Taas kerran todettua...

Nice guys finish...

On se kiva olla aina se mukava kaveri.
Ei sytyttänyt.
Ei löytynyt kemioita.
"En mä taida"
"En ole kiinnostunut sillä tavalla"

Se on jännä juttu miten ulospäin pitäisi aina näyttää sitä kovuuttaan ja miesmäisyyttään.
Toisaalta koko ajan näen selviä pehmoja, nörttejä ja nössyköitä (ei mikään loukkaus! :D) vaikka minkälaisten naisten kanssa.
Munaa on mennä ja päättäväisempää kaveria tositilanteessa saa etsiä, mutta naisten kanssa? "Joo, ollaan vaan kavereita, mukava sun kanssa rupatella". Fuck off.

Osa sanoo että naisia pitäisi kohdella ihmisinä, osa sanoo että pitäisi kokeilla kaveripohjalta ensteks, osa sanoo että pitäisi olla itsevarmempi, osa sanoo että on varmaan huono itsetunto, osa sanoo että pitää olla pelimies...Ajat sitten olen lopettanut miettimästä jo missä mättää.

Monella naisellakaan saatana ole tällaista määrää naiskavereita. Ehkä olen piilohomo jopa itseltäni? :D

Sitten joku älypää ehdottaa että laske rimaa? Mitä? Että niinkuin kaikkein pyöreimmät naiset sitten seuraavaksi vain jonoon kun itse olen aktiivinen treenaaja tai "se yks mukava jolla on se 6-vuotias teemu poika". Joo-o. Kiinnostaa. Lapsettomana jolla ei ole pitempiaikaista parisuhdetta takana. Hypin riemusta.

Älkää olko kivoja kavereita. Ainakaan ulospäin. Uskoisin että kun psyykkaatte tarpeeksi itteänne niin jollakin Psykolla joka on epäsosiaalinen on parempi matsku naisten suhteen kuin suht ok:lla nice guylla.
Suomessa on parempi vain alkaa vetämään sitä alkoa ja esittää sitä renttua tai vetää sitä jätkän roolia.

Kun olet liian särmi jätkä johon päälle olet nice guy (eli ei ole "särmää" = seksiä) niin saat vain haaveilla yhtään mistään.

87

1920

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sadgsag

      liian joustava=lapanen.

      • Nice guys finish...

        Tämä on tämä kommunikaatio Internetissä.
        Yksinkertainen vastaus: En ole.
        Olen melkein juuri päinvastaista eli todella kaukana mistään lapasesta tai kynnysmatosta. Enemmänkin sellainen nyrkkihanska tyyppi. ;)
        En kuitenkaan mikään "rautakanki" jonka on pakko saada aina haluamansa.

        Ellei sitten joku lue ja kuvittele sellaista minun ulkonäöstä, eleistä ja käytöksestä toisinaan. Osaan nimittäin olla aika empaattinen.

        Toisaalta eräs nainen tässä totesi että olen kuulemma liian sopeutuvainen ja monitahoinen kun kiinnostuksen kohteita on niin paljon ja olen tekemisissä niin erilaisten ihmisten kanssa.

        Ehkä vika on siinä että minua on vaikea määritellä miksikään muuksi kuin sitten nice guyksi.
        Joten ehkä siltä osin voit olla oikeassa...


    • Mies1985

      Pyydellä anteeksi tai selitellä vetoamalla omaan historiaan sitä että läskit naiset tai perheelliset naiset ei kiinnosta. Se on ihan normaalia muutenkin, kaikella kunnioituksella lihavia ja perheellisiä naisia kohtaan (joille toki on omat ottajansa).

      Aivan kuten naisten ei tarvitse perustella mieltymystä isoon kulliin sillä perusteella että heillä on epätavallisen kaunis pillu. Se mieltymys olisi luultavasti siellä silti.

    • Samanlainen tyyppi

      Tiivistettynä: Ole suorempi. Jos kerran et halua enempää kaverinaisia, ole suorasukaisempi kiinnostavien naisten kohdalla. Ole rohkeasti mies, älä empatiseeraa ja "ymmärrä" niin paljon. Jos nainen siitä ahdistuu, niin mitä sitten? Ethän sinä niitä kavereita enempää tarvinnut.

      Itse olen käytännössä aina olut juuri tuollainen "nice guy". Naiset pitävät tosi mukavana ja vielä komeanakin, mutta päätyivät aina muiden miesten käsipuoleen. Käytännössä minun täytyi muuttaa omaa käytöstäni suoremmaksi. Naiset kyllä pitävät miehistä jotka ovat huomaavaisia ja empaattisia, mutta jos näytät heti aluksi vain sen puolen, sinusta tulee vain se olkapää ja kaverimies.

      Flirttaa rohkeasti, pyydä tanssimaan, kosketa. Vihjaa hyvällä maulla, että nainen kiinnostaa muutenkin kuin kaverina ja "hyvänä tyyppinä". Ei siis mitään tissi-perse-pillu -juttua, vaan flirttaavaa pientä kiusoittelua yms. Kun nainen huomaa että olet kiinnostunut hänestä "siinä mielessä", hän itsekin uskaltaa toimia sen suuntaisesti.

      Rohkeutta. Menetät korkeintaan pari potentiaalista kaveria, mutta entä sitten?

      • Nice guys finish...

        Totta puhuen olen toiminutkin juuri noin.
        Tulin ihan samaan johtopäätökseen että pitää olla suorempi. Valitettavasti se taitaa vain vaatia harjoittelua ja tämä edellinen tapaus riepoo vieläkin eli tunsin naisen jo hyvän aikaa.
        Lähestyin häntä suoraan, mutta valitettavasti taisin olla jo liukunut sinne kaveri-osastolle.

        Tuossa yritin juuri ylempänä kuvata että olen pohjimmiltani aika suora tyyppi, mutta koska olen liian suora niin naisten kanssa olisi tavallaan pakko "pehmentää". Mutta kun olen tottunut jo pehmentämään luontaisesti naisten kanssa niin se tahtoo mennä aina väkisin päälle.

        Eli olen joko liian suora tai sitten liian kaverillinen. vaikea löytää sitä välimuotoa.

        Ehkä osasyynä on että näistä tietyistä kuten tästäkin kiinnostun liikaa jo etukäteen ennen kuin mitään on tapahtunut ja otan homman jotenkin "varovasti" etten menetä heitä myös kavereina varsinkin kun joudun olemaan tekemisissä myös ehkä esimerkiksi jatkossa.

        Tässä viimeisemmissä tuli tunne että mokasin kaiken ihan parin kohtaamisen aikana ja kun en ollut varuillani niin sitä hienosti luiskahti sinne nice guy kastiin.
        Enkä käsitä minkä vuoksi koska osaan flirtata. Kai sitä vain jäätyi tämän naisen seurassa sitten.

        Mutta varmaan hyvä ohje monelle tuo mitä annoit, eli vähemmän kaveruutta enemmän suoruutta.


      • vielä eräs

        itsekin olin teininä usein se hyvä ja hauska tyyppi. Ei sillä pelkästään seksiä tai suhdetta saa. Pitää näyttää olevansa kiinnostunut naisista seksuaalisesti ja kiusotella heitä (ei mitään vittuilua tietenkään). Enkä tarkoita mitään lähiöpubin "anna pillua, tiedän että sulla on" -tyyliä, vaan tyylikkäämpää meininkiä.


    • Kyllä se on niin että tiettyä karismaa pitää olla jotta on mahdollista saada jotain.
      Yrittää vain sellaisia joista näkee päällepäin että on kiinnostunut, itse olen huomannut tietyn tavan josta näkee onko kiinnostunut vai ei. Mutta tämä ei läheskään aina pidä paikkaansa, mut yleensä kyllä. Puhumalla asiat selviää. Joskus olen myös itse kieltäytynyt, kun ei asiat natsaa. Valitan tällaistakin on tullut tehtyä, no ehkä vaan pitäisi joustaa vaatimuksista mutta ei kannata siitä ei tule mitään pidemmän päälle. Mutta yleensä se on ollut toinen puoli joka on kieltäytynyt. Jos olisi ollut molemmat myönteisiä niin en varmasti olisi tässä kirjoittamassa tätä.

    • superneitsyt

      "Se on jännä juttu miten ulospäin pitäisi aina näyttää sitä kovuuttaan ja miesmäisyyttään.
      Toisaalta koko ajan näen selviä pehmoja, nörttejä ja nössyköitä (ei mikään loukkaus! :D) vaikka minkälaisten naisten kanssa."

      Se on minusta aika jännä juttu, että ns. "nice guy" -tyypit usein valittavat, että eivät kelpaa naisille KOSKA ovat liian kilttejä/kunnollisia/kohteliaita/mukavia/miten vaan. Vaikka useimmilla muilla kilteillä/kunnollisilla/kohteliailla/jne. tyypeillä - jopa "nössyköillä" - kuitenkin on nainen.

      Vika ei ihan varmasti ole sinunkaan mukavuudessasi, ap, vaan jossain ihan muualla. Enkä väitä että sinussa itsessäsikään olisi mitään "vikaa". Luultavin selitys näille ongelmille on väärä kohdeyleisö - enkä tarkoita mitään "tasoa", en tarkoita liian kauniita naisia tai liian räväköitä naisia tai naisia jotka tykkää pelkästään lihaksikkaista rentuista tai naisia joilla on liian erilaiset kiinnostuksenkohteet ja aivan väärä luonne jne, jne, vaikka sellaistakin varmaan tapahtuu. Mutta lueskeltuani mielenkiintoista kirjallisuutta rakastumisen psykologiasta (ei mitään self-help-kirjoja, vaan ihan akateemista pölötystä) tajusin, että ihmisen psykologisessa profiilissa on niin paljon eri muuttujia, jotka vaikuttavat rakastumiskäyttäytymiseen, ja lyön vaikka pääni pantiksi että järkevät ja mukavat ihmiset, joilla on jatkuvasti huono tuuri näissä asioissa, kiinnostuvat (ei-tietoisella tasolla) joistain tekijöistä siinä toisessa ihmisessä jotka johtavat vääjäämättä sen "kemian" puuttumiseen. Sitten sitä yritetään "korjata" ulkoisilla asioilla tyyliin: "no niin, sain aina pakit kauniilta blondeilta, nyt yritin rumaa brunettia ja sain silti pakit - siinäs näette!" tai "nyt yritin mielenterveysongelmaista patologisen ujoa työtöntä lihavaa yksinhuoltajaa ja sain siltäkin pakit!!" tai "nyt sitten yritin muuttaa oman persoonallisuuteni ihan täysin ja iskeä jokaista naista viidessä eri baarissa ja sain kaikilta pakit! en kestä enää!!!" Mikä ei tietenkään auta.

      En tiedä sitten, mikä auttaisi joissain ongelmallisissa tapauksissa - muuta kuin todella tehokkaaksi hiottu matchmaking-palvelu, jossa ihmisten psykologiset profiilit kartoitetaan perusteellisesti ja ilman mitään hömppää, millaisia ei varmaan ole olemassa ja mihin tuskin ainakaan moni keskivertomies edes suostuisi. Olen ihan oikeasti täysin varma, että "kemia" löytyy nimenomaan näistä psykologien kartoittamista tekijöistä eri ihmisten erilaisessa rakastumiskäyttäytymisessä. Jos minulla olisi psykologian tutkinto niin olisi hauska tutkia tätä aihetta lähemmin. (Ja olisi hauska saattaa toisilleen ihan oikeasti sopivia pareja yhteen...)

      • mies olen

        "joilla on jatkuvasti huono tuuri näissä asioissa, kiinnostuvat (ei-tietoisella tasolla) joistain tekijöistä siinä toisessa ihmisessä jotka johtavat vääjäämättä sen "kemian" puuttumiseen."

        En kertakaikkiaan ymmärrä, mitä tarkoitat tällä. Tarkoitatko, että vaikka tällaisen miehen eteen tuotaisiin kuka tahansa nainen, niin aina mies "jotenkin kiinnostuu väärällä tavalla ja siten sössii"? Vai että (vain) noin yksi miljoonasta naisesta sopii ko. miehelle, muut antavat välttämättä heti pakit?


      • superneitsyt
        mies olen kirjoitti:

        "joilla on jatkuvasti huono tuuri näissä asioissa, kiinnostuvat (ei-tietoisella tasolla) joistain tekijöistä siinä toisessa ihmisessä jotka johtavat vääjäämättä sen "kemian" puuttumiseen."

        En kertakaikkiaan ymmärrä, mitä tarkoitat tällä. Tarkoitatko, että vaikka tällaisen miehen eteen tuotaisiin kuka tahansa nainen, niin aina mies "jotenkin kiinnostuu väärällä tavalla ja siten sössii"? Vai että (vain) noin yksi miljoonasta naisesta sopii ko. miehelle, muut antavat välttämättä heti pakit?

        No sovitaan vaikka niin, että minä tarkoitin mitä tahansa sinä kuvittelet minun tarkoittaneen. Ihan sama.


      • superneitsyt
        superneitsyt kirjoitti:

        No sovitaan vaikka niin, että minä tarkoitin mitä tahansa sinä kuvittelet minun tarkoittaneen. Ihan sama.

        Tarkemmin ajatellen ei se nyt ihan sama ole kuitenkaan.

        En sanonut sanaakaan miesten sössimisestä. Puhuin ihmisistä - molemmista sukupuolista siis - enkä siltikään puhunut sössimisestä.

        En myöskään puhunut mistään "panoseuran" hakemisesta, mihin iskutilanteet kai yleensä viittaavat ja mikä on ihan eri lukunsa. Tarkoitin rakastumisen ja parisuhteen muodostumisen psykologiaa, mikä on minusta mielenkiintoinen aihe. Tunnepuolen yhteensopivuutta siis, sekä sitä, miten ihmisen psykologinen profiili vaikuttaa siihen millä tavalla ja missä olosuhteissa ihminen rakastuu - ja mitä rakkaudelta hakee. Myöskin siihen, miten ja miksi rakkaus loppuu tai lopahtaa alkuunsa.

        Kyse nimenomaan ei ole siitä, että kukaan ei sopisi miehelle (tai naiselle) tai että tyyppi mokaa tavalla tai toisella kaikki tilaisuudet. Vaan siitä, että luullakseni useimmissa ap:n (tai vastaavanlaisen naisen) kaltaisessa tapauksessa toisilleen sopivat ihmiset eivät syystä tai toisesta kohtaa, ja olisi mielenkiintoista analysoida tarkemmin niitä yksilöllisiä syitä. Koska MINUN MIELESTÄNI ne ovat tässä oleellisempia kuin mitkään tasoteorian kaltaiset ulkoiset syyt. Ja ainakin loogisempi selitys kuin että "en "kelpaa" kenellekään, koska olen liian mukava tyyppi".


      • mies olen
        superneitsyt kirjoitti:

        Tarkemmin ajatellen ei se nyt ihan sama ole kuitenkaan.

        En sanonut sanaakaan miesten sössimisestä. Puhuin ihmisistä - molemmista sukupuolista siis - enkä siltikään puhunut sössimisestä.

        En myöskään puhunut mistään "panoseuran" hakemisesta, mihin iskutilanteet kai yleensä viittaavat ja mikä on ihan eri lukunsa. Tarkoitin rakastumisen ja parisuhteen muodostumisen psykologiaa, mikä on minusta mielenkiintoinen aihe. Tunnepuolen yhteensopivuutta siis, sekä sitä, miten ihmisen psykologinen profiili vaikuttaa siihen millä tavalla ja missä olosuhteissa ihminen rakastuu - ja mitä rakkaudelta hakee. Myöskin siihen, miten ja miksi rakkaus loppuu tai lopahtaa alkuunsa.

        Kyse nimenomaan ei ole siitä, että kukaan ei sopisi miehelle (tai naiselle) tai että tyyppi mokaa tavalla tai toisella kaikki tilaisuudet. Vaan siitä, että luullakseni useimmissa ap:n (tai vastaavanlaisen naisen) kaltaisessa tapauksessa toisilleen sopivat ihmiset eivät syystä tai toisesta kohtaa, ja olisi mielenkiintoista analysoida tarkemmin niitä yksilöllisiä syitä. Koska MINUN MIELESTÄNI ne ovat tässä oleellisempia kuin mitkään tasoteorian kaltaiset ulkoiset syyt. Ja ainakin loogisempi selitys kuin että "en "kelpaa" kenellekään, koska olen liian mukava tyyppi".

        Kiitoksia lisäyksistä.

        Et siis puhu tutustumisen ensivaiheista vaan tutustumisen jälkeisen tapailun/seurustelun myöhemmästä vaiheesta, jossa jompi kumpi tai molemmat saattavat rakastua kumppaniinsa. – Mutta kun aloittaja ja kaltaisensa eivät koskaan pääse noin pitkälle.

        Arvelet että toisilleen sopivat ihmiset eivät vaan kohtaa. – Mutta yllä kuvailet "jokaista naista viidessä eri baarissa ja sain kaikilta pakit". Eli kuinka harvassa niitä sopivia oikein on?


      • Nice guys finish...
        superneitsyt kirjoitti:

        Tarkemmin ajatellen ei se nyt ihan sama ole kuitenkaan.

        En sanonut sanaakaan miesten sössimisestä. Puhuin ihmisistä - molemmista sukupuolista siis - enkä siltikään puhunut sössimisestä.

        En myöskään puhunut mistään "panoseuran" hakemisesta, mihin iskutilanteet kai yleensä viittaavat ja mikä on ihan eri lukunsa. Tarkoitin rakastumisen ja parisuhteen muodostumisen psykologiaa, mikä on minusta mielenkiintoinen aihe. Tunnepuolen yhteensopivuutta siis, sekä sitä, miten ihmisen psykologinen profiili vaikuttaa siihen millä tavalla ja missä olosuhteissa ihminen rakastuu - ja mitä rakkaudelta hakee. Myöskin siihen, miten ja miksi rakkaus loppuu tai lopahtaa alkuunsa.

        Kyse nimenomaan ei ole siitä, että kukaan ei sopisi miehelle (tai naiselle) tai että tyyppi mokaa tavalla tai toisella kaikki tilaisuudet. Vaan siitä, että luullakseni useimmissa ap:n (tai vastaavanlaisen naisen) kaltaisessa tapauksessa toisilleen sopivat ihmiset eivät syystä tai toisesta kohtaa, ja olisi mielenkiintoista analysoida tarkemmin niitä yksilöllisiä syitä. Koska MINUN MIELESTÄNI ne ovat tässä oleellisempia kuin mitkään tasoteorian kaltaiset ulkoiset syyt. Ja ainakin loogisempi selitys kuin että "en "kelpaa" kenellekään, koska olen liian mukava tyyppi".

        Ihan hyvää pohdintaa.
        Olen joskus vähän miettinyt samaa, mutta toisaalta tuon voi johtaa käytökseenkin.

        Esimerkiksi mies ei itse tietoisesti huomaa että kiinnostuu tietynlaisista naisista jotka eivät varsinaisesti "sovi" hänelle tai toisaalta mies ei huomaa että hän käytöksessään on jotakin joka myös aiheuttaa sitä kemioiden tunteen puutetta.
        Lisäksi jos tuohon lasketaan mukaan se että ihminen yrittää alkaa tietoisesti korjaamaan sitä asiaa niin jos korjaus epäonnistuu niin sehän voi lähes joka kerta johtaa huonoihin lopputuloksiin joka taas johtaa negatiivisuuden kierteeseen sekä vääriin malleihin.

        Ongelmani taitaa olla että etsin tietoisesti naista jolla on tietynlaisia samanlaisia toimintatapoja kuin minulla ja on sellaista henkistä (ei hengellistä) pohjaa rakentaa suhdetta.
        Lisäksi tämän edellisen kanssa tunsin aika voimakkaita kemioita välillä jollaisia en ole tuntenut kovinkaan monen kanssa. Hän vaikutti oikeasti kiinnostuneelta.

        Jossakin vaiheessa vain toteaa että turha pähkäillä ehkä se johtuu siitä sitten että on se nice guy jolla on kuitenkin omat suorat ajatukset ja toimintatavat.


      • superneitsyt
        mies olen kirjoitti:

        Kiitoksia lisäyksistä.

        Et siis puhu tutustumisen ensivaiheista vaan tutustumisen jälkeisen tapailun/seurustelun myöhemmästä vaiheesta, jossa jompi kumpi tai molemmat saattavat rakastua kumppaniinsa. – Mutta kun aloittaja ja kaltaisensa eivät koskaan pääse noin pitkälle.

        Arvelet että toisilleen sopivat ihmiset eivät vaan kohtaa. – Mutta yllä kuvailet "jokaista naista viidessä eri baarissa ja sain kaikilta pakit". Eli kuinka harvassa niitä sopivia oikein on?

        Ei, kyllä tarkoitin ihan koko prosessia - ihmisten kohtaamista. Oletan, että ihmisten rakastuminen on aina jatkumo tutustumisesta ja kiinnostumisesta eteenpäin, ja jatkumo vaan kulkee eri reittejä erilaisten ihmisten tapauksissa. (Mutta samalla oletan, että useimmat seksiseuraa hakevat ovat eri mielellä liikkeessä kuin parisuhdetta etsivät. Voin tietysti olla väärässä.)

        Siinä "jokaista naista viidessä... jne" kohdassa sanoin, että hypoteettinen mies yrittää muuttaa persoonallisuuttaan - tarkoitin tyyliin "naiset eivät tykkää kunnon miehistä, joten yritänpä muuttua hurjaksi panomieheksi". Jokainen noista esimerkeistä nyt vaan viittasi siihen, että yritetään muuttaa jotain ulkoisia lähestymistapoja vaikka kohtaamisen ongelma onkin jossain syvemmällä.

        En minä tiedä, kuinka harvassa kenellekin sopivia ihmisiä on. Sitä varten pitäisi ihan oikeasti aloittaa se psykologisten profiilien kartoittaminen. Tarjoudutko koekaniiniksi?


      • Nice guys finish...
        superneitsyt kirjoitti:

        Ei, kyllä tarkoitin ihan koko prosessia - ihmisten kohtaamista. Oletan, että ihmisten rakastuminen on aina jatkumo tutustumisesta ja kiinnostumisesta eteenpäin, ja jatkumo vaan kulkee eri reittejä erilaisten ihmisten tapauksissa. (Mutta samalla oletan, että useimmat seksiseuraa hakevat ovat eri mielellä liikkeessä kuin parisuhdetta etsivät. Voin tietysti olla väärässä.)

        Siinä "jokaista naista viidessä... jne" kohdassa sanoin, että hypoteettinen mies yrittää muuttaa persoonallisuuttaan - tarkoitin tyyliin "naiset eivät tykkää kunnon miehistä, joten yritänpä muuttua hurjaksi panomieheksi". Jokainen noista esimerkeistä nyt vaan viittasi siihen, että yritetään muuttaa jotain ulkoisia lähestymistapoja vaikka kohtaamisen ongelma onkin jossain syvemmällä.

        En minä tiedä, kuinka harvassa kenellekin sopivia ihmisiä on. Sitä varten pitäisi ihan oikeasti aloittaa se psykologisten profiilien kartoittaminen. Tarjoudutko koekaniiniksi?

        Niiden nuanssien muuttaminen on juuri hankalaa jos ne ovat syvällä ihmisen psyykkeessä.

        Voihan olla että esimerkiksi miehenä allekirjoittanut on jo syväohjelmoitu "nice guyksi" tapahtumien kautta tavalla joka on lähes peruuttamaton.

        Ainahan joku voi kiinnostua, mutta kiinnostaako se itseä yhtään.


      • superneitsyt
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Ihan hyvää pohdintaa.
        Olen joskus vähän miettinyt samaa, mutta toisaalta tuon voi johtaa käytökseenkin.

        Esimerkiksi mies ei itse tietoisesti huomaa että kiinnostuu tietynlaisista naisista jotka eivät varsinaisesti "sovi" hänelle tai toisaalta mies ei huomaa että hän käytöksessään on jotakin joka myös aiheuttaa sitä kemioiden tunteen puutetta.
        Lisäksi jos tuohon lasketaan mukaan se että ihminen yrittää alkaa tietoisesti korjaamaan sitä asiaa niin jos korjaus epäonnistuu niin sehän voi lähes joka kerta johtaa huonoihin lopputuloksiin joka taas johtaa negatiivisuuden kierteeseen sekä vääriin malleihin.

        Ongelmani taitaa olla että etsin tietoisesti naista jolla on tietynlaisia samanlaisia toimintatapoja kuin minulla ja on sellaista henkistä (ei hengellistä) pohjaa rakentaa suhdetta.
        Lisäksi tämän edellisen kanssa tunsin aika voimakkaita kemioita välillä jollaisia en ole tuntenut kovinkaan monen kanssa. Hän vaikutti oikeasti kiinnostuneelta.

        Jossakin vaiheessa vain toteaa että turha pähkäillä ehkä se johtuu siitä sitten että on se nice guy jolla on kuitenkin omat suorat ajatukset ja toimintatavat.

