Niigellan broilerinrinnat

Br.herkut

Perhana kun meni just se kohta ohi ohjelmasta kun Nigella maustoi br.rinnat tän aamun uusinnassa, jos katsoit niin kertoisitko mitä mausteita hän käytti? Kiitti!

5

952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stadin kundi

      Tepolta ei totisesti mennyt Nigellan rinnat ohi et sillei hei! Teppo katsoi kieli pitkänä ja alakerta kovana lähetystä hei!

    • Meni vähän ohi, mutta voisi olla vaikka tämä Nigellan resepti:

      desi soijakastiketta
      ruokalusikallinen ruokaöljyä
      kaksi ruokalusikallista juoksevaa hunajaa
      kaksi ruokalusikallista kiinalaista ruoanlaittoviiniä tai kuivaa sherryä
      valkosipulinkynsi murskattuna
      tuore chili hienoksi pilkottuna
      ruokalusikallinen hienonnettua inkivääriä

      Nämä kaikki sekaisin ja kananpalojen päälle marinadiksi. Riisiä ja makeaa chilisoossia ruoan kanssa.

      • Kiitos Crudo !

        koko marinadi vaan paistopussin kera tipusten. Nyt lensi niine hyvineen uuniin !
        Sinä aikana karhunlaukka pesto
        Silppuriin karhunlaukkaa ja siemeniä (itse käytän seesamin-, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä luomuna, oikeaoppisempia kai olisivat pinjan siemenet), pienen pieni ripaus ruususuolaa ja luomuoliiviöljyä
        (rakastan kurpitsaöljyä) joukkoon. Pesto maistuu ihanalle salaatinkastikkeena, parsa- tai kukkakaalin kanssa sekä vaalean lihan tai kalan kastikkeena.
        http://www.foorumi.info/hiilaritietoiset/viewtopic.php?t=80&start=30


      • Kiitos Crudo ! kirjoitti:

        koko marinadi vaan paistopussin kera tipusten. Nyt lensi niine hyvineen uuniin !
        Sinä aikana karhunlaukka pesto
        Silppuriin karhunlaukkaa ja siemeniä (itse käytän seesamin-, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä luomuna, oikeaoppisempia kai olisivat pinjan siemenet), pienen pieni ripaus ruususuolaa ja luomuoliiviöljyä
        (rakastan kurpitsaöljyä) joukkoon. Pesto maistuu ihanalle salaatinkastikkeena, parsa- tai kukkakaalin kanssa sekä vaalean lihan tai kalan kastikkeena.
        http://www.foorumi.info/hiilaritietoiset/viewtopic.php?t=80&start=30

        Onpa kiva, että joku ymmärtää kurpitsaöljyn päälle. Hyvän makuinen öljy, mutta ikävä kyllä väriltään kuin moottoriöljyä, joten ei oikein esteettisesti sovellu ihan kaikkeen.

        Aivan ehdoton itävaltalaisen perunasalaatin kanssa.


      • kiitollinen Hesasta
        crudo kirjoitti:

        Onpa kiva, että joku ymmärtää kurpitsaöljyn päälle. Hyvän makuinen öljy, mutta ikävä kyllä väriltään kuin moottoriöljyä, joten ei oikein esteettisesti sovellu ihan kaikkeen.

        Aivan ehdoton itävaltalaisen perunasalaatin kanssa.

        tummaa moottoriöljyä tuotu Saksasta ja Itävallasta ja mitkä valikoimat.
        Hakanimenen hallin Deli Delillä vaaleampaa ja yllätys Tallinnan Kaubamajan toidumaailm.
        Sillä vaaleammalla freesaan kasvikset ennenen keittoon nalkkaamista ,se pyöristää pähkinäiseksi maun.
        Nyt valmistuu karhunlaukka pesto ja parsakausi kutsuu !
        http://herkkujakoukku.blogspot.com/2010/04/halloumi-parsasalaatti.html

        Huomiseksi haalittu jälkkäripommi :
        K-marketissa saksalaista http://www.supermarktcheck.de/product/56647-dovgan-kondensmilch sekä ruskea -karamellisoitu ja sininen -tavallinen.
        Maahantuoja Euro-East Oy Kaarina ja Turku http://www.euro-east.fi/s/yhteystiedot
        ja Haugen-Gruppen Oy http://www.haugen-gruppen.fi/ tuotteita http://www.haugen-gruppen.fi/Pdf-lomakkeet/Tuoteluettelo.pdf
        Purkin kannessa jälkiruoka Key Lime Pie På svenska
        näpsä kääntänyt
        Key lime pie

        Pohja:
        3 1/2 dl hienonnnettuja Digestive keksejä
        1 dl sulatettua voita tai margariinia (ei
        1 rkl sokeria

        Täyte:
        5 keltuaista
        1 tlk (400g) kondensoitua makeaa maitoa
        1 dl limeteistä puristettua mehua
        1 rkl raastettua limetinkuorta

        (Koristeluun:
        kuohukermaa, tomusokeria, limetti ohuina viipaleina tai ohuiksi suikaleiksi leikattu limetin kuori)

        Valmista murupohja sekoittamalla ainekset keskenään. Painele vielä lämmin seos tiiviisti piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista uunin keskitasossa 150°C:ssa 10 minuuttia, anna vuoan jäähtyä ritilällä. Nosta uunin lämpö 175°C:een.
        Vatkaa keltuaisia puhtaassa kuivassa kulhossa sähkövatkaimella, kunnes ne muuttuvat kuohkeammiksi ja sakeammiksi. Lisää tiivistemaito ja vatkaa edelleen, kunnes seos sakenee.
        *Lisää limettimehu ja -kuoriraaste. Kaada seos piirasvuokaan.
        *Kypsennä 10 minuuttia (uunin keskitasossa) ja jäähdytä ritilällä.

        Tämän jälkeen laita piiras pakastimeen kolmeksi tunniksi ja ota esille 15-20min ennen tarjoilua. Itse tein tämän piiraan edellisenä päivänä eikä piiras kärsinyt pidemmästä pakastusajasta. Tiedän myös monen laittaneen piiraan vaan jääkaappiin hiukan pidemmäksi aikaa ja sekin toimii hyvin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2521
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      197
      1535
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1065
    Aihe