Ostin 500 grammaa strutsin filettä, mutta en ole aikaisemmin valmistanut siitä ruokaa. Jotain vinkkejä kaivattaisiin ettei mene pilalle. Olen syönyt aikaisemmin grillattua filettä joka oli aivan fantastisen hyvää, mutta itsellä ei mahdollisuutta grillailla.
Strutsin fileestä jotain?
9
1390
Vastaukset
- olen sellaista
paistinpannulla paistanut.
Strutsinlihaa voi käyttää kuten mitä tahansa muutakin lihaa. Sille ei edes Australiassa ole mitään erityisiä reseptejä olemassa. Itse asiassa olen maistanut sitä vain muutaman kerran ja se on ollut joko hyvää tai huonoa, mistähän johtunut?
Se paras resepti oli tehty stroganoffin tapaan ja siinä strutsi pääsi oikeuksiinsa kun se toisissa muodoissaan pakkasi olemaan pihvinä vähän sitkasta. Joten teepä fileestä kunnon strutsistroganoff olkiperunoilla. Ohjeita googlettamalla stroganoffille löytyy.- justiinsa juu
olisit jättänyt suosiolla kommentoimatta. Pannaan vaan pannulle ja paistetaan sipulin kanssa.
justiinsa juu kirjoitti:
olisit jättänyt suosiolla kommentoimatta. Pannaan vaan pannulle ja paistetaan sipulin kanssa.
Sipulipihvikö sinulla kävi mielessä, vai?
- Rutsila.
Jep, itsekin suunnittelin jotain pataruuan tapaista siitä, kermassa muhittaen.
- pihviä peliin
crudo kirjoitti:
Sipulipihvikö sinulla kävi mielessä, vai?
kuulota sipulit ensin pehmeiksi 10-20min. Leikkaa rinta kahdeksi lätyskäksi ja paista voissa. Lurauta konjakkia päälle ja liekitä. Tee konjakki-kermakastike lisää joukkoon vähän fariinisiirappia, lisää joukkoon haudutetut sipulit ja pihvit, hauduta kunnes haluttu kypsyys saavutettu.
- kysyn vaan.....
pihviä peliin kirjoitti:
kuulota sipulit ensin pehmeiksi 10-20min. Leikkaa rinta kahdeksi lätyskäksi ja paista voissa. Lurauta konjakkia päälle ja liekitä. Tee konjakki-kermakastike lisää joukkoon vähän fariinisiirappia, lisää joukkoon haudutetut sipulit ja pihvit, hauduta kunnes haluttu kypsyys saavutettu.
Voiko strutsin lihan jättää paistettaessa mediumiksi kun kun linnusta on kuitenkin kyse?
- kypsä broileri
kysyn vaan..... kirjoitti:
Voiko strutsin lihan jättää paistettaessa mediumiksi kun kun linnusta on kuitenkin kyse?
Kyllä esim. ankkaa ja sorsaa syödään useinkin roseepaistettuna. Teollisesti tuotetut linnun kuten broileri on todennäköisempi salmonellan lähde, ainakin euroopassa tuotettuna.
- Anonyymi
moi
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ymmärrän paremmin kuin koskaan
Roikut kädessäni ja vedät puoleesi. Näen kuitenkin tämän kaiken lävitse ja kaikkien takia minun on tehtävä tämä. Päästän475146- 3261918
Nainen, se auttaisi jo paljon minua
tuskissani, jos tunnustaisit sinulla olevan tunteita, vaikka et haluaisikaan suhdetta. Olisi upeaa tietää, että olen sin1131838Anja ja Janne
Eli nämä kosulan manipellet sai raploojan tubetuksen loppumaan,sitten selitellään uusimmalla videolla ettei heillä ollut701517Tässä epämiellyttävä totuus
Sinä olet henkisesti sairas ja se on epämiellyttävä totuus jota välttelet ja jota et halua kuulla sanottavan. Sinä elät681467- 811214
Elämäni rakkaus
Miten hirveästi haluaisin olla lähelläsi, halata sinua ja kuiskata monta kertaa, että rakastan sinua. Hyvää yötä! Mieh321213- 361056
- 421035
Mikä sinussa on parasta
Olet sellainen ihana kokonaisuus, että en löydä huonoa juttua. Mutta siis parasta. Tarmokkuus, pitkäjänteisyys, kädet, ä21984