Niigellan broilerinrinnat

Br.herkut

Perhana kun meni just se kohta ohi ohjelmasta kun Nigella maustoi br.rinnat tän aamun uusinnassa, jos katsoit niin kertoisitko mitä mausteita hän käytti? Kiitti!

5

1059

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stadin kundi

      Tepolta ei totisesti mennyt Nigellan rinnat ohi et sillei hei! Teppo katsoi kieli pitkänä ja alakerta kovana lähetystä hei!

    • Meni vähän ohi, mutta voisi olla vaikka tämä Nigellan resepti:

      desi soijakastiketta
      ruokalusikallinen ruokaöljyä
      kaksi ruokalusikallista juoksevaa hunajaa
      kaksi ruokalusikallista kiinalaista ruoanlaittoviiniä tai kuivaa sherryä
      valkosipulinkynsi murskattuna
      tuore chili hienoksi pilkottuna
      ruokalusikallinen hienonnettua inkivääriä

      Nämä kaikki sekaisin ja kananpalojen päälle marinadiksi. Riisiä ja makeaa chilisoossia ruoan kanssa.

      • Kiitos Crudo !

        koko marinadi vaan paistopussin kera tipusten. Nyt lensi niine hyvineen uuniin !
        Sinä aikana karhunlaukka pesto
        Silppuriin karhunlaukkaa ja siemeniä (itse käytän seesamin-, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä luomuna, oikeaoppisempia kai olisivat pinjan siemenet), pienen pieni ripaus ruususuolaa ja luomuoliiviöljyä
        (rakastan kurpitsaöljyä) joukkoon. Pesto maistuu ihanalle salaatinkastikkeena, parsa- tai kukkakaalin kanssa sekä vaalean lihan tai kalan kastikkeena.
        http://www.foorumi.info/hiilaritietoiset/viewtopic.php?t=80&start=30


      • Kiitos Crudo ! kirjoitti:

        koko marinadi vaan paistopussin kera tipusten. Nyt lensi niine hyvineen uuniin !
        Sinä aikana karhunlaukka pesto
        Silppuriin karhunlaukkaa ja siemeniä (itse käytän seesamin-, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä luomuna, oikeaoppisempia kai olisivat pinjan siemenet), pienen pieni ripaus ruususuolaa ja luomuoliiviöljyä
        (rakastan kurpitsaöljyä) joukkoon. Pesto maistuu ihanalle salaatinkastikkeena, parsa- tai kukkakaalin kanssa sekä vaalean lihan tai kalan kastikkeena.
        http://www.foorumi.info/hiilaritietoiset/viewtopic.php?t=80&start=30

        Onpa kiva, että joku ymmärtää kurpitsaöljyn päälle. Hyvän makuinen öljy, mutta ikävä kyllä väriltään kuin moottoriöljyä, joten ei oikein esteettisesti sovellu ihan kaikkeen.

        Aivan ehdoton itävaltalaisen perunasalaatin kanssa.


      • kiitollinen Hesasta
        crudo kirjoitti:

        Onpa kiva, että joku ymmärtää kurpitsaöljyn päälle. Hyvän makuinen öljy, mutta ikävä kyllä väriltään kuin moottoriöljyä, joten ei oikein esteettisesti sovellu ihan kaikkeen.

        Aivan ehdoton itävaltalaisen perunasalaatin kanssa.

        tummaa moottoriöljyä tuotu Saksasta ja Itävallasta ja mitkä valikoimat.
        Hakanimenen hallin Deli Delillä vaaleampaa ja yllätys Tallinnan Kaubamajan toidumaailm.
        Sillä vaaleammalla freesaan kasvikset ennenen keittoon nalkkaamista ,se pyöristää pähkinäiseksi maun.
        Nyt valmistuu karhunlaukka pesto ja parsakausi kutsuu !
        http://herkkujakoukku.blogspot.com/2010/04/halloumi-parsasalaatti.html

