Muurikan kesäkeittiö?

rivitalogrillisti

Mitä mieltä olette Muurikan kesäkeittiöstä? Riittäisikö tuollainen rivitalogrilliksi? Makkaroita grillailtaisiin vähän jos lainkaan. Varmaankin enemmän kasvi ja lihalinjalla.

24

12340

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DDR:läinen

      Niin siis grillaamista sillä ei voi tehdä, mutta paistamista kyllä. Se on sama onko kaasu- vai sähkötoiminen malli kyseessä, niin molemmilla ruoan valmistus tapahtuu pannulla paistaen.

      Eli kannattaa ostaa suoraan kaasugrilli, jossa on myös sieläpintainen valurautaumpiparila, niin silloin onnistuu muurikkalettujen ja muiden herkkujen paistaminen, sekä ritiläpuolella grillaaminen suorasti tai tarvittaessa epäsuorasti.

      On aika pahan näköinen kapistus tuo Muurikan kesäkeittiö, kuin suoraan DDR:n ajoilta. En omalle pihalleni tuollaista hirvitystä ottaisi.

      • .,.,.,,.

      • 12+18
        .,.,.,,. kirjoitti:

        Kyllähän se on grillaamista, ainakin kaasulla. Sähköllä ei saa riittävää lämpöä.

        Mutta kyllähän tuo Muurikka on ylihintainen hökötys.

        http://en.wikipedia.org/wiki/Grilling

        No ei se kyllä ole, vaan pannulla paistamista. Grillaaminen on säteilylämmöllä kypsentämistä, pannulla paistaminen taas lämmön johtamista alustasta kypsennettävään tuotteeseen.


    • letunpaistoon

      Päädyin tuohon Muurikka-kesäkeittiöön tavallisen kaasugrillin sijaan. Lettuja en ole vielä ehtinyt paistaa.
      Pihvejä paistoin hetki sitten. Kyllähän nekin sentään lämpenevät, mutta marinadi näyttää roiskuvan ihan perk*******, kun ei ole suojakantta.
      Lettujen paistoon varmasti mainio vehje, mutta aloin miettimään, pitääkö tässä lähtee ostamaan vielä grilli niitä oikeita lihoja varten. Saa nähdä.

    • minä ostin:(

      Laadultaa se on täysi pas*ka. Tehty todella heikosta ja ohuesta puusta. Puut kiinitetty niittaamalla ja ei kestä omaa painoaan nostaessa sitä vaan laudat jäävät käteen.

      ÄLÄ OSTA

      Kiinassakin tekevät parempia.

      • opamuurikka

        Kiinassahan ne tehdäänkin xD Kaikki opan tuotteet tulee kiinasta


    • hahahahaha

      Minä yritin palauttaa ostamaani kauppaan syynä heikko laatu. Eivät ottaneet koska ostin kaupasta ja se oli siellä nähtävänä ja tutkittavana. Asian huomaa jo kyllä siinä vaiheessa kun kasaa moista palapeliä (mallia Ikea).

      Jos suomalainen firma yrittää kilpailla tuontitavaran kanssa hinnalla niin lopputulos on täyttä p_a_s_k_a_a. Miksi siis vaivautua valmistamaan moista?

      Muurikka pannut (yksinkertainen valuurautainen levy on kyllä ihan OK. Olisiko helpompi suunitella ja valmistaa.....

      Kysyn vain vaikka asiahan ei varsinaisesti minulle kuulu;)

    • haukia 1608

      miettinyt hankkia, mutta onko se tosiaan hanurista?

      • termospannu

        Kesäkeittiö tulee kuulemma nykyään ulkomailta, ja laatu on tietysti suomalaisvalmisteiseen verrattuna erilainen. Voisihan sitä tietysti kysyä myymälästä, että jos valmiiksi kasatun möisivät, niin näkisi minkälainen sieltä tulee. Plus takuuhan noissa vehkeissä aina on.


    • Pinkie pie

      Mallihan on muuttunut siitä vanhasta, jota noi tuol mollas.
      Paksumpaa puuta.
      Vakiona tais olla myös tuo kansikin nykyää.
      Mutta syvempi tarkotus tol kesäkeittiöl on sen laajennus mahollisuus.
      Ite myös savustan samalla kapistuksella

    • 20+3

      Osta pelkkä pannu ja poltin, se vaunu/pöytä on täysin ala-arvoinen romuläjä. Siinä Muurikan omassa poltinsarjassa tulee mukana myös pöytämalliset jalat suojalevyllä jolloin voit halutessasi asettaa muurikan (tukevalle) pöydälle.

