Miksi vanukas paakkuuntuu, vaikkei liivatehtiä ( keltuaisia, kermaa, sulatettua suklaata, hermesetasin nestemäistä mak.ainetta) päästä kiehumaan vaan vain höyryämään? Tai sitten se vanukas paakkuuntuu viimeistään siinä vaiheessa kun sekoitan jäähtyneen vanukasaineksen joukkoon kermavaahtoa?
Mitä teen väärin??
why why why
1
465
Vastaukset
- tässä vinkit
Ensin liivatelehdet liotetaan kylmässä vedessä, kaikki vaahdot tehdään valmiiksi, suklaat sulatetaan ja muut aineet sekoitetaan ohjeen järjestyksessä, viimeisenä kuumennetaan tilkka nestettä, johon liivatelehdet liuotetaan ja ko. nestetilkka sekoitetaan hyvin valmiiseen massaan, kyllä se sinne sekoaa, eikä sitä enää kuumenneta. Mulla ainakin on aina toiminut näin, eikä koskaan ole tullut hyydykkeisiin paakkuja tai klimppejä, vaan tasaista hyytynyttä vaahtoa
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu
Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)785841Haistoin ensin tuoksusi
Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu242526- 262017
- 621775
- 121611
Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?
Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais51408- 91317
Kyllä poisto toimii
Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa141311"Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..
"Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla71249- 141203