Aloitan omenahillon tekemisen keittämällä omenalohkot ja pusertamalla sen jälkeen hedelmälihan siivilän läpi. Tämä on kuitenkin hidasta ja työlästä, samoin omenien jauhaminen käsinveivattavalla myllyllä. Onko kenelläkään vinkkiä, miten hedelmälihan saisi helpommin irti kuorista ja siemenkodasta?
Miten omenat soseeksi?
ta
1
613
Vastaukset
- omppispomppis
enpäs ole koskaan tullut ajatelleeksi, että tämänkin voi tehdä toisin:) minusta on paljon helpompaa kuoria omenat ja leikata ne sitten lohkoiksi. halutessaan voi poistaa siemenkodan omenaporalla, mutta leikkaamalla saa luultavasti siistimpää jälkeä. ja sitten vaan keittelet lohkoja niin kauan että soseutuvat tai soseutat sauvasekoittimella/yleiskoneella tasaiseksi jos eivät itsekseen soseudu tarpeeksi. riippuisiko soseutumisominaisuus lajikkeesta?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t734396- 332501
- 402314
Ajattelen sinua tänäkin iltana
Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin201807Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐401672Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?251542- 811536
- 1481331
Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..221243Miehelle...
Oliko kaikki mökötus sen arvoista? Ei mukavalta tuntunut, kun aloit hiljaisesti osoittaa mieltä ja kohtelit välinpitämät901145