    • No Yankee

      Jeppis setti on !!!

    • bobi2

      ajattelin ostaa ton paskakasan

    • Eivoiolla

      Nyt siit vaunusta on tullut uusi versio; metallirunkoinen Basic. Onko kellään kokemuksia?

    • Sähkölle ääni

      Ostin puisen sähköisen kesäkeittiön. Grilli on hyvä. Muurinpohjapannua en ole vielä kokeillut. Minusta tuo puuvaunu (2013 mallia) on ihan ok.

      Makkarat valmistuu n. 10 minuutissa ja itse tykkään tummista makkaroista. Ne onnistuivat hyvin.

      Kana-kasvisvartaat kypsyivät 15- 20 minuutissa.

      Savustuspussia tuli myös kokeiltua ja lämpö riitti hyvin tähän hommaan. Kun kansi on päällä saa grillin sisälämpötilan nostettua 500 asteeseen. Kaikki purut olivat kärventyneet ja maku oli broileri, kesäkurpitsa ja herkkusieni yhdistelmällä hyvä. Käytin noita amerikan mallin pusseja, joissa on tuhdimpi savunmaku. Olen tyytyväinen. Todennäköisesti en osta erillistä savustusosaa tähän ennen syksyä (alennusmyyntiä odotellessa). En ymmärrä miksi savustuspussissa ei suositella sähkögrilliä. Opa pelasi erinomaisesti. Täydellä teholla 10 minuuttia ja sitten puolikkaalla 20 minuuttia. Ritilä on nyt kylläkin grillissä savunvärinen. Täytyy laittaa konepesuun. Itse kansi ei muuttanut väriään.

      Aiemmin on ollut halpis sähkögrillejä, joita en suosittele. OpaMuurikan teho riittää parvegrillaamiseen.

    • MustaMamba

      Minne tänään grillijuhliin.?

      • Anonyymi

        Eipä taida sinulla ressulla olla oikeinkaan osotetta.
        Niinhän nuo kuulosttaa kaikilla olevan krillisä försmitättömiä.
        -Van minulla se oisi omatekemä savupönttö.
        Ja se kiinalainen katukeitin.
        -Ja pullo täysi kaasua.
        -Ja olutta on anakin alkuilttaan.
        Noku jäi venetsialaisista.


    • Anonyymi

      Puuosat olivat lahoja jo tulleessaan ja kun kyselin varaosien perään, ei niitä ollut saatavilla, mutta kovasti asikaspalvelija ehdotti uusien kärryjen ostamista useammassa viestissä. Huono laatu ja ei varaosapaleluja. En suosittele.

      • Anonyymi

        Nuo puuosat vaihdoin uusiin . Ruuvasin kiinni ja maalasin. Hyvin on kestänyt kohta kymmenen vuotta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nuo puuosat vaihdoin uusiin . Ruuvasin kiinni ja maalasin. Hyvin on kestänyt kohta kymmenen vuotta.

        Just sitä minäkin meinasin.
        Että jos niin halavalla on saanut,
        niin tuo löytyisi Suomesta joku artesaani,
        joka voisi tyylitellä oikkeinni kestävät ja
        vantterat puuosat.
        -Jotta hajjoo ennemmin ,
        jotta jouvut ennemmin niitä peltijä uusimmaan.


    • Kun hinnan tuplaa niin saa esimerkiksi Masterbuilt Gravity Series 800 hiiligrillin automaattisella lämmön säädöllä 80C - 370 C välillä. Grillillä onnistuu savustus, barbeque, grillaus ja paistolevyllä paistaminen (griddle) ja tilaa on paljon enemmän kuin Muurikan kesäkeittiössä. Muurikan kesäkeittiössä on vain pieni paistolevy kuten paistinpannu, ei hiili-, savustus-, barbeque- ja grillausmahdollisuutta.

