Rakastuminen unessa

Rakkaus on ruma sana

Minulla on muutaman kerran käynyt niin, että unessa romanttisesti rakastun johonkin ennestään tuttuun naiseen, ja kenties jopa harrastan seksiä, mutta se ei ole siinä se tärkein.

Hämmästyttävää ja pelottavaa näissä unissa on se, että saatan vielä herättyäni olla aivan rakastunut siihen henkilöön ja ehkä viikonkin ajan tuntea hirveätä kaipuuta ja läheisyydentarvetta juuri sen kyseisen henkilön suhteen.

Kaikista perversseintä tässä on se, että itse olen pitkäaikaisessa ja hyvässä parisuhteessa, ja nämä unien henkilöt on tuttuja ehkä 10-20 vuoden takaa, niin että en ole niitä edes nähnyt.

Pahimmillaan tämä on vienyt siihen, että olen alkanut selvittää missä nämä henkilöt nykyään ovat ja ovatko parisuhteessa.

Pahin oli eilen, kun näin unta saaneeni vihdoinkin itselleni lämpenemään lukioaikaisen tytön, jonka "iskemiseen" olin kuukausia keränyt rohkeutta, ja sitten kun piti tehdä aloite, niin tämä kaulaili yhden kaverini kanssa...
Voin sanoa rakastaneeni sitä tyttöä vuosia, vaikka en koskaan päässyt ystävyyttä pidemmälle.

Jotenkin tuntuu, että en enää edes osaa rakastaa ketään.

17

5817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen_kai_yksinäinen

      Itsekin rakastun unissani välillä ennestään tuttuihin naisiin. Näitä unia tulee yleensä parin kuukauden välein. En ole itse ollut parisuhteessa moneen vuoteen, ja ehkä siksi koenkin tarvetta rakastaa. Minulla myös kaipuu ja läheisyydentarve pysyy päällä koko päivän, usein pidempäänkin.

      Viime yönä unessani aloin seurustella yhden vanhan yliopistokaverin kanssa, johon kenties vähän silloin aikanaan ihastuin. Emme kuitenkaan oikeasti koskaan olleet erityisen läheisiä. Unessa asuimme kaukana toisistamme, hän oli luonani, mutta hänen täytyi lähteä, jolloin yritin kaikkeni ettei hän lähtisi. Hänkin oli surullinen, että hänen täytyi lähtea ja yritin keksiä keinoja miten voisin lähteä hänen mukaansa tai muuttaa lähemmäs, mutta kuitenkin jossain vaiheessa heräsin. Se jätti tunteen aivan kuin hän olisi oikeasti lähtenyt.

      Temppuilijan vastaus oli melkoista sotkua, eikä täsmää minuun ainakaan ollenkaan, vaikkei se minulle ollu tarkoitettukaan.

      Kun taas ajaudun parisuhteeseen, toivon etteivät tällaiset unet jatku enää sen jälkeen, kuten sinulla. Siinä voi kuitenkin olla perää, (kuten temppuilija sanoi,) ettei sinun tyttöystäväsi enää tyydytä sisäistä rakkautesi tarvettasi. Kokeilkaa muuttaa normaalia arkeanne, pieni romanttinen loma voisi olla paikallaan, jotta rakastutte kunnolla uudelleen.

    • Unen nainen on sunnannäyttäjä. Se on suunnannäyttäjä miehen tunnemaailmaan. Se, että tuo nainen sattuu olemaan joku tuttu, on täysin normaalia, sillä vain tutut voivat olla sisäisen naisen symboleja unissa. Itsekin näen unia tutuista naisista harva se yö. Voi olla jopa niin, että näen unta toisen miehen sisäisestä naisesta, kun olen illalla lukenut jotain kirjaa. Siis tuo toisen miehen sisäinen nainen tulee uneeni jonain tuttuna omana naismielikuvanani tai sekoituksena tutuista naisistani. Seksi unessa yleensä symboloi yhtymistä johonkin tuon naisen edustamaan ominaisuuteen, tunnepuolen samaistumista ja jakamista. Unien naiset ovat miehille johdattajia kohti itsetuntemusta. Miksei elävän elämänkin naiset. Vastavauoroisesti me miehet olemme naisten unissa johdattajia heille heidän potentiaaliinsa olla rationaalisia ajattelevia olentoja. Ihan normijuttu, jokaisella ihmisellä ...

