Lihatiskin grilliboileri?

broilerii

Eli paljonko kaloreita lihatiskillä myytävässä valmiiksi grillatussa kokonaisessa broilerissa?

13

13707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • grammaa

      100 grammassa nahallista, maustettua ,paistettua broiskua on noin 240 kaloria
      ja kilossa siis 2400 - mitähän ne broiskut painaa? vajaan kilon??

      esim: 600 gramman kalorit selviää kun kerrot tuon 100 gramman kalorit kuudella eli 6 x 240

      • dfh

        Se ei ole pelkkää lihaa..


      • 11+4

        Meillä työpaikalla on usein broilerin koipia uunissa haudutettuina. Jossain vaiheessa rupesivat ilmoittamaan aterian (siis ilman lisukkeita) kaloripitoisuuden. Olin aika järkyttynyt, kun totesin, että semmonen keskikokoinen koipi pitää sisällään n. 600 kaloria. Se kuivempi rintaosuus on tod.näk. kevyempää. Jos tohon koipilautaselle vielä huitaisee kasan riisiä, mahdollisesti mustaherukkahyytelöä jne. on kyllä aika tuhti paketti.


      • hittilainen
        11+4 kirjoitti:

        Meillä työpaikalla on usein broilerin koipia uunissa haudutettuina. Jossain vaiheessa rupesivat ilmoittamaan aterian (siis ilman lisukkeita) kaloripitoisuuden. Olin aika järkyttynyt, kun totesin, että semmonen keskikokoinen koipi pitää sisällään n. 600 kaloria. Se kuivempi rintaosuus on tod.näk. kevyempää. Jos tohon koipilautaselle vielä huitaisee kasan riisiä, mahdollisesti mustaherukkahyytelöä jne. on kyllä aika tuhti paketti.

        olen aina pitänyt kanaa kevyenä ruokana:/ Siis oikeesti..koipi 600 kcal....apua.en syö enää ikinä kanaa.Olikohan ne kalorit nahkan kanssa vai ilman :O


      • kuitenkin
        hittilainen kirjoitti:

        olen aina pitänyt kanaa kevyenä ruokana:/ Siis oikeesti..koipi 600 kcal....apua.en syö enää ikinä kanaa.Olikohan ne kalorit nahkan kanssa vai ilman :O

        kana kevyttä, mutta ne rasvaset nahkat, siis just ne hyvät, pitää jättää syömättä, jolloin kalorimäärä laskee ainakin puoleen. Pelkkä se vaalea kananliha ilman nahkoja ja rasvoja on tosi hyvä protskun lähde, ja oikea laihuttajan ruoka.


      • nahaton kana
        kuitenkin kirjoitti:

        kana kevyttä, mutta ne rasvaset nahkat, siis just ne hyvät, pitää jättää syömättä, jolloin kalorimäärä laskee ainakin puoleen. Pelkkä se vaalea kananliha ilman nahkoja ja rasvoja on tosi hyvä protskun lähde, ja oikea laihuttajan ruoka.

        se rapsakaksi paistunut nahka...jota ei saa syödä:(


      • siipvekäs
        nahaton kana kirjoitti:

        se rapsakaksi paistunut nahka...jota ei saa syödä:(

        Mulla menos painonpudotusohjelma , teen salaatin broilerin koivista , marinoiduista , edullisia , 3 kpl paketissa.
        Ekana pesen marinadit pois , sitten poistan nahan ja kaiken epämääräsen rasvan ym.
        laitan uunivuokaan , päälle aitoa thaimaasta ostettua currya.
        Kun ovat kypsiä , laitan talouspaperin päälle jäähtymään , uskomattoman paljon rasvaa vaan vieläkin , irrotan lihat kuista ja siivilään , päälle hanasta kumaa vettä.
        Joukkoon herne-maissi-paprika sekoitus ja joko raejuustoa tai 3 % fetaa , kastikkeeksi pikku liraus makeaa thai chilikastiketta.
        Saa tästä määrästä ainakin 3 salaattiannosta ja onpa täyttävää!


      • pupupidu
        siipvekäs kirjoitti:

        Mulla menos painonpudotusohjelma , teen salaatin broilerin koivista , marinoiduista , edullisia , 3 kpl paketissa.
        Ekana pesen marinadit pois , sitten poistan nahan ja kaiken epämääräsen rasvan ym.
        laitan uunivuokaan , päälle aitoa thaimaasta ostettua currya.
        Kun ovat kypsiä , laitan talouspaperin päälle jäähtymään , uskomattoman paljon rasvaa vaan vieläkin , irrotan lihat kuista ja siivilään , päälle hanasta kumaa vettä.
        Joukkoon herne-maissi-paprika sekoitus ja joko raejuustoa tai 3 % fetaa , kastikkeeksi pikku liraus makeaa thai chilikastiketta.
        Saa tästä määrästä ainakin 3 salaattiannosta ja onpa täyttävää!

