Miksi ette vain luovuta ATM miehet

37v mies...

Yritin 17-22v saada tyttöystävää olemattomalla menestyksellä. Tein tilanne analyysin ja oli pakko myöntää että minussa on sen verran huonoja puolia jotka sijoittavat minut huonoimpaan 20% miehistä mitä tulee haluttavuuteen. Ujohko, heikot sosiaaliset taidot (en osaa puhua paskaa) ja ulkonäkö alle keskitason.
Paskan puhuminen on muuten miehen tärkein ominaisuus lyhyen aikavälin suhteissa, jotka kartuttavat itseluottamusta menestyksekkäälle naisuralle.
Useimmat tässä tilanteessa jatkaa jotain vaikeaa yrittelemistä. Minä en halua tehdä sellaista jossa on luvassa vain ajan hukkaa, pettymyksi ja torjutuksi tulemista. Jo silloin 15v sitten arvioin että yhteiskunnan ja naisten pinnallisuus tulee vain pahenemaan lähitulevaisuudessa.
OK! Otetaan kaikki irti niistä korteista jota elämässä on jaettu. Päätin alkaa elämäntapasinkuksi ja omistautua harrastuksille ja muille elämän nautinnoille. Matkailu, moottoripyörät, kesämökki, elokuvat, liikunta, viina(kohtuudella), pelit ym... antaa paljon sisltöä elämään.
Vain yksi asia tuntuu "väärältä". Tiedä, että olisin hyvä aviomies ja isä lapsille, mutta tässä maailman ajassa olevan pinnallisuuden takia sitä on mahdoton toeuttaa.
Olenko katkera? Ehkä joskus 10v sitten olin, mutta ei nykyään, kun monet kaverit ovat eronneet. On tässä silti aika hyvät kortit kun en sattunut syntymään keskiajalla maaorjaksi tai juutalaiseksi 30 luvulla.
Nuoret miehet. Sinkkuus on joka tapauksessa satojen tuhansien miesten kohtalo Suomessa tulevina vuosikymmeninä.Jos useamman vuoden yrittäminen ei tuo tulosta niin luovuttakaa parisuhdemarkkinoilta ja ottakaa elämästä irti se minkä pystytte älkääkä hakatko päätänne seinään.

14

766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miehenkuvotus

      Kylläpä tässä on jo tullut annettua periksi, ymmärtänyt etten kelpaa kenellekkään. Tällä hetkellä sitä on vain välillä hankala hyväksyä, että jää itse ilman minkäänlaista kokemusta parisuhteesta tai perheestä. Vanhasta kaveripiiristä kaikki tuntuvat tällä hetkellä menevän naimisiin tai saavan lapsia.

      Opiskelen vielä vuoden verran ja pystyn sillä pitämään itseni kiireisenä, ettei jää liikaa aikaa ajatella elämän surkeutta. Olen vain mietiskellyt mitä käy sitten kun opiskelut on takana ja siirtyminen työelämään edessä, jolloin aikaa enemmän... Viime kesän alussa oli hetki, että tein vain normaali tunteja töissä. Ja silloin aikaa oli liikaa. Loppukesä menikin siivillä reilusti ylitöitä painaessa, ja syksy mennyt todella nopeasti opintojen parissa.

    • työtön ATM

      Luovuttamista ne femakot ja lutkat juuri toivookin. Kauniiden naisten tavoittelu ja rumista kieltäytyminen on kapinaa yhteiskuntaa vastaan. Kyllä mä vielä kauniin naisen saan, tavalla tai toisella.

      • Ei se satu

        kun ei se ole meiltä mitenkään pois, että jatkat etsimistäsi ja "kapinaasi". Kun laitan selaimen kiinni, niin sinua ei enää ole. So simple. Kirjoittelu tänne on viihdyttävää mutta oikea elämä on ihan muualla.


      • Ei noin

        Aiotko hyödyntää kidnappausta ja kahleita?


      • työtön ATM
        Ei noin kirjoitti:

        Aiotko hyödyntää kidnappausta ja kahleita?

        Ei nyt sentään.


    • niiiiiiiiiiiiiiiiiin

      37 vuotiaana alatkin olla jo siinä iässä että ikäisiäsi naisia alkaa olla jo aika paljon ainakin periaatteessa saatavilla ja siis vapaanakin, ja tämä tilanne senkuin vain 'paranee' mitä vanhemmaksi tulet. Se vaan että mitä sinä enää teet(tai miten voit heihin ihastua naisena, jos vaikka nämä naiset kelpuuttaisivatkin sinut) tällaisilla jo ikääntyneillä naisilla joista on jo kaikki nuoruuden kauneus kadonnut ja joista ei enää ole lapsiakaan saamaan, ja jotka naiset ovat pitäneet hauskaa ihan muiden miesten kanssa(ja lapsiakin heille hankkineet) silloin kun nuoria ja kauneimmillaan ovat olleet.
      No jos tiedät olevasi keskivertoa huonomman näköinen tai muuten keskivertoa huonompi mies niin ei sitten se niin ala vanhemmitenkaan ahdistaa että on lasettomaksi jäänyt, mutta jos asianlaita ei ole näin niin sitten kyllä tulee tällaisiakin juttuja vielä myöhemmin.

