Aloitan omenahillon tekemisen keittämällä omenalohkot ja pusertamalla sen jälkeen hedelmälihan siivilän läpi. Tämä on kuitenkin hidasta ja työlästä, samoin omenien jauhaminen käsinveivattavalla myllyllä. Onko kenelläkään vinkkiä, miten hedelmälihan saisi helpommin irti kuorista ja siemenkodasta?
Miten omenat soseeksi?
ta
1
610
Vastaukset
- omppispomppis
enpäs ole koskaan tullut ajatelleeksi, että tämänkin voi tehdä toisin:) minusta on paljon helpompaa kuoria omenat ja leikata ne sitten lohkoiksi. halutessaan voi poistaa siemenkodan omenaporalla, mutta leikkaamalla saa luultavasti siistimpää jälkeä. ja sitten vaan keittelet lohkoja niin kauan että soseutuvat tai soseutat sauvasekoittimella/yleiskoneella tasaiseksi jos eivät itsekseen soseudu tarpeeksi. riippuisiko soseutumisominaisuus lajikkeesta?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1462444
- 1751681
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6865- 68851
- 59815
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745