        Se kai ongelma näissä rakkauspsykologian jutuissa on, että mikään siitä ei näy päälle. Se mikä voi tuntua itsestä "kemialta" ei siis välttämättä tunnu siitä toisesta miltään. Ja jokainen ihminen on kykeneväinen sanomaan haluavansa jotain muuta ja silti toimivansa tunnetasolla ihan eri tavalla. (Tai esim. sanoa päätavoitteensa olevan A ja silti käytännössä viettää aikansa tehden B:tä ja C:tä mitkä eivät liity tai edistä tavoitetta A millään tavalla.) Ei ihan kaikkea kukaan itsellensäkään myönnä.

        Se toimii muuten yhtä lailla joka suuntaan, eli joku nainen voi sanoa hakevansa kunnon miestä mutta ihastuvansa silti alitajuisesti "renttuihin", mutta samalla voi joku mies sanoa haluavansa vain tavallisen naisen rinnalleen mutta silti päätyä alitajuisesti aina saavuttamattomaan limerenssiin. Epätoivoinen stalkkerointikin voi olla jonkun ihmisen tiedostamaton käsitys todellisesta rakkaudesta (niinkuin yhdellä entisellä ystävälläni... joka sitten stalkkeroi minuakin, heh). Jälkimmäiseen ei tietysti auttaisi kuin ehkä terapia.

        Mutta siis, kaikkeen tuohon kai tarvittaisiin osaava kolmas (ja mahdollisesti neljäskin) osapuoli arvioimaan ihmisiä, eikä sellaisia apureita arkielämässä taida olla. Jotkut kai vaan lukevat muita ihmisiä paremmin ja osaavat tiedostamattomasti käyttäytyä juuri oikeilla tavoilla lähes kenen tahansa kanssa. Toisaalta jos ihmiset ihan oikeasti tietäisivät mitä tekisivät suhdeasioissa - nekin, jotka onnistuvat "iskemisessä" - niin kenenkään sydän ei koskaan särkyisi. Kovasti niitä vaan näyttää särkyvän ihan kaikenlaisilla ihmisillä.

        Kuitenkaan en usko että kenenkään nice guyn ongelma on se niceguymaisuus. En vaan usko.


      • Se mukava mies
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Ihan hyvää pohdintaa.
        Olen joskus vähän miettinyt samaa, mutta toisaalta tuon voi johtaa käytökseenkin.

        Esimerkiksi mies ei itse tietoisesti huomaa että kiinnostuu tietynlaisista naisista jotka eivät varsinaisesti "sovi" hänelle tai toisaalta mies ei huomaa että hän käytöksessään on jotakin joka myös aiheuttaa sitä kemioiden tunteen puutetta.
        Lisäksi jos tuohon lasketaan mukaan se että ihminen yrittää alkaa tietoisesti korjaamaan sitä asiaa niin jos korjaus epäonnistuu niin sehän voi lähes joka kerta johtaa huonoihin lopputuloksiin joka taas johtaa negatiivisuuden kierteeseen sekä vääriin malleihin.

        Ongelmani taitaa olla että etsin tietoisesti naista jolla on tietynlaisia samanlaisia toimintatapoja kuin minulla ja on sellaista henkistä (ei hengellistä) pohjaa rakentaa suhdetta.
        Lisäksi tämän edellisen kanssa tunsin aika voimakkaita kemioita välillä jollaisia en ole tuntenut kovinkaan monen kanssa. Hän vaikutti oikeasti kiinnostuneelta.

        Jossakin vaiheessa vain toteaa että turha pähkäillä ehkä se johtuu siitä sitten että on se nice guy jolla on kuitenkin omat suorat ajatukset ja toimintatavat.

        Minä olen varmaan juuri tuollainen nice guy. Siitä huolimatta olen seurustellut pariin kertaan ja tapaillut naisia pidempään.

        Väittäisin että nice guy -tyyppisille miehille naisiin tutustuminen romanttisessa mielessä onnistuu paremmin selvin päin, itselleen luonnollisen oloisissa olosuhteissa. Baarissa yms touhu on paljon suorasukaisempaa ja kiinnittyy lähinnä pinnallisiin seikkoihin ja nopeasti tehtyyn vaikutukseen. Niissä olosuhteissa ihmiset myös noudattavat sellaista tietynlaista käyttäytymiskaavaa, tietoisesti tai tiedostamatta.

        Itse olen löytänyt naiseni esim. yhteisten opiskelujuttujen kautta, harrastusten kautta tai rennommissa, jonkun aktiviteetin ympärille järjestetyistä tapahtumista. Ollaan vaan alettu juttelemaan ihan siinä kuin muillekin paikalla olleille ja sitten huomattu että viihdytään tosi hyvin toistemme kanssa ja kiinnostuttiin toisistamme. Siitä se sitten on lähtenyt ihan luonnollisesti, vaihdettu numerot, tapailtu, halattu, suudeltu jne jne.

        Vaikka nykyään käynkin baareissa yms toivoen että tapaisi jonkun, niin tuollainen luonnollinen ja hitaampi eteneminen sopii minulle paljon paremmin. Ennemmin ensin ihastuminen, tapailu yms, kuin kännissä heti sänkyyn jne. Hieman ihmetyttääkin kuinka nurinkuriseksi nykyajan "pariutuminen" on mennyt. Tuntuu että varsinkin nuoremmilla on kauhea kiire heti sänkyyn ja sitten vasta mietitään voisiko jutusta tulla oikeasti jotain, tai onko toinen edes kiinnostunut.


      • Se mukava mies
        superneitsyt kirjoitti:

        Se kai ongelma näissä rakkauspsykologian jutuissa on, että mikään siitä ei näy päälle. Se mikä voi tuntua itsestä "kemialta" ei siis välttämättä tunnu siitä toisesta miltään. Ja jokainen ihminen on kykeneväinen sanomaan haluavansa jotain muuta ja silti toimivansa tunnetasolla ihan eri tavalla. (Tai esim. sanoa päätavoitteensa olevan A ja silti käytännössä viettää aikansa tehden B:tä ja C:tä mitkä eivät liity tai edistä tavoitetta A millään tavalla.) Ei ihan kaikkea kukaan itsellensäkään myönnä.

        Se toimii muuten yhtä lailla joka suuntaan, eli joku nainen voi sanoa hakevansa kunnon miestä mutta ihastuvansa silti alitajuisesti "renttuihin", mutta samalla voi joku mies sanoa haluavansa vain tavallisen naisen rinnalleen mutta silti päätyä alitajuisesti aina saavuttamattomaan limerenssiin. Epätoivoinen stalkkerointikin voi olla jonkun ihmisen tiedostamaton käsitys todellisesta rakkaudesta (niinkuin yhdellä entisellä ystävälläni... joka sitten stalkkeroi minuakin, heh). Jälkimmäiseen ei tietysti auttaisi kuin ehkä terapia.

        Mutta siis, kaikkeen tuohon kai tarvittaisiin osaava kolmas (ja mahdollisesti neljäskin) osapuoli arvioimaan ihmisiä, eikä sellaisia apureita arkielämässä taida olla. Jotkut kai vaan lukevat muita ihmisiä paremmin ja osaavat tiedostamattomasti käyttäytyä juuri oikeilla tavoilla lähes kenen tahansa kanssa. Toisaalta jos ihmiset ihan oikeasti tietäisivät mitä tekisivät suhdeasioissa - nekin, jotka onnistuvat "iskemisessä" - niin kenenkään sydän ei koskaan särkyisi. Kovasti niitä vaan näyttää särkyvän ihan kaikenlaisilla ihmisillä.

        Kuitenkaan en usko että kenenkään nice guyn ongelma on se niceguymaisuus. En vaan usko.

        Ai suakin on stalkkeroitu? Tuosta sun on kyllä pakko kertoa, ilman nimiä ja sopivan ympäripyöreästi, ettei stalkkeri tunnista :) Ei kai se ollut Vauhti?


      • empiirinen tutkimus

        Olen joskus miettinyt olisiko löydettävissä jotain yhteistä nimittäjää niiden naisten välillä jotka minusta ovat kiinnostuneet ja ainoa selitys jonka keksin voisi olla jonkinlaisella naisellisuus-miehekkyys-akselilla. Itse en ole mikään erityisen maskuliininen mies, vaan ehkä lievästi keskiarvoa feminiinisempi jos ajatellaan ulkonäköä, kiinnostuksen kohteita, kommunikointitapoja yms. Olen huomannut että naiset jotka puolestaan ovat hieman keskivertoa "miehekkäämpiä" saattavat olla keskivertoa useimmin kiinnostuneita minusta.

        Ehkä miehekkään miehen kannattaisi etsiä mahdollisimman naisellista kohdetta ja hieman feminiinisemmän miehen puolestaan astetta poikamaisempia naisia?


      • superneitsyt
        Se mukava mies kirjoitti:

        Ai suakin on stalkkeroitu? Tuosta sun on kyllä pakko kertoa, ilman nimiä ja sopivan ympäripyöreästi, ettei stalkkeri tunnista :) Ei kai se ollut Vauhti?

        Ei nyt Vauhti tietenkään!!!

        No ei ole kovin pahasti stalkkeroitu, postitse ja sähköpostitse ärsyttävällä tavalla. Kyseessä oli henkisesti hyvin tasapainoton nuori naishenkilö, joka ei ainakaan täällä käy. Alunperin kaverina/ystävänä yritin lohduttaa kun kyseinen henkilö oli epätoivoisen ihastuksen kourissa, ja uskoin silloin häntä että kyseinen ihastuksen kohde oli hänelle ilkeä ja katkaissut välit ilman mitään syytä. Sitten vuoden päästä oli jo toinen epätoivoinen rakkaus menossa, ja alkoi jo vähän epäilyttää, kun sekin loppujen lopuksi katkaisi välit ilman mitään syytä. Sitten kun tämä nainen kävi aina vaan vaikeammaksi ja vaativammaksi ystäväksi, jonka kanssa piti olla joka hetki yhteydessä ja joka uhkaili itsemurhalla ja sanoi minulle rakastavansa minua (vaikka vakuuttikin olevansa hetero; tämä rakkaus oli puhtaan henkistä!) ymmärsin mitä näiden epätoivoisten ihastusten kanssa oli tapahtunut. Kun otin etäisyyttä, vastauksena tuli raivoa, ja kun katkaisin välit, yksipuolinen kirjeiden kirjoittelu jatkui vielä puolisentoista vuotta. Varmasti nykyään se stalkkeroi taas jotain muuta... mutta oli miten oli, tällä naisella oli jokin sellainen mielikuva, että negatiiviset ja kuluttavat tunteet ovat ainoita todellisia tunteita ja että rakkaus joka ei ole kärsimystä ei ole rakkautta. Se tuli monista asioista ilmi ennen koko fiaskoa.

        ("SuaKIN"? Onko itseäsi stalkkeroitu?)


      • Nice guys finish...
        Se mukava mies kirjoitti:

        Minä olen varmaan juuri tuollainen nice guy. Siitä huolimatta olen seurustellut pariin kertaan ja tapaillut naisia pidempään.

        Väittäisin että nice guy -tyyppisille miehille naisiin tutustuminen romanttisessa mielessä onnistuu paremmin selvin päin, itselleen luonnollisen oloisissa olosuhteissa. Baarissa yms touhu on paljon suorasukaisempaa ja kiinnittyy lähinnä pinnallisiin seikkoihin ja nopeasti tehtyyn vaikutukseen. Niissä olosuhteissa ihmiset myös noudattavat sellaista tietynlaista käyttäytymiskaavaa, tietoisesti tai tiedostamatta.

        Itse olen löytänyt naiseni esim. yhteisten opiskelujuttujen kautta, harrastusten kautta tai rennommissa, jonkun aktiviteetin ympärille järjestetyistä tapahtumista. Ollaan vaan alettu juttelemaan ihan siinä kuin muillekin paikalla olleille ja sitten huomattu että viihdytään tosi hyvin toistemme kanssa ja kiinnostuttiin toisistamme. Siitä se sitten on lähtenyt ihan luonnollisesti, vaihdettu numerot, tapailtu, halattu, suudeltu jne jne.

        Vaikka nykyään käynkin baareissa yms toivoen että tapaisi jonkun, niin tuollainen luonnollinen ja hitaampi eteneminen sopii minulle paljon paremmin. Ennemmin ensin ihastuminen, tapailu yms, kuin kännissä heti sänkyyn jne. Hieman ihmetyttääkin kuinka nurinkuriseksi nykyajan "pariutuminen" on mennyt. Tuntuu että varsinkin nuoremmilla on kauhea kiire heti sänkyyn ja sitten vasta mietitään voisiko jutusta tulla oikeasti jotain, tai onko toinen edes kiinnostunut.

        Minunkin suhteet syntyivät nuorempana juuri opiskelujen yms. kautta.
        Mutta nykyään ympyrät ovat hävinneet ja näihin olen tutustunut iskemällä lähinnä jostain paikasta tai sitten esimerkiksi facebookista kaverien kautta jne.

        Nyt vanhempana on vaikeampaa ja tuntuu että tuo kuvailemasi nuorten kulttuuri koskettaa jo ihan tässä kolmekytvuotiaanakin.

        Ensin hutkitaan ja sitten tutkitaan.


      • Nice guys finish...
        superneitsyt kirjoitti:

        Se kai ongelma näissä rakkauspsykologian jutuissa on, että mikään siitä ei näy päälle. Se mikä voi tuntua itsestä "kemialta" ei siis välttämättä tunnu siitä toisesta miltään. Ja jokainen ihminen on kykeneväinen sanomaan haluavansa jotain muuta ja silti toimivansa tunnetasolla ihan eri tavalla. (Tai esim. sanoa päätavoitteensa olevan A ja silti käytännössä viettää aikansa tehden B:tä ja C:tä mitkä eivät liity tai edistä tavoitetta A millään tavalla.) Ei ihan kaikkea kukaan itsellensäkään myönnä.

        Se toimii muuten yhtä lailla joka suuntaan, eli joku nainen voi sanoa hakevansa kunnon miestä mutta ihastuvansa silti alitajuisesti "renttuihin", mutta samalla voi joku mies sanoa haluavansa vain tavallisen naisen rinnalleen mutta silti päätyä alitajuisesti aina saavuttamattomaan limerenssiin. Epätoivoinen stalkkerointikin voi olla jonkun ihmisen tiedostamaton käsitys todellisesta rakkaudesta (niinkuin yhdellä entisellä ystävälläni... joka sitten stalkkeroi minuakin, heh). Jälkimmäiseen ei tietysti auttaisi kuin ehkä terapia.

        Mutta siis, kaikkeen tuohon kai tarvittaisiin osaava kolmas (ja mahdollisesti neljäskin) osapuoli arvioimaan ihmisiä, eikä sellaisia apureita arkielämässä taida olla. Jotkut kai vaan lukevat muita ihmisiä paremmin ja osaavat tiedostamattomasti käyttäytyä juuri oikeilla tavoilla lähes kenen tahansa kanssa. Toisaalta jos ihmiset ihan oikeasti tietäisivät mitä tekisivät suhdeasioissa - nekin, jotka onnistuvat "iskemisessä" - niin kenenkään sydän ei koskaan särkyisi. Kovasti niitä vaan näyttää särkyvän ihan kaikenlaisilla ihmisillä.

        Kuitenkaan en usko että kenenkään nice guyn ongelma on se niceguymaisuus. En vaan usko.

        "mikä voi tuntua itsestä "kemialta" ei siis välttämättä tunnu siitä toisesta miltään. Ja jokainen ihminen on kykeneväinen sanomaan haluavansa jotain muuta ja silti toimivansa tunnetasolla ihan eri tavalla. (Tai esim. sanoa päätavoitteensa olevan A ja silti käytännössä viettää aikansa tehden B:tä ja C:tä mitkä eivät liity tai edistä tavoitetta A millään tavalla.) Ei ihan kaikkea kukaan itsellensäkään myönnä."

        Samaa mieltä.

        "Se toimii muuten yhtä lailla joka suuntaan, eli joku nainen voi sanoa hakevansa kunnon miestä mutta ihastuvansa silti alitajuisesti "renttuihin", mutta samalla voi joku mies sanoa haluavansa vain tavallisen naisen rinnalleen mutta silti päätyä alitajuisesti aina saavuttamattomaan limerenssiin. "

        Tätä en ihan ymmärtänyt. Jos mies haluaa "tavallisen naisen" niin eihän se tarkoita ketä tahansa sitten?

        En minä esimerkiksi jaksa seurustella kenen kanssa tahansa olipa sitten kuinka kaunis esimerkiksi.

        "
        Mutta siis, kaikkeen tuohon kai tarvittaisiin osaava kolmas (ja mahdollisesti neljäskin) osapuoli arvioimaan ihmisiä, eikä sellaisia apureita arkielämässä taida olla. Jotkut kai vaan lukevat muita ihmisiä paremmin ja osaavat tiedostamattomasti käyttäytyä juuri oikeilla tavoilla lähes kenen tahansa kanssa."

        Niin mutta toisaalta mikä on se "oikea" tapa jos suhde alkaa mutta se jää lyhyeksi?
        Onkohan niin kuitenkin että moni on sitten täysin väärän ihmisen kanssa vaikka suhde alkaakin kuinka vaikka minkälaisilla tunteilla yms?

        "Kuitenkaan en usko että kenenkään nice guyn ongelma on se niceguymaisuus."

        Ehkä ongelmana tässä on tuon termin määrittely.
        Jos tarjoaa vain mukavuutta niin en usko että se kantaa pitkälle ja voi olla että esim. miehestä voi tulla sellainen kuva naisella joskus ihan miehen huomaamatta sitä itse.

        Mitä tulee tuohon stalkkerointiin niin onhan se mahdollista että ihmisillä on päähänpinttymiä joistakin ihmisistä ja he sotkevat sen ihastumiseen kuvitellen toisen olevan mielenkiintoisempi kuin hän onkaan.

        Itsellä ei ole sitä ongelmaa sen vuoksi että kiinnostun ihmisistä ja otan selvää tietysti heistä, mutta ihastus tulee sitten jälkijunassa.


      • Nice guys finish...
        empiirinen tutkimus kirjoitti:

        Olen joskus miettinyt olisiko löydettävissä jotain yhteistä nimittäjää niiden naisten välillä jotka minusta ovat kiinnostuneet ja ainoa selitys jonka keksin voisi olla jonkinlaisella naisellisuus-miehekkyys-akselilla. Itse en ole mikään erityisen maskuliininen mies, vaan ehkä lievästi keskiarvoa feminiinisempi jos ajatellaan ulkonäköä, kiinnostuksen kohteita, kommunikointitapoja yms. Olen huomannut että naiset jotka puolestaan ovat hieman keskivertoa "miehekkäämpiä" saattavat olla keskivertoa useimmin kiinnostuneita minusta.

        Ehkä miehekkään miehen kannattaisi etsiä mahdollisimman naisellista kohdetta ja hieman feminiinisemmän miehen puolestaan astetta poikamaisempia naisia?

        Mutta millä se mitataan?

        Itse joskus etsin "poikamaisempaa" naista ja monet heistä olivat enemmän sellaisia "jätkiä" itsekin. Ei se toiminut. Oma maskuliinisuuteni on tietynlaista varmuutta, ryhtiä, herrasmiesmäisyyttä jne. mutten osaa sijoittaa siihen millekään akselille. En osaa olla kyllä mikään suomalainen jätkä tai äijä sitten yhtään...

        Toisaalta voitaisiin kysyä että entäs jos on lähellä akselin puoliväliä niin ketä silloin tulisi etsiä? ;)


      • tkgj
        empiirinen tutkimus kirjoitti:

        Olen joskus miettinyt olisiko löydettävissä jotain yhteistä nimittäjää niiden naisten välillä jotka minusta ovat kiinnostuneet ja ainoa selitys jonka keksin voisi olla jonkinlaisella naisellisuus-miehekkyys-akselilla. Itse en ole mikään erityisen maskuliininen mies, vaan ehkä lievästi keskiarvoa feminiinisempi jos ajatellaan ulkonäköä, kiinnostuksen kohteita, kommunikointitapoja yms. Olen huomannut että naiset jotka puolestaan ovat hieman keskivertoa "miehekkäämpiä" saattavat olla keskivertoa useimmin kiinnostuneita minusta.

        Ehkä miehekkään miehen kannattaisi etsiä mahdollisimman naisellista kohdetta ja hieman feminiinisemmän miehen puolestaan astetta poikamaisempia naisia?

        Itse olen taas todennut, että oma vähän melankolinen ja sentimentaalinen mutta samalla vähäeleinen luonteeni tuntuu kolahtavan pahaiten slaavilaisten naisten sieluun... enkä nyt tarkoita mitään postimyyntimorsiamia, vaan niitä, joihin on joidenkin ihan muiden kuvioiden kautta sattumalta tutustunut. Ne ovat kyllä sitten vielä suomalaisnaisiakin vaikeammin ennustettavia ja herkemmin tunneskaalan laidasta toiseen sahaavia tapauksia, mutta toisaalta myös kauhean sööttejä äidinmaidossa imettyine ihailu- ja miellyttämisalttiuksineen, kun vaan löytää sen pehmeän paikan mihin vedota.


      • empiirinen tutkimus
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Mutta millä se mitataan?

        Itse joskus etsin "poikamaisempaa" naista ja monet heistä olivat enemmän sellaisia "jätkiä" itsekin. Ei se toiminut. Oma maskuliinisuuteni on tietynlaista varmuutta, ryhtiä, herrasmiesmäisyyttä jne. mutten osaa sijoittaa siihen millekään akselille. En osaa olla kyllä mikään suomalainen jätkä tai äijä sitten yhtään...

        Toisaalta voitaisiin kysyä että entäs jos on lähellä akselin puoliväliä niin ketä silloin tulisi etsiä? ;)

        Mittaaminen voikin olla aika hankalaa, mutta ehkä siinä ulkoiset ominaisuudet painavat aluksi aika paljon ja tutustumisen myötä painopiste siirtyy muihin asioihin.

        Oman teoriani mukaan akselin keskivälille sijoittuvan kannattaisi keskittyä naisiin jotka sijoittuvat keskivälille naisten vastaavalla asteikolla. On kyllä myönnettävä että teoriani on vielä aika hararalla pohjalla. Pitänee suorittaa lisää tutkimuksia :-)


      • superneitsyt
        Nice guys finish... kirjoitti:

        "mikä voi tuntua itsestä "kemialta" ei siis välttämättä tunnu siitä toisesta miltään. Ja jokainen ihminen on kykeneväinen sanomaan haluavansa jotain muuta ja silti toimivansa tunnetasolla ihan eri tavalla. (Tai esim. sanoa päätavoitteensa olevan A ja silti käytännössä viettää aikansa tehden B:tä ja C:tä mitkä eivät liity tai edistä tavoitetta A millään tavalla.) Ei ihan kaikkea kukaan itsellensäkään myönnä."

        Samaa mieltä.

        "Se toimii muuten yhtä lailla joka suuntaan, eli joku nainen voi sanoa hakevansa kunnon miestä mutta ihastuvansa silti alitajuisesti "renttuihin", mutta samalla voi joku mies sanoa haluavansa vain tavallisen naisen rinnalleen mutta silti päätyä alitajuisesti aina saavuttamattomaan limerenssiin. "

        Tätä en ihan ymmärtänyt. Jos mies haluaa "tavallisen naisen" niin eihän se tarkoita ketä tahansa sitten?

        En minä esimerkiksi jaksa seurustella kenen kanssa tahansa olipa sitten kuinka kaunis esimerkiksi.

        "
        Mutta siis, kaikkeen tuohon kai tarvittaisiin osaava kolmas (ja mahdollisesti neljäskin) osapuoli arvioimaan ihmisiä, eikä sellaisia apureita arkielämässä taida olla. Jotkut kai vaan lukevat muita ihmisiä paremmin ja osaavat tiedostamattomasti käyttäytyä juuri oikeilla tavoilla lähes kenen tahansa kanssa."

        Niin mutta toisaalta mikä on se "oikea" tapa jos suhde alkaa mutta se jää lyhyeksi?
        Onkohan niin kuitenkin että moni on sitten täysin väärän ihmisen kanssa vaikka suhde alkaakin kuinka vaikka minkälaisilla tunteilla yms?

        "Kuitenkaan en usko että kenenkään nice guyn ongelma on se niceguymaisuus."

        Ehkä ongelmana tässä on tuon termin määrittely.
        Jos tarjoaa vain mukavuutta niin en usko että se kantaa pitkälle ja voi olla että esim. miehestä voi tulla sellainen kuva naisella joskus ihan miehen huomaamatta sitä itse.

        Mitä tulee tuohon stalkkerointiin niin onhan se mahdollista että ihmisillä on päähänpinttymiä joistakin ihmisistä ja he sotkevat sen ihastumiseen kuvitellen toisen olevan mielenkiintoisempi kuin hän onkaan.