      • 40 mittarissa

        Olen 40 vuotias mies, ei lapsia, ei parisuhteita takana-ei edes seurustelusuhteita.
        Minulta puuttuu juuri se puhumisen taito joka olisi ollut tarpeen että olisi naisen saanut kun olin
        vielä perheenperustamisiässä.
        Nyt ikää on jo sen verran että perhettä en koskaan tule perustamaan ja tuskimpa tulen koskaan
        seurustelemaankaan. Mutta en kuitenkaan ole vielä täysin luovuttanut.
        Minulla on ollut parin viimevuoden aikana joitakin treffi-ilmoituksia lehdissä ja netissä, mutta ei sieltä
        mitään ole löytynyt. Vastauksia on tullut, mutta ovat olleet lähes poikkeuksetta lapsia omaavia naisia
        vaikka olen ilmoituksissani maininnut etsiväni lapsetonta naista.


      • joo------
        40 mittarissa kirjoitti:

        Olen 40 vuotias mies, ei lapsia, ei parisuhteita takana-ei edes seurustelusuhteita.
        Minulta puuttuu juuri se puhumisen taito joka olisi ollut tarpeen että olisi naisen saanut kun olin
        vielä perheenperustamisiässä.
        Nyt ikää on jo sen verran että perhettä en koskaan tule perustamaan ja tuskimpa tulen koskaan
        seurustelemaankaan. Mutta en kuitenkaan ole vielä täysin luovuttanut.
        Minulla on ollut parin viimevuoden aikana joitakin treffi-ilmoituksia lehdissä ja netissä, mutta ei sieltä
        mitään ole löytynyt. Vastauksia on tullut, mutta ovat olleet lähes poikkeuksetta lapsia omaavia naisia
        vaikka olen ilmoituksissani maininnut etsiväni lapsetonta naista.

        Niin se juuri on että kyllä niillä kaikilla niitä lapsiakin silloin jo on, ja moni on jo siinä nelikymppisenä päätynyt myös siihen että ei enää lapsia. On tietenkin jotain lapsettomiakin naisia ja sellaisia jotka eivät ole kuin joskus ihan nuorena päässeet joidenkin äijien satunnaisnussittaviksi, mutta he ovat sitten olleet tosipahan näköisiä jo nuorenakin. Naisistahan ei jää nuorena ja nurenmpana yksikään vaille miesseuraa sen takia että on ajautunut pihalle parisuhde/seksi-markkinoilla vaadittavista käyttäytymis/puhe-tavoista, tai siksi että hänelle on kehittynyt joku love-shy-syndrooma mikä asia taasen sulkee miehen niin helposti loppuiäkseenkin ulos parisuhde/seksi-markkinoilta. Tämä asia muuten näkyy naisten asenteissa varsin hyvin, ja tälläkin palstalla naisten kommenteissa. Naiset kuvittelevat vaille naisseuraa jääneen miehen olevan aina poikkeuksellisen kaamean näköinen, koska he itse tietävät tämän asian olevan itselleen ainoa heidät parisuhde/seksi-markkinoilta ulos sulkeva asia.
        Naiset tietenkin aina odottavat mieheltä juuri sen laisia naistenkäsittelytapoja joita he ovat tottuneet saamaan heidät iskeneiltä ja heitä nussineilta miehiltä, muunlaiset naiseen suhtautumiset ovat heille joko turn-off tai sitten he eivät huomaa tai noteeraa niitä lainkaan.


    • Vaikka en tunnustakaan tasoja, niin vastaan silti.

      "Useimmat tässä tilanteessa jatkaa jotain vaikeaa yrittelemistä."
      Totta kai jonkinlaista yrittämistä on, mutta ei hirveän aktiivista.

      "Päätin alkaa elämäntapasinkuksi ja omistautua harrastuksille ja muille elämän nautinnoille."
      Tätä olen jo toteuttanut pitkän aikaa. On muuten helppoa elämä, ei tarvitse ajatella ketään muuta kuin itseään. Voi lähteä vaikka viikoksi extemporee matkalle ja kukaan ei kaipaa.