        Kuulostaa aika monimutkaiselta verrattuna rintafileiden valmistukseen... Ilmeisesti kyse on rahan säästöstä mutta kannattaa joskus ostaa paketti fileitä ja paketti koipia ja verrata sitä lihan määrää suhteessa hintaan. Koivissa on usein paljon marinadia joka painaa ja tietysti luut ja nahkat mitkä menee biojätteeseen. Myös koivessa oleva liha on kaloripitoisempaa kuin fileessä. Olet varmaan huomannut että koivesta aika suuri osa on tummempaa lihaa ja se on juuri sitä osaa kanasta, jossa rasva on nahan ja luuydinten lisäksi. Eli jos haluaa kevyttä, käytä filettä!


      • M
        siipvekäs kirjoitti:

        Mulla menos painonpudotusohjelma , teen salaatin broilerin koivista , marinoiduista , edullisia , 3 kpl paketissa.
        Ekana pesen marinadit pois , sitten poistan nahan ja kaiken epämääräsen rasvan ym.
        laitan uunivuokaan , päälle aitoa thaimaasta ostettua currya.
        Kun ovat kypsiä , laitan talouspaperin päälle jäähtymään , uskomattoman paljon rasvaa vaan vieläkin , irrotan lihat kuista ja siivilään , päälle hanasta kumaa vettä.
        Joukkoon herne-maissi-paprika sekoitus ja joko raejuustoa tai 3 % fetaa , kastikkeeksi pikku liraus makeaa thai chilikastiketta.
        Saa tästä määrästä ainakin 3 salaattiannosta ja onpa täyttävää!

        Hernemaissipaprika kannattaisi korvata jollain tuoresalaatilla. Maississa ja herneissä on kaloreita enemmän verrattuna muihin kasviksiin.


      • Anonyymi
        11+4 kirjoitti:

        Meillä työpaikalla on usein broilerin koipia uunissa haudutettuina. Jossain vaiheessa rupesivat ilmoittamaan aterian (siis ilman lisukkeita) kaloripitoisuuden. Olin aika järkyttynyt, kun totesin, että semmonen keskikokoinen koipi pitää sisällään n. 600 kaloria. Se kuivempi rintaosuus on tod.näk. kevyempää. Jos tohon koipilautaselle vielä huitaisee kasan riisiä, mahdollisesti mustaherukkahyytelöä jne. on kyllä aika tuhti paketti.

        Ei voi pitää paikkaansa, jos sadassa grammassa pari sataa,niin sun koipi painanut 300 grammaa...en usko


      • Anonyymi
        hittilainen kirjoitti:

        olen aina pitänyt kanaa kevyenä ruokana:/ Siis oikeesti..koipi 600 kcal....apua.en syö enää ikinä kanaa.Olikohan ne kalorit nahkan kanssa vai ilman :O

        No ei todellakaan ole 600 kaloria broilerin koipireidessä.


    • ggghg

      nahat, ei NAHKAT

    • Anonyymi

      Kyllä siinä kypsässä koivessa on se 600 kcal.

      Toinen seikka on se, että mitä tiedolla tekee? Itse käytän koipea ja sen rasvaa nimenomaan painon hallintaan: Just se koiven rasva pitää nälän loitolla pitkään, eikä tarvi itse tuskailla ja säädellä sinne tänne pomppivaa verensokeria.

      Käänteinen ajattelu nykysuosituksiin nähden alkaa tässä maailmassa pikkuhiljaa vaikuttamaan :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ensi kesänä

      Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta
      Ikävä
      66
      3342
    2. Tukalaa kuumuutta

      Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh
      Ikävä
      43
      3147
    3. Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.

      Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      2546
    4. Sinä, ihastukseni

      Mitä haluaisit tehdä kanssani ensimmäisenä?
      Ihastuminen
      43
      2528
    5. Tiedät ettei tule toimimaan.

      Mielenterveys ei kummallakaan kestä.
      Ikävä
      31
      1943
    6. Okei, myönnetään,

      Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘
      Ikävä
      27
      1840
    7. Onko kaivatullasi

      himmeä kuuppa?
      Ikävä
      48
      1636
    8. Mihin hävisi

      Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä
      Iisalmi
      85
      1455
    9. On jo heinäkuun viimeinen päivä.

      En taida nähdä sinua koskaan.
      Rakkaus ja rakastaminen
      39
      1320
    10. Lähtikö korvat

      puhtaaksi vaikusta?
      Tuusniemi
      82
      1179
    Aihe