Pettäminen.

readmorethanonebook

Opin uuden ennakkoluulon ateisteista tänään. Ateistit ovat kuulemma herkempiä pettämään. Yritin etsiä aiheesta mahdollisesti tehtyjä tutkimuksia, mutta päädyin vain jollekin uskonnolliselle sivustolle.

Minä en ole koskaan pettänyt parisuhteessa. Toisen luottamuksen olen muutoin pettänyt lapsena kun ajattelemattomuuksissani kerroin yhden salaisuuden eteenpäin.

Minusta on kummallista, että jumaluskon uupuminen saisi ihmisen rikkomaan luottamuksen jotenkin helpommin. Pohjautuukohan tämä joidenkin uskovaisten ideaan, että jos joku näkymätön mutta silti vihainen olio ei taukoamatta tarkkailisi ja uhkaisi rangaistuksella, niin ei olisi mitään syytä toimia kuin kunnon ihminen?

Minä toimin niinkuin toimin(eli en petä, raiskaa, murhaa, tapa, sorra ym.) Koska minä en a.) halua tehdä mitään näistä b.) koska en halua aiheuttaa muille kärsimystä ja c.) Koska toivon että muut kohtelisivat minua samalla kohteliaisuudella.

En ole löytänyt mitään näyttöä siitä, että uskovaiset olisivat missään suhteessa moraalisempia kuin ei-uskovaiset.

15

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .

      Uskovaisilla on tapana pettää, onhan suurin osa avioeroistakin uskovaisten taholta.

      Tilastollisesti uskovaiset edustavat suurin osa vankilassaistuviakin rikollisia.

      Ja katsokaa uskovaisen multinikin tötteröitniäkin, kyllähän se on fakta että hänen kohtalokin on vankila jos ei jo istu siellä.

    • GodWasGayForNoah

      "En ole löytänyt mitään näyttöä siitä, että uskovaiset olisivat missään suhteessa moraalisempia kuin ei-uskovaiset. "

      No enpä ole minäkään löytänyt. Vastakkaista tietoa kyllä löytyy,.

      • Kristittyjen synniy

        Maailman sodat,orjuus,ristiretket,noitavainot,murhat,tapot,insesti ja pedofilia.


      • Niin, semmoinen on muistaakseni USAssa havaittu, että kristityt ottavat avioeron todennäköisemmin kuin ateistit.


      • readmorethanonebook
        Aatami9 kirjoitti:

        Niin, semmoinen on muistaakseni USAssa havaittu, että kristityt ottavat avioeron todennäköisemmin kuin ateistit.

        Muistan itsekin lukeneeni jotain saman tapaista. Johtuu varmasti siitä, että ainoat oikeat uskovaiset menevät liian nopeasti naimisiin, koska haluat harrastaa seksiä.
        Yksi puolituttu pariskuntakin oli tuntenut toisensa alle puoli vuotta, ennenkuin tuli kiire avioitua.


      • .
        readmorethanonebook kirjoitti:

        Muistan itsekin lukeneeni jotain saman tapaista. Johtuu varmasti siitä, että ainoat oikeat uskovaiset menevät liian nopeasti naimisiin, koska haluat harrastaa seksiä.
        Yksi puolituttu pariskuntakin oli tuntenut toisensa alle puoli vuotta, ennenkuin tuli kiire avioitua.

        Ei unohdeta sitä että Johanna Tukiainenkin on kristitty.


    • Atwa

      Ei sen enempää kuin uskovaisetkaan. Muistelepa sitä yhtä pappia, vai mikä se oli, kun polki työkaverinsa vaimoa ja joutui vaikeuksiin kirkon kanssa.

      Totuushan on, että tilaisuus tekee varkaan.
      Eli jos on yhtään heikompi luonne, ajattelee että onhan se virsi veisattava kun kirjakin on levällään. Oli ateisti tai uskovainen.

    • Pettämisestä yleensä.

      Minä en pettäisi. Jos minua petettäisiin en todellakaan tiedä mitä tekisin Luultavasti se olisi suhteen loppu, koska mikään ei olisi enää kuin ennen. Ainakin se vaatisi paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Temperamenttisena ja hektisenä ihmisenä minusta tuskin siihen olisi.

