Hei. Ihmettelin tässä että miksi punaherukoista tulee pakastimessa niin äkäsiä? Ne on niin parhaita tuoreena, että voisin syödä niitä joka päivä, mutta pakastimessa niistä tulee tosi väkeviä, ja kun ne sulaa, niistä tulee vaaleita ja vetisiä.
Miten tämän väkevöitymisen sais estettyä, vai saako mitenkään?
Jos teen niistä mehulingolla mehua, niin tuleeko siitä mehustakin väkevää?
Entä jos niistä tekis hilloa? Olisko se yhtään lempeämmän makuista? Karviaisista ainakin tuli hyvää hilloa, nehän väkevöityy kans pakastimessa, jos sellasenaan pakastaa, mutta punaherukat ei oo karviaisia... :D
Äkäsiä punaherukoita.
pakastaja
1
640
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?
Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?721394En tiedä..
Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse1061237- 1131175
Kirjoita nainen meistä jotain tänne
tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K741099Paras olisi vain unohtaa
Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop69967IS viikonloppu 18-19.5.2024.
Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var76772Oliko vähä sometettu taas vai?
Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a9722Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava
Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän374717- 41711
- 53676