      Rakkaus on sitä, että on toisen ihmisen kanssa, elää toisen ihmisen rinnalla ja antaa hänellekin mahdollisen omaan kasvuun, siinä missä itse kasvaa... ei unet rajoita tai sulje pois rakkautta, pikemminkin ne lisäävät ja tuovat rakkauteen vain uusia ulottuvuuksia. ;)

      • Unitila on ihmisen rehellisin olotila, kukaan ei valehtele unessa :)


      • Kiitos br -T-


      • Anonyymi
        yxex kirjoitti:

        Unitila on ihmisen rehellisin olotila, kukaan ei valehtele unessa :)

        JEEP!Just näin ! Sitten valve- elämässä Kaikki on päin ... ! Itse Vastaavasti olen vain kohdannut petollisia miehiä!🤬niin aina vaan petollisia.

        Olen sen verran kovaluonteinen Itsenäinen Nainen! Vielä nostan pääni pystyyn!


    • Matti Viikate

      Tuollainen on ihan normaalia, etta nukkuessasi tapahtuu tuollaista. Ainoa mita sinun kannattaa harkita on se, mita teet hereilla ollessasi, ja muista toki toimia jarkevasti. Tuo on toki hiukan hankalaa ehka kun olet parisuhteessa, asian luonne huomioon ottaen. http://mattiviikate.newsvine.com/

      • Omituinen H

        No siinäpä taas Matin lahjakkaat neuvot. Voi kun saisi setä töitä niin ei tarvitsis aina lukea näitä tyhjänpäiväisyyksiä.


    • marianneK

      Minulla on kans tuon tyyppistä. Ei onneksi vanhoista koulututuista vaan kenestä tahansa josta olen nähnyt/kuullut viime aikoina, tai kauemman aikaa sitten. Merkille pantavaa on, että unen tapahtumat hivelee jonkun aikaa ja sitten asia unohtuu tyystin. Eikö se ole ihan hyvä niin? Minulla on oikein hyvä parisuhde. En luopuisi miehestäni, en millään. En nyt varsinkaan jonkun unikuvan takia.

      Teen yleensä niin, että masturboin unen tuoman energian pellolle ja se on siinä. Joskus noissa unissa voi saada orgasmin ja silloin asia ei jää vaivaamaan että pitäisi masturboida.

      Veikkaan että petyt pahasti jos alat etsimään unihenkilöitä. Ei todellakaan hyvä idea. Jos olisit yksin niin ehkä sitten - mutta ei suhteessa.

    • varma tieto..

      Ei se ole rakastumista vaan aamustondis. Menee kyllä ohi ja jos ei mene niin tiedät mitä tehdä.

    • Santeri777

      Unessa alitajunta tekee armotonta työtä ja päähän jääneet asiat pyörittävät "leffaa" jos jonkinnäköistä, toivottavasti mielenkiintoisia.

      Sen siitä saa kun pyörittelee asioita päässään kuukausitolkulla tekemättä mitään asian eteen, minkä tekemättä jättää se unissa vastaan kävelee.

    • uneskelija

      Sama täällä, juuri taas viimeyönä, tosin nää naiset ei oo koskaan ollu mitään ennestään tuttuja, tiedä sitten mistä niitten ulkonäön oon repässy niihin uniin. Kyllä se rakastuminen siellä unessa on niin hienoa ettei viitti herätä, toivotaan että oikeassa elämässä se tosirakkaus vielä löytyisi ;)

    • unimuija

      Minulla ongelmana on se, että olen rakastunut mieheen unessani. En tunne miestä, en tiedä mistä hänen piirteensä tulevat eikä hänellä ole kenenkään tuntemani henkilön ulkonäköä. Nimen tiedän, mutta en tunne ketäään sen nimistä.

      En haluaisi tehdä mitään muuta kuin nukkua ja tämä häiritsee tietenkin normaalia elämistä. Olen hereillä ollessa ahdistunut ja hermostunut. Tiedän etten tule koskaan löytämään unimiestä ja että hän on vain mielikuvitusta, mutta en suostu uskomaan sitä. Mitä tälläisessä tilanteessa pitää tehdä?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3473
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1183
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      175
      1110
    Aihe