      "En ole löytänyt mitään näyttöä siitä, että uskovaiset olisivat missään suhteessa moraalisempia kuin ei-uskovaiset."

      Eipä he olekaan. Päinvastoin, ainakin muutama moraaliton JPS (jeesuksella päänsä sekoittanut) paskiainen ainakin tällä palstalla kirjoittelee.

      pssst. Kuka se oli joka käytti tuota JPS lyhennettä? Eniveis lainaan sitä jos sopii. :)

    • .

      up

    • Paavi = Pedo

      Kristityillähän on se ajatusmaailma että naisen pitäisi olla neitsyt naimisiinmentäessä.

      Tosimies on taas se kristittymies joka on kuksinut itsensä ruvelle nuorella iällä.

    • ''''''

      Mikkään ei tunnetussa maailmankaikkeudessa ole vastenmielisempi ja kauheampi hirviö kuin Homo sapiens (maapallon syöpä). Mitä pikemmin tämä laji joutuu ekstinktioon sitä parempi. Ihmiset ympäri maapallon ovat kuvottavaa saastaa. Parasta elää selibaatissa ja erakkona.

    • Kah! oss1

      Lolleroiden lollero, ihana karvaturpani. Kai saan Kutsua sinua "ihanaksi karvaturvakseni"?

      Olen lukenut 1. , 2. , 3. , 4. ja 5. Mooseksen kijan. Joten olen ilmeisestikin täyttänyt kaikki elämänohjeesi, ja vieläpä lukenut kolme ylimääräistä kirjaa kotitehtävänä, jotka eivät kuuluneet alun perin ohjelsmistoosi (välttämättä, koska ilmaisu oli 'more than'. En ole sentään laiskimus.

      EPIC WIN!

      PS. Monesti yhdenlauseen iskulauseet kalskahtelevat kumeaa tyhjyyttään, ja sen takia ne sopivatkin parhaiten mm. yksinkertaisten ihmisten mieliin ja vaalimainoksiin, jotka on tietenkin osoitettu näille pallinaamoille. Mutta on erikoista nähdä selllainen tinanpala "uuden, valistuneen ja itsestään tietoisen ihmisen" rintapielessä.

      PPS. Mietihän vielä uudestaan tuota apokalyptistä puunkasvatusfilosofiaasi ja mietippä tovi, olisiko se järkevää. Enhän minä sen kasvattamista kiellä, mutta kehotan sinua vapautumaan ehdollistetuista päätelmistäsi. Huom., jos et tiennyt, niin ateilla on muös näitä irrationaalisia käsityksiä, siinä missä muillakin. Minullakin on irraltionaalisia ajatuksia, mutta älä kerro siitä muilee, LUPAATHAN? PLIIIIS!!!!

      PPPS. Mikäli muistan oikein, niin olet tituleerannut itseäsi palstalla useaan otteeseen anarkistiksi, joka on toisaalta pahaa inflaatiota kärsinyt sana, koska tollerot yhdistävät ehdollistumisessa saatujen oppiean mukaan sen sekajärsjestykseen ja paikkojen päreiksi pistämiseen.
      Ei Paha, eihän se toisaalta sinun syysi ole, jos muotipellet haistoivat enismmäisen anarkistiaallon jälkeen tilanteessa selvän markkinaraon. Muodikas tähti rintapielessä osoittaa sinun olevan jotain erikoista.
      Mutta mitä tämä tinatähti itse asiassa symboloi, minkä värinen se on?

