Mitä luokkasodalla tarkoitetaan?

työttömien luokka

Luokkasodalla tarkoitetaan työttömien luokan sotaa ahneiden vasemmisto-virkalijoiden ja ay-demareiden muodostamaa harvainvaltaa vastaan. Työttömien luokka pyrkii luokkasodan keinoin yhteiskunnalliseen valtaasemaan ja vasemmisto-sortajan syrjäyttämiseen vallasta. Kun työttömät ottavat vallan yhteiskunnassa monet virastot lakkautetaan ja virkalijat irtisanotaan. Tilalle tulee sveitsiläinen demokratia ja oikeistolainen hallitusvalta.

36

744

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ex-työtön

      Kuka nyt työttömien luokkaan haluaisi kuulua? Eikös pitäisi pyrkiä siihen, että työttömien luokka häviää kokonaan ja kaikki halukkaat voivat kuulua työssäkäyvien luokkaan? Ihan oikeiden työttömien maine menee tuollaisten iki-työttömänä pysyvien elämäntapapummien vuoksi, jotka eivät oikeasti ole edes työtä vailla, vaan eplkkiä korvauksia vaan haluavat nostaa. Työttömän kriteeriä pitäisi tiukentaa tuntuvasti! Jos ei ole työtä vailla, on jotain muuta kuin työtön.

      Äänioikeus pois sellaisilta "työttömiltä", jotka eivät edes halua kantaa omaa korteaan kekoon, vaan ovat vain käsi ojossa ottamassa toisten tienaamia rahoja. Ne on pummeja eikä työttömiä.

      • faktaa.-

        Muistakaa aina että virkalijoiden ja paperimiesten edut eivät koske työttömiä ja vuokratyöläisiä, eikä niiden ole tarkoituskaan koskea muita kuin virkailijoita


        SDP halusi luoda kahdet työmarkkinat;

        parempien ihmisten työmarkkinat virkalijoille ja ay-demareille; hyvä palkka ja suojattu työpaikka

        ilmaistyömarkkinat työttömille, vuokratyöläsille ja orjatyöläisille


    • työttömien luokka

      Työttömien tulee toimia sen puolesta että kaikkia niitä keinoja käytetään jotka mahdollista, virastojen lakkauttamiseen (TYP, KELA jne), virkalijoiden irisanomiseen, virkalijoiden palkkojen ja eläkkeiden leikkaamiseen. Esimerkiksi valtion rahoitus eläkerahastoihin lakkautetaan, eläkekassojen rahat käytetään korvauksiin sosialismin uhreille, työttömille, korvauksina yrittäjille jne.

      Ei opettajilla (OAJ) ole mitään laillista oikeutta eläkassojen rahoihin. Ne on veronmaksajilta ja yrittäjiltä riistettyä rahaa.

      Virastot lakkautetaan ja virkalijat irtisanotaan (kansalaispalkka))

      - Paperiliitto on rikollisjärjestö jonka johtoa kohdellaan siten mitä laki sanoo koskien järjestäytyneen rikollisuuden toimintaa

      - Paperimiesten omaisuus pannaan pakkoulosottoon työttömille ja vuokratyöläisille maksettavien korvausten kattamiseksi

      - Paperimiehiltä ja virkailijoilta tulee ottaa ansiosidonnaiset ja eläkkeet pois.


      Eivät virkalijat tule suostumaan virastojen lakkautamiseen vapaaehtoisesti vaan työttömien on pakotettava heidän siihen. Älkää luulko että luokkavihollinen (demari-virkailija) auttaisi työttömiä. Ei, eivät virkalijat auta työttömiä vaan lypsävät itselleen hyvää palkkaa virkailustaan... Kaikki heidän aktivointiohjelmansa, kurssinsa ja työnhakusuunnitelmansa ovat vain kusetusta jolla he järkkäilevät itselleen hyväpalkkaisia virkoja.

      Vain virastojen lakkautus (kansalaispalkka) ja työttömien luokan valta yhteiskunnassa voi auttaa työttömiä. Siihen voidaan päästä työttömien järjestäytyneen toiminnan kautta ja luokkasodan kautta.

