Perhana kun meni just se kohta ohi ohjelmasta kun Nigella maustoi br.rinnat tän aamun uusinnassa, jos katsoit niin kertoisitko mitä mausteita hän käytti? Kiitti!
Niigellan broilerinrinnat
5
952
Vastaukset
- Stadin kundi
Tepolta ei totisesti mennyt Nigellan rinnat ohi et sillei hei! Teppo katsoi kieli pitkänä ja alakerta kovana lähetystä hei!
Meni vähän ohi, mutta voisi olla vaikka tämä Nigellan resepti:
desi soijakastiketta
ruokalusikallinen ruokaöljyä
kaksi ruokalusikallista juoksevaa hunajaa
kaksi ruokalusikallista kiinalaista ruoanlaittoviiniä tai kuivaa sherryä
valkosipulinkynsi murskattuna
tuore chili hienoksi pilkottuna
ruokalusikallinen hienonnettua inkivääriä
Nämä kaikki sekaisin ja kananpalojen päälle marinadiksi. Riisiä ja makeaa chilisoossia ruoan kanssa.- Kiitos Crudo !
koko marinadi vaan paistopussin kera tipusten. Nyt lensi niine hyvineen uuniin !
Sinä aikana karhunlaukka pesto
Silppuriin karhunlaukkaa ja siemeniä (itse käytän seesamin-, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä luomuna, oikeaoppisempia kai olisivat pinjan siemenet), pienen pieni ripaus ruususuolaa ja luomuoliiviöljyä
(rakastan kurpitsaöljyä) joukkoon. Pesto maistuu ihanalle salaatinkastikkeena, parsa- tai kukkakaalin kanssa sekä vaalean lihan tai kalan kastikkeena.
http://www.foorumi.info/hiilaritietoiset/viewtopic.php?t=80&start=30 Kiitos Crudo ! kirjoitti:
koko marinadi vaan paistopussin kera tipusten. Nyt lensi niine hyvineen uuniin !
Sinä aikana karhunlaukka pesto
Silppuriin karhunlaukkaa ja siemeniä (itse käytän seesamin-, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä luomuna, oikeaoppisempia kai olisivat pinjan siemenet), pienen pieni ripaus ruususuolaa ja luomuoliiviöljyä
(rakastan kurpitsaöljyä) joukkoon. Pesto maistuu ihanalle salaatinkastikkeena, parsa- tai kukkakaalin kanssa sekä vaalean lihan tai kalan kastikkeena.
http://www.foorumi.info/hiilaritietoiset/viewtopic.php?t=80&start=30Onpa kiva, että joku ymmärtää kurpitsaöljyn päälle. Hyvän makuinen öljy, mutta ikävä kyllä väriltään kuin moottoriöljyä, joten ei oikein esteettisesti sovellu ihan kaikkeen.
Aivan ehdoton itävaltalaisen perunasalaatin kanssa.- kiitollinen Hesasta
crudo kirjoitti:
Onpa kiva, että joku ymmärtää kurpitsaöljyn päälle. Hyvän makuinen öljy, mutta ikävä kyllä väriltään kuin moottoriöljyä, joten ei oikein esteettisesti sovellu ihan kaikkeen.
Aivan ehdoton itävaltalaisen perunasalaatin kanssa.tummaa moottoriöljyä tuotu Saksasta ja Itävallasta ja mitkä valikoimat.
Hakanimenen hallin Deli Delillä vaaleampaa ja yllätys Tallinnan Kaubamajan toidumaailm.
Sillä vaaleammalla freesaan kasvikset ennenen keittoon nalkkaamista ,se pyöristää pähkinäiseksi maun.
Nyt valmistuu karhunlaukka pesto ja parsakausi kutsuu !
http://herkkujakoukku.blogspot.com/2010/04/halloumi-parsasalaatti.html
Huomiseksi haalittu jälkkäripommi :
K-marketissa saksalaista http://www.supermarktcheck.de/product/56647-dovgan-kondensmilch sekä ruskea -karamellisoitu ja sininen -tavallinen.
Maahantuoja Euro-East Oy Kaarina ja Turku http://www.euro-east.fi/s/yhteystiedot
ja Haugen-Gruppen Oy http://www.haugen-gruppen.fi/ tuotteita http://www.haugen-gruppen.fi/Pdf-lomakkeet/Tuoteluettelo.pdf
Purkin kannessa jälkiruoka Key Lime Pie På svenska
näpsä kääntänyt
Key lime pie
Pohja:
3 1/2 dl hienonnnettuja Digestive keksejä
1 dl sulatettua voita tai margariinia (ei
1 rkl sokeria
Täyte:
5 keltuaista
1 tlk (400g) kondensoitua makeaa maitoa
1 dl limeteistä puristettua mehua
1 rkl raastettua limetinkuorta
(Koristeluun:
kuohukermaa, tomusokeria, limetti ohuina viipaleina tai ohuiksi suikaleiksi leikattu limetin kuori)
Valmista murupohja sekoittamalla ainekset keskenään. Painele vielä lämmin seos tiiviisti piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista uunin keskitasossa 150°C:ssa 10 minuuttia, anna vuoan jäähtyä ritilällä. Nosta uunin lämpö 175°C:een.
Vatkaa keltuaisia puhtaassa kuivassa kulhossa sähkövatkaimella, kunnes ne muuttuvat kuohkeammiksi ja sakeammiksi. Lisää tiivistemaito ja vatkaa edelleen, kunnes seos sakenee.
*Lisää limettimehu ja -kuoriraaste. Kaada seos piirasvuokaan.
*Kypsennä 10 minuuttia (uunin keskitasossa) ja jäähdytä ritilällä.
Tämän jälkeen laita piiras pakastimeen kolmeksi tunniksi ja ota esille 15-20min ennen tarjoilua. Itse tein tämän piiraan edellisenä päivänä eikä piiras kärsinyt pidemmästä pakastusajasta. Tiedän myös monen laittaneen piiraan vaan jääkaappiin hiukan pidemmäksi aikaa ja sekin toimii hyvin
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa
ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?854550- 1273958
Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."
Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai332521Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta
Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu1971535Wiisaat Lappajärvellä iät.
Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.121286Missä Steffe hiihtää?
Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko221243Olet elämäni rakkaus
On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el361198Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä
Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?621193Milloin nainen, milloin?
Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä611153Olen menettänyt yöunet kokonaan
Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel171065