Kanan laatu

pelastakaa suomalais

On se kumma että mistään prismasta, citymarketista tai muusta lähikaupasta ei saa kanankoipia jotka eivät jotenkin maistu ihmeelliseltä, en puhu marinaadista vaan marinoimattomasta kananlihasta. Siis ihan niinkuin siinä lihassa olis ihan vammainen maku. Sen sijaan espanjassa ja muualla olen ostanut samannäköisiä marinoimattomia kanankoipia 2e per kilo ja siinä ei ole ollenkaan tällaista outoa makua. Enkä puhu nyt kertaostoksista, vaan söin todella usein kanankoipia suomessa rahapulaani, ja aina maistuivat samalta

5

710

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • broisku vai kana?

      Niin, saako Espanjasta kanankoipia - varmaankin mutta Suomessa ne ovat broileria.

    • Kanan ystävä

      Suomalaisen broilerin maku on jossain selluloosan ja kumiankan välillä. Syy löytyy ruokinnasta joka pilaa maun, tärkeintä on nopea kasvu. Asia on melko laajasti tunnettu, mutta ei kannata silti hyväksyä.
      Mutta sama tilanne on monen muunkin tuotteen kohdalla.

      • se ulkomaalainen

        ...laitaisi kylmärekan liikkeelle sieltä Espanjasta, saisimme tännekin sitä ihana maukasta espanjalaista kana - ja halvalla. Tänä kevänä maksoi kana kokonaisena (ja lihava olisikin) siellä kaupan hyllystä 1,83€ per kilo. Me emme syö Suomessa kana ensinkään, on niin mauton ja luinen, ei ole edes hinnasta kiinni.


      • nx
        se ulkomaalainen kirjoitti:

        ...laitaisi kylmärekan liikkeelle sieltä Espanjasta, saisimme tännekin sitä ihana maukasta espanjalaista kana - ja halvalla. Tänä kevänä maksoi kana kokonaisena (ja lihava olisikin) siellä kaupan hyllystä 1,83€ per kilo. Me emme syö Suomessa kana ensinkään, on niin mauton ja luinen, ei ole edes hinnasta kiinni.

        Ruskistin broilerin koipireisipaloja valurautapadassa, sekaan porkkanoita, kevätsipulia, paprikaa, herkkusieniä, punaviiniä hiukan suurustettuna. Haudutin 1, 5 tuntia miedolla lämmöllä uunissa.


      • ei broiskua koskaan
        nx kirjoitti:

        Ruskistin broilerin koipireisipaloja valurautapadassa, sekaan porkkanoita, kevätsipulia, paprikaa, herkkusieniä, punaviiniä hiukan suurustettuna. Haudutin 1, 5 tuntia miedolla lämmöllä uunissa.

        Stocka -yleensä saksalaista
        Hesassa Vi Voan ainakin myy
        Sen kun sulattaa ja paukauttaa painekattilaan , ei parempaa ruokaa olekkaan. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6930353


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oulaisten vaalit, hyvä alku mutta lisää toimenpiteitä tarvitaan.

      Hallituksen toimet rikollisuutta vastaan alkavat tuottaa tulosta. Puolueväriin katsomatta demokratian valtaa ja perustus
      Oulainen
      6
      4165
    2. Olet minua

      vanhempi, mutta se ei vaikuta tunteisiini. Tunnen enemmän kuin ystävyyttä. Olo on avuton. Ikävöin koko ajan. Yhtäkkiä va
      Ikävä
      95
      2303
    3. Jos tapaisimme uudelleen?

      niin luuletko että mikään muuttuisi vai toistuuko meidän historia? Ehkä vähän eri tavalla mutta samoin tuloksin J
      Ikävä
      61
      999
    4. Mites nyt suu pannaan

      Kitkiöjoki ja Järvinen solmivat Attendon/Terveystalon kanssa sopimuksen, jonka mukaan sopimuksen irtisanomisoikeus on va
      Sysmä
      38
      861
    5. Mies pyysi rahaa

      Jälkikäteen kun tarjosi kyydin yhteisestä harrastuksesta kotiini. Mitä vi**... Ei ihastunut mies noin toimi?
      Ikävä
      186
      860
    6. Hän on niin

      Hyvännäköinen. Vaikea vastustaa
      Ikävä
      47
      854
    7. Mitä piirteitä rakastat

      Eniten kaivatussasi?
      Ikävä
      34
      831
    8. Taas Lieksassa tyritty

      Suomalaisten kansallismaisemaa juntit pilaamassa. Nuori tyttö kaupunginjohtajana ei ole sen viisaampi. *S-ryhmän hanke
      Lieksa
      119
      785
    9. 36
      776
    10. Nähdäänkö ensi viikolla

      paikassa joka alkaa samalla kirjaimella kuin etunimesi? Ikävä on sinua. Fyysistä läsnäoloasi.
      Ikävä
      35
      772
    Aihe