        Itsellä ei ole sitä ongelmaa sen vuoksi että kiinnostun ihmisistä ja otan selvää tietysti heistä, mutta ihastus tulee sitten jälkijunassa.

        "Tätä en ihan ymmärtänyt. Jos mies haluaa "tavallisen naisen" niin eihän se tarkoita ketä tahansa sitten?"

        En tietenkään sitä tarkoittanut, vaan sitä, että joku voi väittää haluavansa ihan tavallisen ihmisen mutta haikaileekin käytännössä mieluummin (?) saavuttamattomuuksien perään. Koska se vastaa jotain omaa alitajuista käsitystä siitä, mitä rakkauden pitäisi olla, ehkä? Joka tapauksessa mitä olen seurannut, niin monilla on kuitenkin ihan selkeä kaava näissä jutuissa, on se sitten millainen kaava tahansa.

        "Niin mutta toisaalta mikä on se "oikea" tapa jos suhde alkaa mutta se jää lyhyeksi?
        Onkohan niin kuitenkin että moni on sitten täysin väärän ihmisen kanssa vaikka suhde alkaakin kuinka vaikka minkälaisilla tunteilla yms?"

        No joo, tuota tarkoitinkin. Moni voi onnistua (tiedostamattakin?) saamaan monet ihastumaan itseensä mutta ei silti sitä kautta löydä itselleen sopivaa ihmistä ollenkaan.

        Toisin sanoen ihmiset eivät näytä olevan kovin hyviä ihmissuhteissa, noin keskimäärin.

        "Jos tarjoaa vain mukavuutta niin en usko että se kantaa pitkälle ja voi olla että esim. miehestä voi tulla sellainen kuva naisella joskus ihan miehen huomaamatta sitä itse."

        No eihän kukaan kehenkään ihastu (edes tietoisella tasolla) vain siksi, että se toinen on mukava. Mutta en tiedä miksi sen pitäisi tarkoittaa, että mukava ihminen ei voi olla esim. seksikäs (tai että "naiset rakastuvat renttuihin" tai miten vaan). Ainakin itsestäni arvelen, etten voisi koskaan ihastua kehenkään, ellen ensin pitäisi ko. ihmistä mukavana (siis ihan kaverimaisen mukavana, luullakseni ei ole olemassa mitään erityistä ihastumis-mukavuutta?). Ja tuskin minä nyt mikään kovin harvinaislaatuinen naistapaus muutoin olen, vaikka vähän luuseri olenkin.


      • Nice guys finish...
        superneitsyt kirjoitti:

        "Tätä en ihan ymmärtänyt. Jos mies haluaa "tavallisen naisen" niin eihän se tarkoita ketä tahansa sitten?"

        En tietenkään sitä tarkoittanut, vaan sitä, että joku voi väittää haluavansa ihan tavallisen ihmisen mutta haikaileekin käytännössä mieluummin (?) saavuttamattomuuksien perään. Koska se vastaa jotain omaa alitajuista käsitystä siitä, mitä rakkauden pitäisi olla, ehkä? Joka tapauksessa mitä olen seurannut, niin monilla on kuitenkin ihan selkeä kaava näissä jutuissa, on se sitten millainen kaava tahansa.

        "Niin mutta toisaalta mikä on se "oikea" tapa jos suhde alkaa mutta se jää lyhyeksi?
        Onkohan niin kuitenkin että moni on sitten täysin väärän ihmisen kanssa vaikka suhde alkaakin kuinka vaikka minkälaisilla tunteilla yms?"

        No joo, tuota tarkoitinkin. Moni voi onnistua (tiedostamattakin?) saamaan monet ihastumaan itseensä mutta ei silti sitä kautta löydä itselleen sopivaa ihmistä ollenkaan.

        Toisin sanoen ihmiset eivät näytä olevan kovin hyviä ihmissuhteissa, noin keskimäärin.

        "Jos tarjoaa vain mukavuutta niin en usko että se kantaa pitkälle ja voi olla että esim. miehestä voi tulla sellainen kuva naisella joskus ihan miehen huomaamatta sitä itse."

        No eihän kukaan kehenkään ihastu (edes tietoisella tasolla) vain siksi, että se toinen on mukava. Mutta en tiedä miksi sen pitäisi tarkoittaa, että mukava ihminen ei voi olla esim. seksikäs (tai että "naiset rakastuvat renttuihin" tai miten vaan). Ainakin itsestäni arvelen, etten voisi koskaan ihastua kehenkään, ellen ensin pitäisi ko. ihmistä mukavana (siis ihan kaverimaisen mukavana, luullakseni ei ole olemassa mitään erityistä ihastumis-mukavuutta?). Ja tuskin minä nyt mikään kovin harvinaislaatuinen naistapaus muutoin olen, vaikka vähän luuseri olenkin.

        "En tietenkään sitä tarkoittanut, vaan sitä, että joku voi väittää haluavansa ihan tavallisen ihmisen mutta haikaileekin käytännössä mieluummin (?) saavuttamattomuuksien perään. Koska se vastaa jotain omaa alitajuista käsitystä siitä, mitä rakkauden pitäisi olla, ehkä? Joka tapauksessa mitä olen seurannut, niin monilla on kuitenkin ihan selkeä kaava näissä jutuissa, on se sitten millainen kaava tahansa."

        Se helpottaisikin tietää että seuraa jotain sairasta ideaali rakkauskaavaa eikä mahda sille mitään. ;)

        "No joo, tuota tarkoitinkin. Moni voi onnistua (tiedostamattakin?) saamaan monet ihastumaan itseensä mutta ei silti sitä kautta löydä itselleen sopivaa ihmistä ollenkaan.

        Toisin sanoen ihmiset eivät näytä olevan kovin hyviä ihmissuhteissa, noin keskimäärin."

        Väittäisin että olen suhteellisen hyvä arvioimaan ihmisestä kyllä onko hän sopiva minulle ja tulisinko hänen kanssa suhteessa toimeen.
        Ehkä karsin sitten liian rankalla kädellä niitä joita lähestyn joten ehkä vika minun kaavassani on siinä varsinkin jos näiden kanssa alan liian mukavaksi.

        "Mutta en tiedä miksi sen pitäisi tarkoittaa, että mukava ihminen ei voi olla esim. seksikäs (tai että "naiset rakastuvat renttuihin" tai miten vaan)."

        En nyt lähtisi ihan noin pitkälle menemään koska näenhän juuri ympärilläni monia naisia jotka vaikuttavat ihan pullamössöiltä minuun verrattuna naisten kanssa.

        Mutta toisaalta jos katson näitä naisia joista olen ollut kiinnostunut ja keiden kansas he ovat suhteessa niin ehkä tuossa liiassa mukavuudessa on jotain perää.

        Jos alkaisin vetämään alkoa kaksin käsin niin voin vannoa etten olisi enää niin nice guy. Tiedä vaikka se tehoaisi.

        "Ja tuskin minä nyt mikään kovin harvinaislaatuinen naistapaus muutoin olen, vaikka vähän luuseri olenkin. "

        Millä tavalla sinä olet "luuseri"?


      • Nice guys finish...
        Nice guys finish... kirjoitti:

        "En tietenkään sitä tarkoittanut, vaan sitä, että joku voi väittää haluavansa ihan tavallisen ihmisen mutta haikaileekin käytännössä mieluummin (?) saavuttamattomuuksien perään. Koska se vastaa jotain omaa alitajuista käsitystä siitä, mitä rakkauden pitäisi olla, ehkä? Joka tapauksessa mitä olen seurannut, niin monilla on kuitenkin ihan selkeä kaava näissä jutuissa, on se sitten millainen kaava tahansa."

        Se helpottaisikin tietää että seuraa jotain sairasta ideaali rakkauskaavaa eikä mahda sille mitään. ;)

        "No joo, tuota tarkoitinkin. Moni voi onnistua (tiedostamattakin?) saamaan monet ihastumaan itseensä mutta ei silti sitä kautta löydä itselleen sopivaa ihmistä ollenkaan.

        Toisin sanoen ihmiset eivät näytä olevan kovin hyviä ihmissuhteissa, noin keskimäärin."

        Väittäisin että olen suhteellisen hyvä arvioimaan ihmisestä kyllä onko hän sopiva minulle ja tulisinko hänen kanssa suhteessa toimeen.
        Ehkä karsin sitten liian rankalla kädellä niitä joita lähestyn joten ehkä vika minun kaavassani on siinä varsinkin jos näiden kanssa alan liian mukavaksi.

        "Mutta en tiedä miksi sen pitäisi tarkoittaa, että mukava ihminen ei voi olla esim. seksikäs (tai että "naiset rakastuvat renttuihin" tai miten vaan)."

        En nyt lähtisi ihan noin pitkälle menemään koska näenhän juuri ympärilläni monia naisia jotka vaikuttavat ihan pullamössöiltä minuun verrattuna naisten kanssa.

        Mutta toisaalta jos katson näitä naisia joista olen ollut kiinnostunut ja keiden kansas he ovat suhteessa niin ehkä tuossa liiassa mukavuudessa on jotain perää.

        Jos alkaisin vetämään alkoa kaksin käsin niin voin vannoa etten olisi enää niin nice guy. Tiedä vaikka se tehoaisi.

        "Ja tuskin minä nyt mikään kovin harvinaislaatuinen naistapaus muutoin olen, vaikka vähän luuseri olenkin. "

        Millä tavalla sinä olet "luuseri"?

        piti sanoa...
        En nyt lähtisi ihan noin pitkälle menemään koska näenhän juuri ympärilläni monia miehiä jotka vaikuttavat ihan pullamössöiltä minuun verrattuna naisten kanssa.


      • Nice guys finish...
        empiirinen tutkimus kirjoitti:

        Mittaaminen voikin olla aika hankalaa, mutta ehkä siinä ulkoiset ominaisuudet painavat aluksi aika paljon ja tutustumisen myötä painopiste siirtyy muihin asioihin.

        Oman teoriani mukaan akselin keskivälille sijoittuvan kannattaisi keskittyä naisiin jotka sijoittuvat keskivälille naisten vastaavalla asteikolla. On kyllä myönnettävä että teoriani on vielä aika hararalla pohjalla. Pitänee suorittaa lisää tutkimuksia :-)

        Ehdottomasti jatka kenttätutkimuksia. :D

        Minulla taitaa olla omat tutkimukset muutaman kuukauden pannassa. Ehkä kevään korvilla sitten jos herää hormonit eloon näistä kokemuksista enää.


      • Nice guys finish...
        tkgj kirjoitti:

        Itse olen taas todennut, että oma vähän melankolinen ja sentimentaalinen mutta samalla vähäeleinen luonteeni tuntuu kolahtavan pahaiten slaavilaisten naisten sieluun... enkä nyt tarkoita mitään postimyyntimorsiamia, vaan niitä, joihin on joidenkin ihan muiden kuvioiden kautta sattumalta tutustunut. Ne ovat kyllä sitten vielä suomalaisnaisiakin vaikeammin ennustettavia ja herkemmin tunneskaalan laidasta toiseen sahaavia tapauksia, mutta toisaalta myös kauhean sööttejä äidinmaidossa imettyine ihailu- ja miellyttämisalttiuksineen, kun vaan löytää sen pehmeän paikan mihin vedota.

        En ole kokeillut slaavilaisia.
        Itä-Eurooppalaisten vaihtareiden kanssa joskus tulin toimeen aika mainiosti mutta ei tullut mieleen iskeä heitä.

        Onhan se mahdollista että nice guy vetoaa jonkun toisen naiskulttuurin pohjalta paremmin?


      • superneitsyt
        Nice guys finish... kirjoitti:

        "En tietenkään sitä tarkoittanut, vaan sitä, että joku voi väittää haluavansa ihan tavallisen ihmisen mutta haikaileekin käytännössä mieluummin (?) saavuttamattomuuksien perään. Koska se vastaa jotain omaa alitajuista käsitystä siitä, mitä rakkauden pitäisi olla, ehkä? Joka tapauksessa mitä olen seurannut, niin monilla on kuitenkin ihan selkeä kaava näissä jutuissa, on se sitten millainen kaava tahansa."

        Se helpottaisikin tietää että seuraa jotain sairasta ideaali rakkauskaavaa eikä mahda sille mitään. ;)

        "No joo, tuota tarkoitinkin. Moni voi onnistua (tiedostamattakin?) saamaan monet ihastumaan itseensä mutta ei silti sitä kautta löydä itselleen sopivaa ihmistä ollenkaan.

        Toisin sanoen ihmiset eivät näytä olevan kovin hyviä ihmissuhteissa, noin keskimäärin."

        Väittäisin että olen suhteellisen hyvä arvioimaan ihmisestä kyllä onko hän sopiva minulle ja tulisinko hänen kanssa suhteessa toimeen.
        Ehkä karsin sitten liian rankalla kädellä niitä joita lähestyn joten ehkä vika minun kaavassani on siinä varsinkin jos näiden kanssa alan liian mukavaksi.

        "Mutta en tiedä miksi sen pitäisi tarkoittaa, että mukava ihminen ei voi olla esim. seksikäs (tai että "naiset rakastuvat renttuihin" tai miten vaan)."

        En nyt lähtisi ihan noin pitkälle menemään koska näenhän juuri ympärilläni monia naisia jotka vaikuttavat ihan pullamössöiltä minuun verrattuna naisten kanssa.

        Mutta toisaalta jos katson näitä naisia joista olen ollut kiinnostunut ja keiden kansas he ovat suhteessa niin ehkä tuossa liiassa mukavuudessa on jotain perää.

        Jos alkaisin vetämään alkoa kaksin käsin niin voin vannoa etten olisi enää niin nice guy. Tiedä vaikka se tehoaisi.

        "Ja tuskin minä nyt mikään kovin harvinaislaatuinen naistapaus muutoin olen, vaikka vähän luuseri olenkin. "

        Millä tavalla sinä olet "luuseri"?

        "Se helpottaisikin tietää että seuraa jotain sairasta ideaali rakkauskaavaa eikä mahda sille mitään. ;)"

        Kaipa sille voisi alkaa tehdä jotain, jos todellisen ongelman tiedostaisi, mutta kun se lienee yleensä yhtä vaikeaa kuin virheellisen geenin tunnistaminen perinnöllisissä sairauksissa. Ja esimerkiksi tuo mainitsemani "epätoivoinen rakastujanainen" ei taatusti tule koskaan myöntämään, että hänen suhtautumistavoissaan on mitään vikaa. Kaikki on aina muiden syy.

        "Väittäisin että olen suhteellisen hyvä arvioimaan ihmisestä kyllä onko hän sopiva minulle ja tulisinko hänen kanssa suhteessa toimeen.
        Ehkä karsin sitten liian rankalla kädellä niitä joita lähestyn joten ehkä vika minun kaavassani on siinä varsinkin jos näiden kanssa alan liian mukavaksi."

        No siis jos näihin psykologiankirjoihin on uskominen, niin ei kaavassasi varmaan ole sinänsä muuten mitään vikaa - et vain välttämättä tiedä, mikä saa nuo "sinulle sopivat" rakastumaan. Tai mikä on heidän käsityksensä rakkaudesta, tai mitä he rakkaudelta odottavat! Yksinkertaisimmillaan: http://www.uiowa.edu/~grpproc/crisp/crisp.7.11.htm

        Se kai on lottovoitto, jos löytää sellaisen ihmisen, jonka kanssa tulee erinomaisesti toimeen, ja jonka kanssa sitten vielä "love style" sopii yhteen. (Eikä se välttämättä tarkoita, että pitää olla täsmälleen samat odotukset ja suhtautumistavat: esimerkiksi etäisen/kylmähkön ja maata toisen jalkojen alla palvovan suhde voi toimia ihan mainiosti, jos molempi on sellaisessa roolissa, jossa oikeasti viihtyy, eikä haikaile mitään muuta.)

        "En nyt lähtisi ihan noin pitkälle menemään koska näenhän juuri ympärilläni monia naisia jotka vaikuttavat ihan pullamössöiltä minuun verrattuna naisten kanssa.

        Mutta toisaalta jos katson näitä naisia joista olen ollut kiinnostunut ja keiden kansas he ovat suhteessa niin ehkä tuossa liiassa mukavuudessa on jotain perää."

        No tästä voisi kieltämättä miettiä, että onko "vika" muka sinun perusluonteessasi, vai siinä keihin ihastut...

        "Millä tavalla sinä olet "luuseri"?"

        Liian monella tavalla, että lista tähän ketjuun mahtuisi ;)


      • Nice guys finish...
        superneitsyt kirjoitti:

        "Se helpottaisikin tietää että seuraa jotain sairasta ideaali rakkauskaavaa eikä mahda sille mitään. ;)"

        Kaipa sille voisi alkaa tehdä jotain, jos todellisen ongelman tiedostaisi, mutta kun se lienee yleensä yhtä vaikeaa kuin virheellisen geenin tunnistaminen perinnöllisissä sairauksissa. Ja esimerkiksi tuo mainitsemani "epätoivoinen rakastujanainen" ei taatusti tule koskaan myöntämään, että hänen suhtautumistavoissaan on mitään vikaa. Kaikki on aina muiden syy.

        "Väittäisin että olen suhteellisen hyvä arvioimaan ihmisestä kyllä onko hän sopiva minulle ja tulisinko hänen kanssa suhteessa toimeen.
        Ehkä karsin sitten liian rankalla kädellä niitä joita lähestyn joten ehkä vika minun kaavassani on siinä varsinkin jos näiden kanssa alan liian mukavaksi."

        No siis jos näihin psykologiankirjoihin on uskominen, niin ei kaavassasi varmaan ole sinänsä muuten mitään vikaa - et vain välttämättä tiedä, mikä saa nuo "sinulle sopivat" rakastumaan. Tai mikä on heidän käsityksensä rakkaudesta, tai mitä he rakkaudelta odottavat! Yksinkertaisimmillaan: http://www.uiowa.edu/~grpproc/crisp/crisp.7.11.htm

        Se kai on lottovoitto, jos löytää sellaisen ihmisen, jonka kanssa tulee erinomaisesti toimeen, ja jonka kanssa sitten vielä "love style" sopii yhteen. (Eikä se välttämättä tarkoita, että pitää olla täsmälleen samat odotukset ja suhtautumistavat: esimerkiksi etäisen/kylmähkön ja maata toisen jalkojen alla palvovan suhde voi toimia ihan mainiosti, jos molempi on sellaisessa roolissa, jossa oikeasti viihtyy, eikä haikaile mitään muuta.)

        "En nyt lähtisi ihan noin pitkälle menemään koska näenhän juuri ympärilläni monia naisia jotka vaikuttavat ihan pullamössöiltä minuun verrattuna naisten kanssa.

        Mutta toisaalta jos katson näitä naisia joista olen ollut kiinnostunut ja keiden kansas he ovat suhteessa niin ehkä tuossa liiassa mukavuudessa on jotain perää."

        No tästä voisi kieltämättä miettiä, että onko "vika" muka sinun perusluonteessasi, vai siinä keihin ihastut...

        "Millä tavalla sinä olet "luuseri"?"

        Liian monella tavalla, että lista tähän ketjuun mahtuisi ;)

        "No tästä voisi kieltämättä miettiä, että onko "vika" muka sinun perusluonteessasi, vai siinä keihin ihastut..."

        Niinpä. Kyllä tässä on mietinnän paikka kun kuitenkin näitä on ollut jo useampi ja sitten tämä viimeinen oli jonkinlainen pommi.

        "Liian monella tavalla, että lista tähän ketjuun mahtuisi ;) "

        Oudoksuttaa vain ihmiset jotka kuttuu itseään luusereiksi. Luuserit usein ovat niitä jotka eivät itse tiedosta olevansa sellaisia.

        Olet varmasti oikeassa tuon love stylen suhteen. Olen lukenut samankaltaisia tekstejä.
        Tosin en oikein usko noihin luokituksiin mitä tuossa on suoraan.

        Lähestyn yleensä naisia jotka vaikuttavat harkitsevaisilta kuten olen minäkin. Nähtävästi he etsivät sitten jotain muuta. Tietynlainen fiksuus tekee aikamoisen vaikutusekn.


      • superneitsyt
        Nice guys finish... kirjoitti:

        "No tästä voisi kieltämättä miettiä, että onko "vika" muka sinun perusluonteessasi, vai siinä keihin ihastut..."

        Niinpä. Kyllä tässä on mietinnän paikka kun kuitenkin näitä on ollut jo useampi ja sitten tämä viimeinen oli jonkinlainen pommi.

        "Liian monella tavalla, että lista tähän ketjuun mahtuisi ;) "

        Oudoksuttaa vain ihmiset jotka kuttuu itseään luusereiksi. Luuserit usein ovat niitä jotka eivät itse tiedosta olevansa sellaisia.

        Olet varmasti oikeassa tuon love stylen suhteen. Olen lukenut samankaltaisia tekstejä.
        Tosin en oikein usko noihin luokituksiin mitä tuossa on suoraan.

        Lähestyn yleensä naisia jotka vaikuttavat harkitsevaisilta kuten olen minäkin. Nähtävästi he etsivät sitten jotain muuta. Tietynlainen fiksuus tekee aikamoisen vaikutusekn.

        "Oudoksuttaa vain ihmiset jotka kuttuu itseään luusereiksi. Luuserit usein ovat niitä jotka eivät itse tiedosta olevansa sellaisia."

        No, jaa. Minä en ainakaan pidä itseäni minään synnynnäisenä luuserina - pikemminkin päinvastoin, on vähän turhankin kovat luulot itsestäni. Mutta "luuseri" nyt sattuu olemaan realistinen ja sopivan huumoripitoinen sana kuvaamaan tämänhetkistä tilannetta.

        Enkä siis tarkoita mitään suhdejuttuja (ne eivät kuulu minun elämääni millään tavalla), vaan itselleni vähän tärkeämpiä kunnianhimoja jotka ovat menneet uudelleenjärjestelyyn aika rankalla tavalla. Mutta eiköhän se luuserius siitä hälvene pikkuhiljaa.

        Sosiaalinen luuserius on asia erikseen, mutta siihen on aika lailla tottunut vuosien varrella.

        "Tosin en oikein usko noihin luokituksiin mitä tuossa on suoraan."

        Joo, ne vaikuttivat vähän turhan pelkistetyiltä. Totuus lienee huomattavasti monimutkaisempi, mutta periaate voi olla samankaltainen.


    • Ei noin

      Yritän ymmärtää mutten kuitenkaan ymmärrä. Siis seksi ja mukavuus sulkevat toisensa pois? Mä kyllä koen olevani enimmän osan aikaa ihan oikeasti mukava, ystävällinen ja luotettava kaveri mutta silti onnistun solmimaan seksisuhteita. No, joku tuossa ylempänä heittikin siitä suoruudesta jotain. Eli ole aika suora aloitteissani. En koe olevani mitenkään ikävä kundi jos heitän vähän kaksimielistä läppää tai yritän parhaani mukaan tehdä vaikutusta naiseen jota pidän viehättävänä.

      Olen kyllä aika pehmo monellakin tapaa ja hyvinkin feminiininen, joten en usko että mikään ultramaskuliinisuus on edes tarpeen naisten kanssa. Ainakaan mulle se ei ole ollut.

      "Osa sanoo että naisia pitäisi kohdella ihmisinä, osa sanoo että pitäisi kokeilla kaveripohjalta ensteks, osa sanoo että pitäisi olla itsevarmempi, osa sanoo että on varmaan huono itsetunto, osa sanoo että pitää olla pelimies...Ajat sitten olen lopettanut miettimästä jo missä mättää."

      Kohtele niitä ihmisinä joilla on seksuaalisia ja romanttisia tarpeita joiden tyydyttämiseen kelpaat juuri sinä. Se toimii. Kun saat vielä sen naisen uskomaan että näin on, nainen kiinnostuu.

      "Monella naisellakaan saatana ole tällaista määrää naiskavereita. Ehkä olen piilohomo jopa itseltäni? :D"

      Ei kavereita panna. Omat läheisimmät ystävät ovat naisia enkä halua uittaa vehjettäni sen paremmin heissä kun lähisukulaisissanikaan. Paras ystäväni on jopa ihan hyvännäköinen.

      "Sitten joku älypää ehdottaa että laske rimaa? Mitä? Että niinkuin kaikkein pyöreimmät naiset sitten seuraavaksi vain jonoon kun itse olen aktiivinen treenaaja tai "se yks mukava jolla on se 6-vuotias teemu poika". Joo-o. Kiinnostaa. Lapsettomana jolla ei ole pitempiaikaista parisuhdetta takana. Hypin riemusta."

      Edellisen exä oli yh eikä se ollut mulle ongelma, koska nainen oli muuten sopiva. Olen oikeastaan jo aikaa sitten luopunut näistä BMI- ja lapsettomuustoiveista. Etsin jotain vähän syvempää, vaikka myönnän kyllä että jos ulkokuori ei ole enää yhtään mun makuun, homma jää varmaan sitten tältä puolelta kaveritasolle vaikka nainen olisi muuten todella hyvä tyyppi.

