Miksi vanukas paakkuuntuu, vaikkei liivatehtiä ( keltuaisia, kermaa, sulatettua suklaata, hermesetasin nestemäistä mak.ainetta) päästä kiehumaan vaan vain höyryämään? Tai sitten se vanukas paakkuuntuu viimeistään siinä vaiheessa kun sekoitan jäähtyneen vanukasaineksen joukkoon kermavaahtoa?
Mitä teen väärin??
why why why
1
542
Vastaukset
- tässä vinkit
Ensin liivatelehdet liotetaan kylmässä vedessä, kaikki vaahdot tehdään valmiiksi, suklaat sulatetaan ja muut aineet sekoitetaan ohjeen järjestyksessä, viimeisenä kuumennetaan tilkka nestettä, johon liivatelehdet liuotetaan ja ko. nestetilkka sekoitetaan hyvin valmiiseen massaan, kyllä se sinne sekoaa, eikä sitä enää kuumenneta. Mulla ainakin on aina toiminut näin, eikä koskaan ole tullut hyydykkeisiin paakkuja tai klimppejä, vaan tasaista hyytynyttä vaahtoa
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422822Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423562600Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta562335- 352204
- 251733
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251639- 481526
- 1001449
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391405Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa661309