      • oikeuttaköyhille

        Paperiliitto estää vuokratyövoiman käytön. Työttömien luokan tulee rankaista demareita, sillä ay-demari on työttömien luokan luokkavihollinen

        - Paperimiehet on irtisanottava
        - Paperimiesten omaisuus on pistettävä pakkoulosottoon
        - Paperiliiton johtoa ja luottamusmiehiä on kohdeltava siten mitä laki sanoo koskien järjestäytyneen rikollisuuden toimintaa

        Demarien (virkalijat, paperimihet) omaisuus on pakkokollektivisoitava ja jaettava köyhille. Virkailjat on irtisanottava ja virastot lakkautettava. Virkalijoilta eläkkeet pois.


      • konfiskaatio
        oikeuttaköyhille kirjoitti:

        Paperiliitto estää vuokratyövoiman käytön. Työttömien luokan tulee rankaista demareita, sillä ay-demari on työttömien luokan luokkavihollinen

        - Paperimiehet on irtisanottava
        - Paperimiesten omaisuus on pistettävä pakkoulosottoon
        - Paperiliiton johtoa ja luottamusmiehiä on kohdeltava siten mitä laki sanoo koskien järjestäytyneen rikollisuuden toimintaa

        Demarien (virkalijat, paperimihet) omaisuus on pakkokollektivisoitava ja jaettava köyhille. Virkailjat on irtisanottava ja virastot lakkautettava. Virkalijoilta eläkkeet pois.

        Katso Ay-pomojen palkat täältä:

        http://www.mtv3.fi/uutiset/verot2009.shtml/arkistot/verot/2010/11/1208069


        Ay-pomoilla on paljon omaisuutta joka työttömien tulee pistää ulosottoon, sillä paperiliitto on rikollisjärjestö


    • työttömien luokka

      Työttömien luokkaan kuuluvat
      - työttömät
      - vuokratyöläiset
      - orjatyöläiset



      Ketkä eivät kuulu työttömien luokkaan?
      - paperimiehet/ay-demarit
      - virkalijat

    • oikea suunta
      • dfdfdffdfdfd

        joka seitsemäs suomalainen työssä oleva työskentelee sosiaali- ja terveysalalla. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tuoreimman raportin mukaan ala työllistää runsaat 360 000 ihmistä.

        Kansalaispalkan idea on ensivaiheessa lakkauttaa TK't, tilalle sairausvakuutus yksityinen terveydenhuolto. Lakkautetaan sosiaalivirastot, KELA, TYPit (turhia).

        Julkisella puolella on noin 615 000 työntekijää josta
        valtiolla 75 000 ja
        kunnilla loput 540 000

        Tavoiteena on 500.000 virkamiehen irtisanominen ja siirtäminen kortistoon, muuksi työvoimaksi, tavallisten ihmisten pariin. Myös virkalijoiden palkkoja leikataan.


    • ennakion tulevan

      OLEN DEMARI ,OLLUT AINA, TULEN OLEMAAN. olen myös aina ollut työssä, josta palkkaa olen kohtuudella nostanut. Olen ok-talon, autot ym. tarpeelliset ja tarpeettomat lelut hankkinut,velattomina. Kunnes tuli aika siirtyä siihen teidän ''ihannoimaanne'' työttömienluokkaan, tosin vapaaehtoisesti, omana valintana, yhteisymmärryksessä työnantajan kanssakäytyjen ''yt'' kautta, kun ikää tuli 57v. Nyt nautin siitä teidän ihanasta työttömyydestä, sillä se oli pitkänaikavälin suunitelma, aloin jo v.1995 varautumaan tilanteeseen säästämällä käyttövaroja tulevan varalle.. Tämä tilanne on kaikin puolin hyvä, ei voi kuin suositella kaikille halukkaille.

