Pitääkö pekoni paistaa ennenkö laittaa pizzaan päälle?
pekoni
18
10036
Vastaukset
- todellakaan
paistathan sinä kuitenkin pizzan
- wgh
Jos pekonin paistaa, siitä tulee rapeaa ja ainakin mielestäni todella hyvää. Useimmat pizzeriat eivät paista pekonia etukäteen (Pizza Hut poikkeuksena), joten se on vaaleanpunaista löysää mössöä, yök. Mutta kukin makunsa mukaan, että pidätkö löysästä vai rapeasta.
Voihan sen paistaa, koskapa kotikonstein siitä ei saa millään pizzan päällä rapeaa. Mutta jos paistat pizzasi uuni täysillä ja grillivastuksen alla, ei asiassa ole suurempaa huolta - kyllä se paistuu.
Hyvä tapa on kuitenkin paistaa se rapeaksi erikseen grillivastuksen alla, uunipannulla talouspaperin päällä ja sitten ripotella pekoninmurut kuuman pizzan päälle. Leviää tasaisemmin ja säilyttää rapeutensa.- ohikulkija vain
Talouspaperi syttyy tuleen jos lykkäät sen grillivastuksen alle!
ohikulkija vain kirjoitti:
Talouspaperi syttyy tuleen jos lykkäät sen grillivastuksen alle!
Kyllä se syttyy, jos tyrkkää aivan vastukseen kiinni, mutta voihan sen etäisyyttä vähän säädellä ja ainakin minulla on vastuksessakin lämmönsäätö, jolla saa tulikuumaa pienemmälle.
Tunnustan kyllä, että kerran olen itsekin kärvännyt pekonit, joten järkeä ja varovaisuutta.- ohikulkija vain
crudo kirjoitti:
Kyllä se syttyy, jos tyrkkää aivan vastukseen kiinni, mutta voihan sen etäisyyttä vähän säädellä ja ainakin minulla on vastuksessakin lämmönsäätö, jolla saa tulikuumaa pienemmälle.
Tunnustan kyllä, että kerran olen itsekin kärvännyt pekonit, joten järkeä ja varovaisuutta.Syttyy vaikkei tunkisi kiinni vastukseenkaan vaan kauemmaksi, kokemusta on.
Parempi laittaa vaikka alle lasivuoka jonne rasvat tippuu kuin jotain paperia tunkea grillivastuksen alle. - VAROITUS......
Tuo vinkkihän on täysin sairas, ajattele jos jollakin syttyy tulipalon tuon seurauksena.
EI SIIS MISSÄÄN NIMESSÄ TALOUSPAPERIA UUNIIN!!!!!!! - Fiksuuuuuuuuuuuu
VAROITUS...... kirjoitti:
Tuo vinkkihän on täysin sairas, ajattele jos jollakin syttyy tulipalon tuon seurauksena.
EI SIIS MISSÄÄN NIMESSÄ TALOUSPAPERIA UUNIIN!!!!!!!Kuka nuija laittaa TALOUSPAPERIA uuniin??!! LEIVINPAPERIA, TOLLOT!!!!!!
Kahdesta eri syystä, uunissa sitä ei saa niin rapeaksi kun esipaistettuna pannulla
ja jos uunissa ei riitä tehot (kuten minun uunivanhuksessa) niin tulos on aika
äklö rasvainen puoliraaka pekoni.
Olen suosinut pizzassa sitä valmista pekonirouhetta, sen kanssa onnistuu paremmin varsinkin
jos on vähänkään kiire ruoanlaiton kanssa.
Jos on aikaa niin amerikanpekonia "tönköksi" paistettuna, eli sen pitää haarukalla nostettaessa
pysyä pystyssä iteksiään, silloin mielestäni kypsyys on sopiva.
Jos meinaat laittaa herkkusieniä pizzaan niin viipaloi tuoreet herkkusienet (tässä on munakannel
kätevä apuväline) ja freesaile niitä kuumassa pekoninrasvassa ennne pizzaan laittoa.
Lisäksi paprikasuikaletta purkista, artisokan sydämiä ja mozzarellaa. Nami.- Ko Ni
ensin vähän aikaa mikrossa talouspaperin päällä ja sitten pekoni pizzaan piiloon eli juuston alle ja uuniin!
- Rapea rouskuu
Minä ainakin paista pekonin ja sen jälkeen laitan sitä pizzaan.
Pekonin tulee olla sellaista rapeaksi paistettua, eikä pehmeää ja paistamatonta.- yöks
Älä laita pekonia ollenkaan, se on pahan makuista!
- veetil:
Kyllähän kaikki kotikokit tietävät, että pekoni pitää paistaa miedolla lämmöllä. Eli jos laitat sen raakana kuumaan uuniin, niin tulee kyllä aika huono tulos että kaikki rasva jää ruokaan. Kannattaa paistaa sitä pekonia etukäteen, ja vaikka tehdä siitä sitten murskaa, jonka ripottelee pizzaan.
- bacon123
voi jeesus tätä suomalaisten kokkailua. 'rapea' pekoni ! käyttäkää sitten hapankorppua suolalla maustettuna, tulee halvemmaksi. pekonia ei kuulu paistaa niin rapeaksi että se katkeaa tai murenee. siitä lähtee maku. rasvaa kuuluu olla näkyvissä hiukan, tämä on pekonin maun ominaisuus. eli juuri se possun hyvän makuinen rasva minkä te kärtsäätte pois. alkuperäisesti pekoni on pistetty kylmälle paistinpannulle ja sitten lämpö kovalle, sitten näppi tuntumalla ottaa pois pannulta kun se on oman makunsa mukainen. mutta ei missään nimessä paisteta kuivaksi korpuksi !!!
- a or b
a) paista ennen, jos laitat isona siivuna (sitkeää ellei rapeaa)
b) ei tarvitse paistaa, jos laitat sen pieneksi hakattuna - jenssön
Justiin testasin raakana ja silputtuna pakastepizzan päälle. Raportoin kohta miten käv.
- naamanen
Minä paiston pekonin paloina, valutin talouspaperin päällä ja laiton pizzaan päällimmäiseksi. Suussa sulavan hyvää :)
- Mita sina sanoa
Mä paistan pekonin erikseen pieninä murusina ja ripottelen heti pizzan paistamisen jälkeen päälle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1333537
- 1101389
Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä
"Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht2711320Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa
Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.691219Kalateltta fiasko
Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr171124Nainen voi rakastaa
Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt791081IS Viikonloppu 20.-21.7.2024
Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku571019Ikävöimäsi henkilön ikä
Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie451018- 301006
- 52904