      "Sinkkuus on joka tapauksessa satojen tuhansien miesten kohtalo Suomessa tulevina vuosikymmeninä"
      Näin se tuntuu olevan johtuen meidän miesten yli-syntyvyydestä, joka vuosi syntyy enemmän poikia kuin tyttöjä. Siitäpä olenkin tullut siihen samaan johtopäätökseen, että meistä miehistä on ylijäämää aika paljon. Siis alle 50v on miesenemmistö, yli 50v on naisenemmistö.
      Ratkaisuksi siihen on moni meistä (alle 50v) miehistä suhteessa ulkomaalaisen naisen kanssa. EU:ssa kun ollaan niin kuka sen kieltää, koska on vapaa liikkuvuus alueella. Minä en enää omalta kohdaltani pidä ollenkaan epätodennäköisenä sitä että olisin vaikka englantilaisen naisen kanssa, jos sattuu sellainen tilanne. Itseasiassa puolalaisiin olen jo tutustunut vajaa 3 vuotta sitten, hyvinkin mukavaa porukkaa on :)
      Minä en enää pidä sitä että EU:n kansalainen on ulkomaalainen, vaan ihan reilusti mukavana eurooppalaisena kuin me muutkin. Joku voi olla toista mieltä mutta tämä on vain minun mielipiteeni.
      Tietysti suomalainen menee aina edelle, mutta jos tulee sellainen tilanne että kolahtaa jonkun toisen eurooppalaisen kanssa niin se on sitten menoa.

      "Jos useamman vuoden yrittäminen ei tuo tulosta niin luovuttakaa parisuhdemarkkinoilta"
      Ikinä en luovuta totaalisesti. Sitä paitsi voi sitä tehdä paljon muitakin asioita siinä sivussa, kun ei koskaan tiedä milloin sattuu kohdalle se oikeakin.

    • sisua!

      "Miksi ette vain luovuta atm miehet"
      Emme luovuta siksi koska,
      KOSKAAN EI SAA LUOVUTTAA, OLKOON KYSE MISTÄ ASIASTA TAHANSA!
      Jos aina vaan luovuttaa, niin silloin ei elämässä pääse yhtään eteenpäin.

      • allmächt'ge jungfrau

        Ongelma on kai siinä, että monet tulkitsevat "koskaan ei saa luovuttaa" tarkoittavan "jatka samaa rataa". Jos kirjailijanalku saa suoran kieltävän vastauksen muutamalta agentilta, se ei merkitse vielä mitään. Jos niitä tulee 20, jotain kannattaa muuttaa joko lähestymistavassa tai kirjassa itsessään. Jos tulee 100, kannattaa ehkä laittaa tämä sivuun ja kirjoittaa toinen kirja. Jos taas 20 vuoden ajan ei tule mitään muuta kuin kieltäviä vastauksia aina vaan, vaikka kirjoittaisi mitä, voi olla aika hyväksyä, että tämä unelma ei toteudu.

        Ihmissuhteet lienee ihan eri juttu - niiden suhteen ei pidä eikä voi tietenkään luovuttaa. Mutta ehkä lähestymistavassa (vrt. kirjoittamasi kirja) tai kohderyhmän valinnassa (vrt. kirjailijanura ylipäätänsä) on perustavanlaatuisia ongelmia.

        Siis eihän "koskaan ei saa luovuttaa" pitäisi olla "lyö päätäsi seinään niin kauan kunnes tulet hulluksi ja alat kirjoitella Sinkut-palstalle".


    • Ei noin

      Koska vaikka vuosi vuodelta vakisuhde tulee epätodennäköisemmäksi, seksi on niin kivaa.

      Minäkö elostelija? :P

      • Näin se vaan o

        Oon kolmekymppinen akateeminen mies. Sopivasti kusta päässä, sovinisti, naisille puhun hauskoja ja vakisuhteessa.

        Älkää yrittäkö järjellistää naista: Olkaa rentoja, pitäkää hauskaa, puhukaa niille paskaa (ei ne halua kuulla liian järkeviä) ja pyrkikää nuorten naisten kanssa ujostelemati sänkyyn. Näin kissat ja akateemiset hienohelmatki kehrää. Sopivassa iässä niillä biologinen kello tikittää=pääsee pukille ja lastenki isäksi, jos uskaltaa.

        Näin se vaan o elämä pojat


    • 4+1

      paskaan maailmaan enempää lapsia kannata tehdä. Ja jos lapsista tulee samanlaisia introvertteja kuin isästään, niin joutuvat tekemään kahta kovemmin työtä pärjätäkseen. Maailma muuttuu niin kovaksi paikaksi, että lapsettomuus on siunaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      218
      7053
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2462
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      36
      1872
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1758
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      332
      1683
    6. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1664
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1661
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1519
    9. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      137
      1457
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      337
      1275
    Aihe