Kebab

Ulla

Onko kebab-lihassa rasvaa? Mitä liha on? Entä kaloreita n.100 g:ssa. Tattis !

9

1626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sarkku

      Aivan mielettömästi on kebab-lihassa rasvaa ja kaloreita!
      Jos syöt kebab-annoksen, niin seuraava pvä pitäis elää jollain kasviskeitolla, jotta pääsis normaaliin ennergiatasoon.

      • J_K

        Riippuu kebab paikan lihasta. Halvat kebebit tehty rasvaisesta ja halvasta possunlihasta, ja sen huomaa. Kalliimmat sisältävät nautaa ja lammasta. Lisäksi kypsennystapa rasvaton, lihan rasvapitoisuus 8-12 grammaa 100g:ssä. K-annoksen rasva tulee mahdollisesta majoneesipohjaisesta soosista ja mahdollisista rasvaranskiksista.


      • kebab fani
        J_K kirjoitti:

        Riippuu kebab paikan lihasta. Halvat kebebit tehty rasvaisesta ja halvasta possunlihasta, ja sen huomaa. Kalliimmat sisältävät nautaa ja lammasta. Lisäksi kypsennystapa rasvaton, lihan rasvapitoisuus 8-12 grammaa 100g:ssä. K-annoksen rasva tulee mahdollisesta majoneesipohjaisesta soosista ja mahdollisista rasvaranskiksista.

        ainaki joka paikassa missä oon käyny kebabbia syömässä, ja usko ku sanon että oon käyny aika monessa paikassa(yli 30 eri kebab paikassa ympäri suomea) tykkään kebabista todella paljon ja aina jos sitä vaan on saatavilla ja kotiin asti ruokaa laittamaan ei pääse tai ei vaan jaksa kotona ruokaa laittaa niin kebab kutsuu, ottaa sen sitten riisillä tai ranskalaisilla tai vaikka kermaperunoilla, kastikkeella tai ilman niin aina se aivan tihkuu rasvaa


      • kokki
        kebab fani kirjoitti:

        ainaki joka paikassa missä oon käyny kebabbia syömässä, ja usko ku sanon että oon käyny aika monessa paikassa(yli 30 eri kebab paikassa ympäri suomea) tykkään kebabista todella paljon ja aina jos sitä vaan on saatavilla ja kotiin asti ruokaa laittamaan ei pääse tai ei vaan jaksa kotona ruokaa laittaa niin kebab kutsuu, ottaa sen sitten riisillä tai ranskalaisilla tai vaikka kermaperunoilla, kastikkeella tai ilman niin aina se aivan tihkuu rasvaa

        valmistan itse kebabit kotona. esim, Lapin Lihan pakaste Kebab lastut sisältävät 45%lammasta ja 33%naudanlihaa sekä rasvaa 15%.kaloreita kyllä lisää ranskan kermasta valmistamani kastike..


      • auflauf
        kokki kirjoitti:

        valmistan itse kebabit kotona. esim, Lapin Lihan pakaste Kebab lastut sisältävät 45%lammasta ja 33%naudanlihaa sekä rasvaa 15%.kaloreita kyllä lisää ranskan kermasta valmistamani kastike..

        Kebab, on alunperin muslimimaista tuotettu tuote. Jos saamassasi Kebabissa on sianlihaa, ei se ole Kebabia. Oikeeseen kebabiin kuuluu lampaan ja naudanlihaa. Muslimit eivät syö sianlihaa. Oikeastaan vain lampaanlihaa. Muta lampaanlihan ominaista voimakasta villanakua, lievennetään naudanlihalla. Koska normaali eurooppalainen karsastaa lampaanlihaa, ollaan Kebabiin tehty eurooppalaisia muunnoksia. Asun Saksassa, ja täällä on erään ostoskeskuksen vieressä Kebab ravintola, jossa Kebab lihana käytetään kalkunaa. Se on täällä halpaa.
        Revi siitä sitten.


      • kokki
        auflauf kirjoitti:

        Kebab, on alunperin muslimimaista tuotettu tuote. Jos saamassasi Kebabissa on sianlihaa, ei se ole Kebabia. Oikeeseen kebabiin kuuluu lampaan ja naudanlihaa. Muslimit eivät syö sianlihaa. Oikeastaan vain lampaanlihaa. Muta lampaanlihan ominaista voimakasta villanakua, lievennetään naudanlihalla. Koska normaali eurooppalainen karsastaa lampaanlihaa, ollaan Kebabiin tehty eurooppalaisia muunnoksia. Asun Saksassa, ja täällä on erään ostoskeskuksen vieressä Kebab ravintola, jossa Kebab lihana käytetään kalkunaa. Se on täällä halpaa.
        Revi siitä sitten.

        minun käyttämässäni kebabissa onki lampaan ja naudan lihaa, eikä sikaa. Tarkoitit varmaan kommenttisi alkuperäiselle kysyjälle vaikka minulle vastasitkin...


      • Anonyymi
        kokki kirjoitti:

        valmistan itse kebabit kotona. esim, Lapin Lihan pakaste Kebab lastut sisältävät 45%lammasta ja 33%naudanlihaa sekä rasvaa 15%.kaloreita kyllä lisää ranskan kermasta valmistamani kastike..

        Et sinä itse kebabia valmista, jos pakasteita käytät, vaan lähinnä kokoat valmiista komponenteista annoksen.

        Tavalliseen DIY-kebabin lihaan ei tarvitse kuin rasvaista naudan jauhelihaa. Sitten vaan vaivaa sen mausteiden kanssa tiiviiksi taikinaksi ja leipoo pötkön aluminifolion sisään. Lopuksi sata asteiseen uuniin vähintään 4 tunniksi. Vetäytymisen jälkeen vuolee sitten lastua.

        Lisukkeet ja soosit oman maun mukaan.


    • Anonyymi

      En syö kebablihaa, koska se on ällöttävän makuista. Rakennekin on huono.

    • Anonyymi

      Ihmettelen, miksi tuota kebablihaa on tarjolla lounaspaikoissa. Suomalaiset lihapullat olisivat paljon paremman makuisia. Valitsen aina ruokapaikan, jossa ei tarjota kebabbia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin

      Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http
      Maailman menoa
      253
      4567
    2. Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi

      se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?
      Maailman menoa
      130
      2985
    3. Miten löydän sinut

      Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit
      Ikävä
      41
      2752
    4. Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla

      Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?
      Heinola
      74
      1730
    5. Vaikea tilanne

      Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te
      Ikävä
      106
      1574
    6. Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?

      Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn
      Maailman menoa
      22
      1468
    7. Milloin kaivatullasi

      .. on nimipäivä?
      Ikävä
      55
      1324
    8. Kehtaisitko näyttäytyä

      kaivattusi seurassa?
      Ikävä
      93
      1235
    9. Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!

      Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En
      Maailman menoa
      205
      1098
    10. Missä kunnassa kaivattusi asuu

      Kuinka tarkkaa uskalla sanoa?
      Ikävä
      47
      1085
    Aihe