Tahtoisin tyttöystävän

persoonallinen_mies

Olen 25v mies. Opiskelut sujuvat ja elämä on muutenkin mallillaan. Mieltäni on kuitenkin painanut tyttöystävän puute. Kaipaisin rakkautta, hellyyttä ja parisuhdetta. En ole koskaan seurustellut ja jotenkin on tullut sellainen olo, että en tule löytämään mukavaa ja fiksua tyttöä, joka pitäisi minusta. On minulla muutama tyttökaveri, mutta hekin ovat varattuja. Jotenkin tuntuu, että kaikki mukavat, fiksut ja kiinnostavat tytöt ovat varattuja. Olen sosiaalinen, huumorintajuinen, mukava, fiksu ja hyvätapainen. En oikein tiedä mistä johtuu, että tytöt eivät ihastu/rakastu minuun? En kiinnosta tyttöjä. Urheilen paljon ja olen hyvässä kunnossa. En tosin ole mikään lihaskimppu. En käy punttisalilla kuin harvoin, kun se on jotenkin tylsää. Pukeudun siististi, elän terveellisesti, enkä polta. Sosiaalisuudestani olen porukassa vähän hiljainen, mutta kahden kesken olen puheliaampi. Baareissa en viihdy.

Miten saisin tytöt kiinnostumaan minusta? Kaveriksi tunnun kyllä kelpaavan ainakin joillekin. Olen muutamilta kiinnostavilta tytöiltä saanut tylyä kohtelua, kun olen ensin lähestynyt kaverimielellä. Olen saanut kyllä hyvääkin palautetta ja kyllä ainakin jotkut tytöt minusta pitävät. Jotenkin näiden huonojen kokemusten takia on nykyisin vaikea lähestyä kiinnostavaa tyttöä. Miten kannattaisi lähestyä? MIstä ylipäätään kannattaa etsiä tyttöjä.

Netistä ei tunnu löytävän ja viimeaikoina olen aika vähän tutustunut ylipäätään uusiin ihmisiin. Jotenkin on tullut sellainen olo, että minusta joko pidetään tai sitten ei. Nettiä olen kokeillut useammankin kerran, mutta sieltä ei mitään löydy. Monelta olen saanut treffipalstoilla kehuja, että vaikutan mukavalta ja tutustumisenarvoiselta. Viestittely on kuitenkin loppunut kuin seinään kuvan vaihtamisen jälkeen, vaikka muuten on kehuttu. Olen huomannut, että siellä pyörii samat ihmiset, joten heille ei visiin kelpaa kukaan. Olen keskustelupalstoiltakin lukenut, että vähän jokaisella tuntuu olevan vaikeuksia löytää noilta palstoilta mitään, joten en ole ainoa.

Jotenkin on tullut sellainen olo, että tyttöystävän puute liittyy ulkonäköön. En ole mikään mallipoju ulkonäöltäni, mutta on siitä tullut positiivistakin kommenttia. Toinen silmäluomeni roikkuu vähän ja kasvoni eivät ole ihan täydelliset. Epätäydellisyys on ainakin omasta mielestäni lievä, mutta muuta en keksi syyksi siihen, että minua vierastetaan. Toisaalta olen persoonallisen näköinen. Miten voisin parantaa mahdollisuuksia tyttöjen suhteen ja mistä löydän mukavia ja vähemmän pinnallisia tyttöjä? Miten heitä kannattaisi lähestyä ja miten saan heidät kiinnostumaan? Olen kuitenkin ja kuullemma jollakin tapaa melko persoonallinen.

8

677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 236245137645

      Miehen luonne ja sosiaaliset taidot ja kyky tehdä itsestään/antaa itsestään kiinnostava kuva on tärkeämpiä kuin ulkonäkö, vaikka jotkut muuta haluaa väittääkin. Ulkonäkö tulee kakkosena.

    • König Gaming

      Olet uudessa tilanteessa. Iässäsi 25v alkaa uusi vaihe. Enää ei ihan nuoret 17v katsele sinua ja homma ei mene naisten uteliaisuuden ja kokemattomuuden piikkiin. Ulkonäkösi on sellainen, että ei joka tyttö syliisi kapsahda mutta urheilullisuus on jo tosi suuri valtti.

      Ei sulla oo hätää! Sun pitää nyt muuttaa käytöstäsi muutamilta osin ja ajatteluasi.

      Ulkonäön puolesta: Keskity tyyliin eli vaatetukseen ja hiusten trimmaamiseen ja kokeile erilaisia variaatioita!

      Lähesty naisia: homma on todennäköisyyslaskentaa. Mitä enemmän lähestyt naisia, sitä todennäköisemmin joku innostuu. Älä välitä pakeista! Miksi välittäisit???!?!?!? Et olisi voinut tehdä mitän paremminkaan (ainakaan olemalla lähestymättä) ja toista tilaisuutta tuskin sinulle tulee (kun et enää näe tätä samaa ihmistä varmaankaan), joten mitä sitten jos jotkut sinulle pakkeja antavat! Lähestyminen ON PELOTTAVAA JOKA KERTA mutta se ei tarkoita, että se pitäisi jättää tekemättä. Olet tästä eteenpäin Tarzan, joka lähestyy vaikka pelottaa. Muista asenne!

