ÄLÄ IKINÄ LIITY FOREVER-KUNTOKLUBIN ASIAKKAAKSI !!!!

Vihainen_asiakas

Tehty ihan mahdottomaksi erota klubista, jos et ole ollut 13kk jäsenenä ! Sopimusta tehdessä sanottiin että halutessaan erota riittää vain että maksaa yhden ylimääräisen kuukauden MUTTA täytyykin maksaa 13 kuukausierää jos haluaa irti ! Muutenkin todella epämääräinen ja huono liittymis ja irtisanomis sopimus ! Elämäntilanteeni takia en pystynytkään enää käymään salilla ja olin ollut vasta puoli vuotta jäsen niin piti minun silti maksaa loput 7kk vaikka en salilla pystynyt käymään !! Eroaminen maksoi minulle n. 500e !

129

33087

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -

      Kyllä siellä varmaan lukee että Sopimus on 12kk määräaikainen. Eikö niin?
      Tämä on yleinen käytäntö saleilla jos otetaan vuosisopimus. Tällöin itse otat tietoisen riskin että maksat salin palveluista vaikka et käyttäisikään.
      Jos haluat maksaa vain kertakäynneistä ilman veloitteita niin osta niitä 10 kerran kortteja tai kuukausikortteja.
      Määräaikainen sopimus on määräaikainen ja sen jälkeen irtisanominen on mahdollista.

      • Anonyymi

        Entä jos on toistaiseksi oleva sopimus? Silloin on 1kk. Mutta silti laskua vaan tulee ettei mitään rajaa vielä 7 kk jälkeen . Haloo. EI voi olla näin. Enkä muuten jätä asiaa tähän.


      • Anonyymi

        Tosi huono sali ja likainen,epäystävällinen ja vessat ei toimi eikä lavuaarit vedä eikä lamppuja vaihdeta saa pimeässä asiansa hoitaa.


    • ..on ilmennyt monilla muilla kaupallisilla saleilla. Lukekaa hyvät ihmiset ne vuosisopimukset tarkkaan ennen kuin pistätte nimenne papereihin.

      • Anonyymi

        Just niin.


      • Anonyymi

        Niin pitäis, mutta ...
        Olen aina ollut sitä mieltä, että kuntosalit ei ole "mun juttu" , mutta koska ajattelen myös etten voi asiaan tutustumatta perustaa mielipidettäni millekään, annoin mahdollisuuden tutustumistarjouksen muodossa lajille.
        Tutustuminen edellytti klubijäsenyyttä (10€) jolla mahdollistettiin maksuton ensimmäinen neljän viikon jakso. Ostin myös palvelun (35€), jossa sain tunnin ajaksi opastetun tutustumisen saliin ja sen laitteisiin. Maksoin palvelut ja jäsenyyden tiskillä.
        Käytin tuon neljän viikon jakson huomatakseni, että tuntemukseni ennen kokeilua osoittautuivat oikeiksi. Kuntosali ei tunnu omalla kohdallani hyvältä valinnalta.
        Irtisanoin jäsenyyden ennen jakson päättymistä.
        Tänään, neljä viikkoa siitä kun olin irtisanonut jäsenyyden, saan perintätoimistosta karhukirjeen, jonka perusteena on normaalihintainen kuukausijakso 29,90€ perintäkuluineen 35,24€.
        Netistä löytyy yhteystieto Forever Helsinki Oy puhelinnumero, joka soi jossain salilla Helsingissä, jossa ei ole mitään tietoa laskutuksen asiakaspalvelusta. Perintätoimiston puhelin ei myöskään vastaa. Lopulta löydän laskutuksesta vastaavan henkilö phelimen päähän.
        Asiaa tutkittuaan, hän toteaa, että laskussa on epäselvyyttä ja lupaa korjata asian hyvityslaskulla, mutta samaan syssyyn toteaa, että minulla on kaksi seuraavaa laskua jonossa odottamassa suorituksia. Siis mitä! Olen lopettanut jäsenyyden jo kuukautta aiemmin.
        No mutta! Olen allekijoittanut sopimuksen irtisanomisaikaan perustuen ja vaikka en salille enää palannutkaan kokeilukuukauden jälkeen, olen vielä kaksi kuukautta velvollinen maksamaan salin käytöstä . Tämä kokeilu tuli siis maksamaan minulle n. 100€
        Oma vika, koska en lukenut sitä ihan pienellä painettua tekstiä ja rivien välejä.
        Vedätystäkö? Kyllä!, mutta se tehdään laillisesti.


    • mitä tilaa

      Paperit on tehty luettavaksi, kaikki ei ole elämässä jeesjeessiä, vaikka "kauppamies" näin kehuisi.
      Tyypillinen on että maksat normi kuukausimaksun alkukaudesta ja voi olla halvempi maksaa se loppukausi sopparihinnalla, mikäli haluaisit purkaa sen, eiköhän se lue siellä pikkupräntissä...

      • toweri

        Ei koskaan kannata ostaa kuin yhen kuukauden lippu , mieli kun muuttuu ja paikkaan voipi kyllästyä!!!


      • -
        toweri kirjoitti:

        Ei koskaan kannata ostaa kuin yhen kuukauden lippu , mieli kun muuttuu ja paikkaan voipi kyllästyä!!!

        Suinpäin ei pidä syöksyä Vuosisopimuksiin vaan varmistaa ensinnäkin että paikka on sellainen mikä miellyttää ja Harrastus on sellainen mikä pysyy. Monestihan tämä menee niin että Päätetään laihduttaa ja kuntoilla vähän, mutta pihinä ei viitsitä panostaa siihen kuin minimalistisen vähän. Sitten mennään ja otetaan vuosisopimus koska se on kuukausihinnaltaan halvin. 2kk salilla käymisen jälkeen ei sitten into enää riitäkkään tekemään mitään kun ne tulokset eivät tulekkaan itsestään ja yritetään irtisanoa soppari joka ei onnistu niin helposti. Tullaan sitten tänne itkemään kun itse on ollut tyhmä ja laiska.
        Tuli Kärjistetysti kirjoitettua mutta käytännössä asia on näin.


    • ex-kuntoilija

      Tosiaan olisi kuluttajansuojavirastolla paljon tutkittavaa kuntosalien sopimuksissa. Itsellä kokemusta Lady Line -salista. Esim. vaikka 12 kuukauden sopimus on MÄÄRÄAIKAINEN, ainakin Lady Linella se jatkuu automaattisesti toiset 12 kk ellei sopimusta irtisano tiettyyn ajankohtaan mennessä (en nyt muista oliko se kaksi kuukautta ennen vuoden sopimuksen päättymistä). Myös paperisota on naurettavaa, jos haluaa jäädyttää jäsenyyden (eli pysyä jäsenenä mutta siirtää kuntoilukuukausia). Lähtiessäni opiskelijavaihtoon täytyi minun tuoda salille todistus vaihdosta koululta... Kannattaa tosiaan lukea sopimuksen pikkupräntit huolella ennen kuin allekirjoittaa mitään.

      • elämää.......

        Kaikkien kannattaa lukea nuo säännöt todella tarkkaan ja Kuluttaja-asiamiehellä olisi muutenkin syytä tarkkailla irtisanomissääntöjä ohjaajien ammattitaitoa.

        Elixillä homma toimii , ei ole koskaan ollut mitään ongelmia.


    • Vittuuntunut

      NO VOI HELVETTI MIKÄ KUNTOSALI!!!
      Mulla oli taas tämmöinen tarina ton vitun FOREVERIN kaa.. :
      Viime keväänä minä ja kämppikseni mentiin tutustumaan heiän uudistuneeseen kuntosaliin. Oli kivat laitteet kivat ryhmätunnit jne joten kiinostuttiin salista. Meille kerrottiin että: Jos nyt tällä viikolla liitytte, liittymis maksu 0€, ilmainen personaltrainer tapaaminen ja kehokoostumus mittaus sekä 1kk ilmaista käymis aikaa. Kysyttiin että onko sopimus määräaikainen, eli täytyyks olla jäsenenä 2 vuotta tai jotain, meille sanottiin et ei, ei ole, voitte irtianoutua milloin vain. Sit kysyttiin et maksaaks se irtisanoutuminen mitään ni työntekijä vastas et ei ja noi kampanja tarjoukset pysyy silti voimassa. Oltiin kämppiksen kaa iha onneissamme ja allekirjoitettiin sopimukset. Olis vittu pitänyt olla vähän epäröivä kun ne ei niitä kirjallisia sopimuksi vittu näyttäny!! mut kuitenki.. kesäkuus päätin sit irtisanoutuu ja menin sinne ja sanoin etten haluu käydä enää. Työntekijä kysy et miks en, sanoin et nilkka särkyjä (ja oikeesti oli niitä, olin meinaa joutunu auton alle maaliskuussa) sit se sano et ookooo tällä selvä. Sit kysyin et eiks mun tarvi tehä enää mitään, se vastas et ei ei tarvi. Lähin onnellisena himaan. Sit mult laskutetaanki suoravelotuksena seuraava kuukaus. Soitin laskutuksee ja sielt sanottii että vahingossa laskuttivat. jätin asian siksee.. tämä kaikki siis tapahtu vuonna 2010. Sit tossa maaliskuussa 2011 tulee muistutusmaksu: hei et maksanut maaliskuun 2011 maksuasi. Olin HIEMAN ihmetyksissäni. Otin yhteytta vastaavaan joka kerto et mylle keskeytettiin sopimus 1.7-31.9.2010.. ja et olin heille velkaa noin 400 euroo.. saatiin kuitenkin sovittuu et se 400 egee on aiheeton. SIt se sano mulle et mun pitää maksaa 286 euroo et voin irtisanoutuu. Mun kämppis joka irtisanoutu tossa vuoden 2010 syksyllä ei joutunut maksaa mitään.
      Nyt sitten riidellään tuolla kuluttajaviranomasessa asiasta. Katsotaan miten käy. Mut vittu mitä toimintaa oikeesti!!!!

      • mljj

        Miten voi allekirjoittaa sopimuksen jota ei näytetty?


    • treenari.

      Minä ainakin pääsin foreveriltä irti ihan helposti. Kun ilmoitin haluavani irti muuton takia sovittiin tapaaminen jossa allekirjoitin eropaperin ja siinä kaikki.

      Sopimus oli selkeä ja siellä luku selkeästi hyväksytyt syyt irtisanoitua ja ehdot.

      Tosi hyvä sali oli kyllä!

      Mutta lukekaa sopparit tarkkaan ja kysykää, jos joku epäselvää. Ne pienellä präntätyt on tärkeimmät!

