Miksi vanukas paakkuuntuu, vaikkei liivatehtiä ( keltuaisia, kermaa, sulatettua suklaata, hermesetasin nestemäistä mak.ainetta) päästä kiehumaan vaan vain höyryämään? Tai sitten se vanukas paakkuuntuu viimeistään siinä vaiheessa kun sekoitan jäähtyneen vanukasaineksen joukkoon kermavaahtoa?
Mitä teen väärin??
why why why
1
550
Vastaukset
- tässä vinkit
Ensin liivatelehdet liotetaan kylmässä vedessä, kaikki vaahdot tehdään valmiiksi, suklaat sulatetaan ja muut aineet sekoitetaan ohjeen järjestyksessä, viimeisenä kuumennetaan tilkka nestettä, johon liivatelehdet liuotetaan ja ko. nestetilkka sekoitetaan hyvin valmiiseen massaan, kyllä se sinne sekoaa, eikä sitä enää kuumenneta. Mulla ainakin on aina toiminut näin, eikä koskaan ole tullut hyydykkeisiin paakkuja tai klimppejä, vaan tasaista hyytynyttä vaahtoa
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 262434
Persut rahoittavat velkarahalla rikkaiden ökyelämää
Minkä vuoksi persut eivät leikkaa rikkailta, joilla on maksukykyä? Tuskinpa tuo persujen käytös saa Suomen kansalta hyv572274Ikuiset kaipaajat
Miksette vaan mene sen kaipauksen kohteen luokse ja puhu sille suoraan? Mitä järkeä on kaipailla jotain puolituttua vuo762153Riikka ottaa miljardi euroa EU:n yhteisvelkaa Suomelle
Niin kääntyi irvipersun takki taas, vaikka vaalilupauksissa oli ettei yhteisvelkaa Suomi enää koskaan ota. No nyt otti m161969- 821655
Kun ei numeroa
niin en edes voi viestittää, et suunnitelmiin tuli muutos. Ikävä on, ja kasvaa vaan🤍201291En tiedä ymmärrätkö
Kuinka paljon merkitset mulle. Näet minut minuna etkä silti käännä selkääsi. Tökit jatkuvasti kepillä jäätä ja menit ehk71249Veronmaksajat kustantavat yrittäjien eläkkeitä jo yli 500 miljoonalla
Suomalaista yrittäjää ei kommunistista erota. Aktiivisen "yrittämisen" maksattaa yritystukina yhteiskunnalla, ja vieläpä141224- 41033
Se on siinä
Jami kun vielä loppuu niin Lappajärvellä ei oo yhtään mitään toimintaa.Purkamista piisaa kymmenen vuoden ajalle.Maakunna29918