Kanan laatu

pelastakaa suomalais

On se kumma että mistään prismasta, citymarketista tai muusta lähikaupasta ei saa kanankoipia jotka eivät jotenkin maistu ihmeelliseltä, en puhu marinaadista vaan marinoimattomasta kananlihasta. Siis ihan niinkuin siinä lihassa olis ihan vammainen maku. Sen sijaan espanjassa ja muualla olen ostanut samannäköisiä marinoimattomia kanankoipia 2e per kilo ja siinä ei ole ollenkaan tällaista outoa makua. Enkä puhu nyt kertaostoksista, vaan söin todella usein kanankoipia suomessa rahapulaani, ja aina maistuivat samalta

5

731

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • broisku vai kana?

      Niin, saako Espanjasta kanankoipia - varmaankin mutta Suomessa ne ovat broileria.

    • Kanan ystävä

      Suomalaisen broilerin maku on jossain selluloosan ja kumiankan välillä. Syy löytyy ruokinnasta joka pilaa maun, tärkeintä on nopea kasvu. Asia on melko laajasti tunnettu, mutta ei kannata silti hyväksyä.
      Mutta sama tilanne on monen muunkin tuotteen kohdalla.

      • se ulkomaalainen

        ...laitaisi kylmärekan liikkeelle sieltä Espanjasta, saisimme tännekin sitä ihana maukasta espanjalaista kana - ja halvalla. Tänä kevänä maksoi kana kokonaisena (ja lihava olisikin) siellä kaupan hyllystä 1,83€ per kilo. Me emme syö Suomessa kana ensinkään, on niin mauton ja luinen, ei ole edes hinnasta kiinni.


      • nx
        se ulkomaalainen kirjoitti:

        ...laitaisi kylmärekan liikkeelle sieltä Espanjasta, saisimme tännekin sitä ihana maukasta espanjalaista kana - ja halvalla. Tänä kevänä maksoi kana kokonaisena (ja lihava olisikin) siellä kaupan hyllystä 1,83€ per kilo. Me emme syö Suomessa kana ensinkään, on niin mauton ja luinen, ei ole edes hinnasta kiinni.

        Ruskistin broilerin koipireisipaloja valurautapadassa, sekaan porkkanoita, kevätsipulia, paprikaa, herkkusieniä, punaviiniä hiukan suurustettuna. Haudutin 1, 5 tuntia miedolla lämmöllä uunissa.


      • ei broiskua koskaan
        nx kirjoitti:

        Ruskistin broilerin koipireisipaloja valurautapadassa, sekaan porkkanoita, kevätsipulia, paprikaa, herkkusieniä, punaviiniä hiukan suurustettuna. Haudutin 1, 5 tuntia miedolla lämmöllä uunissa.

        Stocka -yleensä saksalaista
        Hesassa Vi Voan ainakin myy
        Sen kun sulattaa ja paukauttaa painekattilaan , ei parempaa ruokaa olekkaan. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6930353


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ajattelen sinua nyt

      Ajattelen sinua hyvin todennäköisesti myös huomenna. Sitten voi mennä viikko, että ajattelen sinua vain iltaisin ja aamu
      Ikävä
      55
      4032
    2. Vaistoan ettei sulla kaikki hyvin

      Odotatko että se loppuu kokonaan ja avaat vasta linjan. Niin monen asian pitäisi muuttua että menisi loppu elämä kivasti
      Ikävä
      18
      2641
    3. Ei se mene ohi ajan kanssa

      Näin se vaan on.
      Ikävä
      138
      2563
    4. Yritys Kannus

      Mää vaan ihmettelen, julkijuopottelua. Eikö tosiaan oo parempaa hommaa, koittas saada oikeasti jotain aikaiseksi. Hävett
      Kannus
      15
      2013
    5. Mies kadonnut

      Kukas siellä kolarissa on kadonnut
      Kolari
      15
      1483
    6. Olen huolissani

      Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis
      Ikävä
      73
      1357
    7. Oletko täällä mies?

      Mitä mietit? ❤️ varmistan vielä, että onhan kaikki ok meidän välillä?
      Ikävä
      106
      1354
    8. Syrjintäskandaali Lieksan kaupungin johdossa

      Ylen valpas toimittaja kirjoittaa: Lieksan kaupunki kieltäytyi hyväksymästä Vihreiden venäläistaustaista ehdokasta Lieks
      Lieksa
      157
      1068
    9. Eikö ole jo ihan sama luovuttaa

      Meidän suhde ei ikinä toimisi.
      Ikävä
      93
      1037
    10. Kuin sonnilauma

      Taas on Virkatiellä kova meteli keskellä päivää. Ei siinä kyllä toisia asukkaita yhtään ajatella. Tullaan yhden asuntoon
      Kuhmo
      21
      998
    Aihe