Valkosipulikurkut
Kurkut pestään ja reiìtetään haarukalla 2 kg avomaankurkkuja ja 2 vrk tukevassa suolavedessä likoamassa..
- 5 l vettä ¼ kg = 3 dl merisuolaa ( liemi jäähdytetään )
- kurkut viipaloidaan paksuhkoiksi siivuiksi tai lohkoiksi.
-suolaliemi paiskataan mäkeen, viipaloitujen kurkkujen lisätään jäähtynyt liemi ½ kg hienoa sokeria, 10 kappaletta viipaloituja valkosipulinkynsiä ( voi olla enemmänkin ) 2 rkl sinapinsiemeniä, 5 kpl mustaherukanlehtiä, 3-5 kruununtillin-kruunua, 1 ½ etikkaa 3 dl keitettyä vettä……
- tämä seos kehittää itsessään säilytysliemen
Avomaan kurkut
3
1162
Vastaukset
- iloinen mummu
oikeasti toimiva resepti, sillä kysyn etten vain pilaisi hyviä kurkkuja jos lähden kokeilemaan,vai lähteekö tuosta pilaantuminen käyntiin kun liottelee reijitettynä pari päivää olisiko kenellään kokemusta tuontyyppisestä menetelmästä että toimiiko vai onko tämä ohje jonkun huuhaata..kertokaa kuka tietää tuossa kurkut odottelee pestyinä vastausta.
- iloinen mummu
siellä kurkut oottelee toista käsittelyä 1-2 vrk kuluttua ja reijitettynä sanotaanko sitten niin että tulipahan kokeiltua tuloksesta en tiedä mut kerron kyllä ehkä kuitenkin menee jokunen viikko kun valmistuvat jos hyvin sattuu..eiköhän tuo vaiheessa valmistuu jos näin tekee..
- suolakurkkuja metsäs
Joka haluaa aitoja suolakurkkuja, ei niitä edellä mainitulla reseptillä saa, mutta jos ei välitä mitä suuhunsa pistää niin resepti varmaan toimii
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1462444
- 1751681
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6865- 68851
- 59815
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745