      Voit miettiä valmiiksi, miten avaat eli mitä sanot ensimmäisenä (älä käytä sanoja "anteeksi" (ellet aio tehdä mitään väärin heti), "saisinko häiritä" (et häiritse vaan tuot naiselle mahdollisuuden kohdata mahtava tyyppi)) ja voit miettiä, mitä muka sattumalta puhuisit naisten kanssa.

      SEURAKUNNAT: tuli mieleen siitä että sanoit haluavasi muuta kuin pinnallista. Mene seurakuntien (ev lut kansanlähetys, vapaakirkko ja helluntaiseurakunnat) nuorteniltoihin tyylikkäänä ja sosiaalisena. Juttele, hanki vaikka miespuolisia kavereita niistä sliipatuimmista ja myös rentuimmista ja rockahtavimmista. Herätät 100% varmuudella naisten kiinnostuksen. Seurakunnissa, olen huomannut, on todella helppoa jutella naisille. Naiset siellä ovat hauskoja, ymmärtäväisiä, kilttejä (ei tartte kärsiä "painu vittuun" -pakeista), hyväkäytöksisiä (mikä kaikkialla muualla on naisilta unohtunut) ja vielä: VAILLA SEURAA JA MIESTÄ. Ehket ole uskovainen, mutta siitä huolimatta oma kokemukseni on että yli 50% kiinnostuneista naisista on ollut nimenomaan seurakuntapiireistä ja nämä naiset myös ovat 3x niin mukavia kuin baari- tai kaveripiirituttavuudet.


      Lopuksi: lähde myöskin sinne baareihin ja jos ei kiinnosta, tee se vielä tietoisemmin! ja jos sulla on kavereita, jotka vielä käy baareissa, entistä parempi. mene sinne. Sinun ei tarvitse nauttia siitä, riittää että teet sen. Tanssi ja opettele olemaan rento ja näytä siltä kuin muka pitäisit siitä. Ole koko porukan valopilkku (naisten mielestä, jotka kattelee sivusta).

      • König gaming

        Body language on todella tärkeää... varmista, että liikut aina sosiaalisissa tilanteissa rennosti ja oikein, kuten urheilijat, poliitikot ja tärkeät ihmiset. Älä "noki" naisten kanssa baareissa vaikka on lujalla musa ja ei tahdo kuulla. Anna naisen tulla sun lähelle. Älä tee hermostuneita liikkeitä. Keskity siihen että liikut hitaasti (myös silmien räpyttely). Jos puhut, voit vähän ja hitaasti heiluttaa käsiäsi mutta älä viito jatkuvasti äläkä nopeasti.

        Älä ole kohti naista vaan mieluummin hivenen pois päin tai neutraali. Kun nainen antaa jotain henkistä itsessään keskustelussa tai haluaa koskettaa, halata tai muuta, niin silloin palkkioksi voit kääntää ruumistasi häntä kohden. Tämä ehkäisee sitä, että susta tulee liian tarvitseva kuva ja antaa itsevarman kuvan ja samalla nainen saa palkkioita jos on kiinnostunut susta eli vahvistaa naisen kiinnostusta.


      • "Enää ei ihan nuoret 17v katsele sinua ja homma ei mene naisten uteliaisuuden ja kokemattomuuden piikkiin."
        Roskaa......
        Olen kohta 27 ja juuri tuon ikäiset katselevat, sun muuta tekevät minulle. Nuorempana ei ollut toivoakaan.
        Vaikken niistä niin välitä, mutta näin on.


    • Herätystä

      Olet tainnut kirjoittaa näille palstoille aika useasti tästä samasta aiheesta?

      Suosittelen hakemaan ammattiapua eli käymään juttelemassa jonkun kanssa että pääset neuroosistasi eroon. Tällä hetkellä olet liikaa keskittynyt tuohon ongelmaasi ja se tekee ongelmasi ratkaisusta vain vaikeamman.

    • opopopopopo
    • ,.,.,.,111,..,,.,.,.

      " En ole koskaan seurustellut ja jotenkin on tullut sellainen olo, että en tule löytämään mukavaa ja fiksua tyttöä, "

      No kuule minulla on ihan samanlainen ongelma ja olenkin jo myöntänyt itselleni että näin ei tule tapahtumaan. Voin kuitenkin lohduttautua sillä että vaikka joskus löytäisinkin jonkun en ikinä osaisi elää sellaista elämää.

      Noh.. Ihminen tottuu moneen asiaan ehkä sitä joskus tottuu tähänkin. Tai sitten tämä on juuri niitä harvoja asioita joihin ei totu ikinä.

      • 23

        Hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin on verkostautuminen. Olemalla monessa mukana, esimerkiksi opiskelijajärjestöissä, opiskelijalehden toimituksessa tai jossain muussa seurallisessa tekee sinusta mielenkiintoisen. Saat paljon kontakteja ja tutustuminen sinuun ei ole enää ulkonäostä kiinni, pidemminkin olet tunnettu siitä mitä teet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      95
      4121
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2142
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1668
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1534
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      317
      1498
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1401
    7. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      20
      1303
    8. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      127
      1290
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1259
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      45
      1107
    Aihe