    • dirlandaaaaa

      Mulla kävi kanssa vähän samoin. Olin eräällä salilla ollut kuukauden ilmatteeksi, olin saanut lahjakortin sinne. Sopimus sitten kuitenkin jatku kuukauden jälkeen ja ihmettelin kun tuli lasku himaan. Soitin salille ja sanoivat että mun ois pitäny ilmottaa, että eroon. Niin sitten tein ja taisin maksaa laskunkin vielä. Kahden kuukauden jälkeen tuli yksi lasku ja vielä kolmannellakin kuulla. Otin laskut mukaan ja menin käymään kyseisellä salilla. Mun piti maksaa se toinen kuukaus viel'. Toisen "antoivat anteeksi"... Pointtina vaan, että se voi olla omaa tyhmyyttäänkin kun ei ota asioista selvää. Mulla kävi niin. Soppareista on tosi vaikee päästä irti! ihan liiankin vaikee. Kotikonstein sitten kuntoon.
      Olin myös toisella salilla ollut. Mutsi oli siirtänyt korttinsa mulle ja kaikki sujui silloin hyvin. Sillä oli kahden vuoden sopimus ja mä käytin sen loppuun. Ihmeteltiin kun siltä lähti vielä 24 kk:n jälkeen tililtä suoraveloitus. Oli tosi vaikea saada sitä rahaa takasin, vaikka lopulta siinä onnistuttiinkin.

      • Anonyymi

        Mitä omaa tyhmyyttä? Paskan marjat, rahastusta koko touhu.


    • No Forever Forever

      Forever Lahti, eroaminen tehty todella vaikeaksi. Maksut jotka koituu maksettavaksi jos sopimus puretaan, unohdetaan mainita kun sopimusta tarjotaan. Voin aravata että ylläreitä tulee kun yrittää erota...vähintäänkin kyseenalaista toimintaa. Kun liityin niin selvästi sanottiin että irtisanmismaksu on 15€, mutta pikkupräntillä kääntöpuolella on mainittu "eroehdot" joissa situdut maksamaan kummallisen määräaikaiskortin ja 1kk määräkortin erotuksen ..tässä tapauksessa n.180€ !! Eipä taida jäädä tähän..nämä tulsi mainita kun kysytään mitä eroaminen maksaa!

      • Anonyymi

        Jep, ei todellakaan Foreveriä. Kysyin liittyessä etta mites, jos muutan. Sanoivat että on pätevä syy irtisanomiselle, jos uudella paikkakunnalla ei Foreveriä. Vielä varmistin, ettei tule kuluja tuosta. Ei tuu, sanoivat. Noh, arvatkaa vaan mikä show ja miten kävi, kun muutin eri paikkakunnalle, jossa ei Foreveriä. Johan laittavat lisämaksuja lisämaksun perään... Alhaista touhua.

        Harmi sinänsä miten epätoivoiseksi ja epärehelliseksi toiminta on mennyt Foreverillä, kun aikaisemmin olin tyytyväinen jäsen (eri sopparilla). Nyt, ei enää ikinä. Vanhentunut konsepti ja kankea palvelu, ja ennen kaikkea - vedättävät asiakkaita.


    • myyjä

      Diili on diili ja itse en lähde koskaan enään sellaisiin joissa vuosijäsenyys jatkuu automaattisesti vuodeksi uudelleen ellei irtisano 3 kk aikaisemmin. Se on suunniteltu pelkästään asiakasta vastaan jotta mahdollisimman moni unohtaa irtisanoa. En myöskään suostu enään myymään sellaisia sopimuksia, sillä niin paljon mielipahaa ja taloudellista tappiota ne ovat aiheuttaneet.

      • 8+6

        Itse irtisanon kaikki määräaikaiset sopimukset jo sopimuksen solmimisaikaan. Kirjallisesti ja vahvistettuna. Homma on toiminut niin nettiliittymän kuin sähkösopimuksenkin kanssa. Kuntoklubeilta ei ole vielä kokemusta, mutta pitäisi onnistua. Siellähän ne tiedot säilyvät kovalevyllä vaikka sata vuotta ja varmuuden vakuudeksi on kotona se vahvistuskirje. Suosittelen.


    • En jaksa

      Kaikkea sitä kuuleekin. Ei ole firman syy jos ette osaa lukea sopimuksia. Pätee millä tahansa palveluntarjoajalla, mutta varsinkin kuntokeskuksilla, joilla on tavoitteena saada asiakas/"potilas" sitoutumaan ja muuttamaan elämänsä pysyvästi. Jos haluaa käydä salilla kerran viikossa aina muutaman kerran joulun jälkeen niin ei varmaan kannatakaan ostaa vuoden sopimusta. Ne jotka oikeasti käyttää aikansa muuhun kuin valittamiseen ja laiskotteluun, käyttävät mielellään edullisia määräaikaisia sopimuksia. Melkein kaikki määräaikaiset sopimukset myös jatkuvat toistaiseksi voimassaolevina, millä tahansa aloilla. Tämä kerrotaan aina asiakkaille, mutta ei kuunnella nin helpompihan se on syyttää myyjää.

    • vnbvnbvnbv

      Todennäköisesti voit nostaa jutun harhaanjohtavasta mainonnasta jos sinulle on annettu väärää tietoa ostaessasi salikortin. Olet kuitenkin aika heikoilla, koska sopimuksessa lukee nuo säännöt ja et voi mitenkään todistaa, että sinulle on sanottu toisella tavalla. Ei mielestäni kyllä kovin uskottavaakaan ellei salikortin sinulle myynyt ole ollut täysin pihalla talon käytännöistä.

      Kyllähän nämä määräaikaiset sopimukset ovat nimenomaan määräaikaisia eikä niistä pääse eroon. Monella salilla pystyy kuitenkin vuokraamaan salikortin toisen henkilön käyttöön jos ei itse käy salilla.

      Kannattaa pyrkiä aina valitsemaan sellainen sali ja sellainen määräaikaissopimus, jonka kanssa pystyy tulemaan toimeen. Jos ei ole varma pystyykö käymään salilla koko vuoden niin kannattaa varmistaa voiko korttia vuokrata ja kuinka hyvin ne menevät yleensä kaupaksi. Onhan sellaisiakin saleja, joihin ei tarvitse sitoutua ja voi käydä silti salilla järkevään hintaan.

      Jos olet ensimmäisiä kertoja menossa salille niin kannatta todellakin kokeilla vähintään kuukausi ennen kuin sitoutuu pidempään sopimukseen.

      • ladyline-huijattu

        Älkää ikinä menkö ladylinen jäseneksi... naapurustoon perustettiin parisen vuotta sitten uusi ladyline ja huimin avajaistarjouksin minut houkuteltiin jäseneksi. Sopimusneuvottelija puhui vuosisopimuksesta tai määräaikaisesta sopimuksesta. Harkitsin hartaasti ja päädyin vuosisopimukseen, joka oli halvempi. Ajattelin, että kyllä nyt vuodeksi voin kuntosaliin sitoutua. En kuitenkaan pidemmäksi aikaa, koska tiesin meneväni vuoden kuluttua todennäköisesti opiskelemaan.

        Noh, tämä sopimusneuvottelija huijasi minua! Hän antoi ymmärtää että vuosisopimus kestää vuoden. Kun vuoden kuluttua luulin sopimuksen automaattisesti raukeava ja päätin katsoa sopimuksestani päättymispäivämäärän, niin siinäm lukikin 24kk!!!!!!!!!! Eli vuosisopimus tarkoittikin kahden vuoden sopimusta. Minua ihan tietoisesti huijattiin! Mitään ei myöskään sanallaakaan sanottu, että sopimus vielä sen jälkeen jatkuisi ellen itse sitä 6 vk etukäteen irtisanoisi allekirjoitetulla paperilla. Sain tämän onneksi netistä tietää kun luin muiden ladyline-huijattujen juttuja.

        Laitoin sähköpostia kyseisen ladylinen omistajalle ja kysyin, että päättyykö sopimukseni varmasti kokonaan syyskuun lopussa kun 24kk on umpeutunut. Sain omistajalta vastauksen: kyllä, sopmukseni on määräaikainen ja päättyy syyskuun lopussa. Luin kuitenkin toisten huijattujen jutuista, että ellei allerkirjoita irtisanomisopimusta 6 vk ennen kauden päättymistä, alkaa taas uusi 24kk sopimus, jota ei voi lopettaa kuin vasta kahden vuoden päästä. Päätin siis vielä kerran laittaa söhköpostia ja kysyä samaa asiaa: loppuuko sopimukseni VARMASTI kokonaan ja lopullisesti syyskuun liopussa 24kk sopimuskauden päätyttyä vai onko tässä koira haudattuna? VASTA sitten omistaja suostui kertomaan, että minun täytyy ilmoittaa sopimuksen purkamisesta joko sähköpostilla tai allekirjoittamalla irtisanomisospimus.

        Päätin, että luota sähköposti-ilmoitukseen eroamisesta, vaan menen paikan päälle suoraan allerkijoittamaan irtisanomissopimuksen, että elä vielä seuraavaa kahta vuotta velkavankeudessa Ladylinelle, josta olen saanut niin pahan mielen etten tiedä voinko loppuaikaa edes käydä siellä kun vit*ttaa niin paljon! Nyt asia siis hoidettu, ellei ladylinen keksi vielä jotain... en vaan uskalla huokaista helpotuksesta, niin huijattu olo!!!!! En tule koskaa elämässäni ottamaan enää yhtäkään kuntosalijäsenyyttä. Se on varma. Lenkkeily ja uinti saa riittää.

        Mullahan ongelma ei koskaan ollut ettenkö olis käyttänyt kuntosalia, vaan ettei ollut enää varaa maksaa kk-maksuja kun ryhdyin opsikelemaan. Vuoden olisin pystynyt maksut maksamaan, en kahta vuotta. Sain onneksi puoleksi vuodeksi vuokrattua jäsenyteni jollekin, että sain edes vähän helpotusta rahatilanteeseeni... Siinäkin ladyline pisti kapuloita rattaisiin, sillä eka löytämäni vuokraaja meni ladylinelle keskutelemaan vuokraamisesta ja arvatkaapas mitä ladyline teki??? Hah, ne tarjos sille ihmiselle parempaa ja edullisempaa sopimusta, ettei vaan vuokraisi mun jäsenyyttä!!!!! ilkeää toimintaa...

        olen yrittänyt sen jälkeenkin vuokrata mutta aina kun olen laittanut läheisen Alepan seinälle "annetaaan kuntosalijäsenyys ladylinelle vuokralle" niin se on kadonnut heti seuraavana päivänä siitä. Viimeksi kun taas ihmettelin lapun nopeaa katoamista, törmäsin kauan edustalla ladyline-lobbaajaan joka jakoi vastaantulijoille ladyline-etuseteleitä. Otin kaksi, "itselle ja kaverille". Heitin samantien roskiin :) Tein päivän hyvän työn säästäessäni kaksi poloista ihmistä ladyline-huijaukselta...

        Luulin aina ennen kun ihmiset puhuivat näistä kuntosalijäsenyysongelmista, että ihmiset ovat vain tyhmiä kun tekevät sopimuksia turhaan vaikka eivät voi sitoutua... en tiennyt, että ihmisiä ihan oikeasti huijataan ja rahastetaan todella törkeästi... nyt sitten tiedän kantapään kautta :(


    • vcxvxcvxcvxvx

      Onkohan tuo mahdollista, että tehdään 24kk sopimus, joka uusiutuu jos sitä ei peru tiettyyn päivään mennessä. Ei kuulosta minusta kovin lailliselta touhulta tai ainakaan ei kuulosta kovin kannattavalta touhulta. Eihän kukaan tuollaista sopimusta allekirjoita.