      • ...

        ja normaalikundi näille palstoille.


      • Ei noin
        ... kirjoitti:

        ja normaalikundi näille palstoille.

        Minä olen tervejärkisestä kaukana. Parhaan ystäväni mukaan olen parhaimpina päivinäni korkeintaan puoliksi maaninen. Muuten sitten iloisen häiriintynyt, mieleltäni järkkynyt ja outo. Mikä on sitten suurin syy siihen seurustelemattomuuteen.

        Enkä syytä siitä naisia. En todellakaan.


      • Nice guys finish...

        Tämä on taas tätä Internet-keskustelua että mennään yhdestä ääripäästä toiseen.
        Jos sanon yhtä niin se tarkoittaa sitten vain sitä eikä mitään muuta, vastakohta on sitten oikea tai väärä jne.

        Itse olen särmikäs tyyppi, mutta omaa sen kaltaista särmää joka olisi hyödyllistä naista iskettäessä. Suoruudella sitä voi tietysti saavuttaa.

        Seksi ja mukavuus voivat sulkea toisinsa pois. Tarkoitukseni on sanoa että jos sinun tai jonkun miehen käytöksessä on jotakin mukavaa vähän liikaa kun isket naista niin se ei iske silloin kipinää. Nämä voivat liittyyä ihan käytökseen, eleisiin ja vaikka ulkokuoreen eikä niille ole välttämättä mitään tehtävissä.

        Tässä edellisessa tapauksessa kyseessä oli urheilullinen nainen joten voi olla että oli liian "tasokas" minulle. Mutta näitä on muitakin tapauksia. Kyllä siitä BMI:sta voi päätellä laittaako ihminen itseään likoon esimerkiksi kehonsa puolesta. En pystyisi seukkaamaan jonkun josta ulkopuolelta ei voi nähdä että hän käyttää aikaa lenkkipolulla tai salilla.


      • Nice guys finish...

        Ehket päällepäin näytä niin mukavalta sitten tai jotain koska voin sanoa että kyllä se alkaa pännimään jos jatkuvasti saa kuulla "ollaan kavereita" yhä uudestaan ja uudestaan.

        Ehkä kaltaisellani nice guylla vain ei ole mitään seksuaalista auraa tai sitten pitäisi olla todella mr. extreme masculinity ulospäin.

        Voihan olla että isken ja lähestyn vääriä naisia, mutta kun en näe näissä monissa muissa mitään kiinnostavaa esimerkiksi luonteen puolesta tai että olisi meillä mitään sopivaa yhteistä.


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Tämä on taas tätä Internet-keskustelua että mennään yhdestä ääripäästä toiseen.
        Jos sanon yhtä niin se tarkoittaa sitten vain sitä eikä mitään muuta, vastakohta on sitten oikea tai väärä jne.

        Itse olen särmikäs tyyppi, mutta omaa sen kaltaista särmää joka olisi hyödyllistä naista iskettäessä. Suoruudella sitä voi tietysti saavuttaa.

        Seksi ja mukavuus voivat sulkea toisinsa pois. Tarkoitukseni on sanoa että jos sinun tai jonkun miehen käytöksessä on jotakin mukavaa vähän liikaa kun isket naista niin se ei iske silloin kipinää. Nämä voivat liittyyä ihan käytökseen, eleisiin ja vaikka ulkokuoreen eikä niille ole välttämättä mitään tehtävissä.

        Tässä edellisessa tapauksessa kyseessä oli urheilullinen nainen joten voi olla että oli liian "tasokas" minulle. Mutta näitä on muitakin tapauksia. Kyllä siitä BMI:sta voi päätellä laittaako ihminen itseään likoon esimerkiksi kehonsa puolesta. En pystyisi seukkaamaan jonkun josta ulkopuolelta ei voi nähdä että hän käyttää aikaa lenkkipolulla tai salilla.

        Juu, väärinkäsityksiä syntyy kun kommunikoidaan vain tekstin välityksellä.

        "Itse olen särmikäs tyyppi, mutta omaa sen kaltaista särmää joka olisi hyödyllistä naista iskettäessä. Suoruudella sitä voi tietysti saavuttaa."

        Mitä tarkoitat? Siis sinusta puuttuu seksikkyyttä?

        "Seksi ja mukavuus voivat sulkea toisinsa pois. Tarkoitukseni on sanoa että jos sinun tai jonkun miehen käytöksessä on jotakin mukavaa vähän liikaa kun isket naista niin se ei iske silloin kipinää. Nämä voivat liittyyä ihan käytökseen, eleisiin ja vaikka ulkokuoreen eikä niille ole välttämättä mitään tehtävissä."

        Juu, se on seksin puutetta. Naisissa pitää kyetä herättämään joku alkukantainen himo ja siihen ei pelkkä mukavuus riitä. Seksiä ja intohimoa siltä parisuhteelta kuitenkin odotetaan.

        "Tässä edellisessa tapauksessa kyseessä oli urheilullinen nainen joten voi olla että oli liian "tasokas" minulle. Mutta näitä on muitakin tapauksia. Kyllä siitä BMI:sta voi päätellä laittaako ihminen itseään likoon esimerkiksi kehonsa puolesta. En pystyisi seukkaamaan jonkun josta ulkopuolelta ei voi nähdä että hän käyttää aikaa lenkkipolulla tai salilla."

        Paljos on kokemusta?

        Joo, kyllä munkin exät ovat olleet enimmäkseen liikunnallisia mutta se ei ole kynnyskysymys parisuhteessa oman kokemuksen mukaan niin kauan kun paino on sellaisissa rajoissa että kolmas jalka nousee pystyyn ilman sinistä pilleriä. Plus että liikunnallinen voi olla monella tapaa. Tapailin joskus pari kuukautta erästä naista joka painoi melkein 80kg, mutta oli omassa lajissaan todella taitava ja hyvä. Eikä hänellä ollut häiritsevän paljon ylimääräistä missään vaikka pituutta oli alle 175 cm.


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        Juu, väärinkäsityksiä syntyy kun kommunikoidaan vain tekstin välityksellä.

        "Itse olen särmikäs tyyppi, mutta omaa sen kaltaista särmää joka olisi hyödyllistä naista iskettäessä. Suoruudella sitä voi tietysti saavuttaa."

        Mitä tarkoitat? Siis sinusta puuttuu seksikkyyttä?

        "Seksi ja mukavuus voivat sulkea toisinsa pois. Tarkoitukseni on sanoa että jos sinun tai jonkun miehen käytöksessä on jotakin mukavaa vähän liikaa kun isket naista niin se ei iske silloin kipinää. Nämä voivat liittyyä ihan käytökseen, eleisiin ja vaikka ulkokuoreen eikä niille ole välttämättä mitään tehtävissä."

        Juu, se on seksin puutetta. Naisissa pitää kyetä herättämään joku alkukantainen himo ja siihen ei pelkkä mukavuus riitä. Seksiä ja intohimoa siltä parisuhteelta kuitenkin odotetaan.

        "Tässä edellisessa tapauksessa kyseessä oli urheilullinen nainen joten voi olla että oli liian "tasokas" minulle. Mutta näitä on muitakin tapauksia. Kyllä siitä BMI:sta voi päätellä laittaako ihminen itseään likoon esimerkiksi kehonsa puolesta. En pystyisi seukkaamaan jonkun josta ulkopuolelta ei voi nähdä että hän käyttää aikaa lenkkipolulla tai salilla."

        Paljos on kokemusta?

        Joo, kyllä munkin exät ovat olleet enimmäkseen liikunnallisia mutta se ei ole kynnyskysymys parisuhteessa oman kokemuksen mukaan niin kauan kun paino on sellaisissa rajoissa että kolmas jalka nousee pystyyn ilman sinistä pilleriä. Plus että liikunnallinen voi olla monella tapaa. Tapailin joskus pari kuukautta erästä naista joka painoi melkein 80kg, mutta oli omassa lajissaan todella taitava ja hyvä. Eikä hänellä ollut häiritsevän paljon ylimääräistä missään vaikka pituutta oli alle 175 cm.

        Kokemusta on riittävästi ettei Amatsonit kiinnosta. Itsellä ei kyllä se kolmas jalka värähdäkään jos naisella on sitä ylimääräistä ja olemuksesta huokuu puhdittomuus. Se on minulle täydellinen turnoff.

        "Mitä tarkoitat? Siis sinusta puuttuu seksikkyyttä?

        Juu, se on seksin puutetta. Naisissa pitää kyetä herättämään joku alkukantainen himo ja siihen ei pelkkä mukavuus riitä. Seksiä ja intohimoa siltä parisuhteelta kuitenkin odotetaan."

        En minä osaa sanoa. Ehkä?
        Tätähän juuri tarkoitan tuolla "nice guylla". Eihän se tarkoita että kaikki muut miehet eivät olisi mukavia jne.

        Tarkoitan että nice guyssa välttämättä ei ole sitä jotakin kytkintä joka laittaa naisen tutisemaan seksuaalisesti esimerkiksi käytöksen takia. Uskon että tällöin vaaditaan tällöin aika paljon onnea kuten joillakin nössöillä näyttää olevan että naisella kolahtaa.

        Mutta uskoisin että jos miehenä suhtaudun asioihin liian mukavasti niin nähtävästi se vain laittaa jarrutusvalot naiselta päälle.


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Ehket päällepäin näytä niin mukavalta sitten tai jotain koska voin sanoa että kyllä se alkaa pännimään jos jatkuvasti saa kuulla "ollaan kavereita" yhä uudestaan ja uudestaan.

        Ehkä kaltaisellani nice guylla vain ei ole mitään seksuaalista auraa tai sitten pitäisi olla todella mr. extreme masculinity ulospäin.

        Voihan olla että isken ja lähestyn vääriä naisia, mutta kun en näe näissä monissa muissa mitään kiinnostavaa esimerkiksi luonteen puolesta tai että olisi meillä mitään sopivaa yhteistä.

        Kropan lihaksikkuudesta ja rasvaprosentista saan kai naisilta plussaa, pituudesta (harmilliset 175 cm) saan varmaan joiltain miinusta. Naama on joidenkin naisten mielestä komea, jotkut naiset eivät tykkää yhtään mutten tiedä varmasti johtuuko se naamasta vai jostain muusta. Erityisen maskuliininen en kai ole, pitäisi olla pituutta 10 cm lisää siihen. Olen aika tumma, se voi vedota joihinkin.

        Vaikea sitä on tietenkin itse arvioida millaisia fiiliksiä oma pärstä ohikulkijoissa herättää etenkään kun oma itsetunto ulkonäön suhteen ei ole sieltä parhaasta päästä.

        Ja kyllä se varmaan pännii jos aina tulee sama reaktio naisilta. Terve mies kaipaa kuitenkin aika paljon seksiä ja parisuhdetta.

        "Voihan olla että isken ja lähestyn vääriä naisia, mutta kun en näe näissä monissa muissa mitään kiinnostavaa esimerkiksi luonteen puolesta tai että olisi meillä mitään sopivaa yhteistä."

        Isken aika usein naisia joista en tiedä mitään. Se on paheeni. Ja siinä flirttaillessa on kiva tutustua, jättää oven auki tehdä peliliikkeen tai olla tekemättä myöhemmin. Osaan olla tosi hurmaava, suorastaan lumoava.

        Ainakin joidenkin mielestä.


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Kokemusta on riittävästi ettei Amatsonit kiinnosta. Itsellä ei kyllä se kolmas jalka värähdäkään jos naisella on sitä ylimääräistä ja olemuksesta huokuu puhdittomuus. Se on minulle täydellinen turnoff.

        "Mitä tarkoitat? Siis sinusta puuttuu seksikkyyttä?

        Juu, se on seksin puutetta. Naisissa pitää kyetä herättämään joku alkukantainen himo ja siihen ei pelkkä mukavuus riitä. Seksiä ja intohimoa siltä parisuhteelta kuitenkin odotetaan."

        En minä osaa sanoa. Ehkä?
        Tätähän juuri tarkoitan tuolla "nice guylla". Eihän se tarkoita että kaikki muut miehet eivät olisi mukavia jne.

        Tarkoitan että nice guyssa välttämättä ei ole sitä jotakin kytkintä joka laittaa naisen tutisemaan seksuaalisesti esimerkiksi käytöksen takia. Uskon että tällöin vaaditaan tällöin aika paljon onnea kuten joillakin nössöillä näyttää olevan että naisella kolahtaa.

        Mutta uskoisin että jos miehenä suhtaudun asioihin liian mukavasti niin nähtävästi se vain laittaa jarrutusvalot naiselta päälle.

        "Kokemusta on riittävästi ettei Amatsonit kiinnosta. Itsellä ei kyllä se kolmas jalka värähdäkään jos naisella on sitä ylimääräistä ja olemuksesta huokuu puhdittomuus. Se on minulle täydellinen turnoff."

        Juu, kuten sanottu on mullakin se painoraja olemassa jossain jonka jälkeen nainen ei enää kiinnosta ihan vaan painon takia seksuaalisesti. Mutta aiemmasta viestistäsi ymmärsin että etsit suurinpiirtein jotain fitness/bikinimallia mikä nyt on aika epärealistinen tavoite. En ainakaan itse oleta että naisella olisi esimerkiksi näkyvät ja erottuvat lihakset mitkä kovaa salilla reenaavilla naisilla ihan oikeasti yleensä on jos ruokavalio on edes suurinpiirtein kunnossa. Ei niistäkään haittaa ole, mutta ei välttämätöntä.

        "En minä osaa sanoa. Ehkä?
        Tätähän juuri tarkoitan tuolla "nice guylla". Eihän se tarkoita että kaikki muut miehet eivät olisi mukavia jne."

        Minusta taas nice guy ei ole tuohon oikea termi koska se viittaa siihen että mukavuus on joku automaattinen seksinkarkoitin. Se taas ei ole totta. Ennemminkin seksittömyys.

        Tunsin aikoinaan yhden naisen joka oli ihan ok-näköinen, mukava ja niin edelleen mutta hän ei herättänyt minussa minkäänlaista seksuaalista kiinnostusta. Kävimme pari kertaa ulkona ja minä kieltäydyin seksistä mitä nyt ei tapahdu oikeasti ikinä, panen vaikka kohteliaisuuttani jos joku ehdottaa. Ei vaan napannut, oli niin seksittömän oloinen nainen. Istuin siinä naisen keittiössä kahvilla kun hän kysyi "naidaanko" samalla äänensävyllä kun kysytään haluaako kahvia maitoon. Normaalisti tuossa vaiheessa selättäisin naisen siihen keittiön laittialle, mutta tuli sellainen fiilis että se nainen on joku robotti jonka kanssa naiminen olisi lähinnä pelottava kokemus.


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        Kropan lihaksikkuudesta ja rasvaprosentista saan kai naisilta plussaa, pituudesta (harmilliset 175 cm) saan varmaan joiltain miinusta. Naama on joidenkin naisten mielestä komea, jotkut naiset eivät tykkää yhtään mutten tiedä varmasti johtuuko se naamasta vai jostain muusta. Erityisen maskuliininen en kai ole, pitäisi olla pituutta 10 cm lisää siihen. Olen aika tumma, se voi vedota joihinkin.

        Vaikea sitä on tietenkin itse arvioida millaisia fiiliksiä oma pärstä ohikulkijoissa herättää etenkään kun oma itsetunto ulkonäön suhteen ei ole sieltä parhaasta päästä.

        Ja kyllä se varmaan pännii jos aina tulee sama reaktio naisilta. Terve mies kaipaa kuitenkin aika paljon seksiä ja parisuhdetta.

        "Voihan olla että isken ja lähestyn vääriä naisia, mutta kun en näe näissä monissa muissa mitään kiinnostavaa esimerkiksi luonteen puolesta tai että olisi meillä mitään sopivaa yhteistä."

        Isken aika usein naisia joista en tiedä mitään. Se on paheeni. Ja siinä flirttaillessa on kiva tutustua, jättää oven auki tehdä peliliikkeen tai olla tekemättä myöhemmin. Osaan olla tosi hurmaava, suorastaan lumoava.

        Ainakin joidenkin mielestä.

        Ehken olet komeampi, vaikka kropalta olen samaa luokkaa kaiketi hieman pitempänä jopa.
        En tiedä onko se siis joku ulkomuoto vai yhdistettynä siihen liian mukavaan käytöksene.

        Minullakin on muuten tapana flirtata tuntemattomille, mutta ongelmana on se etten yleensä löydä heistä mitään kiinnostavaa että he kiinnostaisivat suhde mielessä. Usein osaan aika tarkkaan nykyään sanoa että kenen kanssa voisi suhde toimia ja kenen kanssa ei jo ihan luonteen ja kiinnostuksen kohteiden osalta.

        Ehkä olen sitten miehenä sellainen joka etsii aika samankaltaista naista pohjimmiltaan ja jos sellaisen tapaan niin minulle menee sitten tuo "nice guy" vaihde päälle ja flirtti muuttuu sitten liian mukavaksi.

        Tuossa tapauksessa josta puihin olin kyllä aika suora ja en tiedä olisiko hänelle pitänyt heittää sitten tavattaessa aiemmin jotain kevyttä flirttiä. En tiedä olisiko hän lämmennyt yhtään sen enempää. Olisin varmasti sitten siellä kahvikupposta juodessa tehnyt sitä vaikutusta jutuillani.


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        "Kokemusta on riittävästi ettei Amatsonit kiinnosta. Itsellä ei kyllä se kolmas jalka värähdäkään jos naisella on sitä ylimääräistä ja olemuksesta huokuu puhdittomuus. Se on minulle täydellinen turnoff."

        Juu, kuten sanottu on mullakin se painoraja olemassa jossain jonka jälkeen nainen ei enää kiinnosta ihan vaan painon takia seksuaalisesti. Mutta aiemmasta viestistäsi ymmärsin että etsit suurinpiirtein jotain fitness/bikinimallia mikä nyt on aika epärealistinen tavoite. En ainakaan itse oleta että naisella olisi esimerkiksi näkyvät ja erottuvat lihakset mitkä kovaa salilla reenaavilla naisilla ihan oikeasti yleensä on jos ruokavalio on edes suurinpiirtein kunnossa. Ei niistäkään haittaa ole, mutta ei välttämätöntä.

        "En minä osaa sanoa. Ehkä?
        Tätähän juuri tarkoitan tuolla "nice guylla". Eihän se tarkoita että kaikki muut miehet eivät olisi mukavia jne."

        Minusta taas nice guy ei ole tuohon oikea termi koska se viittaa siihen että mukavuus on joku automaattinen seksinkarkoitin. Se taas ei ole totta. Ennemminkin seksittömyys.

        Tunsin aikoinaan yhden naisen joka oli ihan ok-näköinen, mukava ja niin edelleen mutta hän ei herättänyt minussa minkäänlaista seksuaalista kiinnostusta. Kävimme pari kertaa ulkona ja minä kieltäydyin seksistä mitä nyt ei tapahdu oikeasti ikinä, panen vaikka kohteliaisuuttani jos joku ehdottaa. Ei vaan napannut, oli niin seksittömän oloinen nainen. Istuin siinä naisen keittiössä kahvilla kun hän kysyi "naidaanko" samalla äänensävyllä kun kysytään haluaako kahvia maitoon. Normaalisti tuossa vaiheessa selättäisin naisen siihen keittiön laittialle, mutta tuli sellainen fiilis että se nainen on joku robotti jonka kanssa naiminen olisi lähinnä pelottava kokemus.

        Minulle tuo "nice guy" viittasi nyt siihen että mies on riittävän mukava kaveriksi muttei hänestä naisen mielestä löydy sitten aihetta enempään.

        Olenhan minäkin tavannut tuollaisia naisia kuin tuossa kuvailet. En ole pohjimmiltani todellakaan tuollainen ja varsinkaan mikään tylsä robotti, mutta tiedä sitä sitten jos viestitän sellaista niissä itse tilanteessa?

        Ehkä tässä nyt ylitulkitaan tuota "nice guyta". ;)

        Enkä etsi mitään bikinimallia todellakaan, mutta kehon pitää olla kuosissaan. Ehkä liika kropan koko on turn-off samoin kuin liika mukavuuskin?


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Ehken olet komeampi, vaikka kropalta olen samaa luokkaa kaiketi hieman pitempänä jopa.
        En tiedä onko se siis joku ulkomuoto vai yhdistettynä siihen liian mukavaan käytöksene.

        Minullakin on muuten tapana flirtata tuntemattomille, mutta ongelmana on se etten yleensä löydä heistä mitään kiinnostavaa että he kiinnostaisivat suhde mielessä. Usein osaan aika tarkkaan nykyään sanoa että kenen kanssa voisi suhde toimia ja kenen kanssa ei jo ihan luonteen ja kiinnostuksen kohteiden osalta.

        Ehkä olen sitten miehenä sellainen joka etsii aika samankaltaista naista pohjimmiltaan ja jos sellaisen tapaan niin minulle menee sitten tuo "nice guy" vaihde päälle ja flirtti muuttuu sitten liian mukavaksi.

        Tuossa tapauksessa josta puihin olin kyllä aika suora ja en tiedä olisiko hänelle pitänyt heittää sitten tavattaessa aiemmin jotain kevyttä flirttiä. En tiedä olisiko hän lämmennyt yhtään sen enempää. Olisin varmasti sitten siellä kahvikupposta juodessa tehnyt sitä vaikutusta jutuillani.

        Kuten todettu, olen jäävi arvioimaan omaa ulkonäköäni. Joiltain naisilta olen saanut oikeinkin hyvää palautetta ulkonäöstäni, ja jätän nyt ne äidin ikäiset naiset pois laskuista. Enkä mä nyt oikeasti oleta tai edes toivo että jokainen nainen lankeaisi jalkojeni juureen, riittää että sopivasti...

        Liika mukavuus voi varmaan olla ongelma, naiset tykkää siitä että mies on vähän seksuaalinen. Naiset ehkä sanovat että eivät tykkää, mutta oikeasti isoin osa naisista tykkää kyllä kun mies on mies ja huomaa naisen naisena, seksuaalisena, kauniina ja haluttavana olentona. Sitten kun sen vetää liian pitkälle tulee pakit, kaljat paidalle tai avaria nassuun mutta aina ei voi olla liekeissä. Sitäpaitsi joskus on hauska olla sika.

        "Minullakin on muuten tapana flirtata tuntemattomille, mutta ongelmana on se etten yleensä löydä heistä mitään kiinnostavaa että he kiinnostaisivat suhde mielessä. Usein osaan aika tarkkaan nykyään sanoa että kenen kanssa voisi suhde toimia ja kenen kanssa ei jo ihan luonteen ja kiinnostuksen kohteiden osalta."

        Kyllä minäkin osaan sanoa jos tuntuu ettei tästä mitään elämää suurempaa rakkautta ole syntymässä, mutta en minä sitä aina etsikään. Osaan sanoa sen muuten myös naiselle ennen kun avaan rintsikat.

        "Ehkä olen sitten miehenä sellainen joka etsii aika samankaltaista naista pohjimmiltaan ja jos sellaisen tapaan niin minulle menee sitten tuo "nice guy" vaihde päälle ja flirtti muuttuu sitten liian mukavaksi."

        Kyllä mullekin alkaa jännitys ja ujous iskeä päälle jos olen tekemisissä naisen kanssa josta pidän enkä ole ihan varma pitääkö hän minusta. Mutten välttämättä niinkään ole mukava, olen vain idiootti mikä voi olla jonkun mielestä ihan suloista. Tai ainakin olen päässyt parisuhteeseen tuollaisten naisten kanssa, kai se sen puolesta puhuu.

        "Tuossa tapauksessa josta puihin olin kyllä aika suora ja en tiedä olisiko hänelle pitänyt heittää sitten tavattaessa aiemmin jotain kevyttä flirttiä. En tiedä olisiko hän lämmennyt yhtään sen enempää. Olisin varmasti sitten siellä kahvikupposta juodessa tehnyt sitä vaikutusta jutuillani."

        Tottakai olisi pitänyt. Pakit voi silti tulla, se riski on aina olemassa.


      • Höpökommentti
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Tämä on taas tätä Internet-keskustelua että mennään yhdestä ääripäästä toiseen.
        Jos sanon yhtä niin se tarkoittaa sitten vain sitä eikä mitään muuta, vastakohta on sitten oikea tai väärä jne.

        Itse olen särmikäs tyyppi, mutta omaa sen kaltaista särmää joka olisi hyödyllistä naista iskettäessä. Suoruudella sitä voi tietysti saavuttaa.

        Seksi ja mukavuus voivat sulkea toisinsa pois. Tarkoitukseni on sanoa että jos sinun tai jonkun miehen käytöksessä on jotakin mukavaa vähän liikaa kun isket naista niin se ei iske silloin kipinää. Nämä voivat liittyyä ihan käytökseen, eleisiin ja vaikka ulkokuoreen eikä niille ole välttämättä mitään tehtävissä.

