Tuon reseptin raaka-aineet löytyvät kyllä - uskoakseni - ihan perusäsmarketista.
Linkkaan tämän jälkeen, jos linkki löytyy.- innostunut safkasta
crudo kirjoitti:
Onhan se mahdollista, jos on mahdollista. Yo. resepti kyllä on takataskusta repäisty vaikka ei nuo thairuoan perusmarinadit ja soossit juuri tuon kummallisempia ole resepteissäkään - aineiden määrä vain on monasti paljon laajempi ja sisältää sellaisia aineita, mitä meiltä ei löydy. Siksi varsinkin näissä ulkomaisperäisissä resepteissä on hölmöä antaa niitä sellaisenaan, koska pian siitä valitetaan: "Ei löytynyt ABC-aseman myymälästä!. Ja saapahan vähän turhaa snobin leimaakin!
Tuon reseptin raaka-aineet löytyvät kyllä - uskoakseni - ihan perusäsmarketista.
Linkkaan tämän jälkeen, jos linkki löytyy.Sinulla on usein ollut mielenkiintoisia repsuja joita ei ihan joka kirjasta löydy, mutta maininta teoksesta helpottaisi niiden hakua huomattavasti.
Olen hieman erimieltä tuosta snobin leimasta, nimittäin sen sinä saat helposti ellet mainitse lähdettäsi, sellainenhan sinulla useinmiten todennäköisesti kuitenkin on, koska kertomasi mukaan et ole ammattilainen ruuan teossa, vaan vihkiytynyt harrastelija, tosin jutuistasi päätellen paljon reissannut ja ravintoloita kolunnut.
Mielestäni kerrot usein niin hauskasti valmistusohjeet, että olet saanut minut, toisen harrastelijan koukkuun, kiitos siitä!
Olen kokeillutkin joitakin kehumiasi ruokia ja tullut samaan tulokseen, makunystyrämme ovat siis kohdallaan, joten jatketaan etiäkkin päin. - sataysta
innostunut safkasta kirjoitti:
Sinulla on usein ollut mielenkiintoisia repsuja joita ei ihan joka kirjasta löydy, mutta maininta teoksesta helpottaisi niiden hakua huomattavasti.
Olen hieman erimieltä tuosta snobin leimasta, nimittäin sen sinä saat helposti ellet mainitse lähdettäsi, sellainenhan sinulla useinmiten todennäköisesti kuitenkin on, koska kertomasi mukaan et ole ammattilainen ruuan teossa, vaan vihkiytynyt harrastelija, tosin jutuistasi päätellen paljon reissannut ja ravintoloita kolunnut.
Mielestäni kerrot usein niin hauskasti valmistusohjeet, että olet saanut minut, toisen harrastelijan koukkuun, kiitos siitä!
Olen kokeillutkin joitakin kehumiasi ruokia ja tullut samaan tulokseen, makunystyrämme ovat siis kohdallaan, joten jatketaan etiäkkin päin.http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptihaku/resepti/?id=414&rname=broileri-satay
http://en.wikipedia.org/wiki/Satay - sauce jne
sataysta kirjoitti:
http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptihaku/resepti/?id=414&rname=broileri-satay
http://en.wikipedia.org/wiki/SatayJo herahtaa vedet kielelle kun selaileepi
http://en.wikipedia.org/wiki/Satay
http://en.wikipedia.org/wiki/Soy_sauce
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1293267
- 1091311
Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä
"Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht2671285Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa
Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.651096Nainen voi rakastaa
Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt791061Kalateltta fiasko
Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr141056IS Viikonloppu 20.-21.7.2024
Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku57979- 30976
Ikävöimäsi henkilön ikä
Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie42944- 46854