      Selasin ladylinen sivustoja eikä sopimuksessa mainita mitään tuollaisesta, vaan 12 tai 24kk jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Ilmeisesti voit kuukauden varoitusajalla päättää jäsenyytesi.

      • usko tai älä

        mutta ladyline toimii näin.

        laillisuudesta en tiedä, mutta kuullut olen ladylinen saaneen useita huomautuksia kuluttaja-asiamieheltä. Valehtelemalla ja kieroilemalla saadaan ihmiset krjoittamaan sopimuksia, joihin ei normaalisti kukaan ikinä nimeään pistäisi jos niiden sisältö kerrottaisiin rehellisesti.


      • ed.
        usko tai älä kirjoitti:

        mutta ladyline toimii näin.

        laillisuudesta en tiedä, mutta kuullut olen ladylinen saaneen useita huomautuksia kuluttaja-asiamieheltä. Valehtelemalla ja kieroilemalla saadaan ihmiset krjoittamaan sopimuksia, joihin ei normaalisti kukaan ikinä nimeään pistäisi jos niiden sisältö kerrottaisiin rehellisesti.

        "Ilmeisesti voit kuukauden varoitusajalla päättää jäsenyytesi. "

        olet ymmärtänyt väärin. Ladyline harjoittaa tahallaan juuri tuollaista harhaanjohtamista.

        Kuukauden varoitusajalla ei saa ladylinessa purettua edes toistaiseksi voimassaolevaa kuukausisopimusta. Sen saa purettua vain kaksi kertaa vuodessa tiettyinä ladylinen määrittäminä kuukausina. Että näin... Ja jos sen purkaa, niin erotessa tulee maksa kaikki kuntoilun aloituksessa saadut alennukset ja edut takaisin, esim. liittymismaksu ja mahdolliset alennuskuukausien erotukset eroamissakko. Tästäkään ei sopimusta kirjoitettaessa kerrota. ÄLKÄÄ USKOKO LADYLINEN huijareita!!!! ei nettisivua, omistajia tai sopimusneuvvotelijoita!!! HE saavat uskomaan, että kirjoitat täysin erilaista sopimusta kun oikeasti kirjoitat, todellisuudessa jäsenyydestä irti pääseminen on tehty kalliiksi ja vaikeaksi!


      • vcxvcxvxvxx
        ed. kirjoitti:

        "Ilmeisesti voit kuukauden varoitusajalla päättää jäsenyytesi. "

        olet ymmärtänyt väärin. Ladyline harjoittaa tahallaan juuri tuollaista harhaanjohtamista.

        Kuukauden varoitusajalla ei saa ladylinessa purettua edes toistaiseksi voimassaolevaa kuukausisopimusta. Sen saa purettua vain kaksi kertaa vuodessa tiettyinä ladylinen määrittäminä kuukausina. Että näin... Ja jos sen purkaa, niin erotessa tulee maksa kaikki kuntoilun aloituksessa saadut alennukset ja edut takaisin, esim. liittymismaksu ja mahdolliset alennuskuukausien erotukset eroamissakko. Tästäkään ei sopimusta kirjoitettaessa kerrota. ÄLKÄÄ USKOKO LADYLINEN huijareita!!!! ei nettisivua, omistajia tai sopimusneuvvotelijoita!!! HE saavat uskomaan, että kirjoitat täysin erilaista sopimusta kun oikeasti kirjoitat, todellisuudessa jäsenyydestä irti pääseminen on tehty kalliiksi ja vaikeaksi!

        Näin ei ainakaan lue netissä olevissa sopimusehdoissa. Tietenkin sinun sopimuksesi voi olla eri kuin netissä lukeva, mutta epäilen erittäin vahvasti.

        Joka tapauksessa tuoltakin ongelmalta olisit välttynyt jos olisit lukenut sopimuksen ennen kuin sen allekirjoitat.


      • ed.
        vcxvcxvxvxx kirjoitti:

        Näin ei ainakaan lue netissä olevissa sopimusehdoissa. Tietenkin sinun sopimuksesi voi olla eri kuin netissä lukeva, mutta epäilen erittäin vahvasti.

        Joka tapauksessa tuoltakin ongelmalta olisit välttynyt jos olisit lukenut sopimuksen ennen kuin sen allekirjoitat.

        sopimuksessa lukee juuri näin kuten kerroin. Tuo netissä lukemasi on valhetta, koska kaikkien ladylinea käyttävien ystävienikin sopimuksessa lukee mitä aikaisemmassa viestissä kerroin. ÄLÄ OLE NAIIVI ja kuvittele, etteikö LAdyline ihan tahallaan huijjaisi ihmisiä. Sitä ne tekee ja sinunkin pitäisi olla raivoissasi asiasta eikä olla noin naiivi.

        Sopimuksen sisältö kerrottiin minule sanallisesti, kävin sen sen jälkeen läpi. Ei kerrottu irtisanomishedoista mitään. Ne olivat pienellä printillä sopimuksen kääntöpuolella, jossa on pitkä litania koko sivun täydeltä pieniä printtejä ja karhunreikiä. En edes tiennyt että sivun kääntöpuolella on sopimustekstiä sopimusta allekirjoittaessani eikä siitä minulle mainittu.Huomasin sen vasta puoli vuotta myöhemmin kotona. USKO jo.


      • vcxvcxvxcvcxcv
        ed. kirjoitti:

        sopimuksessa lukee juuri näin kuten kerroin. Tuo netissä lukemasi on valhetta, koska kaikkien ladylinea käyttävien ystävienikin sopimuksessa lukee mitä aikaisemmassa viestissä kerroin. ÄLÄ OLE NAIIVI ja kuvittele, etteikö LAdyline ihan tahallaan huijjaisi ihmisiä. Sitä ne tekee ja sinunkin pitäisi olla raivoissasi asiasta eikä olla noin naiivi.

        Sopimuksen sisältö kerrottiin minule sanallisesti, kävin sen sen jälkeen läpi. Ei kerrottu irtisanomishedoista mitään. Ne olivat pienellä printillä sopimuksen kääntöpuolella, jossa on pitkä litania koko sivun täydeltä pieniä printtejä ja karhunreikiä. En edes tiennyt että sivun kääntöpuolella on sopimustekstiä sopimusta allekirjoittaessani eikä siitä minulle mainittu.Huomasin sen vasta puoli vuotta myöhemmin kotona. USKO jo.

        En usko ennen kuin laitat sopimuksestasi skannin nettiin peittäen omat henkilötietosi luonnollisesti. Sopimusehdot ovat kyllä nettisivuilla pääosin samat kuin sopimuksessakin.


    • OTK

      Itse olen ollut varsin tyytyväinen Forever-jäsenyyteeni. Kaikki kyseisen ketjun palvelut ovat pelanneet hyvin. Tosin kannattaa tarkastaa mille ketjun saleista jäsenyydestä maksaa. Ainakin pk-seudulla hinnat vaihtelevat tuntuvasti ja yleensä yhden salin jäsen saa käyttää myös muita (mahdollisesti kalliimpia) saleja. Tosin itse en ole joutunut yrittämään eroa ensimmäisen vuoden aikana...
      mutta mutta mutta sama ongelma taitaa koskea kaikkia ketjuja, jotka näitä pitkiä määräaikaisia soppareita myyvät.

      Osittain on totta, että ihmiset sitoutuvat sokeasti diileihin ilman, että lukevat sopimusehtoja. Silloin vika on kyllä asiakkaassa. Tosin olen myös sitä mieltä, ettei pitäisi vaatia ihmiseltä juristin taitoa, että ymmärtää mihin sitoutuu. Ja tuntuu, etteivät ne palveluita myyvät kuntosalien työntekijätkään ymmärrä aina, että mitä siellä sopimuksessa lukee. Jos salin työntekijä myy muuta, kuin mitä sopimusehdoista ilmenee, niin silloin sopparista pitäisi päästä irti saman tien. Ainakaan ei pidä maksaa yhtäkään kuukautta, mihin ei mielestään ole sitoutunut. Ja ne myyjän lupaukset kannattaa kyllä ottaa kirjallisesti. Suullisia höpötyksiä kun on niin kovin vaikea näyttää toteen.

    • Perttti

      Kiitos vinkistä. Valitsen jonkun muun salin!

      • Kari373

        Perttii on ehkä oikeassa, ilmeisesti monet muutkin ovat päätyneet samaan ratkaisuun koska Forever saleja on jatkuvasti Kauppalehden protestilistalla, niin tänäänkin.


      • fuji moto
        Kari373 kirjoitti:

        Perttii on ehkä oikeassa, ilmeisesti monet muutkin ovat päätyneet samaan ratkaisuun koska Forever saleja on jatkuvasti Kauppalehden protestilistalla, niin tänäänkin.

        Melko törkeää panettelua. Voisitko laittaa esimerkkejä että Foreverit olisi "jatkuvasti" protestilistalla.


      • mikkogym
        fuji moto kirjoitti:

        Melko törkeää panettelua. Voisitko laittaa esimerkkejä että Foreverit olisi "jatkuvasti" protestilistalla.

        Taas oli Kauppalehdessä. Nyt ei ollut enää muutaman kympin maksuhäiriö vaan vaatimus oli yli 4000 euron summasta. Maksuhalua tai -kykyä ei taida olla jäljellä. Tämä ihan vaan huomiona, panettelematta.


    • fuji motolle

      Panettelua? Tarkistin asiakastiedosta, 25.7. tosiaan oli forever prostestilistalla. Se on vähän niinkuin raskaus, sitä joko on tai sitten ei ole, välimuotoa ei ole.

    • mikkogym

      Eilen näkyi olevan forever taas kauppalehden listalla, nyt pasilan sali.

      • Kuntoilija_LS

        Forever Pasila on tänään uudelleen Kauppalehden protestilistalla. Ilmeisesti rahaa ei yksinkertaisesti ole.

        Vastaavanlaista oli aikanaan Vuosaaren Clubhouse Incantolla (sekin toistuvasti Kauppalehden protestilistalla) joka sitten menikin konkurssiin, tosin nykyään toimii osana Fressi-ketjua, miten sitten lieneekään pärjäävän.

        Pasilan Foreverillä on myös Grouponissa toistuvasti (viimeksi tänään) 90 prosentin tarjouksia. Ilmeisesti näillä halpiskorteilla yritetään paikata akuuttia käteisvajetta kassassa, toivoen että kymppikorttilaiset jatkavat jäseninä.


    • Varovainen kuntoilij

      Kiitoksia kun laitatte tänne kokemuksia näistä huijauksista, minua yritettiin saada myös asiakkaaksi tällaisella "ilmais" kokeilulla.

      En ainakaan näitä saleja aio koskaan käyttää, missä huijataan ihmisiä näin törkeesti.

      Ilmaisia lounaita ei olekaan. Se on totta.

      • Ei kiire

        Niin, pyydä sopparipaperi tai kopio (ehdoista) ja lue ne rauhassa kotona ennen nimen laittoa.