      https://bbqfactory.fi/tuote/masterbuilt-gravity-series-800-grilli-savustin/

    • Anonyymi

      https://www.google.com/imgres?imgurl=https://media.hintaseuranta.fi/prod/i9480778w800h465.jpg&tbnid=LKzuvcfdzXbJuM&vet=12ahUKEwid3tbr9NmAAxUVIBAIHd4BDkYQxiAoCnoECAAQLQ..i&imgrefurl=https://hintaseuranta.fi/grillit/muurikka-kesakeittio-kaasukayttoinen/401683&docid=Rm_MbkpRo4Bi0M&w=400&h=400&itg=1&q=muurikan kesäkeittiö &hl=fi&ved=2ahUKEwid3tbr9NmAAxUVIBAIHd4BDkYQxiAoCnoECAAQLQ

      Ps,en osannut paremmin laittaa linkkiä näkyviin.

      Minulla ollut tuo ruskea Muurikan kaasulla toimiva kesäkeittiö jo ehkä 7v tai jopa 8v.En muista ihan tarkalleen.Ihmettelen huonoja arvosteluja .Toiminut tosi hyvin.Ainoastaan viimekesänä piti laittaa toiseen pyörään uusi ruuvi kun oli tippunut. Puun materiaali ihan vahvaa paksua puuta ja olen ostanut siihen suojapussin suojaamaan joka laitetaan aina kun pannu ensin pesty ja puuosat pyyhitty käytön jälkeen ja pannu jäähtynyt.

      Tuossa Muurikan rautapannulla paistaa isollekkin porukalla nopeasti.Jo keitetyt kuoritut perunat paistuu nopeasti ja laittaa kypsymisajan mukaan muut ruokatarvikkeet ja ottaa osan jo kypsyneet sivuun.Kaikki lihat kana, kala ,possu, nauta paistuu ihan hyvin.Myös lettuja helppo tehdä. Ei ole tarvinnut ostaa kuin silloin ihan alussa perussetti paistovälineitä/puhdistus ja iso väljä suojapussi koko kesäkeittiön päälle. Ei mihinkään huoltoon mene rahaa esim. kuten kaasugrilleihin saa ostaa jos jonkinlaista härpäkettä ja ainetta ja hankalat puhdistaa kun rasva palaa polttimoihin ja valuu pellille.
      Muurikan paistinpannun voi pestä kaatamalla lämmitetyn pannun päälle vettä ja pyyhkii vaikka talouspaperilla ja sipaisee tarvittaessa jotain rasvaa pannun pintaan niin pysyy hyvänä ja ei ruostu.
      Muurikkaan saa myös reunallisen paellapannun.Se olisi voinut olla laadukkaampi.On jo lähes yhtä vanha kuin Muurikkakin.Tulee helposti pintaan paellapannuun ruostetta.En tiedä minkälaatuisi ovat nykyään. Pitää huoltaa hyvin ainakin tätä mikä meillä on. Samoin Muurikan kesäkeittiöön saa pyöreän savustuslaatikon.Ehkä muutakin saa.En tiedä.Näillä pärjätty. Sitten voi käyttää ruoanlaiton aikana apuna tavallista paistinpannua ja paistaa sillä vaikka sipulit jos muurikan pannu jo täynnä.Meillä sellainen kahden kaasupolttimon liesi jossa myös perunat, riisi, keitot, kahvi ym. keitetään.
      Muurikan kesäkeittiö on meillä ollut tosi hyvä ja aivan huippuhelppo ja toimiva. Lähes huoltovapaa ja ei huoltoon, puhdistukseen liittyviä tarvike tai puhdistusaine menoja.

      Säilytetty puhdistettuna talvet aitassa.Käytetty vain kesällä.Näiden monien vuosien jälkeenkin täysin toimiva ja harmiton tuote.En tiedä onko välillä ollut markkinoilla joitakin huonosti tehtyjä erijä. Sekin vaikuttanee mihin on tottunut.Eritavoin valmistettu ruoka tietenkin on vähän erimakuista ja toiset ovat vannoituneita grillauksen ystäviä.

    • Riittää se, kunha on tarpeeksi vankat jalat,
      jotta kärssii päälle vaikka trotjahttaa.

    • Riittää se, kunhan on tarpeeksi vankat jalat.
      Jotta kesttää juopottelijain päällekarkauksen
      loppu talakkoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1666
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1379
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1086
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      68
      842
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      186
      732
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe