Ostin 500 grammaa strutsin filettä, mutta en ole aikaisemmin valmistanut siitä ruokaa. Jotain vinkkejä kaivattaisiin ettei mene pilalle. Olen syönyt aikaisemmin grillattua filettä joka oli aivan fantastisen hyvää, mutta itsellä ei mahdollisuutta grillailla.
Strutsin fileestä jotain?
9
1724
Vastaukset
- olen sellaista
paistinpannulla paistanut.
Strutsinlihaa voi käyttää kuten mitä tahansa muutakin lihaa. Sille ei edes Australiassa ole mitään erityisiä reseptejä olemassa. Itse asiassa olen maistanut sitä vain muutaman kerran ja se on ollut joko hyvää tai huonoa, mistähän johtunut?
Se paras resepti oli tehty stroganoffin tapaan ja siinä strutsi pääsi oikeuksiinsa kun se toisissa muodoissaan pakkasi olemaan pihvinä vähän sitkasta. Joten teepä fileestä kunnon strutsistroganoff olkiperunoilla. Ohjeita googlettamalla stroganoffille löytyy.- justiinsa juu
olisit jättänyt suosiolla kommentoimatta. Pannaan vaan pannulle ja paistetaan sipulin kanssa.
justiinsa juu kirjoitti:
olisit jättänyt suosiolla kommentoimatta. Pannaan vaan pannulle ja paistetaan sipulin kanssa.
Sipulipihvikö sinulla kävi mielessä, vai?
- Rutsila.
Jep, itsekin suunnittelin jotain pataruuan tapaista siitä, kermassa muhittaen.
- pihviä peliin
crudo kirjoitti:
Sipulipihvikö sinulla kävi mielessä, vai?
kuulota sipulit ensin pehmeiksi 10-20min. Leikkaa rinta kahdeksi lätyskäksi ja paista voissa. Lurauta konjakkia päälle ja liekitä. Tee konjakki-kermakastike lisää joukkoon vähän fariinisiirappia, lisää joukkoon haudutetut sipulit ja pihvit, hauduta kunnes haluttu kypsyys saavutettu.
- kysyn vaan.....
pihviä peliin kirjoitti:
kuulota sipulit ensin pehmeiksi 10-20min. Leikkaa rinta kahdeksi lätyskäksi ja paista voissa. Lurauta konjakkia päälle ja liekitä. Tee konjakki-kermakastike lisää joukkoon vähän fariinisiirappia, lisää joukkoon haudutetut sipulit ja pihvit, hauduta kunnes haluttu kypsyys saavutettu.
Voiko strutsin lihan jättää paistettaessa mediumiksi kun kun linnusta on kuitenkin kyse?
- kypsä broileri
kysyn vaan..... kirjoitti:
Voiko strutsin lihan jättää paistettaessa mediumiksi kun kun linnusta on kuitenkin kyse?
Kyllä esim. ankkaa ja sorsaa syödään useinkin roseepaistettuna. Teollisesti tuotetut linnun kuten broileri on todennäköisempi salmonellan lähde, ainakin euroopassa tuotettuna.
- Anonyymi
moi
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Vain vasemmistolaiset rakennemuutokset pelastavat Suomen
Kansaa on ankeutettu viimeiset 30+ vuotta porvarillisella minäminä-talouspolitiikalla, jossa tavalliselta kansalta on ot203365Persut huutaa taas: "kato! muslimi!"
Persut on lyhyessä ajassa ajaneet läpi kaksi työntekijöiden oikeuksien heikennystä, joita se on aiemmin vastustanut. Pe122785- 282414
- 421817
- 491555
KL: Mari Hynynen avoimena - Jouni-rakkaan ja Joel-pojan välit ovat nämä!
Mari Hynynen (ent. Perankoski) on naimisissa Jouni Hynysen kanssa. Marilla on edellisestä liitosta yksi lapsi, Joel Vola101418- 411381
- 81335
- 521253
Missikohu edustaa nykyajan monimuotoisuutta
Puolesta vai vastaan, saako esittää pilkkaavasti jonkun toisen ihmisen syntyperäisiä ominaisuuksia? Kadulla vastaan tule2621115