    • eikoskaanenää

      Forever on ihan perseestä. Minullekin myyjä vakuutti, että sopimuksesta kyllä pääsee irti, jos on tarve, ettei se ole niin sitova. Tietysti keltakorvana ja arkajalkana ajattelin, että okei, riskiä ei ole. Sitten luin sopimuksen ja kävi ilmi, että sopimusta ei niin vain voidakaan purkaa. Salikäyntioikeutensa voi vuokrata ensimmäisen vuoden jälkeen jollekin ja jos sairastuu voi saada enintään 4 kk 'taukoa' sopimukseen.

      Ymmärrän oman vastuuni, mutta mielestäni oli väärin ja kohtuutonta sanoa, ettei se ole sitova. Yritin ennen ensimmäistä laskustusta muuttaa sopimusta kahdesta vuodesta vuoteen, eikä sekään käynyt. Liityin siinä uskossa, että heikäläiset kyllä ymmärtävät, jos vaikka muutan paikkakunnalta/maasta pois ja sopimuksen voi purkaa, mutta se oli harhaluulo.

      • Forrestcat 1959

        Foreveristä on tullut minulle painajainen :( Mulla on 10 kg:n nostoraja, ei saa vääntää, ponnistaa ym. vatsalihaksia. Sain elokussa -12 sähköpostiin mainoksen, että voi kokeilla ilman sitoumuksia ja sanoa irti kuukaudenkin kuluttua vaikka vuodenkin määräaikasen sopparin.

        Ajattelin, että salilta löytyisi joku liikuntaryhmätunti, missä voisin käydä ja missä ei tarvisi nostella, eikä kuormittaa keskivartalon lihaksia. Kävin rekrytoijan luona ja hän oli hyvin innokas tarjoamaan kahden vuoden määräaikaista kun se olisi vielä 9e halvempi. Ajattelin mielessäni, että voinhan sanoa sen irti kuten mainoksessa luvattiin. Ohjaaja unohti kertoa mulle, että sitä kahden vuoden korttia ei voi sanoa irti mutta vuoden kortin pystyi, sen mainoksen mukaan. Oma vika tietysti, etten lukenut sitä puolen metrin pientä pränttiä sieltä takaalta.

        Kävin sitten ekassa Zumbassa ja vatsa tuli kipeäksi siitäkin. Huomasin samalla, ettei liikuntajutuissa ollut kuin 2 Zumbaa viikossa ja muissa en voinut käydä kun oli aina jotain nosteltavaa kuten Body Pump tai kahvakuula. Kävin vaan 2 kertaa syyskuun alussa ja tilasin sitten lääkärinajan. Lääkäri oli sitä mieltä, että sinne ei tarvitse mennä. Hän oli kuitenkin ulkomaalainen, eikä osannut muotoilla teksitistä tarpeeksi pätevää. Siihen tuli vaan, että kymmenen kilon nostelut kielletty ja keskivartalon ponnistukset ja kuormitus. LIsäksi sanottiin, että sopiva liikunta pitää katsoa ensin fysioterapeutin ohjauksella.

        Kävin näyttämässä lääkärintodistusta ja ohjaaja Myllypurossa sanoi, ettei tätä ehkä voida perua koska voin esim pyöräillä ja jotain sentään tehdä salilla. Hän sanoi kuitenkin keskustelevansa johdon kanssa ja tänään tuli heti lopullinen vastaus sähköpostiin, että johto oli ollut samoilla linjoilla, eli joudun maksamaan kaksi vuotta tätä sopparia kävin tai en.

        Sanokaahan ihmiset, mitä nyt pitäisi tehdä?


      • --..--
        Forrestcat 1959 kirjoitti:

        Foreveristä on tullut minulle painajainen :( Mulla on 10 kg:n nostoraja, ei saa vääntää, ponnistaa ym. vatsalihaksia. Sain elokussa -12 sähköpostiin mainoksen, että voi kokeilla ilman sitoumuksia ja sanoa irti kuukaudenkin kuluttua vaikka vuodenkin määräaikasen sopparin.

        Ajattelin, että salilta löytyisi joku liikuntaryhmätunti, missä voisin käydä ja missä ei tarvisi nostella, eikä kuormittaa keskivartalon lihaksia. Kävin rekrytoijan luona ja hän oli hyvin innokas tarjoamaan kahden vuoden määräaikaista kun se olisi vielä 9e halvempi. Ajattelin mielessäni, että voinhan sanoa sen irti kuten mainoksessa luvattiin. Ohjaaja unohti kertoa mulle, että sitä kahden vuoden korttia ei voi sanoa irti mutta vuoden kortin pystyi, sen mainoksen mukaan. Oma vika tietysti, etten lukenut sitä puolen metrin pientä pränttiä sieltä takaalta.

        Kävin sitten ekassa Zumbassa ja vatsa tuli kipeäksi siitäkin. Huomasin samalla, ettei liikuntajutuissa ollut kuin 2 Zumbaa viikossa ja muissa en voinut käydä kun oli aina jotain nosteltavaa kuten Body Pump tai kahvakuula. Kävin vaan 2 kertaa syyskuun alussa ja tilasin sitten lääkärinajan. Lääkäri oli sitä mieltä, että sinne ei tarvitse mennä. Hän oli kuitenkin ulkomaalainen, eikä osannut muotoilla teksitistä tarpeeksi pätevää. Siihen tuli vaan, että kymmenen kilon nostelut kielletty ja keskivartalon ponnistukset ja kuormitus. LIsäksi sanottiin, että sopiva liikunta pitää katsoa ensin fysioterapeutin ohjauksella.

        Kävin näyttämässä lääkärintodistusta ja ohjaaja Myllypurossa sanoi, ettei tätä ehkä voida perua koska voin esim pyöräillä ja jotain sentään tehdä salilla. Hän sanoi kuitenkin keskustelevansa johdon kanssa ja tänään tuli heti lopullinen vastaus sähköpostiin, että johto oli ollut samoilla linjoilla, eli joudun maksamaan kaksi vuotta tätä sopparia kävin tai en.

        Sanokaahan ihmiset, mitä nyt pitäisi tehdä?

        Opettele lukemaan ne sopparit ennen allekirjoittamista. Turha sitä on muita syyttää omasta tyhmyydestä.


    • dsa321

      Liityin itsekkin Forever ketjun jäseneksi.

      Minulle he sanoivat sopimusksenteko tilanteessa, että heille voi ostaa vain ykittäiskertoja, kk-kortteja sekä 24kk sopimuksia. Valitsin sitten sen 24kk sopimuksen edullisuuden vuoksi. Kuitenkin kävi ilmi erään toisen salilla kävijän kanssa, että olisi ollut mahdollista ottaa myös 12kk sopimus. Tätä olin kysynyt sopimusta miettiessäni, mutta työntekijä sanoi 24kk olevan ainoa sopimuslaatu minkä voi ottaa. Että silleen..

      Lisäksi suoravelotus on välillä mennyt miten sattuu. Kerran he eivät ottaneet tililtäni vaikka rahaa siellä minulla oli, ja sitten tuli karhukirje, etten ole maksanut. Lisäksi he ovat yrittäneet veloittaa minulta kaksinkertaisen kk-maksun..

      Saa kyllä aina olla tarkkana, että kaikki menee niinkuin pitäisi !!

      • fuji moto

        Voihan se olla mahdollista että 12 kk sopimuksien kauppaaminen on lopetettu. Minulla ainakin oli joskus sellainen (12 kk, hintaan sisältyi vain kuntosali) siihen asti kunnes se lopetettiin. Sen jälkeen olen ollut toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

        Neljän vuoden jäsenyyteni aikana ei ole ollut mitään epäselvää laskutuksessa. Vien sinne pari kertaa vuodessa nipun liikuntaseteleitä, mistä syystä suoraveloitus katkeaa tietyksi ajaksi. Aina on mennyt nuokin katkokset ihan kuten pitääkin.


      • Pakettiratkaisut
        fuji moto kirjoitti:

        Voihan se olla mahdollista että 12 kk sopimuksien kauppaaminen on lopetettu. Minulla ainakin oli joskus sellainen (12 kk, hintaan sisältyi vain kuntosali) siihen asti kunnes se lopetettiin. Sen jälkeen olen ollut toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

        Neljän vuoden jäsenyyteni aikana ei ole ollut mitään epäselvää laskutuksessa. Vien sinne pari kertaa vuodessa nipun liikuntaseteleitä, mistä syystä suoraveloitus katkeaa tietyksi ajaksi. Aina on mennyt nuokin katkokset ihan kuten pitääkin.

        Eikös 12 kk diili muutu toistaiseksi voimassaolevaksi sen 12 kk jälkeen?
        Ainakin viime talvena oli sopimuskysymys mitä ottaa pakettiin, mutta jos otit yhdenkin ryhmäliikunnan salin lisäksi, niin hinta on sama vaikka ryhmäliikuntaa harrastaisi joka päivä kaikkia lajeja, se siitä valinnaisuudesta kontra hinta.


      • tyytyväinen salikävijä
        fuji moto kirjoitti:

        Voihan se olla mahdollista että 12 kk sopimuksien kauppaaminen on lopetettu. Minulla ainakin oli joskus sellainen (12 kk, hintaan sisältyi vain kuntosali) siihen asti kunnes se lopetettiin. Sen jälkeen olen ollut toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

        Neljän vuoden jäsenyyteni aikana ei ole ollut mitään epäselvää laskutuksessa. Vien sinne pari kertaa vuodessa nipun liikuntaseteleitä, mistä syystä suoraveloitus katkeaa tietyksi ajaksi. Aina on mennyt nuokin katkokset ihan kuten pitääkin.

        Itse olen erittäin tyytyväinen Foreverin asiakas. Luin paprut huolella ennen allekirjoittamista ja kyselin tyhmiä tarkoituksella, joten ei ylläreitä. Variston henkilökunta todella ystävällistä, ei ongelmia. Hyvä klubi :)


      • tyytymätön salikävij
        tyytyväinen salikävijä kirjoitti:

        Itse olen erittäin tyytyväinen Foreverin asiakas. Luin paprut huolella ennen allekirjoittamista ja kyselin tyhmiä tarkoituksella, joten ei ylläreitä. Variston henkilökunta todella ystävällistä, ei ongelmia. Hyvä klubi :)

        Aprillia, aprillia! Uskoitpas hetken! :)


    • Forever never!

      Sorry mutta suomessa on nyt kuluttajaa suojaava laki näitä kuntosaliketjukusettajia pistämään hiljaiseksi. Vaikka lääkärintodistus ettet voi selän takia treeenata halvauksen riskillä, ja 500 € olisi säästynyt! Niin se vain nyt onneksi menee! Tiskillä ne kusevat niskaan niin hirveät paskapuheet, ettei niitä kannata uskoa!

    • Never ever Forever

      Forever Töölö toimii sopimusten kanssa ainakin arveluttavasti. Myynti tilanteessa luvattiin, että joustoa on ilman muuta sopimusasioissa. Esim, kortin voi katkaista ihan hyvin kuukaudeksi jos tulee jotain. No, reilun parin vuoden päästä tuli tällainen tilanne jossa kuukauden keskeytys olisi ollut tarpeen, ja tästä oli vielä lääkärintodistus. No, keskeytys ei todellakaan ollut mahdollinen. Lääkärintodistus piti ollakin kahdelle kuukaudelle.... Irtisanouduin ja siinä aika on yksi kuukausi. Ei mene ihan kuluttajaviranomaisten suositusten mukaan vaikka niin väittävät.

      • vcxvcxvcxvcx

        Kannattaa lukea se sopimus. Jos siellä ei lue, että voit laittaa kortin kuukaudeksi tauolle niin ihan yhdentekevää mitä sinulle myyntihetkellä puhutaan. Jos taas siellä niin lukee niin kuntosali on aika heikoilla jos yrittää kieltää sinua laittamasta korttia tauolle kuukauden ajaksi.


      • 8+13
        vcxvcxvcxvcx kirjoitti:

        Kannattaa lukea se sopimus. Jos siellä ei lue, että voit laittaa kortin kuukaudeksi tauolle niin ihan yhdentekevää mitä sinulle myyntihetkellä puhutaan. Jos taas siellä niin lukee niin kuntosali on aika heikoilla jos yrittää kieltää sinua laittamasta korttia tauolle kuukauden ajaksi.

        " Jos siellä ei lue, että voit laittaa kortin kuukaudeksi tauolle niin ihan yhdentekevää mitä sinulle myyntihetkellä puhutaan."

        Kannattaa lukea lakia ennen kuin alkaa päteä netissä. Alkuun vaikka vähän sopimusoikeutta ja kuluttajansuojalakia.


      • vcxvcxvxcvxc
        8+13 kirjoitti:

        " Jos siellä ei lue, että voit laittaa kortin kuukaudeksi tauolle niin ihan yhdentekevää mitä sinulle myyntihetkellä puhutaan."

        Kannattaa lukea lakia ennen kuin alkaa päteä netissä. Alkuun vaikka vähän sopimusoikeutta ja kuluttajansuojalakia.

        Mitähän sinä tarkoitat? Kenties suullisen sopimuksen sitovuutta? Sillä ei ole mitään merkitystä jos et voi sitä todistaa. Sitäpaitsi jos se on ristiriidassa kirjallisen sopimuksen kanssa niin sillä ei ole mitään merkitystä ellei voida selvästi todistaa sopimuksen jälkeisellä menettelyllä toista.

        Esimerkiksi jos kirjallisessa sopimuksessa lukee vuokran suuruutena 500 euroa, mutta vuoden ajan asukas on maksanut vain 450 euroa. Tällöin voidaan olettaa, että suullisella sopimuksella on sopimusta muutettu, koska vuokranantaja ei ole asiasta aiemmin valittanut.


    • foreversucks

      Minä otin suureksi harmikseni Foreveriltä 2 kk kokeilujakson. Siitä sopiessa kuntoneuvoja sanoi, että peruessani sen joulukuuhun mennessä minulta veloitetaan vain 49 euroa eikä jatkosopimusta enää tule. Jos en kuitenkaan peru tuohon mennessä, alkaa määräaikainen sopimus siitä.

      Olen nyt käynyt salilla joitakin kertoja, mutta en ole ollut tyytyväinen salin laatuun verrattuna hintaan, joten päätin lopettaa kokeilujakson. Helpommin sanottu kuin tehty. Minua on kierrätetty nyt useammalla asiakaspalvelijalla, kuntoneuvojalla, jotka kaikki sanovat, ettei kuulu heidän toimenkuvaansa peruuttaa kokeilua. Nyt odotan viestiä vielä yhdeltä ihmiseltä, mutta ei ole ottanut yhteyttä. Onneksi tässä on vielä reilu pari viikkoa aikaa tapella ennen kuin tulee määräaika täyteen.

      Jos tästä pääsen eroon ilman sen kummempaa, lupaan etten ikinä mene kyseiselle salille enää ja lupaan mollata paikkaa missä tahansa :D

    • Vähä ku Boogie

      Hyvä, että löysin tämän ketjun. En sure, että For eva - liiketoimintaa on protestilistalla.

      Muutaman viikon välein kotiin tulee niiden mainospahvi ja koska puolen kilsan päässä on 1 "foreva", niin vilkaisin heidän nettisivunsa. Ne ovat kyllä niin ystävälliset, positiiviset ja muutenkin siistien ihmisten touhulta vaikuttavat (meillä tulet kauniiksi ja rohkeksi), mutta ilman mitään konkretiaa. Alkoi ällöttää. "Me kohtaamme ihmiset yksilöinä" ja "meillä maksat vain siitä, mitä tilaat". Tämä "Hinnasto"-sivulla. Aika älykästä ja nokkelaa! Hinnastosivulla pitäisi olla ihan hintoja. Muuten sivun nimi pitäisi olla "Ei hinnastoa".

      Mielikuva tuli kirjakerhosta, lomaosakekkeiden pakolla myymisestä, verkostomarkkinoinnista ja vastaavasta, joihin ihminen pyritään sitouttamaan. Koukkuina ilmaiset liittymiset, koreus, näennäinen ystävällisyys, jne. Markkinatalous on ihan ymmärrettävä periaate, mutta se toimii parhaiten vain reilulla meiningillä ja asiakkaan vapaalla harkinnalla. Haluaako sitten osa ihmististä naimisiin eri asioiden kanssa, mitä sitten käytetään hyväksi, en tiedä.

      Bodailen, l. kuntovoimailen täällä pk-seudulla parin kilsan päässä kotoani 52 eurolla/10 kertaa, jotka saa käyttää milloin vain 3 kuukauden sisällä ja vehkeet ovat myös siellä todella monipuoliset ja laadukkaat. Mutta kyseessä ei olekaan kansainvälinen ketju. Isäntäpariskunnan kanssa voi sopia kaikesta ja eri vaihtoehtoja on tarjolla, esim. aamukäynnit kolmanneksen normaalia halvemmalla.

      Toki puhelinliittymäni on määräaikainen, mutta sen ehdot minulle on kerrottu sen ottaessani. Sopimuksen lopun lähestymisestä Sonera (aiemmin Tele Finland) ilmoittaa reilusti hyvissä ajoin. Liittymätyypin pystyin hiljattain vaihtamaan kesken kauden.

      • Vähä ku Boogie

        Bodailupaikassani myös lisäravinnetuotteet ovat osin jopa neljänneksen halvempia kuin esim. muuten edullisessa Prismassa. Forevassa oletan asian olevan päin vastoin. Tämä toki vain oletus.


      • Rauta ja peili
        Vähä ku Boogie kirjoitti:

        Bodailupaikassani myös lisäravinnetuotteet ovat osin jopa neljänneksen halvempia kuin esim. muuten edullisessa Prismassa. Forevassa oletan asian olevan päin vastoin. Tämä toki vain oletus.

        Suuri osa KUNTOsalilla käyvistä ei tarvitse mitään lisäravinteita, joten säästyy kokonaan noilta.
        Bodareille riittää perustason punttisalit, joten niiden palvelut on minimissä ja siten hinnatkin.


    • ihmettelenpä vaan

      Sain joululahjaksi lahjakortin "personal trainer 1" ja 10-kortin siihen päälle. Tarkoituksena aloittaa siis kuntosalilla käynnit ja koska en ole koskaan käynyt niin saada siihen ohjausta ja joku ohjelmakin vielä. Varasin ajan ja tapasin kunto-ohjaajan. Tapaaminen oli ihan ok, vaikka hätäinen olo jäi kaikesta. Ohjausta sain laitteisiin ja kirjallisen saliohjelman.

      Tein mielenkiinnosta vähän vertailua, että mitä saliohjaus ja ohjelma maksaa kilpailevissa yrityksissä (foreverin sivuillahan ei ole hintoja) ja palevlu maksaa 20e-60e tienoilla. Kysyin mieheltäni, että mitähän oli lahjakortista maksanut ja hyvä etten perseelleni lentänyt, kun kertoi hinnaksi 198e, josta 10-kortin osuus oli 79e. Haloo?!?!? Siis maksoiko se tunnin hätäinen tapaaminen ohjaajan kanssa 119e. Jos olis tämän tiennyt etukäteen niin olis kyllä lahjakorttivalinta osunut johonkin toiseen paikkaan. No, nyt on vielä kymppikorttia jäljellä, mutta sen jälkeen vaihtuu sali. Ja mamma on elämänsä kunnossa ens kesänä :) Mutta harmittaa aika rankasti.

      • mc.akkoser

        Minulla maksoi lähes vielä enemmän, turhan turhaa ****** enkä edes euroakaan hyötynyt.


      • vcxvcxvcxvcx
        mc.akkoser kirjoitti:

        Minulla maksoi lähes vielä enemmän, turhan turhaa ****** enkä edes euroakaan hyötynyt.

        Itse kylläkin soppasi keitit. Turha syyttää salia jos itse et ymmärrä sopimusehtoja ja tiedä tarjolla olevia vaihtoehtoja.


      • vcxvcxvcx
        mc.akkoser kirjoitti:

        Minulla maksoi lähes vielä enemmän, turhan turhaa ****** enkä edes euroakaan hyötynyt.

        Alkaa täyttymään provoilijan tunnusmerkit kun sinulle on annettu vastaus miten toimia tilanteessasi, mutta et tee kuitenkaan mitään. Tuskin olet kyseisellä salilla käynytkään.


    • Töölöläinen

      Itselläni sujui ongelmitta. 2kk ilmaiseksi liittyessä, toistaiseksi voimassa oleva sopimus vaikka se tehdäänkin 12kk:ksi, kalenterikuukautta ennen irtisanominen. Ei säätöä, ei ylimääräisiä kysymyksiä. Alusta loppuun positiivinen kokemus.

    • jänskää

      Mites tää foreverin kevyt sankari ohjelma...? Onko kokemuksia?

    • huihai4

      Uusi esimerkki tosta ********* kusetus salista!!!!!!!! Sain syksyllä "loppuvuosi satasella" tarjouksen ja maksoin sen heti pois. Nyt soittelin sinne just ja sanoin et haluan erota... Noh.. seuraava aika ens tiistaina et "voi" erota... Kävin just äsken verkkopankissa niin sali ottanut suoraveloituksena 2kk maksut- yhteensä 128e. Nyt P-A. Kiitooooos Forever kuntoklubi!!!!!! Ymmärtäisin et 1kk mut perkele 2 kerralla ja eikä varmasti saa pennin jeniä takasi

      • Kohta loppuu

        No suoraveloitus systeemi loppuu parin vuoden sisään, sen jälkeen tililtä ei mene enää suoraa mitään.
        Tilalle tulee e-laskutus.


    • vittuuntunutCEO

      Moi,
      Kuningaskuluttajassakin oli juttua tästä firmasta. Ei järjestelmä tietenkään koskaan täydellinen ole, mutta tässä on jotakin aivan järjenvastaista. Osallistuin laihdutuskilpailuun, jonka sain halvemmalla, kun ostin jäsenyyden. No kisan jälkeen halusin jatkaa kuntoilua Foreverillä, koska upea paikka, mutta jäsenyyteni ei ollutkaan enää voimassa, vaan tuli lasku uudesta 40e vuosimaksusta. Ilmeni, että tässä ei Foreverin yleensä mukavan hlökunnan mukaan ole mitään virhettä. Todellisuudessa en saanut kisamaksua halvemmalla vaan loppu tulos on - 0. Käsittääkseni klubi pyrkii pitkäkestoisiin elämäntapamuutoksiin, mutta ei todellakaan siltä näytä.

