Kanan laatu

pelastakaa suomalais

On se kumma että mistään prismasta, citymarketista tai muusta lähikaupasta ei saa kanankoipia jotka eivät jotenkin maistu ihmeelliseltä, en puhu marinaadista vaan marinoimattomasta kananlihasta. Siis ihan niinkuin siinä lihassa olis ihan vammainen maku. Sen sijaan espanjassa ja muualla olen ostanut samannäköisiä marinoimattomia kanankoipia 2e per kilo ja siinä ei ole ollenkaan tällaista outoa makua. Enkä puhu nyt kertaostoksista, vaan söin todella usein kanankoipia suomessa rahapulaani, ja aina maistuivat samalta

5

736

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • broisku vai kana?

      Niin, saako Espanjasta kanankoipia - varmaankin mutta Suomessa ne ovat broileria.

    • Kanan ystävä

      Suomalaisen broilerin maku on jossain selluloosan ja kumiankan välillä. Syy löytyy ruokinnasta joka pilaa maun, tärkeintä on nopea kasvu. Asia on melko laajasti tunnettu, mutta ei kannata silti hyväksyä.
      Mutta sama tilanne on monen muunkin tuotteen kohdalla.

      • se ulkomaalainen

        ...laitaisi kylmärekan liikkeelle sieltä Espanjasta, saisimme tännekin sitä ihana maukasta espanjalaista kana - ja halvalla. Tänä kevänä maksoi kana kokonaisena (ja lihava olisikin) siellä kaupan hyllystä 1,83€ per kilo. Me emme syö Suomessa kana ensinkään, on niin mauton ja luinen, ei ole edes hinnasta kiinni.


      • nx
        se ulkomaalainen kirjoitti:

        ...laitaisi kylmärekan liikkeelle sieltä Espanjasta, saisimme tännekin sitä ihana maukasta espanjalaista kana - ja halvalla. Tänä kevänä maksoi kana kokonaisena (ja lihava olisikin) siellä kaupan hyllystä 1,83€ per kilo. Me emme syö Suomessa kana ensinkään, on niin mauton ja luinen, ei ole edes hinnasta kiinni.

        Ruskistin broilerin koipireisipaloja valurautapadassa, sekaan porkkanoita, kevätsipulia, paprikaa, herkkusieniä, punaviiniä hiukan suurustettuna. Haudutin 1, 5 tuntia miedolla lämmöllä uunissa.


      • ei broiskua koskaan
        nx kirjoitti:

        Ruskistin broilerin koipireisipaloja valurautapadassa, sekaan porkkanoita, kevätsipulia, paprikaa, herkkusieniä, punaviiniä hiukan suurustettuna. Haudutin 1, 5 tuntia miedolla lämmöllä uunissa.

        Stocka -yleensä saksalaista
        Hesassa Vi Voan ainakin myy
        Sen kun sulattaa ja paukauttaa painekattilaan , ei parempaa ruokaa olekkaan. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6930353


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ikävöin sinua kokoyön!

      En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun
      Ikävä
      61
      4348
    2. KALAJOEN UIMAVALVONTA

      https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar
      Kalajoki
      143
      3087
    3. Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin

      Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo
      Tunteet
      47
      2398
    4. Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?

      Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?
      Kalajoki
      46
      2323
    5. Hukkuneet pojat kalajoella pakolaisia?

      Eivät osanneet suomea nimittäin.
      Maailman menoa
      97
      1961
    6. Älä mahdollisesti ota itseesi

      En voinut tietää. Sitäpaitsi.. niin
      Ikävä
      24
      1883
    7. Ota nainen yhteyttä ja tee Tikusta asiaa?

      Niin sitten minä teen Takusta asiaa.
      Ikävä
      28
      1596
    8. Joku hukkui Hyrynsalmella?

      Oliko mökkiläinen taas?
      Hyrynsalmi
      22
      1574
    9. Mitä sinä mietit

      Mies?
      Ikävä
      149
      1402
    10. Metsästysmökki

      Metsästyskortti saapui. Lisäksi metsästysmökki varata!
      Kuhmo
      34
      1233
    Aihe