Onko kebab-lihassa rasvaa? Mitä liha on? Entä kaloreita n.100 g:ssa. Tattis !
Kebab
9
1516
Vastaukset
- Sarkku
Aivan mielettömästi on kebab-lihassa rasvaa ja kaloreita!
Jos syöt kebab-annoksen, niin seuraava pvä pitäis elää jollain kasviskeitolla, jotta pääsis normaaliin ennergiatasoon.- J_K
Riippuu kebab paikan lihasta. Halvat kebebit tehty rasvaisesta ja halvasta possunlihasta, ja sen huomaa. Kalliimmat sisältävät nautaa ja lammasta. Lisäksi kypsennystapa rasvaton, lihan rasvapitoisuus 8-12 grammaa 100g:ssä. K-annoksen rasva tulee mahdollisesta majoneesipohjaisesta soosista ja mahdollisista rasvaranskiksista.
- kebab fani
J_K kirjoitti:
Riippuu kebab paikan lihasta. Halvat kebebit tehty rasvaisesta ja halvasta possunlihasta, ja sen huomaa. Kalliimmat sisältävät nautaa ja lammasta. Lisäksi kypsennystapa rasvaton, lihan rasvapitoisuus 8-12 grammaa 100g:ssä. K-annoksen rasva tulee mahdollisesta majoneesipohjaisesta soosista ja mahdollisista rasvaranskiksista.
ainaki joka paikassa missä oon käyny kebabbia syömässä, ja usko ku sanon että oon käyny aika monessa paikassa(yli 30 eri kebab paikassa ympäri suomea) tykkään kebabista todella paljon ja aina jos sitä vaan on saatavilla ja kotiin asti ruokaa laittamaan ei pääse tai ei vaan jaksa kotona ruokaa laittaa niin kebab kutsuu, ottaa sen sitten riisillä tai ranskalaisilla tai vaikka kermaperunoilla, kastikkeella tai ilman niin aina se aivan tihkuu rasvaa
- kokki
kebab fani kirjoitti:
ainaki joka paikassa missä oon käyny kebabbia syömässä, ja usko ku sanon että oon käyny aika monessa paikassa(yli 30 eri kebab paikassa ympäri suomea) tykkään kebabista todella paljon ja aina jos sitä vaan on saatavilla ja kotiin asti ruokaa laittamaan ei pääse tai ei vaan jaksa kotona ruokaa laittaa niin kebab kutsuu, ottaa sen sitten riisillä tai ranskalaisilla tai vaikka kermaperunoilla, kastikkeella tai ilman niin aina se aivan tihkuu rasvaa
valmistan itse kebabit kotona. esim, Lapin Lihan pakaste Kebab lastut sisältävät 45%lammasta ja 33%naudanlihaa sekä rasvaa 15%.kaloreita kyllä lisää ranskan kermasta valmistamani kastike..
- auflauf
kokki kirjoitti:
valmistan itse kebabit kotona. esim, Lapin Lihan pakaste Kebab lastut sisältävät 45%lammasta ja 33%naudanlihaa sekä rasvaa 15%.kaloreita kyllä lisää ranskan kermasta valmistamani kastike..
Kebab, on alunperin muslimimaista tuotettu tuote. Jos saamassasi Kebabissa on sianlihaa, ei se ole Kebabia. Oikeeseen kebabiin kuuluu lampaan ja naudanlihaa. Muslimit eivät syö sianlihaa. Oikeastaan vain lampaanlihaa. Muta lampaanlihan ominaista voimakasta villanakua, lievennetään naudanlihalla. Koska normaali eurooppalainen karsastaa lampaanlihaa, ollaan Kebabiin tehty eurooppalaisia muunnoksia. Asun Saksassa, ja täällä on erään ostoskeskuksen vieressä Kebab ravintola, jossa Kebab lihana käytetään kalkunaa. Se on täällä halpaa.
Revi siitä sitten. - kokki
auflauf kirjoitti:
Kebab, on alunperin muslimimaista tuotettu tuote. Jos saamassasi Kebabissa on sianlihaa, ei se ole Kebabia. Oikeeseen kebabiin kuuluu lampaan ja naudanlihaa. Muslimit eivät syö sianlihaa. Oikeastaan vain lampaanlihaa. Muta lampaanlihan ominaista voimakasta villanakua, lievennetään naudanlihalla. Koska normaali eurooppalainen karsastaa lampaanlihaa, ollaan Kebabiin tehty eurooppalaisia muunnoksia. Asun Saksassa, ja täällä on erään ostoskeskuksen vieressä Kebab ravintola, jossa Kebab lihana käytetään kalkunaa. Se on täällä halpaa.
Revi siitä sitten.minun käyttämässäni kebabissa onki lampaan ja naudan lihaa, eikä sikaa. Tarkoitit varmaan kommenttisi alkuperäiselle kysyjälle vaikka minulle vastasitkin...
- Anonyymi
kokki kirjoitti:
valmistan itse kebabit kotona. esim, Lapin Lihan pakaste Kebab lastut sisältävät 45%lammasta ja 33%naudanlihaa sekä rasvaa 15%.kaloreita kyllä lisää ranskan kermasta valmistamani kastike..
Et sinä itse kebabia valmista, jos pakasteita käytät, vaan lähinnä kokoat valmiista komponenteista annoksen.
Tavalliseen DIY-kebabin lihaan ei tarvitse kuin rasvaista naudan jauhelihaa. Sitten vaan vaivaa sen mausteiden kanssa tiiviiksi taikinaksi ja leipoo pötkön aluminifolion sisään. Lopuksi sata asteiseen uuniin vähintään 4 tunniksi. Vetäytymisen jälkeen vuolee sitten lastua.
Lisukkeet ja soosit oman maun mukaan.
- Anonyymi
En syö kebablihaa, koska se on ällöttävän makuista. Rakennekin on huono.
- Anonyymi
Ihmettelen, miksi tuota kebablihaa on tarjolla lounaspaikoissa. Suomalaiset lihapullat olisivat paljon paremman makuisia. Valitsen aina ruokapaikan, jossa ei tarjota kebabbia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 972763
Jotain puuttuu
Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu1042350- 912110
- 161894
Hei A, osaatko
sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en441741- 381735
- 781706
Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.
Onko kenellekään yllätys?1141699Synnittömänä syntyminen
Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.1301491Mitä tämä tarkoittaa,
että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?411294