      • ffdsdffff

        Työttömien luokka on jo olemassa ja koko on noin 500,000, suomessa, euroopan laajuisesti kymmeniä miljoonia. Suomessa lisäksi toiset 500.000 pätkätöissä ym

        He ova työelämän ulkopuolelle pysyvästi jääneitä ihmisiä jotka katselevat kadulta kun suojatyöpaikassa/virassaan loisiva demari syö porsasta ja juo viiniä lasiseinän takana


    • työllinen

      jos ei mene töihin,joutuu automaattisesti ''työttömien luokkaan'' itse syön kyllä possunfilettä ja naudanpaistia hyvän viinin kera sopivin väliajoin, menee toki hirvipaisti ja konjakkikin,kun sille päälle satumme.Hyvällä omallatunnolla nautimme palkkatuloilla hankkimastamme elämän iloista.Samaan pääsee jokainen ,joka työelämään menee ,eikä jää lorppimaan vanhempiensa kotiin peräkammarinpojaksi. Sitten kun aika jättää vanhemmista niin kuulutkin jo sinne työttömien pysyvään luokkaan, koska olet liian vanha oppimaan mitä on elättää itse itsensä., eikä kukaan työnantaja ota töihin ''vanhaapoikaa'' joka ei ole koskaan töissä ollut.

    • kjlkjlkjlklklk

      Virkailija istuu toimistossaan, lakkailee kynsiään, ja lukee lehtiä, onhan hänellä aikaa, kun asiakastyötä on vain 2 tuntia päivästä ja loput 6 tuntia on istumista ("valmistelua" tai "seurantaa").

      Kyllä vuokratyöläisellekkin kelpaisi lämmin virastotyö, mutta tutkintoa ei vuokratyöläisellä ole, eikä virkojakaan ole paljoa auki, vaan pitää tuntea oikeita henkilöitä.

      Vuokratyöläinen tekee kovaan työtahtiin, pienemmällä palkalla, ja hänen tuottavasta työstä saadaan verotulot joilla laiskan virkailijan laiskottelu maksetaan. Vuokratyöläiset maksavat laiskojen virkailijoiden palkan.

      Julkisen sektorin virkailijoilla on työnajasta 50-80% lorvimista, eli palkallista vapaa-aikaa työaikana. Julkisrahoitteisuus/verotus takaa heille palkan eikä tulospaineita ole. Vuokratyöläisillä ei koskaan ole noin suurta osaa työajasta lorvimista.

      Virkamiesten puolueet (SDP, Kok) pyrkivät takaamaan itselleen suojatyöpaikan veronmaksajien kustantamalla lorvimisoikeudella. Vuokratyöläiset maksavat veroa, ja virkalija lorvii. Mutta vuokratyöläisille ei lorvimisetuutta ole taattu. Vain työttömien luokan massavoima voi syrjäyttää virkamiesten riistäjä-eliitin vallasta.

      Sosialismi (veroriisto) on työttömien/vuokratyöläisten petkuttamista: vuokratyöläinen tekee työn mutta virkamies korjaa sadon. Yrittäjä ja vuokratyöläinen verotetaan henkihieveriin ja ahneet virkailijat, sosialistit, istuvat leveän leivän ääressä.

      Virkailijat käyvät työssä mutta eivät tee työtä. Palkka maksetaan paikallaolosta. Vuokratyöläinen käy työssä ja tekee työtä. Virkalija on tyytyväinen kun vuokratyöläinen tuottaa, mutta hän makoilee virastossaan ja sylkee kattoon, tai lakkailee kynsiään. Noh, pitäähän virkailijankin se 1 tunti työtä tehdä jo muodollisuuden vuoksi, mutta vuokratyöläistä virkalija pitää moukkana, hyödyllisenä idioottina jonka työ takaa hänelle tuloja.

      On virkailijan henkilökohtainen taloudellinen etu kiskoa vuokratyöläisiltä ja yrittäjiltä veroja, sillä siitä hän saa palkkansa. Kuinka kauan haluaa suomalainen vuokratyöläinen tukea sosialisti-virkailijoiden loisimista? Olisiko aika yksityistää ja irtisanoa satoja tuhansia virkalijoita?