    • nanala2

      Hei. Entiedä missä salilla kävit, mutta itse pystyin ainakin eroamaan Lahden Foreveriltä vaikka oli kahdenvuoden sopimus kävin vuoden, jonkajälkeen työt veivät melkeen kaiken vapaa-ajan. kävin purkamassa sopimuksen ja syyksi kävi se että en kerkeä käymään. Muistaakseni siinä oli joku kuukauden irtisanomis aika jonka sain vielä käydä salilla. Asiakaspalvelu oli mielestäni todella hyvä ja muutenkin salista jäi hyvä maku tuon vuoden jälkeen.

    • karri4

      Vuosisopimuksissa asiakkaita velvoitetaan sitoutumaan vaikka mihin. Palveluntarjoaja ei kuitenkaan sitoudu yhtään mihinkään. Asiakas ei saa korvausta, mikäli sali on suljettuna esim. vesivahingon takia. Sauna saattaa olla viikkokausia pois käytöstä. Suihkut voivat olla rikki. Osa laitteista saattaa olla jatkuvasti epäkunnossa, korjausta saa odottaa viikkokaupalla.

      Asiakas sitoutuu maksamaan palveluista vähintään vuoden ajan, mutta kuntosalin omistaja eli sopimuksen toinen osapuoli ei sitoudu tarjoamaan näitä palveluita. Allekirjoittaisitko työsopimuksen, jossa sitoudut tekemään vaaditut työtehtävät tiettynä aikana, mutta työnantaja ei sitoutuisi maksamaan palkkaa?

    • Radair1

      Jos vastaavaa ongelmaa on Foreverillä ja Lady Linellä, niin samaan listaan voi laittaa Elixiankin. Itse luin tarkkaan sopimuksen säännöt ja liityin jäseneksi 12 kk määräaikaisella sopimuksella. Sairastapauksissa jäsenyys piti saada purettua / jäädytettyä. Ainoa vaan, että Elixia ei laske raskautta, jossa on komplikaatioita sairaudeksi, koska tästä ei kirjoiteta sairaslomatodistusta. Näin ollen minun olisi pitänyt hyppiä jumpissa ja kuntosalilla, vaikka pelkästään istuminen sattui todella paljon. Sopimuksen purkaminen ei siis tullut kysymykseensään, vaikka oli selkeää, etten salilla pysty käymään seuraavaan 7 kk (määräaikaisuus olisi tullut 6 kk täyteen). Neuvolan todistus asiasta ei riittänyt Elixialle. Pyysin sitten, että sopimus jäädytettäisiin täksi ajaksi ja jatkaisin raskauden jälkeen heti, kun pystyn. Vastaus oli, että tämä onnistuu, mutta minun pitää siitä huolimatta maksaa jokin jäädytysmaksu Elixialle koko poissaoloajalta. Kolmas vaihtoehto olisi ollut myydä jäsenyys jollekin tutulle / tuntemattomalle > no näitä myynti-ilmoituksia näyttää olevan suomi24:n kuntoilupalsta täynnä, joten taitaa olla sama ongelma muillakin.

      Itse tyydyin sitten maksamaan tuon lopun 6 kk ja takaisin en enää koskaan kyseiseen firmaan mene. Harmi homma. Pidin heidän jumpista ja paikat olivat siistejä, mutta tällä sopalla laittoivat kyllä yhden asiakkaan pihalle vauhdilla. Palveluasenne oli törkeää ja ala-arvoista. Uutta kuntoilupaikkaa etsiessä...

      • Yksityiseltä ainakin

        Eiköhän siitä lääkärintodistuksen olisi saanut, toki sen hakeminen voi maksaa.


    • 4kk break

      Jos on tarvetta tai halua pitää taukoa esim. kesällä, niin sellainenkin jäsensopimus lienee nyt mahdollinen lisäkorvausta vastaan.

    • painonlaskija

      Olen ollut erittäin, erittäin tyytyväinen Foreverin Kevyt Sankari ohjelmaan! Sain aikaan ihan näkyvää tulosta. Aluksi ajattelin, että ei kiinnosta muu kuin laihdutus, mutta kyllä niistä muista pulleroista tuli kavereita kuitenkin, kun oltiin samalla asialla! Hinta 198e 2kk ei ole todellakaan liikaa! 3 treeniä viikossa ja ohjaajan tuki ruokailuihin ja muissa reeneissä käynti. Suosittelen lämpimästi mukaan lähtemistä, jos mietit!

    • Morovaan :)

      Minulla on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys. Ei siis määräaikainen.

      Jos jäsenyys pitää purkaa kuukauden irtisanomisajalla niin miten se käytännössä tapahtuu? Jos esim haluaisin käydä 30.12.13 asti salilla niin menen sanomaan työntekijälle viimeistään 30.11.13 että haluan lopettaa tähän. VAI voiko sen tehdä foreverin nettisivuilla? En meinaa itte löytänyt sieltä mitään...

    • nannat1976

      Tuskin onnistuu mitenkään

    • ikuisestiko jäsen

      Haluaisin mennä kuntosalille, mutta kun näitä juttuja lukee - ei niistä taida päästä eroon kuin kuolemalla..... sittenkin perilliset saa maksaa kuukausimaksuja.

      • tykkään

        Menkää sinne kellarisaleille punttia nosteleen, ette sopisikaan foreverklubeille :) lihotkaa ja keksikää lisää tekosyitä miksi ei kannata sitoutua oman terveyden ylläpitämiseen, liikuntaan. Muutama kymppi kuussa siitä- voi olla köyhälle paljon. Sillä voi vaikka illan baarissa viettää.


      • vcxvccvxvcxcvx

        Ei ole sen ihmeempää kuin luet vain sopimuksen ennen kuin allekirjoitat sen. Yleensä siellä mainitaan, että sopimus on määräaikainen 12-24kk ajan ja tämän jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Yleensä ainoastaan pysyvä terveydentilan muutos tai muutto paikkakunnalle, jossa ei ole ketjun salia on hyväksyttävät peruste sopimuksen purkamiselle tuolla määräajalla. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus todennäköisesti purkautuu kuukausi sen jälkeen kun ilmoitit haluavasi purkaa sopimuksen tai sen kuun lopussa kuin ilmoitit tai seuraavan kuun lopussa.

        Ei näitä nettikirjoitteluita kannata uskoa. Valtaosa näistä valittajista ei yksinkertaisesti ole lukenut sopimusta tai ei ymmärrä sen sisältöä ja ottaa kahden vuoden sopimuksen, jota yrittää lopettaa puolen vuoden jälkeen.


    • pettynyt123

      http://www.kuluttajavirasto.fi/File/0d6b5d57-2746-4a2b-91d5-773f5f03ad1a/Kuntokeskusten_sopimusehdot.pdf

      Jos sali ei jo nettisivujen perusteella noudata näitä ohjeita kannattaa paikka unohtaa. Forever ja Hyväkunto kuuluvat ainakin näihin. Foreverissä tosin ainakin painettu hinnasto sentään paikanpäältä saatavissa.

      Asianmukaisia ja sääntöjä noudattavia keskuksia löytyy ainakin pääkaupungista kyllä. Silloin myös aika suurella varmuudella myös muutkin asiat, kuten tuntien laatu ovat OK.

    • Testattu

      Tuohon entisen Foreverin tilalle on avattu joku uusi sali. Laitteet on samat kuin ennen, mut taitaa olla joku pienempi ketju kyseessä. Siellä on nyt 39€ kuukausimaksu ja sopimuksesta näyttäis pääsevän irti kuukaudessa. Ainakin se sopimuksessa lukee?!?

      Ihan hyvä porukka töissä, mut ryhmäliikuntaa saisi olla enemmän.

      • Kustannuserot

        Niin vanhoilla laitteilla salin pyörittäminen ei ole kovin kallista, mutta kun jumppiin tarvitaan osaavaa henkilökuntaa, niin se sitten näkyy hinnassa.


    • Jr901

      Sopimukset kannattaa lukea aina huolellisesti jos on jostain epävarma. Ja jos et ennestään ole aktiivinen kävijä, kannattaa ostaa 1kk kerrallaan. Näin säästyy maksuilta.


      http://iherb-vitamiinit.blogspot.fi/

    • ex-kuntoilija

      Huomasin itsekin, että nämä Forever salit ovat vähenneet kuin pyyt maailmanlopun edellä. Ainakin Pasilan ja Sörnäisten salit jo lopettaneet - varmaan noista yllämainituista syistä? Take money and run.

    • Sporty HML

      Irtisanoin itseni Hämeenlinnan Foreveriltä marraskuussa käymällä ihan paikan päällä (1 kk irtisanomisaika). Nuori nainen kassalla sanoi että heidän johtaja haluaa keskustella jokaisen irtisanoutuvan kanssa, joten sovimme ihan puhelinajan. Mutta eipä minulle soitettu ko ajankohtana, jolloin laitoin meilin että kävin teillä irtisanomassa sopparini. Ei vastausta. Tammikuun lopussa tulee sitten karhukirje kuluvan vuoden vuosimaksusta vaikka itse katson että soppari on lakannut viime joulukuussa. Laitoin meilin, johon tuli automaattivastaus että pyrkivät vastaamaan meileihin viikon sisällä. Viisi päivää mennyt, mut mä odottelen vielä pari päivää ennenkuin soitan sinne. En kyllä ajatellut maksaa laskua. Ihmellistä kiusaamista. Miksi tehdä asiat niin vaikeaksi ja suututtaa ihmisiä. Paha kello kuuluu kauas näin someaikana.

      • Sporty HML

        No, tuli viesti sieltä Hämeenlinnan Foreveriltä. Poistavat laskun aiheettomana. Loppu hyvin ja saatan harkita käymistä salilla vielä joskus tulevaisuudessa.


    • !!!

      Ihmiset te ootte idiootteja, ei voi todellakaan muuta sanoa! Yhdyn 100% siihen, että LUKEKAA ne sopparit ennenkuin allekirjoitatte!!!!!!! ITSE sinä sen nimesi siihen paperiin pistät, ei todellakaan kukaan muu!! Ja eikai se huvikseen ole vuoden sopimus esim.,vaan se SITOO SINUA VUODEKSI!!! En ymmärrä mitä ihmeellistä tässä on??? Ylipäätänsä, teidän tuulella käypien ei todellakaan kannattaisi mitään korttia minnekkään ottaa, heti kun vähän selkää särkee ni pitäisi saada soppari laitettua poikki ja lässyn lää! Ostakaa tosiaan niitä kertakäyntejä/kk kortteja kun ette edes yhtä vuotta pysty näköjään sitoutumaan liikuntaan, joka toki VAIKUTTAA KOKO SINUN ELÄMÄÄSI!!! Hyvä olisi, jos tehtäisiinkin vaikk 10 vuoden soppareita!! Eiks liikunnassa ole kuitenkin kysy oman terveyden yllä pitämisestä, ja sen pitäisi jatkua aina ja aina, mutta eeeei, nämä läskit nuuskijat käyttäävät kaikki ilmaisedut hyödykseen, ja sitten itketään täällä palstoilla :D Ei voi kun nauraa......Olette säälittäviä

    • mäniinnäänpunasta

      """""""""""""""""""""""""""""
      Nuori nainen kassalla sanoi että heidän johtaja haluaa keskustella jokaisen irtisanoutuvan kanssa, joten sovimme ihan puhelinajan.
      """""""""""""""""""""""""""""

      Huoh. Muille neuvoksi vastaavassa tilanteessa: "Minä en halua keskustella vaan irtisanoa sopimukseni tässä ja nyt."