        Tässä edellisessa tapauksessa kyseessä oli urheilullinen nainen joten voi olla että oli liian "tasokas" minulle. Mutta näitä on muitakin tapauksia. Kyllä siitä BMI:sta voi päätellä laittaako ihminen itseään likoon esimerkiksi kehonsa puolesta. En pystyisi seukkaamaan jonkun josta ulkopuolelta ei voi nähdä että hän käyttää aikaa lenkkipolulla tai salilla.

        "En pystyisi seukkaamaan jonkun josta ulkopuolelta ei voi nähdä että hän käyttää aikaa lenkkipolulla tai salilla."

        Sä et sitten pystyisi seurustelamaan esim Laura Närhen kanssa. Laurahan on sanonut, ettei kuntoile :)


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Minulle tuo "nice guy" viittasi nyt siihen että mies on riittävän mukava kaveriksi muttei hänestä naisen mielestä löydy sitten aihetta enempään.

        Olenhan minäkin tavannut tuollaisia naisia kuin tuossa kuvailet. En ole pohjimmiltani todellakaan tuollainen ja varsinkaan mikään tylsä robotti, mutta tiedä sitä sitten jos viestitän sellaista niissä itse tilanteessa?

        Ehkä tässä nyt ylitulkitaan tuota "nice guyta". ;)

        Enkä etsi mitään bikinimallia todellakaan, mutta kehon pitää olla kuosissaan. Ehkä liika kropan koko on turn-off samoin kuin liika mukavuuskin?

        "Minulle tuo "nice guy" viittasi nyt siihen että mies on riittävän mukava kaveriksi muttei hänestä naisen mielestä löydy sitten aihetta enempään."

        Ymmärsin kyllä, mutta minusta se on kuitenkin vähän väärä termi.

        "Olenhan minäkin tavannut tuollaisia naisia kuin tuossa kuvailet. En ole pohjimmiltani todellakaan tuollainen ja varsinkaan mikään tylsä robotti, mutta tiedä sitä sitten jos viestitän sellaista niissä itse tilanteessa?"

        En tiedä oliko se robotti nyt hyvä esimerkki. Mutta tarkoitan että juuri tuossa naisessa ei ollut periaatteessa mitään vikaa, ja sitten siinä oli kuitenkin jokin ihan kamala perustavanlaatuinen vika. En osaa kuvailla asiaa paremmin. En osaa nähdä että tuo nainen olisi harrastanut seksiä koskaan kenenkään kanssa, ja osaan kuvitella melkein kaikki ihmiset panemassa jos haluan.

        "Enkä etsi mitään bikinimallia todellakaan, mutta kehon pitää olla kuosissaan. Ehkä liika kropan koko on turn-off samoin kuin liika mukavuuskin?"

        RIippuu varmaan katsojasta. Tunnen yhden miehen joka panee vain huomattavan lihavia naisia.


      • Nice guys finish...
        Höpökommentti kirjoitti:

        "En pystyisi seukkaamaan jonkun josta ulkopuolelta ei voi nähdä että hän käyttää aikaa lenkkipolulla tai salilla."

        Sä et sitten pystyisi seurustelamaan esim Laura Närhen kanssa. Laurahan on sanonut, ettei kuntoile :)

        Voi olla. Jossakin vaiheessa se keho sittan vain lässähtää ellei ole ihmegeenit.


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        "Minulle tuo "nice guy" viittasi nyt siihen että mies on riittävän mukava kaveriksi muttei hänestä naisen mielestä löydy sitten aihetta enempään."

        Ymmärsin kyllä, mutta minusta se on kuitenkin vähän väärä termi.

        "Olenhan minäkin tavannut tuollaisia naisia kuin tuossa kuvailet. En ole pohjimmiltani todellakaan tuollainen ja varsinkaan mikään tylsä robotti, mutta tiedä sitä sitten jos viestitän sellaista niissä itse tilanteessa?"

        En tiedä oliko se robotti nyt hyvä esimerkki. Mutta tarkoitan että juuri tuossa naisessa ei ollut periaatteessa mitään vikaa, ja sitten siinä oli kuitenkin jokin ihan kamala perustavanlaatuinen vika. En osaa kuvailla asiaa paremmin. En osaa nähdä että tuo nainen olisi harrastanut seksiä koskaan kenenkään kanssa, ja osaan kuvitella melkein kaikki ihmiset panemassa jos haluan.

        "Enkä etsi mitään bikinimallia todellakaan, mutta kehon pitää olla kuosissaan. Ehkä liika kropan koko on turn-off samoin kuin liika mukavuuskin?"

        RIippuu varmaan katsojasta. Tunnen yhden miehen joka panee vain huomattavan lihavia naisia.

        "Ymmärsin kyllä, mutta minusta se on kuitenkin vähän väärä termi."

        Lainasin sen tuosta sanonnnasta "nice guys finish last" koska sellainen fiilis minulla sattuu olemaan. ;)

        "En tiedä oliko se robotti nyt hyvä esimerkki. Mutta tarkoitan että juuri tuossa naisessa ei ollut periaatteessa mitään vikaa, ja sitten siinä oli kuitenkin jokin ihan kamala perustavanlaatuinen vika. En osaa kuvailla asiaa paremmin. En osaa nähdä että tuo nainen olisi harrastanut seksiä koskaan kenenkään kanssa, ja osaan kuvitella melkein kaikki ihmiset panemassa jos haluan. "

        Kuulostaa omituiselta.
        Alkoi pelottaa että tuleekohan noille naisille minusta tollainen fiilis?

        Kun ei ole syntynyt seksijumalaksi niin...


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        Kuten todettu, olen jäävi arvioimaan omaa ulkonäköäni. Joiltain naisilta olen saanut oikeinkin hyvää palautetta ulkonäöstäni, ja jätän nyt ne äidin ikäiset naiset pois laskuista. Enkä mä nyt oikeasti oleta tai edes toivo että jokainen nainen lankeaisi jalkojeni juureen, riittää että sopivasti...

        Liika mukavuus voi varmaan olla ongelma, naiset tykkää siitä että mies on vähän seksuaalinen. Naiset ehkä sanovat että eivät tykkää, mutta oikeasti isoin osa naisista tykkää kyllä kun mies on mies ja huomaa naisen naisena, seksuaalisena, kauniina ja haluttavana olentona. Sitten kun sen vetää liian pitkälle tulee pakit, kaljat paidalle tai avaria nassuun mutta aina ei voi olla liekeissä. Sitäpaitsi joskus on hauska olla sika.

        "Minullakin on muuten tapana flirtata tuntemattomille, mutta ongelmana on se etten yleensä löydä heistä mitään kiinnostavaa että he kiinnostaisivat suhde mielessä. Usein osaan aika tarkkaan nykyään sanoa että kenen kanssa voisi suhde toimia ja kenen kanssa ei jo ihan luonteen ja kiinnostuksen kohteiden osalta."

        Kyllä minäkin osaan sanoa jos tuntuu ettei tästä mitään elämää suurempaa rakkautta ole syntymässä, mutta en minä sitä aina etsikään. Osaan sanoa sen muuten myös naiselle ennen kun avaan rintsikat.

        "Ehkä olen sitten miehenä sellainen joka etsii aika samankaltaista naista pohjimmiltaan ja jos sellaisen tapaan niin minulle menee sitten tuo "nice guy" vaihde päälle ja flirtti muuttuu sitten liian mukavaksi."

        Kyllä mullekin alkaa jännitys ja ujous iskeä päälle jos olen tekemisissä naisen kanssa josta pidän enkä ole ihan varma pitääkö hän minusta. Mutten välttämättä niinkään ole mukava, olen vain idiootti mikä voi olla jonkun mielestä ihan suloista. Tai ainakin olen päässyt parisuhteeseen tuollaisten naisten kanssa, kai se sen puolesta puhuu.

        "Tuossa tapauksessa josta puihin olin kyllä aika suora ja en tiedä olisiko hänelle pitänyt heittää sitten tavattaessa aiemmin jotain kevyttä flirttiä. En tiedä olisiko hän lämmennyt yhtään sen enempää. Olisin varmasti sitten siellä kahvikupposta juodessa tehnyt sitä vaikutusta jutuillani."

        Tottakai olisi pitänyt. Pakit voi silti tulla, se riski on aina olemassa.

        "Enkä mä nyt oikeasti oleta tai edes toivo että jokainen nainen lankeaisi jalkojeni juureen, riittää että sopivasti..."

        Joo, mutta minä etsinkin sitä "yhtä". Jos olisin liikkeellä asenteellasi niin varmaan joku löytyisi muuksikin kuin kaveriksi. Nämä jotka vaikuttaa juuri sopivilta niin heitä lähestyn.

        Se mikä minua häiritsee on ehken se että Jos pitäisin jotakuta naista mukavana, asiallisena ja minulle sopivana niin pitäisin häntä kyllä yleensä seksuaalisestikin mielenkiintoisena.

        Nähtävästi naisilla täytyy olla aika korkea alkukantainen himo päällä jotta mies kiinnostaisi.

        Ehkä sitten lähestyn lopulta vääriä naisia jos kaiken maailman nörtit kulkee tuolla tyttöystävien kanssa tai odotan naiselta sekä suhteelta liikaa.

        "Liika mukavuus voi varmaan olla ongelma, naiset tykkää siitä että mies on vähän seksuaalinen. Naiset ehkä sanovat että eivät tykkää, mutta oikeasti isoin osa naisista tykkää kyllä kun mies on mies ja huomaa naisen naisena, seksuaalisena, kauniina ja haluttavana olentona."

        Mutta tuota on vaikea määritellä. Mikä on "miesmäisyyttä" ja miten sitä tulisi osoittaa että nainen on nainen?
        Varsinkaan tilanteissa joka ei ole baari vaan ihan arkipäivän ympäristö?

        "Kyllä mullekin alkaa jännitys ja ujous iskeä päälle jos olen tekemisissä naisen kanssa josta pidän enkä ole ihan varma pitääkö hän minusta. Mutten välttämättä niinkään ole mukava, olen vain idiootti mikä voi olla jonkun mielestä ihan suloista. Tai ainakin olen päässyt parisuhteeseen tuollaisten naisten kanssa, kai se sen puolesta puhuu."

        Idiotismi on suloista?
        Minulla iskee päälle usein kontrolli ja saatan vaikuttaa aika välinpitämättömältä.

        "Tottakai olisi pitänyt. Pakit voi silti tulla, se riski on aina olemassa. "

        Hän oli tuttava joka oli varattuna välillä. Siinä oli vaikea heittää flirttiä silloin. Ehkä lähestymiseni oli liian asiallinen ja sitten lopulta liiankin suora.
        Toisaalta ajoitukset taisivat mennä vikaan ihan sattuman ja ympäristön myötä.

        Yksittäistapauksessa vaikea aina arvailla. Muissa tapauksissa niin olen heittänyt flirttiä ja silti ollaan lopulta oltu siinä "ollaan kavereita" tilanteessa.


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        "Ymmärsin kyllä, mutta minusta se on kuitenkin vähän väärä termi."

        Lainasin sen tuosta sanonnnasta "nice guys finish last" koska sellainen fiilis minulla sattuu olemaan. ;)

        "En tiedä oliko se robotti nyt hyvä esimerkki. Mutta tarkoitan että juuri tuossa naisessa ei ollut periaatteessa mitään vikaa, ja sitten siinä oli kuitenkin jokin ihan kamala perustavanlaatuinen vika. En osaa kuvailla asiaa paremmin. En osaa nähdä että tuo nainen olisi harrastanut seksiä koskaan kenenkään kanssa, ja osaan kuvitella melkein kaikki ihmiset panemassa jos haluan. "

        Kuulostaa omituiselta.
        Alkoi pelottaa että tuleekohan noille naisille minusta tollainen fiilis?

        Kun ei ole syntynyt seksijumalaksi niin...

        No mulle naisen ei edes tarvitse olla seksijumalatar. Mutta tuo yksi, siitä vaan puuttui seksi, seksuaalinen puoli ikään kuin kokonaan. Vaikka se nainen sanoi haluavansa sitä niin silti.

        Huolestuttavahan on tilanne jossa minä en innostu. Sen naisen kannalta siis.


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        No mulle naisen ei edes tarvitse olla seksijumalatar. Mutta tuo yksi, siitä vaan puuttui seksi, seksuaalinen puoli ikään kuin kokonaan. Vaikka se nainen sanoi haluavansa sitä niin silti.

        Huolestuttavahan on tilanne jossa minä en innostu. Sen naisen kannalta siis.

        Mutta voihan sama olla totta miehenkin kohdalla.

        Toisaalta voidaan kysyä onko sinun mielipiteelläsi hirveästi väliä jos 90% miehistä olisi kiinnostunut tuosta naisesta siltikin.

        Voisi olla onnenpotku hänelle ettet sinä olisi innostunut hänestä. ;)


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        "Enkä mä nyt oikeasti oleta tai edes toivo että jokainen nainen lankeaisi jalkojeni juureen, riittää että sopivasti..."

        Joo, mutta minä etsinkin sitä "yhtä". Jos olisin liikkeellä asenteellasi niin varmaan joku löytyisi muuksikin kuin kaveriksi. Nämä jotka vaikuttaa juuri sopivilta niin heitä lähestyn.

        Se mikä minua häiritsee on ehken se että Jos pitäisin jotakuta naista mukavana, asiallisena ja minulle sopivana niin pitäisin häntä kyllä yleensä seksuaalisestikin mielenkiintoisena.

        Nähtävästi naisilla täytyy olla aika korkea alkukantainen himo päällä jotta mies kiinnostaisi.

        Ehkä sitten lähestyn lopulta vääriä naisia jos kaiken maailman nörtit kulkee tuolla tyttöystävien kanssa tai odotan naiselta sekä suhteelta liikaa.

        "Liika mukavuus voi varmaan olla ongelma, naiset tykkää siitä että mies on vähän seksuaalinen. Naiset ehkä sanovat että eivät tykkää, mutta oikeasti isoin osa naisista tykkää kyllä kun mies on mies ja huomaa naisen naisena, seksuaalisena, kauniina ja haluttavana olentona."

        Mutta tuota on vaikea määritellä. Mikä on "miesmäisyyttä" ja miten sitä tulisi osoittaa että nainen on nainen?
        Varsinkaan tilanteissa joka ei ole baari vaan ihan arkipäivän ympäristö?

        "Kyllä mullekin alkaa jännitys ja ujous iskeä päälle jos olen tekemisissä naisen kanssa josta pidän enkä ole ihan varma pitääkö hän minusta. Mutten välttämättä niinkään ole mukava, olen vain idiootti mikä voi olla jonkun mielestä ihan suloista. Tai ainakin olen päässyt parisuhteeseen tuollaisten naisten kanssa, kai se sen puolesta puhuu."

        Idiotismi on suloista?
        Minulla iskee päälle usein kontrolli ja saatan vaikuttaa aika välinpitämättömältä.

        "Tottakai olisi pitänyt. Pakit voi silti tulla, se riski on aina olemassa. "

        Hän oli tuttava joka oli varattuna välillä. Siinä oli vaikea heittää flirttiä silloin. Ehkä lähestymiseni oli liian asiallinen ja sitten lopulta liiankin suora.
        Toisaalta ajoitukset taisivat mennä vikaan ihan sattuman ja ympäristön myötä.

        Yksittäistapauksessa vaikea aina arvailla. Muissa tapauksissa niin olen heittänyt flirttiä ja silti ollaan lopulta oltu siinä "ollaan kavereita" tilanteessa.

        "Joo, mutta minä etsinkin sitä "yhtä". Jos olisin liikkeellä asenteellasi niin varmaan joku löytyisi muuksikin kuin kaveriksi. Nämä jotka vaikuttaa juuri sopivilta niin heitä lähestyn."

        Niin minäkin etsin. Mutta niin kauan kun ei löydy, en usko saavani pisteitä pidättäytymällä seksistä ja naisseurasta täysin. Plus että saattaahan kuka tahansa niistä olla se sopiva. Kaikki suhteet kuitenkin alkavat vahingossa, tavalla tai toisella.

        "Se mikä minua häiritsee on ehken se että Jos pitäisin jotakuta naista mukavana, asiallisena ja minulle sopivana niin pitäisin häntä kyllä yleensä seksuaalisestikin mielenkiintoisena."

        Minä taas en välttämättä. Mulla on kyllä naispuolisia ystäviä jotka ovat mukavia, hauskoja, asiallisia ja ystäviksi sopivia mutta kun ei ole riittävän kovaa himoa niin ei ole.

        "Nähtävästi naisilla täytyy olla aika korkea alkukantainen himo päällä jotta mies kiinnostaisi."

        En usko tuohon. Jonkinlainen kylläkin.

        "Mutta tuota on vaikea määritellä. Mikä on "miesmäisyyttä" ja miten sitä tulisi osoittaa että nainen on nainen?
        Varsinkaan tilanteissa joka ei ole baari vaan ihan arkipäivän ympäristö?"

        Tähän on vaikea vastata. Luulisin, että tuo tulee minulta aika luonnostaan. Kehun kyllä naista, mutta vain kun tarkoitan sitä. Huomioin ulkonäköä, mutta vain kun siinä on jotain mikä herättää huomion. Osaan kai vaan katsoa, että mitä jollekin naiselle pitäisi sanoa. En pohdi asiaa sen syvemmin.

        "Idiotismi on suloista?"

        Exän mielestä ainakin. Ekat varsinaiset deitit menivät kauniisti sanoen penkin alle. Hermoilin ja kerroin kaikki typerimmät mieleen tulevat läpät ja kaadoin vielä tyylikkäästi oluen naisen päälle. Myöhemmin nainen kertoi, että oli kuvitellut minua pahemman luokan playeriksi ja hermoilu teki minusta hänen mielestään kiinnostavan ja suloisen.

        "Minulla iskee päälle usein kontrolli ja saatan vaikuttaa aika välinpitämättömältä."

        Minulla ei ole tuota pelkoa. Impulssikontrollini on aika huonolla tasolla.

        "Hän oli tuttava joka oli varattuna välillä. Siinä oli vaikea heittää flirttiä silloin. Ehkä lähestymiseni oli liian asiallinen ja sitten lopulta liiankin suora."

        Hmm... Jos olisin todella rakastunut, en välittäisi siitä miehestä pätkääkään. Iskisin sen naisen silti.


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Mutta voihan sama olla totta miehenkin kohdalla.

        Toisaalta voidaan kysyä onko sinun mielipiteelläsi hirveästi väliä jos 90% miehistä olisi kiinnostunut tuosta naisesta siltikin.

        Voisi olla onnenpotku hänelle ettet sinä olisi innostunut hänestä. ;)

        "Mutta voihan sama olla totta miehenkin kohdalla."

        Varmaan voi.

        "Toisaalta voidaan kysyä onko sinun mielipiteelläsi hirveästi väliä jos 90% miehistä olisi kiinnostunut tuosta naisesta siltikin.

        Voisi olla onnenpotku hänelle ettet sinä olisi innostunut hänestä. ;)"

        Usko pois, jos minä en innostu niin sitten ei juuri kukaan muukaan. Naismakuni on kauniisti sanottuna laaja. Ainakin mitä tulee noihin seksijuttuihin.


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        "Joo, mutta minä etsinkin sitä "yhtä". Jos olisin liikkeellä asenteellasi niin varmaan joku löytyisi muuksikin kuin kaveriksi. Nämä jotka vaikuttaa juuri sopivilta niin heitä lähestyn."

        Niin minäkin etsin. Mutta niin kauan kun ei löydy, en usko saavani pisteitä pidättäytymällä seksistä ja naisseurasta täysin. Plus että saattaahan kuka tahansa niistä olla se sopiva. Kaikki suhteet kuitenkin alkavat vahingossa, tavalla tai toisella.

        "Se mikä minua häiritsee on ehken se että Jos pitäisin jotakuta naista mukavana, asiallisena ja minulle sopivana niin pitäisin häntä kyllä yleensä seksuaalisestikin mielenkiintoisena."

        Minä taas en välttämättä. Mulla on kyllä naispuolisia ystäviä jotka ovat mukavia, hauskoja, asiallisia ja ystäviksi sopivia mutta kun ei ole riittävän kovaa himoa niin ei ole.

        "Nähtävästi naisilla täytyy olla aika korkea alkukantainen himo päällä jotta mies kiinnostaisi."

        En usko tuohon. Jonkinlainen kylläkin.

        "Mutta tuota on vaikea määritellä. Mikä on "miesmäisyyttä" ja miten sitä tulisi osoittaa että nainen on nainen?
        Varsinkaan tilanteissa joka ei ole baari vaan ihan arkipäivän ympäristö?"

        Tähän on vaikea vastata. Luulisin, että tuo tulee minulta aika luonnostaan. Kehun kyllä naista, mutta vain kun tarkoitan sitä. Huomioin ulkonäköä, mutta vain kun siinä on jotain mikä herättää huomion. Osaan kai vaan katsoa, että mitä jollekin naiselle pitäisi sanoa. En pohdi asiaa sen syvemmin.

        "Idiotismi on suloista?"

        Exän mielestä ainakin. Ekat varsinaiset deitit menivät kauniisti sanoen penkin alle. Hermoilin ja kerroin kaikki typerimmät mieleen tulevat läpät ja kaadoin vielä tyylikkäästi oluen naisen päälle. Myöhemmin nainen kertoi, että oli kuvitellut minua pahemman luokan playeriksi ja hermoilu teki minusta hänen mielestään kiinnostavan ja suloisen.

        "Minulla iskee päälle usein kontrolli ja saatan vaikuttaa aika välinpitämättömältä."

        Minulla ei ole tuota pelkoa. Impulssikontrollini on aika huonolla tasolla.

        "Hän oli tuttava joka oli varattuna välillä. Siinä oli vaikea heittää flirttiä silloin. Ehkä lähestymiseni oli liian asiallinen ja sitten lopulta liiankin suora."

        Hmm... Jos olisin todella rakastunut, en välittäisi siitä miehestä pätkääkään. Iskisin sen naisen silti.

        "Niin minäkin etsin. Mutta niin kauan kun ei löydy, en usko saavani pisteitä pidättäytymällä seksistä ja naisseurasta täysin. Plus että saattaahan kuka tahansa niistä olla se sopiva. Kaikki suhteet kuitenkin alkavat vahingossa, tavalla tai toisella."

        Seksiä en erityisesti kaipaa ja ne ovat lopulta eri juttuja ne.
        Ei kuka tahansa voi olla sopiva. Näen yleensä etukäteen tuleeko jutusta mitään vai ei ja sillä ei ole seksuaalisen himon kanssa sinällään tekemistä.
        Vaikka joku olisi kiinnostava seksuaalisesti sekä mukava niin saatamme olla kahdelta eri planeetalta noin muuten.

        "Minä taas en välttämättä. Mulla on kyllä naispuolisia ystäviä jotka ovat mukavia, hauskoja, asiallisia ja ystäviksi sopivia mutta kun ei ole riittävän kovaa himoa niin ei ole."

        Kyllä minä heitä kohtaan voisin himoa tuntea. Eriasia on sitten kiinnostaako suhde heidän kanssaan. Erotan kuitenkin kaverit, panot ja suhteet aika tarkkaan.

        "En usko tuohon. Jonkinlainen kylläkin. "

        Ehkä sitten en sytyä edes pientä liekkiä :(

        "Tähän on vaikea vastata. "

        Todella vaikea.

        "Exän mielestä ainakin."

        Mielenkiintoinen exä. Tosin omat exäni ovat ihan samanlaisia omituisia tapauksia.

        "Minulla ei ole tuota pelkoa. Impulssikontrollini on aika huonolla tasolla."

        Ehkä minun ongelma onkin tuossa? Pitäisi vaikuttaa impulsiivisemmalta?

        "Hmm... Jos olisin todella rakastunut, en välittäisi siitä miehestä pätkääkään. Iskisin sen naisen silti. "

        En ollut rakastunut mutta vahvasti kiinnostunut.
        Pelasin korttini siten etten vaikuttaisi epätoivoiselta varatun iskijältä eli kirmasin niityllä vapaasti odotellen hänen vapautumistaan. Kun hän vapautui niin hän vaikutti kiinnostuneelta.

        Minkä takia tässä nyt yritän tällä kertaa kaivaa vähän syvempää syytä esiin miksi nämä aina päättyvät kaveruuteen nämä jutut.


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        "Mutta voihan sama olla totta miehenkin kohdalla."

        Varmaan voi.

        "Toisaalta voidaan kysyä onko sinun mielipiteelläsi hirveästi väliä jos 90% miehistä olisi kiinnostunut tuosta naisesta siltikin.

        Voisi olla onnenpotku hänelle ettet sinä olisi innostunut hänestä. ;)"

        Usko pois, jos minä en innostu niin sitten ei juuri kukaan muukaan. Naismakuni on kauniisti sanottuna laaja. Ainakin mitä tulee noihin seksijuttuihin.