    • 25256

      no ehkä se vuokratyöntekijä on juuri siksi vuokratyöntekijä kun ei sitä tutkintoa ole, oma valinta sekin ja oma on valinta elin tason suhteen kaikilla marisijoilla jotka ovt peruskoulunjälkeen jääneet lojumaan kotiin ja nyt kiukutellaan muille.

      • vinkki5

        älä sinäkään ala itkemään jos virastot pannnaan kiinni ja tutkinto-pelleille tulee monoa


    • 25256

      en itke tapahtuu mitä tahansa,sillä omalta kohdaltani olen jo tehnyt ''lopullisen'' rat kaisun ja siirtynyt työelämästä ns.putkeen ja olen tyytyväinen ratkaisuuni.

      • työttömien luokka

        patsi että työttömien luokka ottaa ay-demarilta myös eläkkeet pois...


    • menisit töinin

      sellaista, kuin joku kuvittelemasi työttömien luokka ei ole olemassakaan. On vain eri arvoisia työttömiä on meitä ansiosidonnaista saavia, jotka olemme työssä ollessamme ansainneet työttömyysturvamme ja sitten on kaltaisiasi koskaan työssä käymättömiä joille ei kuulu mitään etuja, koska ette ole niitä ansainneet.TE ETTE OTA KELTÄÄN MITÄÄN, MUTTA PIAN OTETAAN TEILTÄ ''PIKKUISEN'' POIS KUN TULEE SÄÄSTÖ-OHJELMAT VOIMAAN ,OLI HALLITUKSESSA KUTKA TAHANSA ei ne persut teitä sääli, vaikka sentakia äänestittekin niitä.

    • työttömien luokka

      Kansalaispalkka tarkoittaa sellaista sosiaaliturva järjestelmää, jossa sosiaalivirkalijat (TYP, KELA, TE, soskut) irtosanotaan, mutta työttömät, ja kaikki muutkin saavat 650 eur/kk käteen (ei erillistä asumistukea). Kun siirrymme kansalaispalkkaan, työttömät ja vuokratyöläiset saavat lisäksi myös 28.000 euroa kertasummana joka takavarikoidaan virkailijoiden eläkekassoista ja työttömyyskassoista.

      Kanslaispalkassa kymmeniä tuhansia virkailijoita irtisanotaan viroistaan ja virastoja lakkautetaan. Kansalaispalkka on hyvä juttu työttömille, mutta huono juttu ahneille virkalijoille jotka tipahtavat työttömien alapuolelle

      Virkalijoiden eläkkeet ja ansiosidonnaiset kuuluvat työttömille! Eli eläkekassojen varat ja työttömyyskassojen varat tulee takavarikoida ja jakaa työttömille, vuokratyöläisille ja orjatyöläisille

      Virkalijoiden eläkekassojen rahat on takavarikoitava ja jaettava työttömille. Virkalijoilta tulee ottaa ansiosidonnaiset ja eläkkeet pois ja jakaa rahat työttömille/vuokratyöläisille

      Virastot (TYP, KELA, Soskut, TE-keskukset, opintotukitst) tulee lakkauttaa ja virkalijijat on irtisanottava. Kansalaispalkka takaa työttömille samat tulot kuin nyt, mutta virkalija ei pääse vetämään välistä

      Sairaalat/TK't tulee yksityistää ja TEHY lakkauttaa. Tulee yksityiset sairaalat ja tk't. Kansalaispalkassa on pieni sairausvakuutus. Sillä demarille ei tule ohjata verovaroja, vaan demari on irtisanottava ja hänen virastonsa tulee lakkauttaa

    • eipä onnaa

      mistä saat pikku päähäsi noitakuvitelmia kun ne ei onnistuneet entisessä Neuvostoliitossakaan edes pakolla niin miten saisit sen toimimaan täällä länsimaissa joissa vauraus ja kaikki varallisuus luodaan palkkatyöllä ja siinä ohessa elätetään vielä kaltaisiasi samoista tuloista.Mistä kuvittelet sen rahan syntyvän jollei ole esim. noita mainitsemisiasi työpaikkoja. Et voi olla niin tyhmä että kuvittelet rahaa tulevan ''seinästä'' eli pankkiautomaatista. Samoin kuvittelevat vihreät että sähkö tulee ''töpselistä'' ei tarvita mitään voimaloita.Oletko samalla tasolla.

