Joskus itänaapurissa vieraillessa on ollut pöydässä tarjolla kokonaisena säilöttyjä tomaatteja. Säilöntäaineena on ollut jonkinlainen mausteinen etikkaliemi, jossa tietty mausteita sopivasti.
Löytyykö reseptiä? Olen kokeillut tehdä itse muuntelemalla maustekurkun lientä mutta jotain tuntuu puuttuvan tai jotain on liikaa.
Niin kysessä ovat punaiset, ei vihreät tomaatit. Koko on vaihdellut kirsikkatomaatin kokoisesta hieman keskikokoista pienempää.
Säilötyt tomaatit
2
2261
Vastaukset
Siinä on se juju.
Resepti pitäisi pyytää joltain venäjän mammalta, sitä ei mahda saada googlettamalla :o)
Ovat kyllä hyviä, ja liemi on sama kun paikallisissa maustekurkuissa, niitä myödään siellä
säilöttynä kurkkujen kanssa samassa isossa lasipurkissa.
Jos teilläpäin toimii "tuonti" tai jos itse käyt siellä niin ihan ovat ihan ruokakauppatavaraa,
hinta 3 kilon purkilla muutaman euron...ja sitten vaan tulkkia etsimään joka suomentaa
reseptin purnukan kyljestä.
Näistä saa murskattuna aika pikantin pizza- tai bolognesekastikkeen.- Tomaatit talteen
Kiitos vinkistä! Harmi ettei viime käynnillä tullut purkki matkaan, seuraava reissu ties milloin. Pitänee etsiä kotimaasta tuotetta ja jatkaa kokeiluja.
Etninen keittiö palstalla oli joitain juttuja maitohappokäyttämisestä, pitänee perehtyä asiaan tarkemmin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Jäätävä epävarmuus
Mistä tää hirveä epävarmuus molemminpuolin johtuu? Pohjimmiltaan uskon, että molemmat tietää, että tunteita on. Vai onko851937- 431519
Persut romahti Haapaveellä, kiitos Ilkka!
Persut saivat historiallisen tappion haapaveellä! Kiitos Ilkka!571178- 761090
- 721063
Pitsaa selliiä
Onko uudet pitsat hyviä, kannatteooko käyvä vai suosiollako pittää hilipasta sotkamoon241010- 591001
- 34940
- 37829
- 38779