        "Usko pois, jos minä en innostu niin sitten ei juuri kukaan muukaan. Naismakuni on kauniisti sanottuna laaja. Ainakin mitä tulee noihin seksijuttuihin. "

        Ehkä minun pitää etsiä sinunkaltainen nainen ja kysyä olenko seksitön hänen mielestään...
        Sitten kai kukaan muukaan ei voi kiinnostua...muuta kuin "kaverina".


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        "Niin minäkin etsin. Mutta niin kauan kun ei löydy, en usko saavani pisteitä pidättäytymällä seksistä ja naisseurasta täysin. Plus että saattaahan kuka tahansa niistä olla se sopiva. Kaikki suhteet kuitenkin alkavat vahingossa, tavalla tai toisella."

        Seksiä en erityisesti kaipaa ja ne ovat lopulta eri juttuja ne.
        Ei kuka tahansa voi olla sopiva. Näen yleensä etukäteen tuleeko jutusta mitään vai ei ja sillä ei ole seksuaalisen himon kanssa sinällään tekemistä.
        Vaikka joku olisi kiinnostava seksuaalisesti sekä mukava niin saatamme olla kahdelta eri planeetalta noin muuten.

        "Minä taas en välttämättä. Mulla on kyllä naispuolisia ystäviä jotka ovat mukavia, hauskoja, asiallisia ja ystäviksi sopivia mutta kun ei ole riittävän kovaa himoa niin ei ole."

        Kyllä minä heitä kohtaan voisin himoa tuntea. Eriasia on sitten kiinnostaako suhde heidän kanssaan. Erotan kuitenkin kaverit, panot ja suhteet aika tarkkaan.

        "En usko tuohon. Jonkinlainen kylläkin. "

        Ehkä sitten en sytyä edes pientä liekkiä :(

        "Tähän on vaikea vastata. "

        Todella vaikea.

        "Exän mielestä ainakin."

        Mielenkiintoinen exä. Tosin omat exäni ovat ihan samanlaisia omituisia tapauksia.

        "Minulla ei ole tuota pelkoa. Impulssikontrollini on aika huonolla tasolla."

        Ehkä minun ongelma onkin tuossa? Pitäisi vaikuttaa impulsiivisemmalta?

        "Hmm... Jos olisin todella rakastunut, en välittäisi siitä miehestä pätkääkään. Iskisin sen naisen silti. "

        En ollut rakastunut mutta vahvasti kiinnostunut.
        Pelasin korttini siten etten vaikuttaisi epätoivoiselta varatun iskijältä eli kirmasin niityllä vapaasti odotellen hänen vapautumistaan. Kun hän vapautui niin hän vaikutti kiinnostuneelta.

        Minkä takia tässä nyt yritän tällä kertaa kaivaa vähän syvempää syytä esiin miksi nämä aina päättyvät kaveruuteen nämä jutut.

        "Seksiä en erityisesti kaipaa ja ne ovat lopulta eri juttuja ne."

        Minä kaipaan, ja erotan kyllä seksin parisuhteesta.

        "Ei kuka tahansa voi olla sopiva. Näen yleensä etukäteen tuleeko jutusta mitään vai ei ja sillä ei ole seksuaalisen himon kanssa sinällään tekemistä."

        Ei tietenkään voi, mutta asialla on aika paljon tekemistä halun kanssa. Sopiva on sopiva myös sängyssä. Omat mieltymykset ovat osin niin erikoiset, että parempi olla samoilla linjoilla.

        "Vaikka joku olisi kiinnostava seksuaalisesti sekä mukava niin saatamme olla kahdelta eri planeetalta noin muuten."

        Toki, esimerkiksi vakkarini on suurinpiirtein tuollainen. Pantava ja mukava ja hauska, mutta ei meistä paria tulisi.

        "Kyllä minä heitä kohtaan voisin himoa tuntea. Eriasia on sitten kiinnostaako suhde heidän kanssaan. Erotan kuitenkin kaverit, panot ja suhteet aika tarkkaan."

        Minä en vaan osaa. Tai ehkä osaisin jos oikein keskittyisin, mutten kuitenkaan tunne riittävästi intohimoa jotta alkaisin suhteentapaista yrittämään. Parempi pitää kavereina kun se suhde toimii niin hyvin.

        "Ehkä sitten en sytyä edes pientä liekkiä :("

        Minun on vaikea kuvitella että naiset haluavat alusvaatemallin näköistä komistusta kun itse en ole sellainen ja noihin puuhiin kyllä löytyy seuraa yrittämättäkin.

        "Mielenkiintoinen exä. Tosin omat exäni ovat ihan samanlaisia omituisia tapauksia."

        Exäni ovat mielenkiintoisia. Upeita, ainutlaatuisia naisia jotka ovat särkeneet jokainen yksi kerrallaan sydämeni.

        "Ehkä minun ongelma onkin tuossa? Pitäisi vaikuttaa impulsiivisemmalta?"

        Sitä en tiedä. Ehkä musta on helppo kiinnostua koska en pahemmin vaivaudu peittelemään tunteitani tai kiinnostustani. Tai paremminkin en osaa peitellä.

        "En ollut rakastunut mutta vahvasti kiinnostunut.
        Pelasin korttini siten etten vaikuttaisi epätoivoiselta varatun iskijältä eli kirmasin niityllä vapaasti odotellen hänen vapautumistaan. Kun hän vapautui niin hän vaikutti kiinnostuneelta."

        Mielenkiintoista. Olisit tehnyt peliliikkeen. Heti.

        "Minkä takia tässä nyt yritän tällä kertaa kaivaa vähän syvempää syytä esiin miksi nämä aina päättyvät kaveruuteen nämä jutut."

        Sitä sun pitäisi kysyä naisilta jotka sanovat sulle noin.


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        "Usko pois, jos minä en innostu niin sitten ei juuri kukaan muukaan. Naismakuni on kauniisti sanottuna laaja. Ainakin mitä tulee noihin seksijuttuihin. "

        Ehkä minun pitää etsiä sinunkaltainen nainen ja kysyä olenko seksitön hänen mielestään...
        Sitten kai kukaan muukaan ei voi kiinnostua...muuta kuin "kaverina".

        Haluatko mun nymfon ex-vakkarin numeron? :D

        Se kyllä tykkää sitten kuvata, eikä hävitä niitä kovalevyltä.


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        "Seksiä en erityisesti kaipaa ja ne ovat lopulta eri juttuja ne."

        Minä kaipaan, ja erotan kyllä seksin parisuhteesta.

        "Ei kuka tahansa voi olla sopiva. Näen yleensä etukäteen tuleeko jutusta mitään vai ei ja sillä ei ole seksuaalisen himon kanssa sinällään tekemistä."

        Ei tietenkään voi, mutta asialla on aika paljon tekemistä halun kanssa. Sopiva on sopiva myös sängyssä. Omat mieltymykset ovat osin niin erikoiset, että parempi olla samoilla linjoilla.

        "Vaikka joku olisi kiinnostava seksuaalisesti sekä mukava niin saatamme olla kahdelta eri planeetalta noin muuten."

        Toki, esimerkiksi vakkarini on suurinpiirtein tuollainen. Pantava ja mukava ja hauska, mutta ei meistä paria tulisi.

        "Kyllä minä heitä kohtaan voisin himoa tuntea. Eriasia on sitten kiinnostaako suhde heidän kanssaan. Erotan kuitenkin kaverit, panot ja suhteet aika tarkkaan."

        Minä en vaan osaa. Tai ehkä osaisin jos oikein keskittyisin, mutten kuitenkaan tunne riittävästi intohimoa jotta alkaisin suhteentapaista yrittämään. Parempi pitää kavereina kun se suhde toimii niin hyvin.

        "Ehkä sitten en sytyä edes pientä liekkiä :("

        Minun on vaikea kuvitella että naiset haluavat alusvaatemallin näköistä komistusta kun itse en ole sellainen ja noihin puuhiin kyllä löytyy seuraa yrittämättäkin.

        "Mielenkiintoinen exä. Tosin omat exäni ovat ihan samanlaisia omituisia tapauksia."

        Exäni ovat mielenkiintoisia. Upeita, ainutlaatuisia naisia jotka ovat särkeneet jokainen yksi kerrallaan sydämeni.

        "Ehkä minun ongelma onkin tuossa? Pitäisi vaikuttaa impulsiivisemmalta?"

        Sitä en tiedä. Ehkä musta on helppo kiinnostua koska en pahemmin vaivaudu peittelemään tunteitani tai kiinnostustani. Tai paremminkin en osaa peitellä.

        "En ollut rakastunut mutta vahvasti kiinnostunut.
        Pelasin korttini siten etten vaikuttaisi epätoivoiselta varatun iskijältä eli kirmasin niityllä vapaasti odotellen hänen vapautumistaan. Kun hän vapautui niin hän vaikutti kiinnostuneelta."

        Mielenkiintoista. Olisit tehnyt peliliikkeen. Heti.

        "Minkä takia tässä nyt yritän tällä kertaa kaivaa vähän syvempää syytä esiin miksi nämä aina päättyvät kaveruuteen nämä jutut."

        Sitä sun pitäisi kysyä naisilta jotka sanovat sulle noin.

        "Minä kaipaan, ja erotan kyllä seksin parisuhteesta."

        Jaa. Tuossa kesällä harrastin seksiä ilman suhdetta ja oli kyllä ihan suoraan surkea kokemus. Seksi siis ihan hauskaa, mutta jäi niin tyhjä fiilis että olla ja voi.

        "Minun on vaikea kuvitella että naiset haluavat alusvaatemallin näköistä komistusta kun itse en ole sellainen ja noihin puuhiin kyllä löytyy seuraa yrittämättäkin."

        Mutta sä panetkin juttujen perusteella kaikkea millä on pulssi (ainakin ollut joskus). ;)

        "Exäni ovat mielenkiintoisia. Upeita, ainutlaatuisia naisia jotka ovat särkeneet jokainen yksi kerrallaan sydämeni. "

        Minun exäni ovat olleet niin tavallisen tylsiä ja mielenkiinnottomia tai rasittavia tapauksia kuin olla ja voi. Sen takia kai etsinkin jotain muuta.

        "Sitä en tiedä. Ehkä musta on helppo kiinnostua koska en pahemmin vaivaudu peittelemään tunteitani tai kiinnostustani. Tai paremminkin en osaa peitellä."

        Minä taas osaan peitellä sen kai liiankin hyvin.

        "Mielenkiintoista. Olisit tehnyt peliliikkeen. Heti."

        Minä teinkin. Lähestyin vaikka tiesin hänen olevan varattu muttei hän tiennyt minun tietävän. ;)

        Sen jälkeen vain on vain todella vaikea jatkaa jos haluaa säilyttää mahdollisuutensa. Tiedät kai että jos nainen on uskollista sorttia niin hänelle mies joka yrittää iskeä varattua on niin paska kuin olla ja voi?
        Sitten olisi pitänyt ottaa selvää onko hän vapaa ja olisi pitänyt yrittää väkisin nähdä häntä ja heittää flirttiä.
        Mutta rehellisesti niin muutama päivä ennen kuin lähestyin niin hän vaikutti kiinnostuneelta jonka jälkeen sain kimmokkeen selvittää onko hän varattu ja toimin silloin heti.
        Olin turhan varma onnistumisesta tuossa tapauksessa.

        "Sitä sun pitäisi kysyä naisilta jotka sanovat sulle noin. "

        Vastaukset ovat kovin


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        "Minä kaipaan, ja erotan kyllä seksin parisuhteesta."

        Jaa. Tuossa kesällä harrastin seksiä ilman suhdetta ja oli kyllä ihan suoraan surkea kokemus. Seksi siis ihan hauskaa, mutta jäi niin tyhjä fiilis että olla ja voi.

        "Minun on vaikea kuvitella että naiset haluavat alusvaatemallin näköistä komistusta kun itse en ole sellainen ja noihin puuhiin kyllä löytyy seuraa yrittämättäkin."

        Mutta sä panetkin juttujen perusteella kaikkea millä on pulssi (ainakin ollut joskus). ;)

        "Exäni ovat mielenkiintoisia. Upeita, ainutlaatuisia naisia jotka ovat särkeneet jokainen yksi kerrallaan sydämeni. "

        Minun exäni ovat olleet niin tavallisen tylsiä ja mielenkiinnottomia tai rasittavia tapauksia kuin olla ja voi. Sen takia kai etsinkin jotain muuta.

        "Sitä en tiedä. Ehkä musta on helppo kiinnostua koska en pahemmin vaivaudu peittelemään tunteitani tai kiinnostustani. Tai paremminkin en osaa peitellä."

        Minä taas osaan peitellä sen kai liiankin hyvin.

        "Mielenkiintoista. Olisit tehnyt peliliikkeen. Heti."

        Minä teinkin. Lähestyin vaikka tiesin hänen olevan varattu muttei hän tiennyt minun tietävän. ;)

        Sen jälkeen vain on vain todella vaikea jatkaa jos haluaa säilyttää mahdollisuutensa. Tiedät kai että jos nainen on uskollista sorttia niin hänelle mies joka yrittää iskeä varattua on niin paska kuin olla ja voi?
        Sitten olisi pitänyt ottaa selvää onko hän vapaa ja olisi pitänyt yrittää väkisin nähdä häntä ja heittää flirttiä.
        Mutta rehellisesti niin muutama päivä ennen kuin lähestyin niin hän vaikutti kiinnostuneelta jonka jälkeen sain kimmokkeen selvittää onko hän varattu ja toimin silloin heti.
        Olin turhan varma onnistumisesta tuossa tapauksessa.

        "Sitä sun pitäisi kysyä naisilta jotka sanovat sulle noin. "

        Vastaukset ovat kovin

        "Jaa. Tuossa kesällä harrastin seksiä ilman suhdetta ja oli kyllä ihan suoraan surkea kokemus. Seksi siis ihan hauskaa, mutta jäi niin tyhjä fiilis että olla ja voi."

        Ei mulle vaan yleensä jää jos mukavaa on ollut. Joskus olen kyllä tuntenut itseni halvaksi huoraksi. Silloin kun yksi mies halusi minun panevan vaimoaan ja maksoi siitä kolme hunttia jälkeen päin esimerkiksi.

        "Mutta sä panetkin juttujen perusteella kaikkea millä on pulssi (ainakin ollut joskus). ;)"

        Joo, en ole tunnettu siitä että olisin erityisen valikoiva. Itse asiassa olen tunnettu siitä että minulla ei ole minkäänlaista vaatimustasoa seksisuhteeseen. Vakisuhteet ovat asia erikseen, niihin haluan ihastumista ja tietenkin myöhemmin rakkautta. Enkä rakastu kovin helposti. Ei kai kukaan?

        No okei, viime vuosina olen alkanut joskus jopa pihdata irtoseksissäkin. Esimerkiksi tyhmiltä naisilta ja naisilta jotka vaikuttavat luonteeltaan ikäviltä. Ulkonäkö on alkanut sen sijaan menettää merkitystään.

        "Minun exäni ovat olleet niin tavallisen tylsiä ja mielenkiinnottomia tai rasittavia tapauksia kuin olla ja voi. Sen takia kai etsinkin jotain muuta."

        Minun kolmella pitkäaikaisemmalla tyttöystävälläni on ollut kaikilla vikaa päässä. Kuten minullakin, tietenkin.

        "Minä taas osaan peitellä sen kai liiankin hyvin."

        Miten se onnistuu? Tarvitsisin tuohon vinkkejä, koska joudun välillä mielenkiintoisiin tilanteisiin kun pokka ei pidä.

        "Minä teinkin. Lähestyin vaikka tiesin hänen olevan varattu muttei hän tiennyt minun tietävän. ;)"

        Heti vapautumisen jälkeen, tietenkin! Varatut naiset voivat olla vähän hankalia.

        "Sen jälkeen vain on vain todella vaikea jatkaa jos haluaa säilyttää mahdollisuutensa. Tiedät kai että jos nainen on uskollista sorttia niin hänelle mies joka yrittää iskeä varattua on niin paska kuin olla ja voi?"

        No ei välttämättä. Eihän sitä aina voi tietää... Ja jos tietää, se on intohimoa.


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        Haluatko mun nymfon ex-vakkarin numeron? :D

        Se kyllä tykkää sitten kuvata, eikä hävitä niitä kovalevyltä.

        En tiedä onko tuo sellaista tietoa jota haluaa kuulla keneltäkään eli sitä lopullista tuomiota. ;)

        Oletukseni on että jos olen joskus kelvannut niin kelpaan kai edelleen.


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        "Jaa. Tuossa kesällä harrastin seksiä ilman suhdetta ja oli kyllä ihan suoraan surkea kokemus. Seksi siis ihan hauskaa, mutta jäi niin tyhjä fiilis että olla ja voi."

        Ei mulle vaan yleensä jää jos mukavaa on ollut. Joskus olen kyllä tuntenut itseni halvaksi huoraksi. Silloin kun yksi mies halusi minun panevan vaimoaan ja maksoi siitä kolme hunttia jälkeen päin esimerkiksi.

        "Mutta sä panetkin juttujen perusteella kaikkea millä on pulssi (ainakin ollut joskus). ;)"

        Joo, en ole tunnettu siitä että olisin erityisen valikoiva. Itse asiassa olen tunnettu siitä että minulla ei ole minkäänlaista vaatimustasoa seksisuhteeseen. Vakisuhteet ovat asia erikseen, niihin haluan ihastumista ja tietenkin myöhemmin rakkautta. Enkä rakastu kovin helposti. Ei kai kukaan?

        No okei, viime vuosina olen alkanut joskus jopa pihdata irtoseksissäkin. Esimerkiksi tyhmiltä naisilta ja naisilta jotka vaikuttavat luonteeltaan ikäviltä. Ulkonäkö on alkanut sen sijaan menettää merkitystään.

        "Minun exäni ovat olleet niin tavallisen tylsiä ja mielenkiinnottomia tai rasittavia tapauksia kuin olla ja voi. Sen takia kai etsinkin jotain muuta."

        Minun kolmella pitkäaikaisemmalla tyttöystävälläni on ollut kaikilla vikaa päässä. Kuten minullakin, tietenkin.

        "Minä taas osaan peitellä sen kai liiankin hyvin."

        Miten se onnistuu? Tarvitsisin tuohon vinkkejä, koska joudun välillä mielenkiintoisiin tilanteisiin kun pokka ei pidä.

        "Minä teinkin. Lähestyin vaikka tiesin hänen olevan varattu muttei hän tiennyt minun tietävän. ;)"

        Heti vapautumisen jälkeen, tietenkin! Varatut naiset voivat olla vähän hankalia.

        "Sen jälkeen vain on vain todella vaikea jatkaa jos haluaa säilyttää mahdollisuutensa. Tiedät kai että jos nainen on uskollista sorttia niin hänelle mies joka yrittää iskeä varattua on niin paska kuin olla ja voi?"

        No ei välttämättä. Eihän sitä aina voi tietää... Ja jos tietää, se on intohimoa.

        "Ei mulle vaan yleensä jää jos mukavaa on ollut. Joskus olen kyllä tuntenut itseni halvaksi huoraksi. Silloin kun yksi mies halusi minun panevan vaimoaan ja maksoi siitä kolme hunttia jälkeen päin esimerkiksi."

        Sä alat kuulostamaan että keksit näitä juttuja ihan päästä jo. ;)

        "Miten se onnistuu? Tarvitsisin tuohon vinkkejä, koska joudun välillä mielenkiintoisiin tilanteisiin kun pokka ei pidä."

        Ei minullakaan aina pokka pidä eli huumori vai tulla mukaan, mutta tuo tunnekontrolli taitaa olla ihan luontainen ominaisuus. Eikä välttämättä hyvä siis.

        Olen pohjimmiltani aika kovapäinen ja varmasti monia ulospäin "kovilta jäbiltä" vaikuttavia huomattavasti raskaampi sarjalainen mutta noin muuten todella nice guy.

        Tokihan jotain rentoutumisharjoituksia voi tehdä ja pyrkiä kontrolloitiin, mutta tuossa on se ongelma mikä minulla ehkä on että vaikuttaa sitten liian mukavalta tai liian kylmän tunteettomalta.
        Ei hyvä yhdistelmä lainkaan.

        Tietysti jos on ihan ihastuksissaan niin vaikeahan sitä on pidätellä, mutta kiinnostuksen peittely on eri juttu.

        "Heti vapautumisen jälkeen, tietenkin! Varatut naiset voivat olla vähän hankalia."

        Aivan, mutta kun en helvetti tiennyt sitä ja toisaalta en nähnyt häntä hyvään aikaan. Sitten kun näin niin hän osoitti näitä kiinnostuksen merkkejä muutaman kerran.

        Oli jo pakko toimia kun sain selville ettei ole varattu ja oli siihen malliin suhtautunut että voitto on jo pankissa. Sitten tuli lämpimän kohteliaat pakit joissa hän kierteli asiaa. Toisin sanottuna "meillä on mahiksia olla kavereita, ei muuta". Näin ainakin asian ymmärsin.
        En vaan ihan käsitä mutta nähtävästi olin sitten nice guy kun en yrittänyt juuri varattuna tai jo aiemmin väijynyt hänen piparipurkkiaan kun en ollut enää varma onko hän enää varattu vai ei.

        "No ei välttämättä. Eihän sitä aina voi tietää... Ja jos tietää, se on intohimoa. "

        Voi kun tilanne olisi ollut niin yksinkertainen ja valitsin sen vaihtoehdon jossa odotan koska tulkitsin hänen olevan aika konservatiivinen tuon asian suhteen.


      • yllättäviä oivalluks
        Ei noin kirjoitti:

        "Jaa. Tuossa kesällä harrastin seksiä ilman suhdetta ja oli kyllä ihan suoraan surkea kokemus. Seksi siis ihan hauskaa, mutta jäi niin tyhjä fiilis että olla ja voi."

        Ei mulle vaan yleensä jää jos mukavaa on ollut. Joskus olen kyllä tuntenut itseni halvaksi huoraksi. Silloin kun yksi mies halusi minun panevan vaimoaan ja maksoi siitä kolme hunttia jälkeen päin esimerkiksi.

        "Mutta sä panetkin juttujen perusteella kaikkea millä on pulssi (ainakin ollut joskus). ;)"

        Joo, en ole tunnettu siitä että olisin erityisen valikoiva. Itse asiassa olen tunnettu siitä että minulla ei ole minkäänlaista vaatimustasoa seksisuhteeseen. Vakisuhteet ovat asia erikseen, niihin haluan ihastumista ja tietenkin myöhemmin rakkautta. Enkä rakastu kovin helposti. Ei kai kukaan?

        No okei, viime vuosina olen alkanut joskus jopa pihdata irtoseksissäkin. Esimerkiksi tyhmiltä naisilta ja naisilta jotka vaikuttavat luonteeltaan ikäviltä. Ulkonäkö on alkanut sen sijaan menettää merkitystään.

        "Minun exäni ovat olleet niin tavallisen tylsiä ja mielenkiinnottomia tai rasittavia tapauksia kuin olla ja voi. Sen takia kai etsinkin jotain muuta."

        Minun kolmella pitkäaikaisemmalla tyttöystävälläni on ollut kaikilla vikaa päässä. Kuten minullakin, tietenkin.

        "Minä taas osaan peitellä sen kai liiankin hyvin."

        Miten se onnistuu? Tarvitsisin tuohon vinkkejä, koska joudun välillä mielenkiintoisiin tilanteisiin kun pokka ei pidä.

        "Minä teinkin. Lähestyin vaikka tiesin hänen olevan varattu muttei hän tiennyt minun tietävän. ;)"

        Heti vapautumisen jälkeen, tietenkin! Varatut naiset voivat olla vähän hankalia.

        "Sen jälkeen vain on vain todella vaikea jatkaa jos haluaa säilyttää mahdollisuutensa. Tiedät kai että jos nainen on uskollista sorttia niin hänelle mies joka yrittää iskeä varattua on niin paska kuin olla ja voi?"

        No ei välttämättä. Eihän sitä aina voi tietää... Ja jos tietää, se on intohimoa.

        """Minä taas osaan peitellä sen kai liiankin hyvin."

        Miten se onnistuu? Tarvitsisin tuohon vinkkejä, koska joudun välillä mielenkiintoisiin tilanteisiin kun pokka ei pidä."

        Tarkoitatko, että et osaa peitellä kiinnostustasi, vai että et vaan osaa pitää pokkaasi, vai mitä?
        Jos tarkoitit, että sinä joka tapauksessa aina ilmiannat kiinnostuksesi, niin täytyypä sanoa, että kylläpä me ihmiset sitten olemme radikaalisti erilaisia. Itselläni vaatii hitosti työtä, että saisin mitään sellaista puristettua itsestäni ulos, ei toivoakaan, että se tulisi helposti ja spontaanisti ja harkitsematta. Oletuksena olen aina aikalailla neutraali vähintään kunnes olen saanut selville mitkä ovat vastapuolen fiilikset, kävi nupissa millainen sutina tahansa.