    • mistä näitä piisaa..

      minne käyttäisit sen 28000€. pian huomaisit olevasi pers'aukinainen kuin ennenkin.Ehkä tekisit pari ''etelän'' reissua, pämppäisit siellä kunnolla ja jatkaisit sitten täällä niinkauan kun rahaa olisi, ei kestä kauaa kun taxilla ajelee kapakasta toiseen, pian olisi rahasi siellä missä muutenkin, niillä jotka panevat sen poikimaan.Ja sinä yhtä köyhä kuin hetkisitten, mutta saithan kokea mitä voi rahalla tehdä. Tosin sillä on parempaakin käyttöä.Mutta tuohan on kaikkien pers'aukisten unelma.Kuten edellä oleva kirjoitti, se raha ei tule sieltä seinästä enää sen jälkeen kun olet ''oman'' osuutesi siitä käyttänyt.

      • seinästä vai ei

        mistäs se raha tulee korvauksiin nyt?


    • mistä näitä piisaa

      se tulee veromarkoist... sorry, euroista, joitakaikki TYÖTÄTEKEVÄT maksaa teidän luusereitten elättämiseksi Ne kaikki ''virkailijat'' ym. sairaanhoitajat ,kelalaiset, ja ihan kaikki muutkin TYÖTÄTEKEVÄT MAKSAMME veroissa teidän elättämisen, ei se raha painamalla synny siihen tarkoitukseen.Sillä rahalla saisi vaikka vanhusten hoidon inhimiselle tasolle joka säästyisi kun kaikki osallistuisivat yhteisen kassan kartuttamiseen eikä vain lusmuilisi toisten maksamilla rahoilla.

      • totuus-

        Virkalijat eivät elätä ketään, vaan elävät 100%.sesti veroista


    • järki jätti sinut

      älykääpiö taidat olla, voit ajatella vaikka näin että virkailijoiden palkastaan maksamalla verorahalla SINÄ loisit sossupumminaNe sossurahat maksaa jokainen työtätekevä veroina. asia ei inttämiselläsi miksikään muutu.

    • Niin vaikeaa

      on ymmärtää...

      ...että sekava byrokratia, vuosikymmenien myötä syntynyt, käyttää niitä rahoja, joiden pitäisi mennä alkoholisti- ja mielenterveysperheiden tukemiseen sekä tämänlaisista perheistä tulevien aikuisten tukemiseen.

      • ei vaan

        Psykiatria on näennäis, eli pseudo-tiede joka ei täytä lääketieteen etiikan velvoitteita eikä ole osa tieteellistä lääketiedettä

        Psykiatrinen pakkohoito on moderni kidutusmuoto - se ei ole hoitoa


      • Nin vaikeaa
        ei vaan kirjoitti:

        Psykiatria on näennäis, eli pseudo-tiede joka ei täytä lääketieteen etiikan velvoitteita eikä ole osa tieteellistä lääketiedettä

        Psykiatrinen pakkohoito on moderni kidutusmuoto - se ei ole hoitoa

        Miten mielenterveysongelmia ja sosiaalisia ongelmia tulisi sinusta hoitaa?


      • vastaus.
        Nin vaikeaa kirjoitti:

        Miten mielenterveysongelmia ja sosiaalisia ongelmia tulisi sinusta hoitaa?

        Ei ainakaan pahentamalla niitä

        Työttömien sosiaalisia ongelmia parantaa mm verotuksen laskeminen ja virkalijoiden irtisanominen koska silloin työttömät pääsevät töihin

        Myös SDP:n kehittämän pakkotyöjestelmän poistaminen vähentää henkisiä ongelmia


    • työttömille rahaa

      Pelkästään eläkekassojen varallisuus on tällä hetkellä noin 133miljardia €.

