Hei. Ihmettelin tässä että miksi punaherukoista tulee pakastimessa niin äkäsiä? Ne on niin parhaita tuoreena, että voisin syödä niitä joka päivä, mutta pakastimessa niistä tulee tosi väkeviä, ja kun ne sulaa, niistä tulee vaaleita ja vetisiä.
Miten tämän väkevöitymisen sais estettyä, vai saako mitenkään?
Jos teen niistä mehulingolla mehua, niin tuleeko siitä mehustakin väkevää?
Entä jos niistä tekis hilloa? Olisko se yhtään lempeämmän makuista? Karviaisista ainakin tuli hyvää hilloa, nehän väkevöityy kans pakastimessa, jos sellasenaan pakastaa, mutta punaherukat ei oo karviaisia... :D
Äkäsiä punaherukoita.
pakastaja
1
674
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1072745Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302385Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen212290Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631021876- 1141610
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1671324Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2801149- 711024
- 801014
Omalääkäri hallituksen utopia?
Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha179936