        Huomiseksi haalittu jälkkäripommi :
        K-marketissa saksalaista http://www.supermarktcheck.de/product/56647-dovgan-kondensmilch sekä ruskea -karamellisoitu ja sininen -tavallinen.
        Maahantuoja Euro-East Oy Kaarina ja Turku http://www.euro-east.fi/s/yhteystiedot
        ja Haugen-Gruppen Oy http://www.haugen-gruppen.fi/ tuotteita http://www.haugen-gruppen.fi/Pdf-lomakkeet/Tuoteluettelo.pdf
        Purkin kannessa jälkiruoka Key Lime Pie På svenska
        näpsä kääntänyt
        Key lime pie

        Pohja:
        3 1/2 dl hienonnnettuja Digestive keksejä
        1 dl sulatettua voita tai margariinia (ei
        1 rkl sokeria

        Täyte:
        5 keltuaista
        1 tlk (400g) kondensoitua makeaa maitoa
        1 dl limeteistä puristettua mehua
        1 rkl raastettua limetinkuorta

        (Koristeluun:
        kuohukermaa, tomusokeria, limetti ohuina viipaleina tai ohuiksi suikaleiksi leikattu limetin kuori)

        Valmista murupohja sekoittamalla ainekset keskenään. Painele vielä lämmin seos tiiviisti piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista uunin keskitasossa 150°C:ssa 10 minuuttia, anna vuoan jäähtyä ritilällä. Nosta uunin lämpö 175°C:een.
        Vatkaa keltuaisia puhtaassa kuivassa kulhossa sähkövatkaimella, kunnes ne muuttuvat kuohkeammiksi ja sakeammiksi. Lisää tiivistemaito ja vatkaa edelleen, kunnes seos sakenee.
        *Lisää limettimehu ja -kuoriraaste. Kaada seos piirasvuokaan.
        *Kypsennä 10 minuuttia (uunin keskitasossa) ja jäähdytä ritilällä.

        Tämän jälkeen laita piiras pakastimeen kolmeksi tunniksi ja ota esille 15-20min ennen tarjoilua. Itse tein tämän piiraan edellisenä päivänä eikä piiras kärsinyt pidemmästä pakastusajasta. Tiedän myös monen laittaneen piiraan vaan jääkaappiin hiukan pidemmäksi aikaa ja sekin toimii hyvin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Karhuryhmä

      Kellään tarkempaa tietoa miksi ja missä karhuryhmä ollut? Perheväkivaltaa vai huumeperintää kenties taas?
      Jämsä
      29
      3548
    2. Mitä sä pelkäät

      Ettei tää etene?
      Ikävä
      96
      3236
    3. Raisionkaaren koira hyökkäys

      Taas nähtiin että koiriin ei voi luottaa. Eilen illalla vapaana ollut koira hyökkäsi Raisionkaarella kolmen henkilön kim
      Raisio
      84
      3086
    4. Mitä kaikkea sä

      Olisit valmis tekeen mun eteen vielä? Vai oletko mitään?
      Ikävä
      77
      3068
    5. "Mielipide: Äärivasemmiston uhka on otettava vakavasti"

      Demokratia näyttäisi olevan Halla-aholle enemmänkin välttämätön paha kuin tavoiteltava asia. Väkivallan ihannointi ja m
      Maailman menoa
      58
      2958
    6. Tapa jolla kohtelit minua viimeksi miellytti erityisesti

      Osaat huomioida kauniisti ja katsot aina tilanteita yhteisen hyvän kannalta. Sitä arvostan erityisesti.
      Ikävä
      86
      2708
    7. Ei me saada toisiamme

      Ei vaan saada. On vain haaveita ja uunelmia
      Ikävä
      35
      2510
    8. Mikä on luonteesi parhain ominaisuus

      ja mikä huonoin?
      Ikävä
      61
      2384
    9. Satuit vain olemaan

      Ensimmäinen joka avasi minussa sen nähdyksi ja rakastetuksi tulemisen puolen. Pitäisi vain muistaa että et ole ainoa. Se
      Ikävä
      43
      2265
    10. Vieläkö toivot, että kuulisit

      Minusta? Vai suutuitko kun en pystynyt vastaamaan sinulle?
      Ikävä
      88
      2032
    Aihe