      Se on noin 133000 euroa jokaista työtöntä kohden (jos työttömien määräksi lasketaan 1 miljoona)

      Työttömien tulee takavarikoida nämä rahat itselleen

      Ay-demarien työttömyyskassoissa on varoja puolet tuosta, niin työttömät/vuokratyöläiset/orjatyöläiset saavat semmoiset 180000 euroa jos kansalaispalkkaan siirrytään

      Ay-demareille ja virkalijoille ei tule jättää mitään vaan sekä eläkekassat että työttömyyskassat on tyhjennettävä ja varat jaettava työttömille

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8097902

    • demarina on kivaa

      edelliselle.... höpöjäsi puhelet huumepäissäsi kun et muuhun pysty, kukaan ei otatuollaista töihin koskaan joten jotekin katkeruutesi tajuan . RYHDISTÄYTYISIT ja opettelisit työntekoa jollain kurssilla niin joku yrittäjä ehkä sinut joskus palkkaisi ja pääsisit työllisten luokkaan sinäkin. Se olisi huomattava sosiaalinen nousu kun itse elättäisit itsesi. Omanarvon tuntosi kohenisi kummasti kun tulisit toimeen omillasi ilman sossuluukun rahaa.

      • haluan auttaa.

        Kyllä demarin on osallistuttava köyhien auttamiseen. Sen hän voi parhaiten tehdä kun ay-liike lakkautetaan ja ay-demarit irtisanotaan, ja työpaikat annetaan työttömille. Työttömyyskassojen ja eläkekassojen varat jaetaan työttömille, yli 100000 euroa saa jokainen työtön


        Miksi demarin ei pitäisi auttaa työttömiä?


    • neponepo

      miten se elämäntapatyötön voisi DEMARIN korvata työssä, kun ei osaa edes rautakangesta erottaa sitä maahan päin tulevaa osaa, muusta työstä puhumattakaan, kun ei osaa niin ei osaa tehdä mitään ja on sen takia työtön...

    • ei-monikulttuurille

      En tie...mutta meillä on luokkasota monikulttuurisuutta vastaan. Kyllä ne niitä rättipää kansalaisia joutuu palkkaamaan muttei ne kauaa viihdy kun ne saa olla ihan omissa oloissaan tekemässä paskaa työtä. Meidän yksikössä ei ole yhtäkään joka on tätä monikulttuurihöpötystä halunut tai laajaa pakoloistaustasta neeger maahanmuuttoa. Voin sanoa paremmin menee ilman suomalaisiksi itseään kuvittelevia inkeriläisiä tai näitä mahmutteja. Tasokin on korkea.

    • demarien rahat tyött

      Demarin tunnistaa siitä että hän on paperiliiton jäsen, tai on virassa ja silloin on esim Talentian tai OAJ:n jäsen

      Demari kuuluu liittoon, vuokratyöläinen loimaan kassaan

      Demarin työttömyyskassojen rahat tulee takavarikoida ja antaa työttömille

      • autamme työttömiä

        Huomaa että Loimaan kassaan kuuluvien vuokratyöläisten rahoja ei takavarikoida, koska hehän eivät kuulu liittoonkaan

        Paperimiesten rahat tulee takavarikoida ja jakaa työttömille


    • mummanmaamo

      ja jee jee päälle ja jepulis, kukahan noita lämpimikseen kirjoittelee, olisikohan jotkut kateelliset, jokta on kateellisia työssäkävijöille ja jopa työttömille, siis sellaisille ketkä saa ansiosidonnaista, eikä jotain sossun pienintä päivärahaa jota vieläkin pienennetään kun eivät mene ns. toimenpiteisiin joita työkkäri elämäntapatyöttömille määrää. SO, so kateus se on....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      137
      7823
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      65
      7006
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      3502
    4. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1282
    5. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1253
    6. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      14
      1133
    7. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      226
      1094
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      953
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      901
    10. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      64
      895
    Aihe