      Wikipedia löytää anarkismiaatteiden joukosta esim. anarkokapitalismin,
      anarkokommunismin ja kristillisanarkismi. Jokainen tervejärkinen ihminen ymmärtää, jotta näillä ismeillä on tekemistä toistensa kanssa jokseenkin yhtäpaljon kuin Libyan hallituksella ja Libyan kapinallisilla.
      Mitä alaa se sinun anarkismisi on: Pitkittynyttä teiniagnstia, paikkojen päreiksi laittamista; Ekoanarskismia papan mökillä ja kalastelua perämoottorin prutkuttaessa? Paluuta, johonkin primitiiviseen luolaklaaniin, jossa naisia(seksiorjia) pamputettiin päähän, aina kun klaanin jotajasta alkoi tuntui
      "siltä"?
      Ainoa asia, joka näitä ismejä yhdistää, on hallitusvallan kumoaminen, sitten ruvetaankin jo suunnittelemaan uljasta uutta maailmaa; eikä osata ollenkaan huomioida sitä, että ihmisen perinnöllinen aines ei ole pahemmin muuttumut viimeisen 10 000 vuoden aikana. Seurauksena on, että: nämä "vapaat" uljaat, uudet yhteiskunnat eivät ole ottaneet huomioon sitä että, jossakin päin maailmaa on aina valopäitä, jotka keksivät yhdistää kahden heimon voimavarat yhteen, joilla he pakottavat lähellä asustelevan rauhallisen perheyhteisön omaan klaaniinsa, jotain korvausta vastaan - tietysti.

      Kun "kehitys" on lähteny käyntiin, niin missäs tilanteessa sitä sitten loppujen lopuksi ollaan, arvon anarkistimme? Muistuttaako tilanne joitakin puolia historiastamme tai nykyhetkestämmä? Mikä estää tämän kehityksen?

      Älä käsitä väärin: en ole mikään valtion juoksupoika ja suhtaudun valtioon äärimmäisen skeptisesti, kuten myös ihmiseen lajina ja sen mahdollisuuksiin käyttäytyä "ihmisiksi" ylipäätään.

      Summa summarum: tiukan paikan tullen nämä sivistyneet ihmiset tulevat repimään toisensa kappaleiksi ja syömään toisensa elävältä. Minä näytän sen sinulle kun aika on oikea.

      • rmtob ei kirj.

        Jaa-a.

        "Olen lukenut 1. , 2. , 3. , 4. ja 5. Mooseksen kijan. Joten olen ilmeisestikin täyttänyt kaikki elämänohjeesi, ja vieläpä lukenut kolme ylimääräistä kirjaa kotitehtävänä, jotka eivät kuuluneet alun perin ohjelsmistoosi (välttämättä, koska ilmaisu oli 'more than'. En ole sentään laiskimus."

        Readmorethanfiction.

        "EPIC WIN!"

        FAIL.

        "Monesti yhdenlauseen iskulauseet kalskahtelevat kumeaa tyhjyyttään, ja sen takia ne sopivatkin parhaiten mm. yksinkertaisten ihmisten mieliin ja vaalimainoksiin, jotka on tietenkin osoitettu näille pallinaamoille. Mutta on erikoista nähdä selllainen tinanpala "uuden, valistuneen ja itsestään tietoisen ihmisen" rintapielessä."

        Otan tuon kohteliaisuutena. Iskulauseilla on merkityksensä, vaikka ne eivät olekaan itsemerkityksellisiä.

        "Mietihän vielä uudestaan tuota apokalyptistä puunkasvatusfilosofiaasi ja mietippä tovi, olisiko se järkevää. Enhän minä sen kasvattamista kiellä, mutta kehotan sinua vapautumaan ehdollistetuista päätelmistäsi. Huom., jos et tiennyt, niin ateilla on muös näitä irrationaalisia käsityksiä, siinä missä muillakin. Minullakin on irraltionaalisia ajatuksia, mutta älä kerro siitä muilee, LUPAATHAN? PLIIIIS!!!!"

        Sinulla meni jutun pointti ohi hilseen. Anarkismi=puu ja vaikka mitään toivoa paremmasta ei OLISI, niin puun istuttaminen on itseisarvoista.

        Ja kyllä ateistitkin ovat irrationaalisia, olemmehan ihmisiä. Missä olen muuta väittänyt?

        "Mikäli muistan oikein, niin olet tituleerannut itseäsi palstalla useaan otteeseen anarkistiksi, joka on toisaalta pahaa inflaatiota kärsinyt sana, koska tollerot yhdistävät ehdollistumisessa saatujen oppiean mukaan sen sekajärsjestykseen ja paikkojen päreiksi pistämiseen."

