Joskus itänaapurissa vieraillessa on ollut pöydässä tarjolla kokonaisena säilöttyjä tomaatteja. Säilöntäaineena on ollut jonkinlainen mausteinen etikkaliemi, jossa tietty mausteita sopivasti.
Löytyykö reseptiä? Olen kokeillut tehdä itse muuntelemalla maustekurkun lientä mutta jotain tuntuu puuttuvan tai jotain on liikaa.
Niin kysessä ovat punaiset, ei vihreät tomaatit. Koko on vaihdellut kirsikkatomaatin kokoisesta hieman keskikokoista pienempää.
Säilötyt tomaatit
2
2272
Vastaukset
Siinä on se juju.
Resepti pitäisi pyytää joltain venäjän mammalta, sitä ei mahda saada googlettamalla :o)
Ovat kyllä hyviä, ja liemi on sama kun paikallisissa maustekurkuissa, niitä myödään siellä
säilöttynä kurkkujen kanssa samassa isossa lasipurkissa.
Jos teilläpäin toimii "tuonti" tai jos itse käyt siellä niin ihan ovat ihan ruokakauppatavaraa,
hinta 3 kilon purkilla muutaman euron...ja sitten vaan tulkkia etsimään joka suomentaa
reseptin purnukan kyljestä.
Näistä saa murskattuna aika pikantin pizza- tai bolognesekastikkeen.- Tomaatit talteen
Kiitos vinkistä! Harmi ettei viime käynnillä tullut purkki matkaan, seuraava reissu ties milloin. Pitänee etsiä kotimaasta tuotetta ja jatkaa kokeiluja.
Etninen keittiö palstalla oli joitain juttuja maitohappokäyttämisestä, pitänee perehtyä asiaan tarkemmin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1472467
- 1761694
- 921588
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6895- 68861
- 59825
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745