      Jos homma ei näillä sanoilla onnistu niin ei muuta kuin kassatytön nimi ylös, kirje kuluttajavirastoon ja odottamaan ratkaisuehdotusta.

    • !!!!

      Älkää hyvät ihmiset myöskään yleistäkö!! Jos jossain foreverillä toimitaan malli x mukaan, voi jossain toisella paikkakunnalla olla asia ihan toinen!!! Tämän tiedän kokemuksesta!! Ethän sinä varmaan hauku vaikka mc donaldsia kovaan ääneen jos rovaniemen donaldsissa sait kerran paskan hampurilaisen??!? Taas ne pikkiriikkiset aivot käteen ja miettimään...

    • ...

      Ainakin Matinkylän Foreverillä irtisanomisesta tehtiin ihan kohtuuttoman vaikeeta. Irtisanomista ei voinut tehdä infossa vaan sitä varten piti varata aika (ja vaihtoehtoja oli muutama ja kaikki keskellä paivää joten itellä toi siirty kuukaudella sen takia). Tämäkin ihmetytti koska siellä oli paljon henkilöstöä joka kellon aikaan vaan pyörimässä ympyrää asiakkaiden tiellä. Luulis että joku niistä olis osannut ottaa valmiiksi allekirjoitetun paperin käteensä ja toimittaa eteenpäin.
      Hintoja Forever ilmeisesti ei ilmoita netissä koska ne hinnottelee tapauskohtasesti asiakkaat. Ei taida olla ihan laillista sekään.. Ite tajusin että multa oli rahastettu liikaa vasta irtisanomisen yhteydessä ja vaikka moka oli niiden oli rahojen palauttaminen liian hankalaa ja jouduin tyytymään (koska en jaksanut alkaa asiasta tapella) johonki hyvityslippuihin.
      Salina ihan kiva mutta henkilöstön ja toimintatapojen takia en todellakaan suosittele kenellekään.

      • Soon näin

        Kaikille asiaa seuranneille on tiedossa, että he haluavat sopparin irtisanomistilanteessa että pitää keskustella juuri jonkin tietyn henkilön kanssa, joten tee sen sopiminen ajoissa.
        Toisekseen jos tiukaksi alkaa, niin sopimuksen voi purkaa irtisanomisehtojen mukaan ja sen pitää riittää, irtisanomisaika alkaa heti kun ilmoitat siitä virallisesti esim. kirjallisena salille ja jos keskustellaan myöhemmin niitä ja näitä niin ei saa vaikuttaa mitään tuohon ajan alkuun.


      • !!!!
        Soon näin kirjoitti:

        Kaikille asiaa seuranneille on tiedossa, että he haluavat sopparin irtisanomistilanteessa että pitää keskustella juuri jonkin tietyn henkilön kanssa, joten tee sen sopiminen ajoissa.
        Toisekseen jos tiukaksi alkaa, niin sopimuksen voi purkaa irtisanomisehtojen mukaan ja sen pitää riittää, irtisanomisaika alkaa heti kun ilmoitat siitä virallisesti esim. kirjallisena salille ja jos keskustellaan myöhemmin niitä ja näitä niin ei saa vaikuttaa mitään tuohon ajan alkuun.

        Sopimuksilla on AINA kuukauden irtisanomisaika, lukee siinä sopparissa minkä olette allekirjoittaneet!!!!!


      • Ja piste
        !!!! kirjoitti:

        Sopimuksilla on AINA kuukauden irtisanomisaika, lukee siinä sopparissa minkä olette allekirjoittaneet!!!!!

        Irtisanomisaika alkaa, kun ilmoittaa siitä firmalle, ei siitä keskustelusta.


      • vaikeeta oli
        Soon näin kirjoitti:

        Kaikille asiaa seuranneille on tiedossa, että he haluavat sopparin irtisanomistilanteessa että pitää keskustella juuri jonkin tietyn henkilön kanssa, joten tee sen sopiminen ajoissa.
        Toisekseen jos tiukaksi alkaa, niin sopimuksen voi purkaa irtisanomisehtojen mukaan ja sen pitää riittää, irtisanomisaika alkaa heti kun ilmoitat siitä virallisesti esim. kirjallisena salille ja jos keskustellaan myöhemmin niitä ja näitä niin ei saa vaikuttaa mitään tuohon ajan alkuun.

        Joopa joo, mutta kun sitä aikaa ei sitten millään saa sovittua. Ai miksikö, no siksi ettei sitä hiton pomoa saa mistään kiinni. Ei vastaa puheluihin, ei sähköpostiviesteihin. Ei mihinkään. Milläs sitten sen ajan varaat. Törkeätä touhua. Pelkkää asiakkaan kusetusta ja rahastamista.

        Itsekin aikoinaan yritin forever Pasilan toimipisteen sopparia irtisanoa ei meinannut onnistua. Laskutukseen soittelun jälkeen onnistui sentään se etteivät enää laskuttaneet kuukausittaisia maksuja. Kuukausia kului ja lopulta koko paikka lopetti. En ihmettele. Tällaisella pelillä ei asiakkaat jää.


    • wsurf123

      Samanlaista toimintaa kuin HyväKunto Jokela-Hyrylä-Hyvinkää-Riihimäki.
      Kuluttajan oikeudet toteudu vaan säännöt ovat mielivaltaiset yrittäjän laatimat.
      Vuosisopimus on vuosisopimus - mutta sen ketjuttaminen vuoden jälkeen ei ole laillista. Myöskin irtisanoutumiseen on riitettävä kirjallinen ilmoitus - ilman mitään haastatteluja.
      MOT ohjelmaan pitäisi kerätä hyvä otos näistä esimerkiksi.

    • Eläkeläinen

      Joo tää on ihan syvältä, lekuri kertoi että elinaikaa on aika hintsusti.
      Päätin vaihtaa maisemaa ja sanoa sopparin irti. Joo kyllä irti pääsee mutta trainerin jo maksetuista mutta käyttämättömistä ajoista hyvitetään vain puolet.
      Kyllä on todella hanurista koko rosvoaminen.

      • Valintoja ne

        Olet ilm. ostanut jonkin paketin, eipä niitä yleensä edes hyvitetä.
        Eikä perikuntakaan saa palautuksia käyttämättömistä lentolipuista...


    • Yök yök,pahaa tekee

      Sörnäisten Forever veloitti tililtä kuukausimaksuja, vaikka olin maksanut etukäteen könttisummana puolen vuoden maksut. Lupasivat palauttaa rahat, mutta yrittivätkin sen sijaan veloittaa seuraavatkin kuukausimaksut, joten lopetin suoraveloituksen pankissa pankin ohjeen mukaan itse. Sitten se sulki ovensa mitään ilmoittamatta, eikä koskaan palauttanut edes niitä laittomia veloituksia. Pasilan salissa sama johto. Hyvä kun pääsin eroon. Nyt on halpa sali ihan siinä lähellä ja treenata voi kun haluaa, vaikka yöllä, jos siltä tuntuu.

      • maksan haluamastani

        Järvenpäässä Tokka Sport kuntosalilla ei mitään liittymismaksuja, eikä sitoutumista. Kortti on voimassa sen aikaa kun olen siihen ladannut aikaa. Itse päätän koska lataan lisää ja kuinka paljon.


      • Eri sarjaa
        maksan haluamastani kirjoitti:

        Järvenpäässä Tokka Sport kuntosalilla ei mitään liittymismaksuja, eikä sitoutumista. Kortti on voimassa sen aikaa kun olen siihen ladannut aikaa. Itse päätän koska lataan lisää ja kuinka paljon.

        Pikkusalit on vaan omassa luokassaan, sopii punttien nostelijoille tai jonkin tietyn jumpan harrastajille, koska valinnanvara on yleensä hyvin suppea.
        Tässä tapauksessa ainoa minne itse menisin on kahvakuula, muuten ei tarjonta nappaa.


      • maksan haluamastani
        Eri sarjaa kirjoitti:

        Pikkusalit on vaan omassa luokassaan, sopii punttien nostelijoille tai jonkin tietyn jumpan harrastajille, koska valinnanvara on yleensä hyvin suppea.
        Tässä tapauksessa ainoa minne itse menisin on kahvakuula, muuten ei tarjonta nappaa.

        juuri näin, pikkusalit on usein palvelusaleja. Sen takia pidän tuosta Jäken salista, koska monipuoliset laitteet, ohjausta saatavilla, ja erinomainen valmennustiimi (jos siis on kisoista kiinnostunut). Ryhmäliikuntapuoli ei minua kiinnosta, mutta meitä on moneksi. Jokainen löytäköön lajinsa ja paikkansa.


    • Leipäsusi

      Itse käyn yksityisellä SilverGym-salilla Stadissa Lintulahdenkadun ja Hämeentien kulmassa. Ei pakkositoutumisia, kertamaksut OK, sarjaliput, jne. Sauna, rautaa ja laitteita, miellyttävä ja koulutettu henkilökunta, siisti ja asiallinen paikka.
      Toimii hyvin.

      • Peruskaurat

        No niitä rauta ja laitesaleja riittää sillä systeemillä, joten ei poikkeus.
        Ja saunakin lienee tavallinen.


    • treenaajaa

      Jäsenyys salit ovat p...stä. Järvenpäässä Foxilla on hyvä systeemi, kerrot, kuinka pitkän siivun korttiisi haluat ja maksat sen. Jos et tee mitään, kortti lakkaa toimimasta ajan päätyttyä. Jos haluat jatkaa, käyt maksamassa lisää aikaa korttiin.

      Sali voi toimia näinkin reilusti.

      • Reenitonerilaisia

        Heikosti näyttää olevan vaihtoehtoja ja tarjontaa ryhmäliikunnan puolella.
        Rautasaleja on joka paikasssa halvalla ja ei kiinteillä sopimuksilla.


    • loputonta

      Forever on sitten valinnut nimensä jatkuvuuden nimissä, Foreverillä on motivaatio

    • Saleja joihin ei tarvitse liittyä:
      Helsingissä voin suositella Motivus -saleja, ei liittymispakkoa mutta liittymällä saa palveluista alennusta. Motivus Centrum on iso sali miehille ja naisille, porukkaa laidasta laitaan, kolme muuta motivusta vain naisille.
      Uimahallien yhteydessä olevila saleilla on tavallista käydä kertamaksulla, ne ovat vähän pieniä minun makuuni mutta muuten ok.
      Liikuntamylly myllypurossa on halpa kertamaksullinen kaupungin sali jossa myös juoksurata sisällä. Kisahalli on samanlainen mutta sitä en suosittele huonon ilmanvaihdon takia.