        En tiedä, kumpi on pahempi/parempi.


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        "Ei mulle vaan yleensä jää jos mukavaa on ollut. Joskus olen kyllä tuntenut itseni halvaksi huoraksi. Silloin kun yksi mies halusi minun panevan vaimoaan ja maksoi siitä kolme hunttia jälkeen päin esimerkiksi."

        Sä alat kuulostamaan että keksit näitä juttuja ihan päästä jo. ;)

        "Miten se onnistuu? Tarvitsisin tuohon vinkkejä, koska joudun välillä mielenkiintoisiin tilanteisiin kun pokka ei pidä."

        Ei minullakaan aina pokka pidä eli huumori vai tulla mukaan, mutta tuo tunnekontrolli taitaa olla ihan luontainen ominaisuus. Eikä välttämättä hyvä siis.

        Olen pohjimmiltani aika kovapäinen ja varmasti monia ulospäin "kovilta jäbiltä" vaikuttavia huomattavasti raskaampi sarjalainen mutta noin muuten todella nice guy.

        Tokihan jotain rentoutumisharjoituksia voi tehdä ja pyrkiä kontrolloitiin, mutta tuossa on se ongelma mikä minulla ehkä on että vaikuttaa sitten liian mukavalta tai liian kylmän tunteettomalta.
        Ei hyvä yhdistelmä lainkaan.

        Tietysti jos on ihan ihastuksissaan niin vaikeahan sitä on pidätellä, mutta kiinnostuksen peittely on eri juttu.

        "Heti vapautumisen jälkeen, tietenkin! Varatut naiset voivat olla vähän hankalia."

        Aivan, mutta kun en helvetti tiennyt sitä ja toisaalta en nähnyt häntä hyvään aikaan. Sitten kun näin niin hän osoitti näitä kiinnostuksen merkkejä muutaman kerran.

        Oli jo pakko toimia kun sain selville ettei ole varattu ja oli siihen malliin suhtautunut että voitto on jo pankissa. Sitten tuli lämpimän kohteliaat pakit joissa hän kierteli asiaa. Toisin sanottuna "meillä on mahiksia olla kavereita, ei muuta". Näin ainakin asian ymmärsin.
        En vaan ihan käsitä mutta nähtävästi olin sitten nice guy kun en yrittänyt juuri varattuna tai jo aiemmin väijynyt hänen piparipurkkiaan kun en ollut enää varma onko hän enää varattu vai ei.

        "No ei välttämättä. Eihän sitä aina voi tietää... Ja jos tietää, se on intohimoa. "

        Voi kun tilanne olisi ollut niin yksinkertainen ja valitsin sen vaihtoehdon jossa odotan koska tulkitsin hänen olevan aika konservatiivinen tuon asian suhteen.

        "Sä alat kuulostamaan että keksit näitä juttuja ihan päästä jo. ;)"

        No se nainen oli melkein nelikymppinen ja mies kanssa, minä jotain 22v. Tapasin heidät parinvaihtobileissä minne houkuttelin yhden tutun mimmin viemään minut avecina. Olen käynyt etenkin nuorempana kaikenlaisissa seksuaalisesti erilaisten ihmisten tapahtumissa. Siellä tapaa mielenkiintoista porukkaa.

        "Ei minullakaan aina pokka pidä eli huumori vai tulla mukaan, mutta tuo tunnekontrolli taitaa olla ihan luontainen ominaisuus. Eikä välttämättä hyvä siis."

        Mulla se on surkealla tasolla, en osaa sitä ollenkaan.

        "Tokihan jotain rentoutumisharjoituksia voi tehdä ja pyrkiä kontrolloitiin, mutta tuossa on se ongelma mikä minulla ehkä on että vaikuttaa sitten liian mukavalta tai liian kylmän tunteettomalta.
        Ei hyvä yhdistelmä lainkaan."

        Ei varmasti. Minä taas vaikutan varmaan aika helposti lähestyttävältä.

        "Aivan, mutta kun en helvetti tiennyt sitä ja toisaalta en nähnyt häntä hyvään aikaan. Sitten kun näin niin hän osoitti näitä kiinnostuksen merkkejä muutaman kerran."

        Silloin pitää toimia. Heti. Ei odottaa mitään muutamaa kertaa.

        "Oli jo pakko toimia kun sain selville ettei ole varattu ja oli siihen malliin suhtautunut että voitto on jo pankissa. Sitten tuli lämpimän kohteliaat pakit joissa hän kierteli asiaa. Toisin sanottuna "meillä on mahiksia olla kavereita, ei muuta". Näin ainakin asian ymmärsin.
        En vaan ihan käsitä mutta nähtävästi olin sitten nice guy kun en yrittänyt juuri varattuna tai jo aiemmin väijynyt hänen piparipurkkiaan kun en ollut enää varma onko hän enää varattu vai ei."

        Tai sitten se vaan kiusasi sinua. Joskus itekin ollut tilanteessa missä muija antaa ymmärtää että saumaa olisi mutta alkaa sitten kuitenkin kierrellä ja kaarrella kun pyytää ihan suoraan johonkin ulos.

        "Voi kun tilanne olisi ollut niin yksinkertainen ja valitsin sen vaihtoehdon jossa odotan koska tulkitsin hänen olevan aika konservatiivinen tuon asian suhteen."

        Minä ajattelen aina että nainen on kuitenkin salaa nymfomaani. Joskus se johtaa siihen että naiset pitävät sikana, joskus siihen että ajaudun seksuaalisesti erittäin omituisiin ja kokeilunhaluisiin tilanteisiin.


      • Ei noin
        yllättäviä oivalluks kirjoitti:

        """Minä taas osaan peitellä sen kai liiankin hyvin."

        Miten se onnistuu? Tarvitsisin tuohon vinkkejä, koska joudun välillä mielenkiintoisiin tilanteisiin kun pokka ei pidä."

        Tarkoitatko, että et osaa peitellä kiinnostustasi, vai että et vaan osaa pitää pokkaasi, vai mitä?
        Jos tarkoitit, että sinä joka tapauksessa aina ilmiannat kiinnostuksesi, niin täytyypä sanoa, että kylläpä me ihmiset sitten olemme radikaalisti erilaisia. Itselläni vaatii hitosti työtä, että saisin mitään sellaista puristettua itsestäni ulos, ei toivoakaan, että se tulisi helposti ja spontaanisti ja harkitsematta. Oletuksena olen aina aikalailla neutraali vähintään kunnes olen saanut selville mitkä ovat vastapuolen fiilikset, kävi nupissa millainen sutina tahansa.

        En tiedä, kumpi on pahempi/parempi.

        omalla tavallaan tää mun juttu, kun se ongelma on toi tunnekontrolli ylipäätään eikä pelkästään naisseurassa. Muut ovat niin hillittyjä, minä en ole enkä oikein pysty siihen vaikka yritän joskus paljonkin.

        Sanotaan aina että suomalainen mies ei näytä tunteitaan mutta muhun se ei päde.


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        En tiedä onko tuo sellaista tietoa jota haluaa kuulla keneltäkään eli sitä lopullista tuomiota. ;)

        Oletukseni on että jos olen joskus kelvannut niin kelpaan kai edelleen.

        Ja tuo mimmi pahoinpitelisi minut jos antaisin sen puhelinnumeron jollekin. :D


      • Nice guys finish...
        Ei noin kirjoitti:

        "Sä alat kuulostamaan että keksit näitä juttuja ihan päästä jo. ;)"

        No se nainen oli melkein nelikymppinen ja mies kanssa, minä jotain 22v. Tapasin heidät parinvaihtobileissä minne houkuttelin yhden tutun mimmin viemään minut avecina. Olen käynyt etenkin nuorempana kaikenlaisissa seksuaalisesti erilaisten ihmisten tapahtumissa. Siellä tapaa mielenkiintoista porukkaa.

        "Ei minullakaan aina pokka pidä eli huumori vai tulla mukaan, mutta tuo tunnekontrolli taitaa olla ihan luontainen ominaisuus. Eikä välttämättä hyvä siis."

        Mulla se on surkealla tasolla, en osaa sitä ollenkaan.

        "Tokihan jotain rentoutumisharjoituksia voi tehdä ja pyrkiä kontrolloitiin, mutta tuossa on se ongelma mikä minulla ehkä on että vaikuttaa sitten liian mukavalta tai liian kylmän tunteettomalta.
        Ei hyvä yhdistelmä lainkaan."

        Ei varmasti. Minä taas vaikutan varmaan aika helposti lähestyttävältä.

        "Aivan, mutta kun en helvetti tiennyt sitä ja toisaalta en nähnyt häntä hyvään aikaan. Sitten kun näin niin hän osoitti näitä kiinnostuksen merkkejä muutaman kerran."

        Silloin pitää toimia. Heti. Ei odottaa mitään muutamaa kertaa.

        "Oli jo pakko toimia kun sain selville ettei ole varattu ja oli siihen malliin suhtautunut että voitto on jo pankissa. Sitten tuli lämpimän kohteliaat pakit joissa hän kierteli asiaa. Toisin sanottuna "meillä on mahiksia olla kavereita, ei muuta". Näin ainakin asian ymmärsin.
        En vaan ihan käsitä mutta nähtävästi olin sitten nice guy kun en yrittänyt juuri varattuna tai jo aiemmin väijynyt hänen piparipurkkiaan kun en ollut enää varma onko hän enää varattu vai ei."

        Tai sitten se vaan kiusasi sinua. Joskus itekin ollut tilanteessa missä muija antaa ymmärtää että saumaa olisi mutta alkaa sitten kuitenkin kierrellä ja kaarrella kun pyytää ihan suoraan johonkin ulos.

        "Voi kun tilanne olisi ollut niin yksinkertainen ja valitsin sen vaihtoehdon jossa odotan koska tulkitsin hänen olevan aika konservatiivinen tuon asian suhteen."

        Minä ajattelen aina että nainen on kuitenkin salaa nymfomaani. Joskus se johtaa siihen että naiset pitävät sikana, joskus siihen että ajaudun seksuaalisesti erittäin omituisiin ja kokeilunhaluisiin tilanteisiin.

        "No se nainen oli melkein nelikymppinen ja mies kanssa, minä jotain 22v. Tapasin heidät parinvaihtobileissä minne houkuttelin yhden tutun mimmin viemään minut avecina. Olen käynyt etenkin nuorempana kaikenlaisissa seksuaalisesti erilaisten ihmisten tapahtumissa. Siellä tapaa mielenkiintoista porukkaa."

        Tämä selityksesi ei lisännyt oletetusti yhtään tarinoitesi uskottavuutta. ;D

        "Mulla se on surkealla tasolla, en osaa sitä ollenkaan."

        Varmaan siinäkin liika on liikaa.

        "Silloin pitää toimia. Heti. Ei odottaa mitään muutamaa kertaa."

        Ei sitä tarvitse jankata ja kääntää veistä haavassa.
        Treffasin tuolloin toista enkä tiennyt hänen olevan tuolloin vapaa. Ihmettelin lähinnä hänen käytöstään jossa oli siis havaittavissa tuota kiinnostusta.

        Heti kun huomasin hänen kiinnostuksen sekä tajusin ettei hän ole varattu selvitettyäni asiaa niin toimin kun sain mahdollisuuden.
        En vain usko että muutama päivä tekee suuren merkityksen jos vaihtoehtoina on lähestyminen facebookissa tai sitten naamakkain.

        "Ei varmasti. Minä taas vaikutan varmaan aika helposti lähestyttävältä."

        Minulla se taitaa vaihdella olenko rennommalla tuulella vai puskeeko kontrolli sllä avoin päälle että muutun vakavammaksi.

        "Tai sitten se vaan kiusasi sinua. Joskus itekin ollut tilanteessa missä muija antaa ymmärtää että saumaa olisi mutta alkaa sitten kuitenkin kierrellä ja kaarrella kun pyytää ihan suoraan johonkin ulos."

        Kiusasi tai ei ollut varma. Varmaan jollakin tavalla kiinnostunut.
        Olen saanut pakkeja sen verran että näistä jäi jotenkin outo maku suuhun. En usko että se kaikki oli minun mielikuvitusta. Ehkä hän halusi flirtata ja kattoa asiaa, mutta harkitsi sitten ja antoi pakit.

        Tuohon on luotettava koska muuten sekoan ajatuksissa että hän voisi vieläkin olla kiinnostunut. Täytyy unohtaa...unohtaa...unohtaa.

        "Minä ajattelen aina että nainen on kuitenkin salaa nymfomaani. Joskus se johtaa siihen että naiset pitävät sikana, joskus siihen että ajaudun seksuaalisesti erittäin omituisiin ja kokeilunhaluisiin tilanteisiin. "

        Hän ei vaikuta ihan sellaiselta. Hänen tämä edellinen poikakaverinsa ei ollut mikään kovin erikoinen tyyppi kylläkään ellei nainen ole joku piilopervo sitten.

        Se mikä ihmetytti kylläkin että miten niin sosiaalinen nainen vaikutti välillä aralta kun oli minun kanssa tekemisissä.


      • Ei noin
        Nice guys finish... kirjoitti:

        "No se nainen oli melkein nelikymppinen ja mies kanssa, minä jotain 22v. Tapasin heidät parinvaihtobileissä minne houkuttelin yhden tutun mimmin viemään minut avecina. Olen käynyt etenkin nuorempana kaikenlaisissa seksuaalisesti erilaisten ihmisten tapahtumissa. Siellä tapaa mielenkiintoista porukkaa."

        Tämä selityksesi ei lisännyt oletetusti yhtään tarinoitesi uskottavuutta. ;D

        "Mulla se on surkealla tasolla, en osaa sitä ollenkaan."

        Varmaan siinäkin liika on liikaa.

        "Silloin pitää toimia. Heti. Ei odottaa mitään muutamaa kertaa."

        Ei sitä tarvitse jankata ja kääntää veistä haavassa.
        Treffasin tuolloin toista enkä tiennyt hänen olevan tuolloin vapaa. Ihmettelin lähinnä hänen käytöstään jossa oli siis havaittavissa tuota kiinnostusta.

        Heti kun huomasin hänen kiinnostuksen sekä tajusin ettei hän ole varattu selvitettyäni asiaa niin toimin kun sain mahdollisuuden.
        En vain usko että muutama päivä tekee suuren merkityksen jos vaihtoehtoina on lähestyminen facebookissa tai sitten naamakkain.

        "Ei varmasti. Minä taas vaikutan varmaan aika helposti lähestyttävältä."

        Minulla se taitaa vaihdella olenko rennommalla tuulella vai puskeeko kontrolli sllä avoin päälle että muutun vakavammaksi.

        "Tai sitten se vaan kiusasi sinua. Joskus itekin ollut tilanteessa missä muija antaa ymmärtää että saumaa olisi mutta alkaa sitten kuitenkin kierrellä ja kaarrella kun pyytää ihan suoraan johonkin ulos."

        Kiusasi tai ei ollut varma. Varmaan jollakin tavalla kiinnostunut.
        Olen saanut pakkeja sen verran että näistä jäi jotenkin outo maku suuhun. En usko että se kaikki oli minun mielikuvitusta. Ehkä hän halusi flirtata ja kattoa asiaa, mutta harkitsi sitten ja antoi pakit.

        Tuohon on luotettava koska muuten sekoan ajatuksissa että hän voisi vieläkin olla kiinnostunut. Täytyy unohtaa...unohtaa...unohtaa.

        "Minä ajattelen aina että nainen on kuitenkin salaa nymfomaani. Joskus se johtaa siihen että naiset pitävät sikana, joskus siihen että ajaudun seksuaalisesti erittäin omituisiin ja kokeilunhaluisiin tilanteisiin. "

        Hän ei vaikuta ihan sellaiselta. Hänen tämä edellinen poikakaverinsa ei ollut mikään kovin erikoinen tyyppi kylläkään ellei nainen ole joku piilopervo sitten.

        Se mikä ihmetytti kylläkin että miten niin sosiaalinen nainen vaikutti välillä aralta kun oli minun kanssa tekemisissä.

        "Tämä selityksesi ei lisännyt oletetusti yhtään tarinoitesi uskottavuutta. ;D"

        Ei varmaan. Useimmat eivät edes tiedä, että Helsingissä on tarjolla parinvaihtobileitä ja mm. Finswingers niminen yhteisö parinvaihtoa varten. No on niitä ihan kuten erilaisia kinky/fetissijuttujakin. Oma paheeni on BDSM, etenkin bondage. En ole pohjimmiltani kovin vanilija vaikka normiseksikin menee ja kiihottaa. Se vaikeuttaa kumppanin löytämistä. Toisaalta tapaan sitten aika erikoisia naisia kyllä. Ja niiden kanssa tulee kokeiltua kaikkea sellaista, mikä voisi olla jonkun psyykeltään terveemmän ihmisen mielestä omituista. Yksityiskohtia jaksa nyt avata.

        "Ei sitä tarvitse jankata ja kääntää veistä haavassa.
        Treffasin tuolloin toista enkä tiennyt hänen olevan tuolloin vapaa. Ihmettelin lähinnä hänen käytöstään jossa oli siis havaittavissa tuota kiinnostusta."

        Opiksi seuraavalle kerralle. :)

        "En vain usko että muutama päivä tekee suuren merkityksen jos vaihtoehtoina on lähestyminen facebookissa tai sitten naamakkain."

        Vaikee sanoa... Ehkä se vaan leikki?

        "Kiusasi tai ei ollut varma. Varmaan jollakin tavalla kiinnostunut.
        Olen saanut pakkeja sen verran että näistä jäi jotenkin outo maku suuhun. En usko että se kaikki oli minun mielikuvitusta. Ehkä hän halusi flirtata ja kattoa asiaa, mutta harkitsi sitten ja antoi pakit."

        Hyvin mahdollista, tai sitten testasi viehätysvoimaansa. Naiset tekee sitä.

        "Hän ei vaikuta ihan sellaiselta. Hänen tämä edellinen poikakaverinsa ei ollut mikään kovin erikoinen tyyppi kylläkään ellei nainen ole joku piilopervo sitten."

        Äh, kaikki ihmiset ovat salaa pervoja.


    • LifEeyess

      Otapa huomioon seuraavat faktat:

      Keskiverto nettideitin nainen ei edusta keskivertonaista yleensä.
      Valtaosa netin naisista on eronneita ja karanneita tai seikkailijoita - ja noin tulevat toimimaan jatkossakin.
      Heille ihmissuhde on kertakäyttötavaraa ja tavara laitetaan herkästi vaihtoon...ei niinkään
      konservatiivisin perustein, vaan nykytrendin mukaisesti - käyttöominaisuudet ei miellytä niin
      kuin suuremmissa fantasioisssa toivotaan.

      Siis kaikki netin naiset ei ole tuollaisia. Todennäköisesti vain tapaamasi nainen on juuri
      yllämainitun kaltainen - heillähän on valtava kiire hakea kivaa käyttöominaisuutta.
      Ja kiire myös tapaamisiin.

      Lihaksiesi lisäksi pyri kehittämään ihmistuntemustasi.
      Mikäli siinä onnistut - opit kyllä tunnistamaan ne netin harvalukuiset upeat mahdollisuudet.

      • Nice guys finish...

        Ihmistuntemukseni on keskimäärin aika hyvällä tasolla, anteeksi vain.
        Nämä naiset joista puhuin, niin en ole heitä netissä ketään alunperin tavannut.

        Nettideitissä ollessani oli kyllä samaa havaittavissa, mutta ei siellä se tarjonta päätä huimannut joten itse lopettelin sen jo hyvän aikaa sitten.


    • qrqo

      Yksi juttu, jonka olen pikku hiljaa todennut jäädyttäneen kykyäni pelata peli loppuun asti, on liika murehtiminen siitä, mitä oikein kehtaa ja raatsii tehdä, tai yliherkäksi vastuuntunnoksikin sitä kai voi kutsua. Tavallaan pystyn kyllä tunnistamaan ainakin ajoittain niitä tilanteita ja naruja, joista vetämällä naisen saa sulatettua pehmeäksi ja haavoittuvaksi ja vaikka petiinkin saakka. Esimerkiksi kun koittaa se kahdenkeskinen hetki pitkään porukalla juhlitun illan lopulla (jonka kuluessa pieni flirtti on nostattanut aavistusta sähköstä välillämme), vastassani on viehkeän naisen syvä katse ja saisin periaatteessa sanottua jotakin aika todenmukaistakin kuten että sinussa on jotakin ainutlaatuista ja minun olisi vaarallisen helppoa jäädä sinuun koukkuun, jos antaisin vain mennä... Pelimieshän tässä kohdin iskee ja korjaa potin kotiin, mutta itseäni tavallaan kauhistuttaa nähdä (tai kuvitella, mikä sitten on faktaa...) toinen niin herkkänä ja haavoittuvana siinä tilanteessa, jossa seuraava askel hänen taholtaan vaatii jo heittäytymistä tunteittensa varaan, ja patistaa häntä sen kynnyksen yli... kun itse kuitenkin tiedän, että olen enemmän järjen kuin tunteen vietävissä oleva ihminen. Olisiko se juuri tuota julkeutta ja häikäilemättömyyttä, jolla naiset saadaan vollottamaan niin ihanien mutta myös kamalien pelimiesten perään.

      • Nice guys finish...

        Olen kyllä liiankin vastuuntuntoinen ja tämä kuului tuohon "nice guy" käsitteeseeni.
        En tiedä kyllä sitten miten nainen sitä tulkitsee. Onko se liian tylsää, tavallista, turvallista ja näissä asioissa turhaa? En usko että se näkyy kyllä lähestymisissä aina. Olen aika suora kuitenkin.

        Voi olla että se vastuuntunto ja sisäinen kontrolli näkyy kuitenkin ulospäin ja nainen kokee sen liian tunteettomana/empaattisena vaikka mies päättäväiseltä vaikuttaakin.

        Mutta voi olla että sinun kohdalla kyseessä voisi olla ettet uskalla heittäytyä tilanteeseen ja nainen tuskin haluaa hiipien lähestyvää miestä. Enemmän oma lähestymiseni näissä asioissa olisi sellaista "elefantti posliinikaupassa" tasoa, mutta kun yritän sitä pehmentää niin minusta tulee sitten nähtävästi liian mukava.

        Nyt kun mainitsit tuon viehkeän syvän katseen niin en saa nähtävästi edellisen kiinnostuksen kohteeni katsetta tänä iltana sitten mielestä enää pois. Kiitos vaan. :(


      • sbdfbetrhethte

        Tuo on hyvä huomio ja tunnistan siitä itseni. Se on jotenkin kauhistavaa kun huomaa miten nainen olisi sormien napsautuksella vieteltävissä. Iskee pelko päälle ja tulee peräännyttyä. Tuntuu jopa vähän epäreilulta naista kohtaan, mutta toisaalta se olisi juuri sitä mitä hänkin haluaisi. Mä luulen että naiset on paljon enemmän siinä "pelissä" mukana kuin päällisin puolin vaikuttaakaan. Liiallisen vastuuntuntoisilla miehillä on juuri ongelma siinä kun he pitävät naista liian viattomana.


      • Vearstears
        sbdfbetrhethte kirjoitti:

        Tuo on hyvä huomio ja tunnistan siitä itseni. Se on jotenkin kauhistavaa kun huomaa miten nainen olisi sormien napsautuksella vieteltävissä. Iskee pelko päälle ja tulee peräännyttyä. Tuntuu jopa vähän epäreilulta naista kohtaan, mutta toisaalta se olisi juuri sitä mitä hänkin haluaisi. Mä luulen että naiset on paljon enemmän siinä "pelissä" mukana kuin päällisin puolin vaikuttaakaan. Liiallisen vastuuntuntoisilla miehillä on juuri ongelma siinä kun he pitävät naista liian viattomana.

        On mukava huomata, että meitä kilttejä ja vastuuntuntoisia, empaattisia, miehiä on muitakin.

        Mielestäni tuota piirrettä ei pidä nyt kuitenkaan yrittää kääntää itseämme vastaan.
        Naisia on vähintään yhtä monenlaisia kuin on meitä miehiäkin.
        Pointti on siinä, että ne eniten kaltaisemme naiset ovat enemmän siellä taka alalla.
        Enkä siis todellakaan viittaa, että ulkonäöksellisistä syistä ovat taka-alalla.

        He ovat taka-alalla, koska eivät halua luvata itsestään liikaa....vaikka aihetta olisi.
        Heidät tulee vain löytää - he eivät ole niin aktiivisti tyrkyllä.


      • Nice guys finish...
        Vearstears kirjoitti:

        On mukava huomata, että meitä kilttejä ja vastuuntuntoisia, empaattisia, miehiä on muitakin.

        Mielestäni tuota piirrettä ei pidä nyt kuitenkaan yrittää kääntää itseämme vastaan.
        Naisia on vähintään yhtä monenlaisia kuin on meitä miehiäkin.
        Pointti on siinä, että ne eniten kaltaisemme naiset ovat enemmän siellä taka alalla.
        Enkä siis todellakaan viittaa, että ulkonäöksellisistä syistä ovat taka-alalla.

        He ovat taka-alalla, koska eivät halua luvata itsestään liikaa....vaikka aihetta olisi.
        Heidät tulee vain löytää - he eivät ole niin aktiivisti tyrkyllä.

        Tuossa voi olla jotain pohdittavaa jollekulle.
        Jos puutun tuohon omalta kohdaltani niin syy minkä takia en aina kiinnostunut niistä "taka-alalla" olevista johtunee siitä nykyään että he ovat kovin passiivisia sitten joka suhteessa.

        Kiinnitän siis huomiota enemmän sosiaalisiin ja reippaisiin koska en jaksa vetää perässäni jotain suksetonta hiihtäjää. Sama asenne koskee juuri tuota itsestään huolehtimista esimerkiksi kehon osalta.
        Tietysti ehkä nämä naiset ovat keskimäärin suositumpia jo sen vuoksi että ovat enemmän esillä sekä luovat enemmän kontakteja. Lisäksi heille on nähtävästi ehkä tarjolla näitä räväkämpiä miehiä sekä vähemmän "nice guyta" jotka vetää puoleensa.

        Joskus kuvittelin että joku ujompi nainen olisi minulle sopiva kunnes tajusin kuinka aktiivinen, yritteliäs yms. minun pitäisi olla että jaksasin vetää häntä perässäni tai pitää keskustelua yllä.

        Vaikka olen sellainen tarmokas itse niin en mitenkään pystyisi suhteessa olemaan jonkun lapasen, hissukan tai "olen mummo lumihangessa" naisen kanssa.

        Ja muuten sitten ei kannata myöskään olla liian sopeutuva tai monitahoinen. Pitää siis sopia siihen sinulle ruokattuun miehen rooliin. Kiinnostukseni ovat moninaiset ja olen kuullut joskus että se olisi hyvä asia? Ei ole. Tällöin sinua on vaikea sulloa siihen ahtaasen purkkiin jossa lukee "äijätavaraa".

        Eräs nainen sanoi tässä jonkin aikaa sitten että ehkä vika on siinä että tulen liian monien erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja olen sillä tavoin vaikeasti määriteltävissä. Pitäisi siis tarkemmin rajata mitä tekee ja kenen kanssa.

        Ellei sitten ole täysin "vapaa lintu" ja keksi spontaanisti "kokeillaanko hypätä ton lumikinoksen päältä?" ideoita niin sitten ei kannata olla liian kiinnostunut esimerkiksi yhtä aikaa urheilusta ja taiteista. Tekee sinusta omituisen.

        Samoin kannattaa miettiä sitä ettei huolehdi toisista ihmisistä liikaa, antaa sinusta liian empaattisen kuvan. Eikä varsinkaan omata mitään kavereita jotka ovat outoja tai vaikkapa yksinäisiä. Leimaudut yhdeksi heistä.


      • 32457623547
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Tuossa voi olla jotain pohdittavaa jollekulle.
        Jos puutun tuohon omalta kohdaltani niin syy minkä takia en aina kiinnostunut niistä "taka-alalla" olevista johtunee siitä nykyään että he ovat kovin passiivisia sitten joka suhteessa.

        Kiinnitän siis huomiota enemmän sosiaalisiin ja reippaisiin koska en jaksa vetää perässäni jotain suksetonta hiihtäjää. Sama asenne koskee juuri tuota itsestään huolehtimista esimerkiksi kehon osalta.
        Tietysti ehkä nämä naiset ovat keskimäärin suositumpia jo sen vuoksi että ovat enemmän esillä sekä luovat enemmän kontakteja. Lisäksi heille on nähtävästi ehkä tarjolla näitä räväkämpiä miehiä sekä vähemmän "nice guyta" jotka vetää puoleensa.

        Joskus kuvittelin että joku ujompi nainen olisi minulle sopiva kunnes tajusin kuinka aktiivinen, yritteliäs yms. minun pitäisi olla että jaksasin vetää häntä perässäni tai pitää keskustelua yllä.

        Vaikka olen sellainen tarmokas itse niin en mitenkään pystyisi suhteessa olemaan jonkun lapasen, hissukan tai "olen mummo lumihangessa" naisen kanssa.

        Ja muuten sitten ei kannata myöskään olla liian sopeutuva tai monitahoinen. Pitää siis sopia siihen sinulle ruokattuun miehen rooliin. Kiinnostukseni ovat moninaiset ja olen kuullut joskus että se olisi hyvä asia? Ei ole. Tällöin sinua on vaikea sulloa siihen ahtaasen purkkiin jossa lukee "äijätavaraa".

        Eräs nainen sanoi tässä jonkin aikaa sitten että ehkä vika on siinä että tulen liian monien erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja olen sillä tavoin vaikeasti määriteltävissä. Pitäisi siis tarkemmin rajata mitä tekee ja kenen kanssa.

        Ellei sitten ole täysin "vapaa lintu" ja keksi spontaanisti "kokeillaanko hypätä ton lumikinoksen päältä?" ideoita niin sitten ei kannata olla liian kiinnostunut esimerkiksi yhtä aikaa urheilusta ja taiteista. Tekee sinusta omituisen.

        Samoin kannattaa miettiä sitä ettei huolehdi toisista ihmisistä liikaa, antaa sinusta liian empaattisen kuvan. Eikä varsinkaan omata mitään kavereita jotka ovat outoja tai vaikkapa yksinäisiä. Leimaudut yhdeksi heistä.

        Pitää olla selkeät heimon tunnukset. Pariutuminen on helpompaa jos kuuluu johonkin selvään heimoon, esim "hevareihin" tai "aktivisteihin/maailmanparantajiin", "juppeihin", "hoppareihin" ja mitä näitä nyt kaikkia on.

        Jos tulee hyvin juttuun kaikkien kanssa, niin siinä voi kääntöpuolena olla sellainen riski että haluaa miellyttää hirveästi muita eikä uskalla pitää puoliaan ja puolustaa omia mielipiteitään.


      • Nice guys finish...
        32457623547 kirjoitti:

        Pitää olla selkeät heimon tunnukset. Pariutuminen on helpompaa jos kuuluu johonkin selvään heimoon, esim "hevareihin" tai "aktivisteihin/maailmanparantajiin", "juppeihin", "hoppareihin" ja mitä näitä nyt kaikkia on.

        Jos tulee hyvin juttuun kaikkien kanssa, niin siinä voi kääntöpuolena olla sellainen riski että haluaa miellyttää hirveästi muita eikä uskalla pitää puoliaan ja puolustaa omia mielipiteitään.

        Niin ehkä tuossa on vaarana nimenomaan sellainen mielikuvien tasolla ettei miehellä ole omaa identiteettiä jne.
        Taitaa kuitenkin omassa tapauksessa olla että omat mielipiteet ovat vähän liiankin teräviä kun kaivan ne keittiön astialaatikosta esiin. ;)

        Yritän kyllä olla ystävällinen, mutta en tiedä voiko sitä tulkita että yrittäisin miellyttää erityisesti.

        Ehkä pitäisi olla selkeämpi tiettyihin asioihin keskittyvä miehinen identiteetti. Toisaalta osa naisista sanoo ettei pidä miehistä jotka ovat "yhden asian miehiä".

        On minullakin kuitenkin rajoitteeni kuten kaikilla ihmisillä. Ehkä miestä voi tulkita tuolloin tosiaan noin tai pitää häntä "outona" jos hän ei sovi valmiisiin malleihin.


      • fgd
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Olen kyllä liiankin vastuuntuntoinen ja tämä kuului tuohon "nice guy" käsitteeseeni.
        En tiedä kyllä sitten miten nainen sitä tulkitsee. Onko se liian tylsää, tavallista, turvallista ja näissä asioissa turhaa? En usko että se näkyy kyllä lähestymisissä aina. Olen aika suora kuitenkin.

        Voi olla että se vastuuntunto ja sisäinen kontrolli näkyy kuitenkin ulospäin ja nainen kokee sen liian tunteettomana/empaattisena vaikka mies päättäväiseltä vaikuttaakin.

        Mutta voi olla että sinun kohdalla kyseessä voisi olla ettet uskalla heittäytyä tilanteeseen ja nainen tuskin haluaa hiipien lähestyvää miestä. Enemmän oma lähestymiseni näissä asioissa olisi sellaista "elefantti posliinikaupassa" tasoa, mutta kun yritän sitä pehmentää niin minusta tulee sitten nähtävästi liian mukava.

        Nyt kun mainitsit tuon viehkeän syvän katseen niin en saa nähtävästi edellisen kiinnostuksen kohteeni katsetta tänä iltana sitten mielestä enää pois. Kiitos vaan. :(

        Vetämällä ihan järkyttävästi viinaa saan itsekontrollin aika nolliin ja rentturöyhkeyttä käytökseen.
        Joku aika sitten olin bilettämässä tilanteessa, jossa oli paikalla pari kertaa muissa kuviossa tapaamani nainen. Olin vaistonnut jotain katseita jne noissa aiemmissa tilanteissa mutta en tehnyt silloin mitään liikkeitä, mutta nyt känniegoboostissa vuoroin nauratin vuoroin härnäsin naista, ja nauroin vain päälle kun hän kiisti kiukkuisena väitteeni että olen muuten huomannut jotain vilkuilua. No paikalla oli muitakin joten pakkohan hänen oli varattuna kiistää. Illan viime hetkillä kun muut olivat jo poistuneet meni enemmän lepertelyksi, ja loppuvimeiseksi vedettiinkin sitten jo kielareita. Darrassa oli kyllä aika morkkis varatun vedättämisestä ja olo muutenkin niin heikko että koko juopottelusessio harmitti. Tuollaisessa on vielä sekin haittapuoli että totaalisen estottomassa kännissä saattaa tulla kaikenlaisia oheisvahinkoja kuten avautumisia väärille henkilöille tai möläytettyä jotain luottamuksellista.


      • qrqo
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Olen kyllä liiankin vastuuntuntoinen ja tämä kuului tuohon "nice guy" käsitteeseeni.
        En tiedä kyllä sitten miten nainen sitä tulkitsee. Onko se liian tylsää, tavallista, turvallista ja näissä asioissa turhaa? En usko että se näkyy kyllä lähestymisissä aina. Olen aika suora kuitenkin.

        Voi olla että se vastuuntunto ja sisäinen kontrolli näkyy kuitenkin ulospäin ja nainen kokee sen liian tunteettomana/empaattisena vaikka mies päättäväiseltä vaikuttaakin.

        Mutta voi olla että sinun kohdalla kyseessä voisi olla ettet uskalla heittäytyä tilanteeseen ja nainen tuskin haluaa hiipien lähestyvää miestä. Enemmän oma lähestymiseni näissä asioissa olisi sellaista "elefantti posliinikaupassa" tasoa, mutta kun yritän sitä pehmentää niin minusta tulee sitten nähtävästi liian mukava.

        Nyt kun mainitsit tuon viehkeän syvän katseen niin en saa nähtävästi edellisen kiinnostuksen kohteeni katsetta tänä iltana sitten mielestä enää pois. Kiitos vaan. :(

        "Nyt kun mainitsit tuon viehkeän syvän katseen niin en saa nähtävästi edellisen kiinnostuksen kohteeni katsetta tänä iltana sitten mielestä enää pois."

        Puhumattakaan siitä, miten taivaallisen hyvältä hänen sporttinen kroppansa tuntuu kehoani vasten, kun halaan häntä lujasti hyvänyön toivotuksiksi...
        /kääntää puukkoa haavassa/


      • jdlfgdl

        haluaako nainen mieluummin, että koskaan ei tapahdu mitään, vai paria kiihkeää yötä kiinnostavan miehen kanssa, joita voi sitten muistella tai itkeä sen jampan perään myöhemmin? Vaikka mies olenkin, niin veikkaan kuitenkin jälkimmäistä. Itse en toisaalta ole mikään pelimies, vaikka joskus jotain lyhyempiä juttuja onkin ollut.


      • Nice guys finish...
        jdlfgdl kirjoitti:

        haluaako nainen mieluummin, että koskaan ei tapahdu mitään, vai paria kiihkeää yötä kiinnostavan miehen kanssa, joita voi sitten muistella tai itkeä sen jampan perään myöhemmin? Vaikka mies olenkin, niin veikkaan kuitenkin jälkimmäistä. Itse en toisaalta ole mikään pelimies, vaikka joskus jotain lyhyempiä juttuja onkin ollut.

        Riippuu varmaan naisesta ja heidän elämäntilanteesta.
        Ei minusta kyllä hirvittävää kiihkeyttä saa irti heti päällisin puolin, se on myönnettävä. Joten fantasiointi voi olla vähissä.


      • Nice guys finish...
        qrqo kirjoitti:

        "Nyt kun mainitsit tuon viehkeän syvän katseen niin en saa nähtävästi edellisen kiinnostuksen kohteeni katsetta tänä iltana sitten mielestä enää pois."

        Puhumattakaan siitä, miten taivaallisen hyvältä hänen sporttinen kroppansa tuntuu kehoani vasten, kun halaan häntä lujasti hyvänyön toivotuksiksi...
        /kääntää puukkoa haavassa/

        Joo, älä viitsi. Hänellä on urheilullinen kroppa.
        Tosin en minä siitä kropasta ollut kiinnostunut niinkään vaan hänen luonteesta ja siitä katseesta.


      • eräs äiti
        Nice guys finish... kirjoitti:

        Tuossa voi olla jotain pohdittavaa jollekulle.
        Jos puutun tuohon omalta kohdaltani niin syy minkä takia en aina kiinnostunut niistä "taka-alalla" olevista johtunee siitä nykyään että he ovat kovin passiivisia sitten joka suhteessa.

        Kiinnitän siis huomiota enemmän sosiaalisiin ja reippaisiin koska en jaksa vetää perässäni jotain suksetonta hiihtäjää. Sama asenne koskee juuri tuota itsestään huolehtimista esimerkiksi kehon osalta.
        Tietysti ehkä nämä naiset ovat keskimäärin suositumpia jo sen vuoksi että ovat enemmän esillä sekä luovat enemmän kontakteja. Lisäksi heille on nähtävästi ehkä tarjolla näitä räväkämpiä miehiä sekä vähemmän "nice guyta" jotka vetää puoleensa.

        Joskus kuvittelin että joku ujompi nainen olisi minulle sopiva kunnes tajusin kuinka aktiivinen, yritteliäs yms. minun pitäisi olla että jaksasin vetää häntä perässäni tai pitää keskustelua yllä.

        Vaikka olen sellainen tarmokas itse niin en mitenkään pystyisi suhteessa olemaan jonkun lapasen, hissukan tai "olen mummo lumihangessa" naisen kanssa.

        Ja muuten sitten ei kannata myöskään olla liian sopeutuva tai monitahoinen. Pitää siis sopia siihen sinulle ruokattuun miehen rooliin. Kiinnostukseni ovat moninaiset ja olen kuullut joskus että se olisi hyvä asia? Ei ole. Tällöin sinua on vaikea sulloa siihen ahtaasen purkkiin jossa lukee "äijätavaraa".

        Eräs nainen sanoi tässä jonkin aikaa sitten että ehkä vika on siinä että tulen liian monien erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja olen sillä tavoin vaikeasti määriteltävissä. Pitäisi siis tarkemmin rajata mitä tekee ja kenen kanssa.

        Ellei sitten ole täysin "vapaa lintu" ja keksi spontaanisti "kokeillaanko hypätä ton lumikinoksen päältä?" ideoita niin sitten ei kannata olla liian kiinnostunut esimerkiksi yhtä aikaa urheilusta ja taiteista. Tekee sinusta omituisen.

        Samoin kannattaa miettiä sitä ettei huolehdi toisista ihmisistä liikaa, antaa sinusta liian empaattisen kuvan. Eikä varsinkaan omata mitään kavereita jotka ovat outoja tai vaikkapa yksinäisiä. Leimaudut yhdeksi heistä.

        Keskusteluketjuanne kokonaan lukematta tähän voisin kommentoida (naisena) että mitä kauemmin etsii kumppania sen vaikeampaa se on. Ainakin minulle. Alkaa väkisinkin katsomaan peiliin ja miettimään että millainen minun pitäisi olla jotta saisin sellaisen kumppanin jonka haluaisin. Silloin alkaa vähintään tiedostamattaan miellyttämään vastakkaisen sukupuolen edustajia ja se antaa epäaidon fiiliksen vastapuolelle. Aitous nimittäin on tärkeää. Liika peesaus on epäseksikästä. Se on vähän kuin deittailisi itsensä kanssa. Vastapuolen pitäisi olla aidosti juuri sellainen kuin on, ei omissa asemissaan muttei liikaa vietävissäkään. Mutta se on vaikeaa kun etsii kumppania.

        Lisäksi se että millaisen kumppanin haluaa alkaa muodostua liian selkeäksi. Alkaa lokeroimaan ihmisiä, lukemaan merkkejä jottei menisi liikaa aikaa tutustumiseen. PItäisi löytää nopeasti sopiva ja silloin jää tutustumiseen liian vähän aikaa. Baarissa se näkyy niin että kun juttelet jonkun kanssa niin vilkuilet samalla ympärillesi josko löytyisi vielä parempi. Malttamattomuutta keskittyä siihen ihmiseen johon on tutustumassa. Sillä tavalla ei saa ketään. Toinen vaihtoehto on sitten se että ripustautuu, seuraa vessan ovelle ja laittaa 5 viestiä päivässä. Se ahdistaa.

        Itse olen tässä miettinyt uudella kierroksella (35-vuotiaana) ollessani että onko aika muuttunut sen 10 vuoden kuluessa mitä olin ed suhteessa. Itse odotan että mies tekee alussa aloitteet. Ekalla tapaamisella ja muutamalla sen jälkeen. Pyytää treffeille, ei vaan ekaa kertaa vaan pari seuraavaakin. Laittaa viestiä ja nainen vastaa. Olen huomannut ettei se toimi enää niin. Muutama kerta menee niin mutta sitten ei enää. Olen kuvitellut että mies katosi ja laittanut sitten lopulta viestiä että miten menee ja mies onkin sitten pyytänyt treffeille.


      • Boa morte
        eräs äiti kirjoitti:

        Keskusteluketjuanne kokonaan lukematta tähän voisin kommentoida (naisena) että mitä kauemmin etsii kumppania sen vaikeampaa se on. Ainakin minulle. Alkaa väkisinkin katsomaan peiliin ja miettimään että millainen minun pitäisi olla jotta saisin sellaisen kumppanin jonka haluaisin. Silloin alkaa vähintään tiedostamattaan miellyttämään vastakkaisen sukupuolen edustajia ja se antaa epäaidon fiiliksen vastapuolelle. Aitous nimittäin on tärkeää. Liika peesaus on epäseksikästä. Se on vähän kuin deittailisi itsensä kanssa. Vastapuolen pitäisi olla aidosti juuri sellainen kuin on, ei omissa asemissaan muttei liikaa vietävissäkään. Mutta se on vaikeaa kun etsii kumppania.

        Lisäksi se että millaisen kumppanin haluaa alkaa muodostua liian selkeäksi. Alkaa lokeroimaan ihmisiä, lukemaan merkkejä jottei menisi liikaa aikaa tutustumiseen. PItäisi löytää nopeasti sopiva ja silloin jää tutustumiseen liian vähän aikaa. Baarissa se näkyy niin että kun juttelet jonkun kanssa niin vilkuilet samalla ympärillesi josko löytyisi vielä parempi. Malttamattomuutta keskittyä siihen ihmiseen johon on tutustumassa. Sillä tavalla ei saa ketään. Toinen vaihtoehto on sitten se että ripustautuu, seuraa vessan ovelle ja laittaa 5 viestiä päivässä. Se ahdistaa.

        Itse olen tässä miettinyt uudella kierroksella (35-vuotiaana) ollessani että onko aika muuttunut sen 10 vuoden kuluessa mitä olin ed suhteessa. Itse odotan että mies tekee alussa aloitteet. Ekalla tapaamisella ja muutamalla sen jälkeen. Pyytää treffeille, ei vaan ekaa kertaa vaan pari seuraavaakin. Laittaa viestiä ja nainen vastaa. Olen huomannut ettei se toimi enää niin. Muutama kerta menee niin mutta sitten ei enää. Olen kuvitellut että mies katosi ja laittanut sitten lopulta viestiä että miten menee ja mies onkin sitten pyytänyt treffeille.

        "Silloin alkaa vähintään tiedostamattaan miellyttämään vastakkaisen sukupuolen edustajia ja se antaa epäaidon fiiliksen vastapuolelle."
        Suomalaisilla naisilla on harvoin ongelmia tämän liian miellyttämisen kanssa. Toisaalta, liian captain obvious ei kannata olla.


      • Boa morte
        eräs äiti kirjoitti:

        Keskusteluketjuanne kokonaan lukematta tähän voisin kommentoida (naisena) että mitä kauemmin etsii kumppania sen vaikeampaa se on. Ainakin minulle. Alkaa väkisinkin katsomaan peiliin ja miettimään että millainen minun pitäisi olla jotta saisin sellaisen kumppanin jonka haluaisin. Silloin alkaa vähintään tiedostamattaan miellyttämään vastakkaisen sukupuolen edustajia ja se antaa epäaidon fiiliksen vastapuolelle. Aitous nimittäin on tärkeää. Liika peesaus on epäseksikästä. Se on vähän kuin deittailisi itsensä kanssa. Vastapuolen pitäisi olla aidosti juuri sellainen kuin on, ei omissa asemissaan muttei liikaa vietävissäkään. Mutta se on vaikeaa kun etsii kumppania.

        Lisäksi se että millaisen kumppanin haluaa alkaa muodostua liian selkeäksi. Alkaa lokeroimaan ihmisiä, lukemaan merkkejä jottei menisi liikaa aikaa tutustumiseen. PItäisi löytää nopeasti sopiva ja silloin jää tutustumiseen liian vähän aikaa. Baarissa se näkyy niin että kun juttelet jonkun kanssa niin vilkuilet samalla ympärillesi josko löytyisi vielä parempi. Malttamattomuutta keskittyä siihen ihmiseen johon on tutustumassa. Sillä tavalla ei saa ketään. Toinen vaihtoehto on sitten se että ripustautuu, seuraa vessan ovelle ja laittaa 5 viestiä päivässä. Se ahdistaa.

        Itse olen tässä miettinyt uudella kierroksella (35-vuotiaana) ollessani että onko aika muuttunut sen 10 vuoden kuluessa mitä olin ed suhteessa. Itse odotan että mies tekee alussa aloitteet. Ekalla tapaamisella ja muutamalla sen jälkeen. Pyytää treffeille, ei vaan ekaa kertaa vaan pari seuraavaakin. Laittaa viestiä ja nainen vastaa. Olen huomannut ettei se toimi enää niin. Muutama kerta menee niin mutta sitten ei enää. Olen kuvitellut että mies katosi ja laittanut sitten lopulta viestiä että miten menee ja mies onkin sitten pyytänyt treffeille.

        "Silloin alkaa vähintään tiedostamattaan miellyttämään vastakkaisen sukupuolen edustajia ja se antaa epäaidon fiiliksen vastapuolelle."
        Suomalaisilla naisilla on harvoin ongelmia tämän liian miellyttämisen kanssa. Toisaalta, liian captain obvious ei kannata olla.


      • eräs äiti
        jdlfgdl kirjoitti:

        haluaako nainen mieluummin, että koskaan ei tapahdu mitään, vai paria kiihkeää yötä kiinnostavan miehen kanssa, joita voi sitten muistella tai itkeä sen jampan perään myöhemmin? Vaikka mies olenkin, niin veikkaan kuitenkin jälkimmäistä. Itse en toisaalta ole mikään pelimies, vaikka joskus jotain lyhyempiä juttuja onkin ollut.

        Jos etsin ystävää niin en kaipaa että mitään seksuaalista tapahtuisi ikinä mutta jos kumppania niin mieluusti voisi jotain silläkin rintamalla tapahtuakin. Ensin tulee pari kiihkeää yötä ja toivottavasti sen jälkeen lisää mutta joskushan ne ekatkin yöt vietetään.. eli kyllä miehen pitää uskaltaa toimia. Tehdä aloite. Ainakaan minun kanssani ei muuten tapahdu yhtään mitään ja suhteesta tulee korkeintaan kaverisuhde. Ei naisen tehtävä ole miehiä sänkyyn vonkata.


    • Eewuli

      Hmm kuulostaa tutulta, paitti että oon nainen ja mulla on noita mieskavereita enemmän ku naisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      95
      4121
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2142
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1668
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1534
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      317
      1498
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1401
    7. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      20
      1303
    8. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      127
      1290
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1259
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      45
      1107
    Aihe