        Paikkojen päreiksi pistämisellä ja vihanilmauksilla on aina ollut paikkansa anarkismin sydämmessä. Se ei kuitenkaan ole kaikki mitä anarkismi on tai edes sen yleisin toteutusmuoto.

        "Ei Paha, eihän se toisaalta sinun syysi ole, jos muotipellet haistoivat enismmäisen anarkistiaallon jälkeen tilanteessa selvän markkinaraon. Muodikas tähti rintapielessä osoittaa sinun olevan jotain erikoista.
        Mutta mitä tämä tinatähti itse asiassa symboloi, minkä värinen se on? "

        Olen asiasta samaa mieltä. Samoin ärsyttää pääkallon muodistuminen. Muotiteollisuus raiskaa anarkismin ja aktivismin symbolit ja laimentaa niiden merkityksen.
        Tähdellä on monta väriä. Anarkismin väri on musta, mutta mustaan voi sekoittua vihreää/punaista/pinkkiä/lilaa ym. Itse pyrin olemaan mahdollisimman punamustavihreäpinkki, vaikken näitä värejä aina ylläni kannakaan.

        "Wikipedia löytää anarkismiaatteiden joukosta esim. anarkokapitalismin,
        anarkokommunismin ja kristillisanarkismi. Jokainen tervejärkinen ihminen ymmärtää, jotta näillä ismeillä on tekemistä toistensa kanssa jokseenkin yhtäpaljon kuin Libyan hallituksella ja Libyan kapinallisilla."

        Komppaan. Paitsi termi on kommunoanarkismi ja sillä ei ole mitään varsinaista tekemistä kommunismin kanssa.

        "Mitä alaa se sinun anarkismisi on: Pitkittynyttä teiniagnstia, paikkojen päreiksi laittamista; Ekoanarskismia papan mökillä ja kalastelua perämoottorin prutkuttaessa? Paluuta, johonkin primitiiviseen luolaklaaniin, jossa naisia(seksiorjia) pamputettiin päähän, aina kun klaanin jotajasta alkoi tuntui
        "siltä"?"

        Ei mitään näistä, kiitos.

        "Ainoa asia, joka näitä ismejä yhdistää, on hallitusvallan kumoaminen, sitten ruvetaankin jo suunnittelemaan uljasta uutta maailmaa; eikä osata ollenkaan huomioida sitä, että ihmisen perinnöllinen aines ei ole pahemmin muuttumut viimeisen 10 000 vuoden aikana. Seurauksena on, että: nämä "vapaat" uljaat, uudet yhteiskunnat eivät ole ottaneet huomioon sitä että, jossakin päin maailmaa on aina valopäitä, jotka keksivät yhdistää kahden heimon voimavarat yhteen, joilla he pakottavat lähellä asustelevan rauhallisen perheyhteisön omaan klaaniinsa, jotain korvausta vastaan - tietysti."

        Kannattaa lukea Emma Goldmanin ja parin muun mietteitä mahdollisimman anarkistisesta yhteiskunnasta. Voit yllättyä.
        Itseasiassa anarkismi ottaa ihmisluonnon mielestäni parhaiten huomioon. Mitä enemmän ihmisen luontoa tukahdutetaan, sen pahemmin ihminen voi. Sitä enemmän ongelmia.

        "Kun "kehitys" on lähteny käyntiin, niin missäs tilanteessa sitä sitten loppujen lopuksi ollaan, arvon anarkistimme? Muistuttaako tilanne joitakin puolia historiastamme tai nykyhetkestämmä? Mikä estää tämän kehityksen?"

        Anarkismia ei voi käynnistää ylhäältä päin. Anarkismi lähtee yksilöstä.

        "Summa summarum: tiukan paikan tullen nämä sivistyneet ihmiset tulevat repimään toisensa kappaleiksi ja syömään toisensa elävältä. Minä näytän sen sinulle kun aika on oikea."

        Olet oikeassa. Oikean paikan tullen ihmiset myös kykenevät "käyttäytymään ihmisiksi". Kuten sanoin, anarkismi ei ole jotain johon voi pakottaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      127
      1684
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      101
      1219
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1068
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1005
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      891
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      823
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      794
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      52
      792
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      50
      783
    10. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      783
    Aihe