    • nöjd

      Sopimuksessa sanotaan aivan selvästi että 12 kk oltava jäsenenä ennenkuin voit irtisanoutua, jos irtisanot aiemmin joudut maksamaan myös saadut etusi liittyessäsi. Itse olen ollut jo 7 vuotta kyseisen salin jäsen, eikä mitään ongelmia ole ollut laittaa korttia esimerkiksi tauolle sairasloman, työttömyyden tai työtilanteen takia. Viimeeksi pidin keväällä tauon. Nyt voisin irtisanoutua jo kuukauden irtisanomisajalla, mutta ei ole tarpeen. Jos haluaa uutena jäsenenä kokeilla sekin onnistuu, vaihtoehtoja on mm 10-kortti tai 2 vuoden määräaikaisuus. Tällä hetkellä myös uutuutena voi vaikka vuokrata eteenpäin korttinsa esim loman ajaksi.

      • Eiongelmaa

        Jep kesätauolla on omat käynnit määräaikaisen diilin jälkeen, ensi talvi jäsenyydellä ja kk-kortilla.


    • Hmmmps

      Ihmiset on sitten saatanan tyhmiä. Ensinnäkin miksi teette sopimuksia,joita ette lue? Ensinäkin ,onko se heidän ongelma,jos sinulla ei olekkaan aikaa😅 itse olet sopimuksen kirjoittanut.Toiseksi,jäsenyyden voi vuokrata jollekin, jolloin jäsenyys pysyy itsellä ,mutta liikuntaoikeus siirtyy vuokraajalle ja kuluja ei jää jäsenyyden omistajalle,tämä varmaan vaan sen takia,jotta maksut menevät perille asti varmasti. Lisäksi foreverillä pystyy 'keskeyttämään' jäsenyyden lääkärintodistusta vastaan esmes. jos jalka murtuu. Lisäksi usein sopimukseen kuuluu travellpass ja pääset jumppaamaan lähes tulkoon kaikille foreille,jos ei halua vaihtaa salia ja muutto edessä. Jäsenyys myös siirretään käsitykseni mukaan ketjun sisällä toiselle klubille tarvittaessa. Minulla olisi ollut tähän mahdollisuus. Mutta pysyin samalla salilla ihan vain tyytyväisyyden takia. Juuri kirjoitin jatkoaikaa 2 vuotta.

    • veio3

      Kävin kokeilemassa For Ever ilmaista kuntosalin viiden kerran tarjousta. Ehdin käydä vain kaksi kertaa. No, en ole kuntosali-ihmisiä. Mutta
      sen jälkeen jatkojen pakkomyynti oli rankkaa. Siinä unohtuivat minun tarpeet, jotain oli saatava myydyksi. Minuun ei pakkomyynti tehoa, päinvastoin.

      Sitten kokeilin Fustraa. Liian hyvät mainokset tosin aina epäilyttää. Itse en koskaan saanut mahdollisuutta antaa palautetta. Mutta, siinä oli sama periaate, vaikka arvioivat viiden kerran paketin (lähes 500e) olevan hyödyllinen, niin kaiken taka-ajatuksena oli, ei se että viisi kertaa olisi auttanut, vaan saadakseen myytyä lisää. EI todellakaan siihen hintaan.

      Jotain hyviä ja uusiakin liikkeitä siellä oli mutta toteutus väärä, eli toteutetaan rahastusperiaatteella.

      • EikäTule

        Niin, ilmaisia lounaita ei ole...


    • prolex

      Tehkää joukko kanne po. yritystä kohtaan.

      • Kenelletehdään

        Pitäisi kait tehdä kanne asiakkaita vastaan mitkä ei lue sopimusta ja kysy jos jokin epäselvää (ennen nimen laittoa).
        Lukutaidon voisi olettaa jo kuuluvan osaamiseen.


      • Yourmoneyforevergone

        Salin sopimusehdot ovat tarkoituksella niin sekavat ja asioita pimitetään täysin tietoisesti, että asiakkaita on aivan täysin turha syyttää tässä asiassa. Syy on täysin Foreverin puolella.


      • Sopijantapaaminen
        Yourmoneyforevergone kirjoitti:

        Salin sopimusehdot ovat tarkoituksella niin sekavat ja asioita pimitetään täysin tietoisesti, että asiakkaita on aivan täysin turha syyttää tässä asiassa. Syy on täysin Foreverin puolella.

        Kysyä saa ja vastauksenkin saa aina.
        Hankalinta on se kun pitää varata aika sen ainoa neuvottelevan "virkanaisen" puheille, jossa voi tehtä sopimukseen muutoksia tai lopettaa sen.
        Tiskillä onnistuu vain maksaminen ja kk/10-kortin ostaminen.


      • Lars100

        Treenaan säännöllisesti. Maksan vuosimaksua. Vihaan suurinta osaa tässä ketjussa INISEVIÄ valittajia. Totuus on seuraavanlainen:

        - Kuntokeskuksen ylläpito maksaa
        - Yrittäjälle aiheutuvia kustannuksia ovat mm., tilavuokrat, henkilökunta, sähkö- ja vesi- ym kustannukset
        - Meitä säännöllisesti treenaavia on osa asiakaskunnasta. Maksamme mielellään 59 €/kk laitteista, palvelusta jne.
        - Viimeisen 10 (ehkä 15 v) alalle on pesiytynyt näitä hyväksikäyttäjia (JOTKA TÄÄLLÄ INISEVÄT)

        Nämä hyväksikäyttäjät tulevat salille, ottavat mielellään vastaan ilmaisen treeniohjelman, ilmaisen ensimmäisen 1 kk treenin, jonka jälkeen lakavat inisemään siitä, etteivät pääse sopimuksesta irti.

        Minua vituuttaa sen tähden, että nämä hyväksikäyttäjät vaikeuttavat meidän rehellisten treenaajien elämää. Toivon, että jokainen teistä laittaa kotinne autotalliin oman kuntosalin.


    • Ryöstetty

      Ei väliä onko sopimus luettu, kun kuntosali lyö ovet kiinni ja varastaa rahat. Forever Sörnäinen.

      • Eiisoryöstö

        Ei kannata maksaa ylimääräistä liikaa etukäteen..., tuossahan voi menettää silloin vain vuosijäsenmaksun jäljellä olevan ajan osuuden ja loppukuukauden (4vko) jakson osuuden.
        Tililtä e-laskutusoikeus heti poikki, kun tulee tieto että sali loppuu.
        Kannattaa pitää muutoinkin "tuntosarvet" ylhäällä ja seurata näyttääkö salin bisnes terveeltä.


    • Anonyymi

      Ei riitä edes 13 kkukautta. Olen ollut jäsen yli kaksi vuotta enkä saa edes vastausta firmasta vaikka olen peruuttanut jäsenyyden pätevillä perusteilla jo kesäkuussa -kerrotaan vain , että on ruuhkaa? JOUKKOKANNE OLISI AINOA MAHDOLLISUUS , mutta ei taida Suomessa toimia!

    • Anonyymi

      Joo kyllä, mutta aivan naurettavaa, että esim toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksellakaan et saa itseäsi irti tästä huijarilafkasta! Siksi juuri otin toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, kun halusin nähdä paljonko kerkeän käymään. No en todellakaan tarpeeksi tämä hinnan edestä. Ja silti pitää kuulemma maksaa vuoden loppuun asti jäsenyys ja asiakaspalvelussa kerrottiin tilauksen lopettamiselle linkki, joka ei toimi ja suoraan asiakaspalveluun ei voi lopettaa. Käsittämätön palvelu, joka ei missään nimessä palvele asiakasta vaan ahneutta. Toivottavasti kaatuu koko lafka.

      • Anonyymi

        Päätin investoida kuntoiluun näin ennen eläkkeelle siirtymistä. Olen nyt 65- vuotias tyttönen. Soitin Foreveriin ja kävin allekirjoittamassa sopimuksen vuodeksi. Tavoitteena on pysyä kunnossa ainakin vuosi vielä, mieluiten kolme. En muuten halua tehdä mitään tulos treeniseurantaa, kisoihin en tähtää. Opastus oli ihan ok. Laitteet käytiin läpi ja apua saa tarvittaessa. Salilla on kyllä kaikenlaista porukkaa, mutta ei näy yhtään samanikäistä. Missä muut treenaavat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päätin investoida kuntoiluun näin ennen eläkkeelle siirtymistä. Olen nyt 65- vuotias tyttönen. Soitin Foreveriin ja kävin allekirjoittamassa sopimuksen vuodeksi. Tavoitteena on pysyä kunnossa ainakin vuosi vielä, mieluiten kolme. En muuten halua tehdä mitään tulos treeniseurantaa, kisoihin en tähtää. Opastus oli ihan ok. Laitteet käytiin läpi ja apua saa tarvittaessa. Salilla on kyllä kaikenlaista porukkaa, mutta ei näy yhtään samanikäistä. Missä muut treenaavat?

        Onko tuo naistensali ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tuo naistensali ?

        Salilla on näkynyt jopa viisi henkilöä lisäkseni,sillä käyn aamuisin. Noin puolet on miehiä. Jopa pari näyttää ikäisiltäni, hyvä juttu! Ja salietiketti tervehdykset vaihdetaan, ei vielä muuta. Ja ihan kivalta tuntuu, pirteyttä koko päivään. Tykkään!


    • Anonyymi

      Sama homma jatkuu. Pojalla oli toistsiseksi oleva sopimus ja tässä sopimuksessa minkä allekirjoitin on että:1kk irtisanominen. Niin teimme kun sopimuksessa oli, mutta edelleen laskuja tulee. Ja vaikka kuinka ollaan oltu Foreveriin yhteydessä ja sanoneet että heidän virhe ja nyt on korjattu. Silti laskuja tulee sekä normilaskuja että jopa perinnästä.nyt on irtisanomisesta jopa puoli vuotta. Ensiviikolla otetaan yhteyttä kuluttajasuojaan. Enään sinne Foreveriin on ihan turha olla yhteydessä.

    • Anonyymi

      Näin todellakin on. Mitään mistä kassalla sopimusta tehdessä sovitaan ei ole mitään painoarvoa lopulta. Tein sopimuksen niin, että minulla oli X summa ja kysyin montako kuukautta tällä saa. Sovittiin että sopimus kestää vain tuon ajan ja sitä ei tarvitse irtisanoa erikseen. Totuus olikin sitten jotain ihan muuta. Minun pitikin maksaa vielä monta kuukautta ylimääräistä. Silloin oli vielä 1 tai 2 kk ilmainen jakso joka lisättiin sopimuksen loppuun. Koska siitä ei sopimuksessa ollut mainintaa, jouduin nekin maksamaan. Palkatkaa lakimies mukaan kun menette sinne. Tulee varmasti lopulta halvemmaksi kuin että ette palkkaisi.

    • Anonyymi

      Sopimus irtisanottu ja laskujen tulo jatkuu. Forever kuntosalille ei kannata tehdä kiinteitä sopimuksia.

    • Anonyymi

      saman kokemus täälä vaasassa ja s!!tana huono asiakaspalvelu . forever lopuu mun perhessa forever

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe