Ostin 500 grammaa strutsin filettä, mutta en ole aikaisemmin valmistanut siitä ruokaa. Jotain vinkkejä kaivattaisiin ettei mene pilalle. Olen syönyt aikaisemmin grillattua filettä joka oli aivan fantastisen hyvää, mutta itsellä ei mahdollisuutta grillailla.
Strutsin fileestä jotain?
9
1400
Vastaukset
- olen sellaista
paistinpannulla paistanut.
Strutsinlihaa voi käyttää kuten mitä tahansa muutakin lihaa. Sille ei edes Australiassa ole mitään erityisiä reseptejä olemassa. Itse asiassa olen maistanut sitä vain muutaman kerran ja se on ollut joko hyvää tai huonoa, mistähän johtunut?
Se paras resepti oli tehty stroganoffin tapaan ja siinä strutsi pääsi oikeuksiinsa kun se toisissa muodoissaan pakkasi olemaan pihvinä vähän sitkasta. Joten teepä fileestä kunnon strutsistroganoff olkiperunoilla. Ohjeita googlettamalla stroganoffille löytyy.- justiinsa juu
olisit jättänyt suosiolla kommentoimatta. Pannaan vaan pannulle ja paistetaan sipulin kanssa.
justiinsa juu kirjoitti:
olisit jättänyt suosiolla kommentoimatta. Pannaan vaan pannulle ja paistetaan sipulin kanssa.
Sipulipihvikö sinulla kävi mielessä, vai?
- Rutsila.
Jep, itsekin suunnittelin jotain pataruuan tapaista siitä, kermassa muhittaen.
- pihviä peliin
crudo kirjoitti:
Sipulipihvikö sinulla kävi mielessä, vai?
kuulota sipulit ensin pehmeiksi 10-20min. Leikkaa rinta kahdeksi lätyskäksi ja paista voissa. Lurauta konjakkia päälle ja liekitä. Tee konjakki-kermakastike lisää joukkoon vähän fariinisiirappia, lisää joukkoon haudutetut sipulit ja pihvit, hauduta kunnes haluttu kypsyys saavutettu.
- kysyn vaan.....
pihviä peliin kirjoitti:
kuulota sipulit ensin pehmeiksi 10-20min. Leikkaa rinta kahdeksi lätyskäksi ja paista voissa. Lurauta konjakkia päälle ja liekitä. Tee konjakki-kermakastike lisää joukkoon vähän fariinisiirappia, lisää joukkoon haudutetut sipulit ja pihvit, hauduta kunnes haluttu kypsyys saavutettu.
Voiko strutsin lihan jättää paistettaessa mediumiksi kun kun linnusta on kuitenkin kyse?
- kypsä broileri
kysyn vaan..... kirjoitti:
Voiko strutsin lihan jättää paistettaessa mediumiksi kun kun linnusta on kuitenkin kyse?
Kyllä esim. ankkaa ja sorsaa syödään useinkin roseepaistettuna. Teollisesti tuotetut linnun kuten broileri on todennäköisempi salmonellan lähde, ainakin euroopassa tuotettuna.
- Anonyymi
moi
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik123650MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar711928Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5421588Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin811214Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja651035Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s33978Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt214888Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o60853- 171844
Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill3778