Niigellan broilerinrinnat

Br.herkut

Perhana kun meni just se kohta ohi ohjelmasta kun Nigella maustoi br.rinnat tän aamun uusinnassa, jos katsoit niin kertoisitko mitä mausteita hän käytti? Kiitti!

5

1070

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stadin kundi

      Tepolta ei totisesti mennyt Nigellan rinnat ohi et sillei hei! Teppo katsoi kieli pitkänä ja alakerta kovana lähetystä hei!

    • Meni vähän ohi, mutta voisi olla vaikka tämä Nigellan resepti:

      desi soijakastiketta
      ruokalusikallinen ruokaöljyä
      kaksi ruokalusikallista juoksevaa hunajaa
      kaksi ruokalusikallista kiinalaista ruoanlaittoviiniä tai kuivaa sherryä
      valkosipulinkynsi murskattuna
      tuore chili hienoksi pilkottuna
      ruokalusikallinen hienonnettua inkivääriä

      Nämä kaikki sekaisin ja kananpalojen päälle marinadiksi. Riisiä ja makeaa chilisoossia ruoan kanssa.

      • Kiitos Crudo !

        koko marinadi vaan paistopussin kera tipusten. Nyt lensi niine hyvineen uuniin !
        Sinä aikana karhunlaukka pesto
        Silppuriin karhunlaukkaa ja siemeniä (itse käytän seesamin-, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä luomuna, oikeaoppisempia kai olisivat pinjan siemenet), pienen pieni ripaus ruususuolaa ja luomuoliiviöljyä
        (rakastan kurpitsaöljyä) joukkoon. Pesto maistuu ihanalle salaatinkastikkeena, parsa- tai kukkakaalin kanssa sekä vaalean lihan tai kalan kastikkeena.
        http://www.foorumi.info/hiilaritietoiset/viewtopic.php?t=80&start=30


      • Kiitos Crudo ! kirjoitti:

        koko marinadi vaan paistopussin kera tipusten. Nyt lensi niine hyvineen uuniin !
        Sinä aikana karhunlaukka pesto
        Silppuriin karhunlaukkaa ja siemeniä (itse käytän seesamin-, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä luomuna, oikeaoppisempia kai olisivat pinjan siemenet), pienen pieni ripaus ruususuolaa ja luomuoliiviöljyä
        (rakastan kurpitsaöljyä) joukkoon. Pesto maistuu ihanalle salaatinkastikkeena, parsa- tai kukkakaalin kanssa sekä vaalean lihan tai kalan kastikkeena.
        http://www.foorumi.info/hiilaritietoiset/viewtopic.php?t=80&start=30

        Onpa kiva, että joku ymmärtää kurpitsaöljyn päälle. Hyvän makuinen öljy, mutta ikävä kyllä väriltään kuin moottoriöljyä, joten ei oikein esteettisesti sovellu ihan kaikkeen.

        Aivan ehdoton itävaltalaisen perunasalaatin kanssa.


      • kiitollinen Hesasta
        crudo kirjoitti:

        Onpa kiva, että joku ymmärtää kurpitsaöljyn päälle. Hyvän makuinen öljy, mutta ikävä kyllä väriltään kuin moottoriöljyä, joten ei oikein esteettisesti sovellu ihan kaikkeen.

        Aivan ehdoton itävaltalaisen perunasalaatin kanssa.

        tummaa moottoriöljyä tuotu Saksasta ja Itävallasta ja mitkä valikoimat.
        Hakanimenen hallin Deli Delillä vaaleampaa ja yllätys Tallinnan Kaubamajan toidumaailm.
        Sillä vaaleammalla freesaan kasvikset ennenen keittoon nalkkaamista ,se pyöristää pähkinäiseksi maun.
        Nyt valmistuu karhunlaukka pesto ja parsakausi kutsuu !
        http://herkkujakoukku.blogspot.com/2010/04/halloumi-parsasalaatti.html

        Huomiseksi haalittu jälkkäripommi :
        K-marketissa saksalaista http://www.supermarktcheck.de/product/56647-dovgan-kondensmilch sekä ruskea -karamellisoitu ja sininen -tavallinen.
        Maahantuoja Euro-East Oy Kaarina ja Turku http://www.euro-east.fi/s/yhteystiedot
        ja Haugen-Gruppen Oy http://www.haugen-gruppen.fi/ tuotteita http://www.haugen-gruppen.fi/Pdf-lomakkeet/Tuoteluettelo.pdf
        Purkin kannessa jälkiruoka Key Lime Pie På svenska
        näpsä kääntänyt
        Key lime pie

        Pohja:
        3 1/2 dl hienonnnettuja Digestive keksejä
        1 dl sulatettua voita tai margariinia (ei
        1 rkl sokeria

        Täyte:
        5 keltuaista
        1 tlk (400g) kondensoitua makeaa maitoa
        1 dl limeteistä puristettua mehua
        1 rkl raastettua limetinkuorta

        (Koristeluun:
        kuohukermaa, tomusokeria, limetti ohuina viipaleina tai ohuiksi suikaleiksi leikattu limetin kuori)

        Valmista murupohja sekoittamalla ainekset keskenään. Painele vielä lämmin seos tiiviisti piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista uunin keskitasossa 150°C:ssa 10 minuuttia, anna vuoan jäähtyä ritilällä. Nosta uunin lämpö 175°C:een.
        Vatkaa keltuaisia puhtaassa kuivassa kulhossa sähkövatkaimella, kunnes ne muuttuvat kuohkeammiksi ja sakeammiksi. Lisää tiivistemaito ja vatkaa edelleen, kunnes seos sakenee.
        *Lisää limettimehu ja -kuoriraaste. Kaada seos piirasvuokaan.
        *Kypsennä 10 minuuttia (uunin keskitasossa) ja jäähdytä ritilällä.

        Tämän jälkeen laita piiras pakastimeen kolmeksi tunniksi ja ota esille 15-20min ennen tarjoilua. Itse tein tämän piiraan edellisenä päivänä eikä piiras kärsinyt pidemmästä pakastusajasta. Tiedän myös monen laittaneen piiraan vaan jääkaappiin hiukan pidemmäksi aikaa ja sekin toimii hyvin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin

      Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http
      Maailman menoa
      264
      4626
    2. Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi

      se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?
      Maailman menoa
      132
      3003
    3. Miten löydän sinut

      Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit
      Ikävä
      44
      2807
    4. Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla

      Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?
      Heinola
      76
      1761
    5. Vaikea tilanne

      Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te
      Ikävä
      106
      1624
    6. Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?

      Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn
      Maailman menoa
      28
      1503
    7. Milloin kaivatullasi

      .. on nimipäivä?
      Ikävä
      59
      1370
    8. Kehtaisitko näyttäytyä

      kaivattusi seurassa?
      Ikävä
      95
      1262
    9. Missä kunnassa kaivattusi asuu

      Kuinka tarkkaa uskalla sanoa?
      Ikävä
      47
      1139
    10. Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!

      Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En
      Maailman menoa
      212
      1138
    Aihe