Suomesta on vaikea löytää kunnon makkaraa jossa ei ole jauhoja, glukoosia ja lísäaineita. Jos haluaa hyvää makkaraa niin kannattaa tehdä itse. Tässä maukas lammasmakkara.
Merguez-lammasmakkara:
1,5 kg jauhettua lampaanlihaa
0,5 kg jauhettua silavaa
1 paprika hienonnettuna
3 tl paprikajauhetta
3 tl kanelia
3 tl inkivääriä
3 tl kurkumaa
3 tl juustokuminaa
3 tl jauhettua korianteria
2–3 tl rouhittua mustapippuria
3–4 tl suolaa
4–5 valkosipulin kynttä
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi. Paista koekakku ihrassa pannulla ja lisää tarvit-
taessa mausteita ja suolaa. Täytä lampaan-tai porsaansuolet massalla. Kypsennä höryttämällä ensin 10 minuuttia ja sen jälkeen voissa pannulla tai uunissa 175–200 asteen lämmössä noin 20 minuuttia.
VHH-makkarat: Lammasmakkara
kj.mattila
0
845
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.854950- 432666
- 932633
- 1982370
- 1331939
ROTAT VALTAAVAT ALUEITA
Asukkaat nyt loukkuja tekemään ja kiireellä, jätehuolto kuntoon, jätteet niille kuuluville paikoille, huomioikaa yrittäj251913- 1781560
Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️161471Reuters: Ukraina on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan. Jopa 40 konetta vahingoittunut
Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan, kertoo Reuters. Uutistoimiston läh3571271Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan51219