Onko kebab-lihassa rasvaa? Mitä liha on? Entä kaloreita n.100 g:ssa. Tattis !
Kebab
9
1548
Vastaukset
- Sarkku
Aivan mielettömästi on kebab-lihassa rasvaa ja kaloreita!
Jos syöt kebab-annoksen, niin seuraava pvä pitäis elää jollain kasviskeitolla, jotta pääsis normaaliin ennergiatasoon.- J_K
Riippuu kebab paikan lihasta. Halvat kebebit tehty rasvaisesta ja halvasta possunlihasta, ja sen huomaa. Kalliimmat sisältävät nautaa ja lammasta. Lisäksi kypsennystapa rasvaton, lihan rasvapitoisuus 8-12 grammaa 100g:ssä. K-annoksen rasva tulee mahdollisesta majoneesipohjaisesta soosista ja mahdollisista rasvaranskiksista.
- kebab fani
J_K kirjoitti:
Riippuu kebab paikan lihasta. Halvat kebebit tehty rasvaisesta ja halvasta possunlihasta, ja sen huomaa. Kalliimmat sisältävät nautaa ja lammasta. Lisäksi kypsennystapa rasvaton, lihan rasvapitoisuus 8-12 grammaa 100g:ssä. K-annoksen rasva tulee mahdollisesta majoneesipohjaisesta soosista ja mahdollisista rasvaranskiksista.
ainaki joka paikassa missä oon käyny kebabbia syömässä, ja usko ku sanon että oon käyny aika monessa paikassa(yli 30 eri kebab paikassa ympäri suomea) tykkään kebabista todella paljon ja aina jos sitä vaan on saatavilla ja kotiin asti ruokaa laittamaan ei pääse tai ei vaan jaksa kotona ruokaa laittaa niin kebab kutsuu, ottaa sen sitten riisillä tai ranskalaisilla tai vaikka kermaperunoilla, kastikkeella tai ilman niin aina se aivan tihkuu rasvaa
- kokki
kebab fani kirjoitti:
ainaki joka paikassa missä oon käyny kebabbia syömässä, ja usko ku sanon että oon käyny aika monessa paikassa(yli 30 eri kebab paikassa ympäri suomea) tykkään kebabista todella paljon ja aina jos sitä vaan on saatavilla ja kotiin asti ruokaa laittamaan ei pääse tai ei vaan jaksa kotona ruokaa laittaa niin kebab kutsuu, ottaa sen sitten riisillä tai ranskalaisilla tai vaikka kermaperunoilla, kastikkeella tai ilman niin aina se aivan tihkuu rasvaa
valmistan itse kebabit kotona. esim, Lapin Lihan pakaste Kebab lastut sisältävät 45%lammasta ja 33%naudanlihaa sekä rasvaa 15%.kaloreita kyllä lisää ranskan kermasta valmistamani kastike..
- auflauf
kokki kirjoitti:
valmistan itse kebabit kotona. esim, Lapin Lihan pakaste Kebab lastut sisältävät 45%lammasta ja 33%naudanlihaa sekä rasvaa 15%.kaloreita kyllä lisää ranskan kermasta valmistamani kastike..
Kebab, on alunperin muslimimaista tuotettu tuote. Jos saamassasi Kebabissa on sianlihaa, ei se ole Kebabia. Oikeeseen kebabiin kuuluu lampaan ja naudanlihaa. Muslimit eivät syö sianlihaa. Oikeastaan vain lampaanlihaa. Muta lampaanlihan ominaista voimakasta villanakua, lievennetään naudanlihalla. Koska normaali eurooppalainen karsastaa lampaanlihaa, ollaan Kebabiin tehty eurooppalaisia muunnoksia. Asun Saksassa, ja täällä on erään ostoskeskuksen vieressä Kebab ravintola, jossa Kebab lihana käytetään kalkunaa. Se on täällä halpaa.
Revi siitä sitten. - kokki
auflauf kirjoitti:
Kebab, on alunperin muslimimaista tuotettu tuote. Jos saamassasi Kebabissa on sianlihaa, ei se ole Kebabia. Oikeeseen kebabiin kuuluu lampaan ja naudanlihaa. Muslimit eivät syö sianlihaa. Oikeastaan vain lampaanlihaa. Muta lampaanlihan ominaista voimakasta villanakua, lievennetään naudanlihalla. Koska normaali eurooppalainen karsastaa lampaanlihaa, ollaan Kebabiin tehty eurooppalaisia muunnoksia. Asun Saksassa, ja täällä on erään ostoskeskuksen vieressä Kebab ravintola, jossa Kebab lihana käytetään kalkunaa. Se on täällä halpaa.
Revi siitä sitten.minun käyttämässäni kebabissa onki lampaan ja naudan lihaa, eikä sikaa. Tarkoitit varmaan kommenttisi alkuperäiselle kysyjälle vaikka minulle vastasitkin...
- Anonyymi
kokki kirjoitti:
valmistan itse kebabit kotona. esim, Lapin Lihan pakaste Kebab lastut sisältävät 45%lammasta ja 33%naudanlihaa sekä rasvaa 15%.kaloreita kyllä lisää ranskan kermasta valmistamani kastike..
Et sinä itse kebabia valmista, jos pakasteita käytät, vaan lähinnä kokoat valmiista komponenteista annoksen.
Tavalliseen DIY-kebabin lihaan ei tarvitse kuin rasvaista naudan jauhelihaa. Sitten vaan vaivaa sen mausteiden kanssa tiiviiksi taikinaksi ja leipoo pötkön aluminifolion sisään. Lopuksi sata asteiseen uuniin vähintään 4 tunniksi. Vetäytymisen jälkeen vuolee sitten lastua.
Lisukkeet ja soosit oman maun mukaan.
- Anonyymi
En syö kebablihaa, koska se on ällöttävän makuista. Rakennekin on huono.
- Anonyymi
Ihmettelen, miksi tuota kebablihaa on tarjolla lounaspaikoissa. Suomalaiset lihapullat olisivat paljon paremman makuisia. Valitsen aina ruokapaikan, jossa ei tarjota kebabbia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik123690MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar721934Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5421598Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin811224Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja671057Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s33988Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt214888Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o60853- 171844
Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill3778